Fredag igen

Och så var det redan fredag igen.. Jag begriper inte hur fort dagarna, veckorna, månaderna går! Ännu fortare sedan jag började jobba 70% dagtid på My Perfect Day. Snart fyller barnen år.. Fem och två.. Galet!!
 
Tack för responsen i förra inlägget föresten! Det uppskattas verkligen och det är roligt att höra att det ni vill läsa om - är det jag tycker är roligast att dela med mig av. Vardag, barnkläder, inredning, foto, tankar och såklart lite samarbetsuppdrag på det. Inredningen kommer att komma allt eftersom, men just nu har vi mest bara låtit allt vara.
 
Först på tur ut är inredning till våra garderober. Insidan var totalt värdelös när vi flyttade in och det är så mycket förvaring som går till spillo. Därför har vi kollat oss runt efter olika system. Elfa, Mirro, m.fl. Ritade upp både Elfa och Mirro och fick en offert på det, men i och med att det är så mycket mer vi behöver, typ NU, så började vi igår överväga IKEA istället. Någon av er som har erfarenhet av Algots hyllsystem? Det skulle innebära en prisskillnad för oss på omkring 10.000-13.000kr och det känns ju såklart betydligt bättre.

Dela gärna mer er av era garderobstankar ;)
 
 
8
Åsa

Så fin klänning din lilla tjej har på sig. Får man fråga vart du köpt den?

Svar: Ja men visst :D Den är från Newbie, Kappahl : )
Linda Blom

Julia

Vi har blandat lite med både Ikea och hyllor med skenor från biltema. Finns hängare till de också! Nackdelen med Ikea är att de gör om sina system och då utgår det man har eller det nya passar inte i det gamla systemet

Sofia

Vi fyllde våra små klädkammare med Algot-systemen och är supernöjda! Lätt att ändra, planera och mycket att välja på (tycker jag).

Anonym

Ikeas system har funkat jättebra hos oss. Har det både i klädkammare, hall, och förråd.

Josefine

Algot är grymt,!

Mikaela

Vi har Algot som bokhyllor i arbetsrum och barnrum, just för att vi egentligen ville ha Elfa men det blev så sjukt dyrt. Väldigt nöjd med Algot! Snyggt, prisvärt, enkelt att sätta upp och enkelt att flytta runt hyllplanen i efterhand!

Johanna

Vi har Algot i vår klädkammare och är jättenöjda! Ikea är väldigt svårslagna när det gäller förvaringssystem tycker jag (bra pris och väldigt mkt möjligheter)

Frida

Vi har inrett vår klädkammare med Ikeas Algot och är väldigt nöjda. Prisvärt och bra tycker vi!