Barnens barnkalas

Idag blev det ett första kalas för barnen tillsammans med några av deras kompisar. Eftersom att dom fyller år imorgon, precis efter påsk hade jag och Selma bestämt att det kunde passa bra med ett påskkalas. Eller kaninkalas skulle man också kunna säga, för temat skulle man ju kunna köra året runt faktiskt.
 
Dekorationerna har jag såklart köpt på jobbet (My Perfect Day) och matchade dom med bordstabletterna som jag gjort själv. Jag har kombinerat två teman "Hoppy easter" samt "Pick & Mix Pastel" samt att jag plockat upp pastellerna, roséguldet och vanliga guldet och matchat dom med lite olika girlanger, confetti m.m. Jag är så himla svag för att hänga kalasgirlander i taket, det blir en så fin och festlig helhet :)
 
Fikat vi bjöd på var chokladbollar, kaninkakor med kristyr, morotsmuffins (morotskaka fast i formar alltså) samt hallonmuffins med kaninöron i marshmallows. Selma tyckte att vi skulle ha glassbuffé istället för tårta, så det fick det givetvis bli. Vaniljglass med färska hallon, jordgubbar, blåbär, passionsfrukt, vispad grädde, hemmagjord varm chokladsås, neverstop, mini mashmallows och såklart massor av olika strössel.
 
Och den obligatoriska gottepåsen till barnen såklart, den innehöll såpbubblor, kalastuta, lite påskgodis, en morotsformad cellofanpåse innehållande snacks samt en godisklubba.
 

 
13
aelyaen

Du äger den största skatten i universum. Glöm inte det!

Emma

Wooow! Helt fantastiskt fint!

Amanda

Men guuuud vad fint!!

Anonym

Undrar, för vems skull detta egentligen görs? Jisses...

Moa

Så himla fint 😍😍😍

Svar: Tack :)
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så mysigt det ser ut :). Roligt kalas för barnen :)

Svar: Det var supermysig för både stora och små <3
Linda Blom

Malin

Undrar vart glasskålarna med lock kommer ifrån? (Dom med bla blåbären i)

Svar: Dom är från jobbet, MyPerfectday.se - dock ligger dom inte i webshoppen ännu :)
Linda Blom

Caroline

Otroligt fint!

Svar: Tack :)
Linda Blom

Ebba

Ärligt.. Hur överdriven kan man vara? Stackars barn alltså...

Svar: Eller hur ;) Galet.. Haha, sjuk du är Ebba! <3
Linda Blom

Hanna

Så fint du gjort!

Cecilia

Alltså wow vilken fin kalaskänsla, hade älskat ett sånt kalas när jag var liten 😍 vår lilla kille fyller ett nu i maj, ser såå mycket fram emot hans första kalas 😍

Johanna

Så himla fint!!!

Anna

Wow så fint!