Sjukstuga

Hej på er!
Onsdag kväll och Selma sover, Jimmy sitter inne hos Colin och nattar honom och jag har bosatt mig inne i mitt kaos till kontor för att jobba lite. Måste försöka få barnvakt någon dag, så vi kan ta tag i flyttlådorna som fortfarande står kvar här inne.. Det går så fruktansvärt långsamt, men det blir väl så när jag fick både nytt jobb och vi haft enormt många sjukdagar sedan vi flyttade hit..
 
På tal om sjukdagar så vaknade Selma inatt med nästan 40 graders feber. Det ledde till att hon yrade sig igenom resten av natten och jag sov bara korta stunder mellan. Så himla synd om henne! Jag var så himla trött imorse när jag åkte iväg till jobbet, men får sådan energi när jag väl är på plats. Härliga kollegor, världens bästa chef och arbetsuppgifter som jag fullständigt älskar!! : )
 
Hur är läget med er?
Några planer inför påsken? : )
 
Vår fina lilla kille får pryda dagens inlägg..
Älskar, älskar, älskar mina barn så hjärtat gör ONT!!
 
1
Sandra

Less på det mesta idag. "kort" dag imorn på jobb, bara 6timmar, sen långledigt.. Vi ska hem till mamma o bli bortskämda med god mat o bila runt på konstrunda såklart (klassiker i skåne). Snö o svinkallt här men hoppas på lite sol iaf..