Uppdatering i lillebror-rummet

Inlägget är reklam för Miniroom.se och innehåller annonslänkar.

Rabattkod "MINIROOM" ger 13% rabatt på ett helt köp - gäller till 23/9.
 
 
Lite nytt har fått flytta in i Colins rum. Jag behöver nog inte berätta hur mycket jag längtar efter att få flytta in i huset, men tills dess gör jag det trivsamt i detta rum.
 
Tvättsäcken från Bloomingville är så himla fin och praktisk! Den är stadig och står upp av sig själv samt går att stänga med dragsko. Citatet på passar lite extra bra på vår lortpelle. Perfekt med handtag och bara plocka med sig när det är dags att tvätta. Den urgulliga dinosaurien är från Maileg. Ni som följt mig länge vet att det är ett av mina abosluta favoritmärken när det kommer till leksaker och vi samlar på kaniner och andra mjukdjur. Dinon är bedååårande! Finns i flera färger och storlekar och jag valde den mindre av dom.
 
Passa på att lägga en beställning senast lördag med rabattkod "MINIROOM" så får ni 13% rabatt på en hel beställning. Gäller ej nedsatta varor.
 
 
6
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så söt dinosaurie :)

Svar: Eller huuur!! :D
Linda Blom

Josefine

Åååh, så gullig dinosaurie!!!

Svar: Jaa och så gosig <3
Linda Blom

Helena

Mattan!! Så fin! Hur stor är den, och varifrån? Har du någon bild där man ser hela?

Svar: Tack <3 Den är från H&M, 90cmx130cm. 299kr! : )
Linda Blom

Malin

Varje gång jag kikar in här, så dör jag alltid sötdöden. Först pga dina barn, men framför allt på de saker du köper in till dina barn. Allt är så himla fint och gulligt! 🙊

Tess

Åh, så fint! Vilken söt dinosaurie :D

http://nouw.com/livetmedT

Såå söt!! 😍😍