Fredag

Dagens lilla stora blivande femåring.
 
Hej på er!
Fredag och det innebär att jag jobbar hemifrån. Måndag till torsdag tillbringar jag på My Perfect Day sedan lite mer än en månad tillbaka och jag trivs helt galet bra. Men det gör såklart också att både hemmafix och blogg står väldigt stilla. Jag tillbringar tiden jag har hemma på kvällarna med barnen, kvällarna med formeli och sedan däckar jag, haha.
 
Men i takt med att det blir ljusare om kvällarna skall nog nog finna både motivation och inspiration till bloggen. För suget har jag! Det är mest bara att dagarna ser likadana ut, så det finns kanske inte så mycket att bjuda på överlag?

Kan ni inte komma med lite önskemål på vad ni skulle vilja se?
Så vi kan försöka damma av den här bloggen nu inför våren..
14
Sandra

Ja fasen vad svårt det är att hinna med allt man ska/vill/borde med jobb, två små barn och ens egna idéer som sprutar åt alla håll och kanter :) Jag är glad för att du hinner uppdatera då och då och bara meddela hur du har det.
/Sandra http://kojatillslott.se

Hanna Karlsson

Det här med tid till att blogga går verkligen i perioder. Under sådana perioder brukar jag sänka kraven. Det är helt okej att inte uppdatera varje dag.

Sabina

Saknar din ”vanliga” vardagsinlägg men önskar gärna mer av dina inspirationsinlägg med barnkläder och inredning och sådant ☺️ skulle för övrigt vara kul och läsa lite om hur ni trivs i huset och lite inredning och så☺️Älskar din blogg förövrigt!

Anonym

Lite fler bilder från huset ☺️

Anna

Önskar mer bilder från radhuset. Hur rummen ser ut, inredning osv. 😊

Frida

Inredning i nya huset 😍👌🏻

My

Inrednings inlägg, mat&bak inlägg, lite mamma shopping också? även fast det är kul med barnkläder med :D

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Ser gärna mer från ert hem :)

Frida

Ser också gärna bilder från ert hem

Anna

Åh hag saknar din inredning och skulle verkligen önska en inblick i hur du har inrett i barnens rum. Gärna större "repotage" och inte närbilder på en hylla utan lixom hela rummet 😍

Svar: Barnens rum är bara provisoriskt inredda nu, men kan absolut visa upp dom ändå :) Det skall målas väggar och liknande där inne :D
Linda Blom

Sara

Förstår dig helt! Jag är numera ledig Fre-sön (vilken skillnad) men i övrigt är det jobb, bus, trilla i säng och somna vid läggning. Inte mkt bloggtid när man vill vara mobil-fri med barnet. Jag älskar att läsa om vardag! Anekdoter från barnen, kanske jämföra med liknande berättelser från när du var liten. Sen är ju drömmar alltid skoj! Vad vill ni plantera i nya trädgården? Eller sätta upp till barnen? Vad tänker ni göra i huset? Planer för någon resa? Även om det inte blir av är det kul att fä ta del av människors fantasier.

Anonym

Inlägg med barnkläder och inredning önskar jag och gärna som nån annan skrev här över, bilder på barnens rum. Håller själv på att inreda 2 barnrum här hemma, till en snart 5-åring och en blivande 1-åring så behöver all inspiration jag kan få 😊

Anonym

Inlägg med barnkläder och inredning önskar jag och gärna som nån annan skrev här över, bilder på barnens rum. Håller själv på att inreda 2 barnrum här hemma, till en snart 5-åring och en blivande 1-åring så behöver all inspiration jag kan få 😊

Anonym

Åh, det är länge sedan men skulle gärna se ett inlägg om hur du fotade dina veckobilder under graviditeten. Hur fick du till ljuset så att det är samma varje vecka trots olika årstider osv. Vill göra nåt liknande och börjar bli dags att komma på hur jag ska lägga upp detså vore kul om du kunde dela med dig av lite tips :)