KitchenAid Artisan

Inlägget är reklam för Bagaren och kocken och innehåller annonslänkar.
Just nu grym rabatt på KitchenAid inne hos Bagaren och Kocken.


Den här maskinen alltså! Herregud vad jag älskar den! Snart är det dags för kalas igen och den skall få gå på högvarv igen. Jag bakar allt i den! Det enda jag behöver variera är kroken/vispen på, då går det att göra allt från pajdeg till bulldeg, frosting och liknande.

När jag fick hem min KitchenAid från Bagaren & Kocken förra månaden så ingick det, som ni ser på bild, en hel drös med tillbehör. En bunke på 4,83 liter och en lite mindre bunke utan handtag på 3 liter. Det är guld värt att inte behöva diska bunkarna om man bakar och behöver göra två satser. Exempelvis bulldeg och fyllning, muffins och frosting eller liknande.

Degkrok: Använder jag uteslutande till "segare" degar.
Flatblandare: Den kör jag faktiskt till pajdej, mördeg eller liknande.
Flexflatblandare: Perfekt till frosting!
Ballongvisp: Funkar till det mesta, grädde, smet och liknande.

Jag har provat flera olika köksmaskiner, men ärligt talat finns det inget av de jag provat som mäter sig med KitchenAid. Många hastighetslägen, effektiv och sedan är den ju givetvis otroligt snygg att ha framme på bänken också ;)
 
Kika in på Bagaren och Kocken och spana in alla färger och den grymma kampanjen just nu. Över 30%-40% rabatt på flera varor från KitchenAid.
 
 
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fin :). Roligt med sånt :D

Anonym

Beställde en från Bagaren och kocken 😃 Hur lång tid tog det innan du fick din? Var inne på deras fb sida och det var inte så mycket positivt iofs så brukar det negativa komma upp och inte tvärtom.

Svar: Jag fick min jättefort!! När beställde du? :) Är ju extra många röda dagar nu :)
Linda Blom

Missade mitt namn tidigare =) Renée

Beställde den 26 men är nu på g, kommer i morgon enligt posten =) Så nu ska det bakas till helgen =)

Svar: Vad härligt :D Vilken färg blev det?
Linda Blom

Renée

Det blev en vit =)
Fick precis meddelande att jag kan hämta den redan idag så det gick snabbt i alla fall.
En fundering, du som bakar en hel del. Räcker 3 l skålen till en bulldeg på 5 dl mjölk eller blir den för liten, den "stora" fungerar det med men tänkte om man vill göra en stor sats =)