Sticklingar, sticklingar, sticklingar

.. Ge mig mera sticklingar. Sjung det med "köttbullar-melodin". Alltså.. Mina Elefantöron är rena heltidsjobbet! Ni som följer mig vet att jag planterar nya mest hela tiden, haha. Men mina två moderplantor skjuter så mycket bebisar att jag inte vet vart jag skall göra av allting! Får mycket frågor på instagram om jag kan sälja och skicka, så det får väl bli nästa projekt helt enkelt, haha. Skicka iväg rutom i Sverige till dom som har plats för fler. Vi har fullt överallt snart. Eller.. Vi har fullt överallt. Men det är roligt! 
 
Nu har jag precis placerat mig framför datorn för kvällsjobb. Jag har hunnit med veckans styrkepass i Emmas löparutmaning, mina ben är därmed som kokt pasta. Det är så att dom viker sig under kroppen på mig. Jag och barnen har haft en himla mysig dag, promenad till skogen, unnade oss lite köpemat såhär en vanlig måndag (kanske mest för att jag skulle slippa stå vid spisen just idag), lekt, tittat på TV och bara haft det lugnt. Så när som på ett fullt mjölkglas uthällt i soffan så har det därmed rullat på. Skönt! Man behöver sådana dagar ibland!
 
Imorgon skall jag och Lova ge oss iväg till Köp Barnvagn på deras stora lagerrensning, över 100 vagnar och annat säljs ut billigt, billigt. Så det vill vi såklart spana in. Mellan klockan 12-18 gäller det, i den fysiska butiken i Karlstad. Nu blir det visst kvällsmat, sedan back to work. Jag kann inte ens skriva klart inlägget, haha. Men vi äter alltid tillsammans allihop, så så får det bli!

Kram på er!