Trött lördag

Syskonmatchning helt i POMPdeLUX idag (byxor och kjol på 60% & 70% rea) - hela galet mjuka!!
 
Att jag är väldigt trött just nu har jag skrivit innan. Vissa dagar löper på ganska bra, trots trötthet, men just idag är ögonlocken extremt tunga och jag är alldeles röd i ögonen. Trots tröttheten har jag varit igång och rensat lite grejer här hemma och fått upp några annonser i köp och sälj-grupper på facebook.
 
Jag har fått någon feeling som påminner om boandet som gravid - fast utan bebis i magen. Ni vet när man bara vill rensa, sälja, slänga och byta ut så gott som allt! TV-bänk, säng, soffa, soffbord, byråer, skoskåp o.s.v. Bort, bort, bort! Det är väl den nya känslan i huset som gör att man även vill ställa in nya grejer. Men jag inser ju givetvis att vi kommer ta det pö om pö i takt med att vi bor in oss.

Allt väl med er denna lördag?
Har ni tips på vad man skall äta kanske? Vi har idétorka!!
3
sustainably.blogg.se

Alltid lika fina bilder! :)

Vi ska laga en vegetarisk quorngryta med kokosmjölk, lime och limeblad. Ris till det. Supergott!

Sandra

Åh så fina dom är, gullegrynen <3
Tröttigt här med, inne i en period då jag inte sover mkt.. Tagit mig igen jobb iaf ! Blir enkel mat från frysen här idag i form av burgers o potatiskroketter, fick hem extra bbq-sås från vårt favoritställe när vi var ute igår :D Fick upp ögonen för det här receptet som jag är sugen att testa ASAP ! Kom inte iväg till affären idag dock.. :) http://tidningenhembakat.se/bloggar/fredriks-fika/pastagratang-kramig-och-god/

Fredriksfika bjuder på otroligt fina bilder o recept, både på blogg o insta :D

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Tycker ofta jag blir så efter julen, vill göra om hemma och slänga, slänga och spara. Tror det handlar om något med det nya året kanske :). En nystart eller så :).