AVSLUTAD: Vinn egendesignad almanacka


För att delta;

- Har du tillgång till något bildredigeringsprogram, försök att tillverka din egen framsida och blogga om den.
Har du ingen blogg kan du maila ditt önskemål till
kontakta_Linda@hotmail.com. Kravet är att bilden skall vara mycket högupplöst, annars blir den inte bra i tryck. Skicka länk till ditt bidrag som en kommentar till detta inlägg.

- Kan du inte med något bildredigeringsprogram kan du beskriva ditt önskemål i en kommentar nedan, så hjälper jag dig om du skulle vinna. Samma krav gäller här - skulle du vilja ha en bild måste den vara högupplöst. Men beskriv som sagt önskemål nedan. Färger? Text? Bild? o.s.v!

Lycka till!

AVSLUTAS: 31 Mars
PS: Sen min almanacka som jag designat
här.
Sponsor:
Easypic.se
43
JENNIE - modeblogg

åå va kul:) ska sätta igång och fundera direkt! kramar

Erika

Jag skulle vilja ha en almanacka med en bild på mig. Har den på datorn. Sen skulle jag vilja att det stog Fashion is my passion på den och så årtalet såklart.

Johanna

jag är gärna med. Men jag kan inte bildredigerings program. Vill så gärna vara med

Mimmi!

Hejsan! jag har inget bildredigeringsprogram :/ Men om jag skulle vinna skulle jag ha en bild på Zid (min hund) på framsidan! (gärna så att bara han syns och inte bakgrunden, vet inte hur man gör det) Håller tummarna även här! :)

Caroline Norling

Det är så roligt med tävlingar :Dhttp://carolinenorling.blogg.se/

http://carolinenorling.blogg.se/

Thea

Gud vad kul tävling!

Självklart är jag med!

Mina önskemål är väl att den ska vara i typ bruna nyanser och att det ska stå Thea 2009 på den tror jag ;) men sen så får du alldeles fria händer^^)

Kim

Kika in på min blogg för schyssta vårtips!

Och lämna gärna ett tips eller två till mig!

Behöver lite pepp nu, ligger hemma sjuk:(

Moonzanna

shit jag är värdelös på redigering tyvärr så jag får beskriva istället.Jag skulle vilja ha ett kort på mig, mitt ansikte och så få in olika inslag av saker jag älskar så som stjärnor och musik på framsidan.En väldigt enkel design, stilfull i svartvitt.Ojojoj vad jag skulle behöva en almenacka skratt

Malin

Hej!

Skulle inte alls tacka nej till en sån kalender :) Min framsida får gärna se ut precis som din, med med en bild på mej då förstås ;)

Anna Phe

Beställde nyligen en almanacka, letade som en galning efter denna som du lottar ut då jag sett flera som har denna. Typiskt nog fann jag den aldrig så jag fick beställa samma gamla som förra året :( Har funderat flera gånger om man skulle lägga en beställning nu när jag vet adressen, men grejen e ju att jag redan betalt för en, lite skoj att du tävlar ut en sådan nu och visst vore det rolig om man fick möjligheten att vinna en mitt i den knepiga situationen :) Jag skulle nog vilja ha en framsida med samma foto som jag har på mig själv i menyn och sen skulle det stå 2009 på den. Precis som din fast med mitt foto :)

Alexandra

Medlem på: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=194204 ?? Annars tycker jag att ni ska bli det :) Gratis presentkort! (Y)

B-B

Jag kan dock inte med bildprogram men vill gärna ha en bild, färger och så ska vara rosa och svart :) Text blir ju 2009 och nån mer kul text!

Moa

jag kan inget bildredigeringsprogram.färg: rosa

text: moas almanacka

bild: vet jag inte.

Linda

Ååååh, detta skulle jag verkligen vilja vinna. Om jag vann så skulle jag vilja ha en superfin bild på mina hästar i solnedgången med mitt namn och år 2009 med på bilden. Skulle bli grymt bra att ha en sån vacker kalender i höst när jag förhoppningsvis börjar plugga på universitetet. Föreläsningar brukar ju vara rätt så tråkiga så då skulle den kalendern kunna vara ljuset i mörkret liksom.

Linda

rolig tävling :)

bitte

Kul tävling vet inte om bilden är högupplöst är inte så inne på sånt här.Men iaf gjort ett försök det är typ såhär en ska se ut om jag vinner.

isabella

Hejhej , fin blogg!

Hur ser eran lördag ut ? :)

hanna

Var gärna med i min veckans-låt tävling (:

http://poosen.blogg.se/2009/march/veckans-lat-tavling.html

Erika

Hmm, jag skulle nog ha en bild på bara mig i antingen svart-vitt eller med någon fin somrig, grön bakgrund. Eller kanske en neutral bakgrund.

evamar - tävlingsblogg

Oj, vilken kul tävling. Eftersom jag har valt att vara anonym i min blogg kan jag inte visa den bild på mig som jag skulle vilja ha. Den måste spegelvändas också och jag kan inte redigera bilder. Dessutom måste nån som kan mer om sånt kolla upplösningen... Ja, jag hoppas i alla fall att jag vinner för jag behöver en snygg kalender och tycker att din vart superfin.Har länkat i tävlingsbloggen i alla fall:http://evamar.blogg.se/2009/march/almanacka-31-mars.html

joanna

önskemål är verkligen inte rätt ord att ge mig.. då jag vill såå grymt mkt! men kan förklara ett par id'eer som poppade upp direkt:)förslag nr 1: att göra en bild, är på något vänster alla hundarna syns, gärna huvud bilder och skriva kennel vild o vågad's med någon tok snygg stil.. kanske att de även skulle gå att få med hundarnas namn.. mkt pill blir de men tror att de skulle bli snyggt!eller.. en bild på mig och min gubbe.. så kunde de stå från den 16/4-06 - i all evighet... vi firrar snart tre år så de skulle vara en skit gullig present!som sagt har 100 förslag till men nöjer mig med dessa just nu^^

kajza

Hejsan vet du hur man blir barn modell :)?

* Linda me Cazandra *

Jag vill jätte gärna va me i denna tävlingen..

Har tyvärr inte Photoshop eller något liknande.. Jag skulle jätte gärna vilja ha min underbara dotter på min personliga almanacka med mitt namn & 2009 på framsidan.. Jag har aldrig någonsin vunnit i en tävling så nu hoppas jag att detta kanske vänder =) Trevlig helg.. Kram

Marlene

Jag vill verkligen vinna denna :-) Om jag vann så skulle jag vilja ha bilden som är i det här inlägget på

http://busbarnet.wordpress.com/2009/03/21/jag-vill-vinna-en-kalender/

Emilie

Åh va kul :O Jag får se om jag hinner fixa till något :O

Sanna

Hejsan. Ennu en tävling? Spännande!

Min blogg är lite knasig eller så är det jag som inte fattar hur man länkar till ett speciellt inlägg haha men jag ska försöka att inte blogga så mycket så du kan se mitt inlägg :)http://www.nattstad.se/mysmoothieJag vill ha den som den är fast med kanske ett 2009 nånstans =)bajbaj

Agnes

Din blev ju skitsnygg! :)

Jenkan

Åh, detta skulle jag vilja vinna! Har dock inte bilden än ;)

Hämtar hem min lilla valp i början av april och kalendern skulle såklart bestå av ett foto med valpen och min andra hund Leia! Det skulle bli såååå fint!

erica

Hej! :)Jag skulle verkligen vilja vinna en almenacka att ha i stallet då det är superbra att skriva ner vad som händer och vad man gör med hästen :) Självklart ska framsidan vara på hästen och mig själv, svart är stilrent och något jag skulle vilja ha, om inte tuttifrutti färger då det är så glatt! :) Jag hoppas verkligen att jag vinner då det vore superbra med en sådan almenacka :)

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag är gärna med och tävlar, jag skulle vilja ha en almanacka med en bild på min son, nu vill jag helst inte lägga ut bild på honom men hoppas jag kan vara med ändå.Har länkat till din tävling härhttp://molnboanna.blogg.se/2009/march/vinn-egendesignad-almanacka.html

linda

Jag skulle minsann behöva en fin almanacka. Jag har designat mig egna framsida. Blev inte lika bra som din.. men det är ju alltid nånting iallafall.http://houlinda.blogg.se/2009/march/tavling-hos-lily-1.html#comment

mikkaelo

Fytusan vilken kul tävling! :DHär är mitt bidrag; http://mikkaelo.blogg.se/2009/march/tavling-hos-lily.html#comment

Nathalie Mattsson

Skickade mitt bidrag via mail efteroms min blogg inte är färdig ännu, fick du den? :)

Jennifer

Jag uppskattar verkligen tävlingen! :)

Man får något egetdesignat och välbehövligt.

Du är bäst Linda!Min almanacka;

http://pphoto.blogg.se/2009/march/almanacka.html

Sara

Om jag vann så skulle jag vilja ha en bild på mig och min son tillsammans, jag har den på datorn :)

Sarah

jag har inget bildredigeringsprog. men om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ne redigerad bild på john legend. för hans musik faktiskt betyder väldigt mycket.

mail; sarah.m@live.se

Therese - Lurans blogg

Vilken kanontävling, nu när jag börjar arbeta efter mamma ledigheten behöver jag en almenacka och det vore kanon om jag fick en med kortet på min dotter på - du ser kortet i samband med tipset om denna tävling, vilket i sin tur återfinns i detta inlägg

http://lurans.blogg.se/2009/march/tavlingstips-i-massor.htmlHåller tummarna att jag har mer tur nu än jag hade i puppia tävlingen :-)Kram

Emma

Jag vill också va med och tävla :)

Jag är dock värdelös på bildredigering och sådant men jag skulle vilja ha ett kort på mig och en kompis som betyder jättemycket för mig eller ett kort på mig sen balen 2008. Skulle skriva Emma Näslund längst efter långsidan om det går och årtal efter kortsidan längst ned. :)

Carola

åh skulle nog vela ha en bild på hela min underbara familj..(familjen kaos)...

Inga tankar just nu hur den ska se ut...har noll fantasi just nu..sorry..

Vill vinna det vill jag dock..

länkar till tävlingen via min blogg..

Carola.

Emmi

Jag hade velat vinna en almanacka till min pojkvän. Jag har nollkoll på det här med bildredigeringsprogram (klara max av att hantera paint) så jag ska försöka beskriva mitt önskemål här istället :)Jag hade velat ha en bild på en flock med renar som går i vinterlandskapet (bilder finns i min pojkväns dator, han är renskötare så det finns många vackra bilder på när dom flyttar med renarna) och med texten "Mu ealli" (betyder "Mitt liv") i svart i ett enkelt typsnitt och årtalet ovanför. Tror det skulle vara fint att ha texten+årtalet längst ner till höger.Ha det bra!Mvh Emilia (walemi-7@student.ltu.se)

Mari

Jag är inget bildredigeringsprogram men om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha hjälp med framsidan :) Jag skulle något förknippat med sommaren, havet osv. Så jag kan ha något och se fram emot när jag sitter där vid skolbänken och är beredd på att kasta in handduken (sista året i skolan då) ;p

CherryCheek

Har mixtrar ihop ett kalenderomslag, som du hittar här:http://cherrycheek.com/2009/03/calendar-girl.html

Michaela

Inte heller jag har ett bildredigeringsprogram.. Men jag skulle vilja ha en bild på mig själv och sedan vit bakrund och att det står 2009 på den längst ner :) Och bilden är över 2000 pixlar.