T i s d a g

Bilder från gårdagens skogstur med mina små..
 
Hej på er!
Tisdag redan och J är på utbildning, vilket gjorde att han var hemma en stund i morgonens bestyr. Han åker ju alltid till jobbet innan sju annars, så det kändes himla annorlunda när han var kvar hemma imorse. Men välbehövligt, för vi hade vakennatt med Colin.. Han vaknade strax efter 23 och efter två var han fortfarande vaken, likaså jag och Jimmy. I regel sover han bra, men det var väl för att jag öppnade munnen och hyllade det för BVC i fredags, för hela helgen och gårdagen har varit tvärtemo. Sömnbristen börjar därmed göra sig påmind igen. Man vänjer sig fort vid att få sova bra. (Att jag själv sover oroligt och vaknar varje natt är något annat, men då är det ju bara jag själv som är vaken liksom..).

Nåja! Det blev hur som helst en tidig sovning för C idag, han var märkbart påverkad av natten han också. Vi skall dock snart åka iväg till Köp Barnvagn med Lova och Vilde, så vi får se om jag får väcka honom eller om han fortsätter sova i bilen sedan. Så typiskt liksom.. Enda dagarna man har något planerat, så skall det behöva sovas. Ni läste väl om vår fredag förra veckan också antar jag.
 
Nä, nu skall jag ta och smeta på lite mascara och se om jag orkar göra något med håret. Det är inte varje dag kan jag meddela. Ha en fin tisdag allihopa!
1
Josefine

Så fina mössor!