Veligt värre

Hej på er!
Det blev lite öppna tankar här i bloggen igår.. Tack för respons! Jag har haft en del huvudbry under väldigt lång tid. Jag vet egentligen inte varför, för jag kan ju såklart låta bloggen ligga kvar och kika in när lusten, inspirationen och motivationen faller på - om den faller på! Men jag tror att det mest har varit antingen eller för mig, antingen har jag en blogg som är aktiv, så som den alltid varit - eller så stänger jag den och ser bloggandet som ett avslutat kapitel.
 
Jag tror det blir svårare när man varit aktiv så himla många år och när man sköter bloggen på en nivå som faktiskt ger inkomst. Det är tack vare mitt jobb med den här bloggen - som jag kunnat vara hemma så mycket och länge med barnen exempelvis. Det är jag enormt tacksam för! Det har inte alltid varit enkelt, men det har helt klart varit värt det! Och framförallt så är det såklart en ynnest att kunna tillbringa hela dagarna med sina barn och jobba när dom sover. 

Men som jag skrev igår, jag får nog låta tiden utvisa. När man har sådana veliga känslor inombords så är nog det enda att ge dom tid. Tills dess kikar jag in här och publicerar det jag vill, om jag vill och märker jag att det återigen rinner ut i sanden, så har jag ett ganska tydligt svar där :)
 
Jag älskar ju sociala medier och i min tjänst på My Perfect Day så är det en av mina roller. Jag sköter just marknadsföring och sociala medier där, passar mig otroligt bra! Kanske räcker det framöver, kanske inte. Som ni hör. Velig människa.. Ni får hur som helst gärna skicka lite tankar och hälsningar här, det var jättekul med era kommentarer igår :)
 
Kram!
 
 
10
Marika

Jag tittar varje dag efter nya inlägg men vet också att livet har sin gilla gång. Är otroligt glad när det finns nya att läsa men samtidigt är du väldigt aktiv på instagram vilket gör att man ändå får inspiration om både barn- saker/aktiviteter och hus o hem. Du kommer fram till något, någon gång 😊

Svar: Tack snälla du för din fina kommentar! :) Ja.. Någon gång lär jag ha bestämt mig helt :D Kram!
Linda Blom

Cecilia

Hej!

Jag har följt dig 4-6 år och dina bilder är så fina.

När du började skriva om hemsidan `Cellbess` så blev jag nyfiken och kollade runt den och idag beställde jag min första bikini därifrån! Tack vare dig så har jag hittat en bikini som passar mig och en stil som tilltalar mig! Kommer att handla där igen i framtiden! Kramar till dig

Helena

Jag tittar också in här så gott som dagligen! Gillar hur du skriver och formulerar dig, dina bilder (trots ditt vacklande fotosjälvförtroende så tycker jag du är grym!😘) och dina tankar. Så för MIN skull hoppas jag du fortsätter blogga!😊

Ann-Sofi

Jag kikar in nästan varje dag för att kolla efter nya inlägg. Det har helt klart fattats något nu när uppdateringarna har minskat. Jag skulle verkligen sakna dina inlägg om du väljer att sluta.

Sandra

Började läsa din blogg genom att jag hittade dina gravid-inlägg när du väntade Selma och jag själv även väntade mitt första barn. Fastnade direkt för de fina bilderna och välskrivna raderna. Sedan dess har jag hängt kvar och framförallt uppskattat hur du värnat om tiden med dina barn. Jag har känt ett slags stöd i det då jag också varit hemma "länge" med mina. Jag har upplevt dig som jordnära och genuin. Hoppas du kommer fram till det beslut som passar dig bäst. Följ hjärtat och magen när tiden är mogen. Tack för att jag fått följa dig. <3

Svar: Tack snälla Sandra! Vad roligt att du gillat bloggen! :) Vi får se vart det landar.. Det är ju tråkigt med en blogg som mestadels ekar tomt :) Men med tanke på att jag velar så mycket fram och tillbaka så är det svårt att ta ett konkret beslut! :)
Linda Blom

Anonym

Ingen som fattar att Linda bara vill ha uppmärksamhet? Klart som fan hon inte kommer stänga ner bloggen. Samma med sitt dåliga fotosjälvförtroende. Snackar om ångest hit och dit men svaret är enkelt, hon gör det ju ENDAST för att ni i Lindas lilla klan ska bekräfta henne och säga att hon är sååååå duktig trots hennes vacklande självförtroende, velande och prestationsångest. Sa jag ångest? För det är ju framförallt det Linda lider av, ÅNGEST....

J

Har följt dig den frisör tiden och älskar din blogg. Jag uppskattar hur den följt med i di utveckling och under livets gång. Hoppas såklart du vill fortsätta 💜

Svar: Tack snälla! Det värmer verkligen <3
Linda Blom

A

Jag hade valt att stänga ner om jag kände som du. Finns ju ingen mening att ens ha den kvar när man har uppdaterat så lite på så länge och också känner som du gör. Vänd blad och börja på nytt kapitel!

Johanna

Jag har följt dig till och från ända sedan "frisör-tiden", genom dina graviditeter och nu som mamma. Livet rullar på och du kanske får tillbaka suget att blogga, eller inte. Det är ditt beslut :) Jag tror dock att dina inlägg om barnlöshet kan peppa och hjälpa andra i samma situation, så jag skulle önska att du inte raderar hela bloggen, även om du bestämmer dig för att sluta blogga. Kram!

I

Kan du inte bara ha en ”inspirationsblogg” då med fina prylar, tips och bakverk mm och plocka bort det som känns privat (familjelivet t ex)för att skilja på det? Jag är inte inne jätteofta längre eftersom att du trappat ner, men jag slutar inte helt! Glömmer aldrig en bild du la upp i juletid som tände min blogg-gnista på nytt.. Jag har alltid velat satsa på bloggandet mer men aldrig riktigt vågat (därför är den lösenskyddad), men det är du och ”mittlivpålandet” som får mig att komma tillbaka hela tiden. Tråkigt om du försvinner, men förstår dig också..