Ny säng

Hej på er!
Fy tusan vad tufft föräldralivet är just nu.. Nu är det inte nätterna som strular utan dagarna. Men man skall ju igenom dom faserna också.. Längtar efter att se något ljus i tunneln och en eventuellt lite lugnare vardag snart..
 
Men.. Efter jobbet idag åkte vi till min lillebrors jobb och beställde en ny säng i alla fall! Det känns fantastiskt skönt och välbehövligt!! Det har varit ett himla krångel med just säng sedan vi flyttade.. Vill liksom inte lägga allt för mycket pengar på varken säng eller soffa medans barnen är små. Men hittade en kontonentalsäng för strax under 10.000kr idag ialla fall, så det fick bli ett köp. 

Den fanns i olika nyanser av grå, en blå och en rosa. Alltså den rosa var såååå himla fin!! Jimmy sade dock totalt nej till den och vi valde den ljusgrå på bilden nedan istället. Men kanske en rosa till Selma framöver? Vi får se.. Hon har ju sin Sebra och den funkar egentligen flera år till.
 
 
7
Hanna

Vilken snygg säng!

Amanda

Så fint!

Helena

Omställningen från föräldraledig till att arbeta är tuff! Både mentalt och fysiskt! Och om det nu också sammanfallit med en tuff period med barnen så förstår jag om du är trött nu!
"This too shall pass."♥
Kram!♥

Malin

Vad menar du med "nu när barnen är små"? Skulle barnen förstöra sängen eller vadå? Jag blev lite förvirrad i och med att vi har en snart 1-åring och precis köpt en ny säng och för oss så var det viktigaste att det är en bra säng för ett vettigt pris, och just säng och soffa är något det oftast behövs lägga en bra peng på då det är där man spenderar mycket av sin tid. Vi tog inte någon hänsyn till vår son när vi valde säng, förutom att vi köpte en slags plastad frotté att ha under lakanet ifall att det skulle hända någon olycka. Skulle vara intressant att höra vad du menar! :)

Svar: Det jag menar är att vi hellre lägger 10.000kr på en bra säng nu än 30.000kr-40.000kr för en säng (som framförallt håller längre). Vi har eventuella magsjukor och annat i tankarna såklart. Valet av soffa gör vi också lite utefter barnen. Att hellre en tvättbar, skön soffa för ett vettigt pris (runt 10-15.000kr) än att lägga betydligt mer och eventuellt känna att barnen inte skulle få äta där eller liknande för att man råkar vara extra rädd om soffan liksom.. :) Vi vill inte att barnen skall begränsas av vårt val av möbler. Sedan behöver ju givetvis inte dyra möbler resultera i att barnen begränsas. Men nu resonerade vi såhär just precis nu iaf :)
Linda Blom

Sandra

Åh så fin, o skönt med ny :) När jag letade åt oss för 2 år sedan föll valet på träram, har katt så en såndär gavel i tyg skulle klösas sönder fort hehe :)

Anonym

Men ändå skönt att nätterna är bättre nu:) Allt går över, till slut.

S

Been there done that. Oj oj minns den perioden som en mysig tid men otroligt stressig och tung. Var så slut både psykiskt och fysiskt pga barnsjukdomar, dålig sömn och pressen att kunna hantera allt. Drabbades av en rad utmattningssymptom och var så nära väggen. Särskilt då jag började arbeta igen. Grät på vägen hem från jobbet vissa kvällar. Det var illa. Kan trösta med att tiden läker och att ni kommer att få lugn och mer sömn. Turas om att sova. Vi blev tvungna att ha barnen i vårt sovrum då sömnen behövde gå före vår ambition att de skulle sova i eget rum. Mår mycket bättre nu när barnen blivit äldre. Det släppte när yngsta var cirka tre - fyra år. Kram.