Vårt kök

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för Bagaren & Kocken.

Jag vet inte om ni förstår hur tacksamma vi är för det här köket! När vi bodde i vår lilla 2,5:a hade vi ett modernt och fräscht kök, men det var i ek - vilket jag under flera år övervägde att lacka om. Vi kom aldrig till skott dock i och med att vi inte visst hur länge vi skulle bo kvar. När vi flyttade till vårt tillfälliga boende har jag tidigare skrivit om att det var under all kritik.. Slitet, dålig förvaring, fult och totalt ofunktionellt.. Och så står vi här nu, visserligen är det fortfarande ett litet kök. Men det rymmer massor, är nytt, fint, fräscht och det bringar liksom så mycket mer glädje att stå där och greja.

Och vår KitchenAid har såklart en klockren plats där den är lättillgänglig och får stå och glänsa så fint, haha. Handtagen är vi enormt nöjda med, så himla glad för att vi valde bort dom som ingick och köpte egna istället. Så jädrans snygga och väldigt enkla/sköna att "greppa". Har dock, som ni ser, inte riktigt fått alla på plats. Men det skall vi fixa inom det närmsta. Kommer bli så fint.
 
Är ni sugna på en köksmaskin tipsar jag verkligen om KitchenAid hos Bagaren och Kocken. Enormt stort utbud och kraftigt reducerade priser. 
1
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Ser jättefint ut :). Förstår att du känner så :)