TÄVLING: Vinn lyxigt produktpaket från YR

Yvonne Ryding har släppt en produktserie och jag har fått äran att få hem dom och testa/utvärdera. Otroligt spännande! Paketet innehåller inte mindre än 11 produkter (Eye Makeup Remover, Cleansing Lotion, Facial Toner, Boosting Day Cream, Enriching Night Cream, Eye Gel, Shower Cream, Body Lotion, Body Oil, Deodorant och Instant Repair) till ett värde av 1329:-. Produkterna är är fria från parabener, alkoholer, mineraloljor och är speciellt bra för de som har känslig hy. Produkterna har precis samma ph-värde som huden (5,5) och det gillar verkligen!
 
Och vet ni vad? NI har möjlighet att vinna precis samma lyxiga paket.
 
För att tävla vill jag att ni bland mina kommentarer svarar på följande;
1. Vart hämtas många av YR's ingredienser? (svaret finner ni här)
2. Varför borde just du vinna detta lyxiga paket?
 
Tävlingen avslutas 25/11. LYCKA TILL!
 
673
Josefine Wennberg

1. Från skog & mark.
2. För min hy sköts allt för dåligt & med detta super bra paketet får jag chansen att sköta den bra & få den fin igen :)
Din blogg är så underbar & lika så din familj & Du!kram

Jennicka - nybliven tvåbarnsmamma

Många av YR's ingredienser kommer i från skogen och marken.

Jag vill utbilda mig till makeup artist och det hade varit underbart att få testa på olika produkter. Dessa verka otroligt bra och det behöver min torra känsliga hy.. speciellt nu under vintertid när det är som värst :/ Vinner ja kan ja ju öva på att sminka mig o andra varje dag och kunna ta bort sminket bra med dessa produkter efter :)

Lovisa

1. Från skog och mark
2. Jag fyller snart 14 och har på senaste tiden fått mer och mer problem med min hy. Innan hade jag knappt fått någon finne till exempel och nu kommer det nya hela tiden. Jag har länge letat efter en bra produktserie men inte hittat någon till ett rimligt pris. Det skulle vara underbart om jag vann och fick testa dessa produkter då det verkar som att dem är superbra och det skulle nog hjälpa mig jättemycket!

Ebba

Svar; från skog & mark (runt hörnet) :)
2. Skulle vara så roligt med en uppmuntring såhär i mitten på terminen! Och nu till kallare tider behöver huden boostas lite, så att vinna vore underbart!

Lina

1. Från skog och mark
2. Som en student är det svårt att lägga mycket pengar på skönhet, även om jag skulle vilja. Har alltid haft känslig hy som lätt blir torr och eksem. Har testat på vissa sminkserier men har tyvärr reagerat negativt på dem. Vill så gärna finna en serie som passar min hy vilket skulle ge mig bättre självkänsla!

Härligt med lite tävlingar då och då. Tycker om blandningen i din blogg, speciellt söta lilla Selma!

Fanny

1) Skog & Mark.
2) Min hud har alltid varit knepig att ta hand om .. Om man kan säga så. Behöver verkligen bra produkter för att fixa min hud och bygga upp mitt självförtroende. Dessutom hade det vart som ett guldkorn i vardagen.

Saga Palmgren

Ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.
Jag har fått sämre hy på sistone och jag har ändå haft väldigt bra produkter och jag har provat många men det har inte fungerat och min hy blir lätt väldigt torr, så jag hade blivit jätte tacksam om jag hade vunnit produkterna för jag känner att jag hade behövt de i nu läget och de verkar riktigt bra

Ellinor

1. Från skog och mark
2. Vintertid behöver min hy all den hjälp den kan få och jag älskar att prova nya produkter, speciellt de som är fria från parabener och alkohol. Och eftersom jag är på resande fot då och då passar små förpackningar ypperligt!

Linn

YR's produkter hämtas från skog och mark. Jag skulle vilja vinna
Produkterna för att pengar finns inte för sådan lyx. Plus att vara mammaledig så är huden otroligt dåligt med stress hormoner och allt som kommer runt om i livet därför skulle det vara häftigt att få vinna denna lyx :)

Frida

Hämtas från skog och mark :)
Jag vill vinna för att det skulle vara en perfekt julklapp till min storasyster. Jag är student så jag har inte råd att köpa så mycket roligt som jag vill.

evelina

Härlig tävling!
1. Många av ingredienserna i YR hämtas från skog och mark
2. Om jag vann, skulle jag ge det i julklapp till min älskade mamma. Kort och gott: jag anser att hon behöver det och hon skulle bli så glad, min alldeles underbara mamma.

Tack för en fin blogg.
kram Evelina

sandra

Ingredienserna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser för ett ännu bättre resultat.

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Jag har problem med min hud på vintern eftersom jag är en sådan torris när det blir kallt ute.. På sommaren också iofs, men det blir ännu värre på vintern. Så professionella produkter som hjälper mot just känslig hud skulle vara perfekt för mig!
skulle bli överlycklig om jag vann detta!
Kram Från Sandra

Elisabeth Tassila

1. Ingridienserna hämtas från skog och mark.
2. Tävlingen avslutas på min födelsedag så det hade varit en vääääldigt fin present att få på sin dag :)

Ha en bra dag!!

Jessica - mamma Till Prinsessan Molly

1. Från skog och mark
2. Jag älskar hudvårdsprodukter, men som nybliven mamma är det tyvärr inte sådant som prioriteras med en liten tös här hemma, det är så mycket till henne som behövs jämt och det är så lätt att glömma bort sig själv! Tycker själv att jag skulle vara värd ett sådant kit mitt i mammastressen! :)

Jonna

Svar: från skog och mark!
Motivering : jag vill villa detta underbara paket till min
Älskade mamma! Hon lägger aldrig pengar på sig själv utan
På mig och mina syskon och barnbarn!
Jag vill nu ge tillbaka något till henne för allt hon
Gjort för oss! Ett perfekt paket till henne nu lagom till vintern!

Frida

1. Från skog och mark.
2. Jag vill så gärna vinna dessa härliga produkter för att jag behöver verkligen något uppfräshande ! Är höggravid och känner mig bara allmänt ful. Bebis verkar inte ha några planer på att komma ut :/ skulle bli SÅ glad ☺️

Anonym

Från skog och mark blandat med moderna ingredienser.
Det skulle vara skönt att lägga lite extra tid på sig själv i vardagen och komma bort en stund från stress och måsten!

Denice Eriksson

Många av ingredienserna i produkterna kommer från skog och mark! Jag skulle vilja vinna detta just för att jag har en väldigt skör och känslig hy. Jag åt medicin mot min hy förut för den var så dålig och det blev mycket bättre men jag har inte kunnat underhålla huden efteråt. Huden blir mycket tunnare efter det här preparatet. Jag får lätt utslag eller liknande och en väldigt torr hy av många produkter så jag får testa mig fram men har fortfarande inte hittat något som passar mig då jag även är student har jag inte pengarna till att gå och köpa liknande produkter för priserna på dom. Det är även svårt att hitta produkter som är naturliga. Det var min motivering :) Kramar Denice Eriksson

Isabelle

Från skog och mark kommer många av dessa underbara ingredienser.

jag vill vinna detta lyxiga paketet för jag bara ÄLSKAR dessa produkter, har länge letat efter ett par riktiga bra produkter och äntligen hittat dessa. Nu på vintern är jag extra torr i huden och jag tror att dessa produkter skulle passa mig utmärkt.

KramKram från Isabelle

amanda

1. från skog och mark

2. jag skulle vilja vinna pga att jag alltid haft dålig hy. har testat många produkter men det är inte mycket som hjälpt. dessutom vore det lite extra roligt att vinna när det närmar sig jul, just för att jag inte kommer ha någon att fira med och få någon julklapp. det skulle absolut bli en ljusglimt i mörkare tider!

Sofia L

1. Skog och mark.
2. En dröm för huden skulle jag tro, har inte haft chansen att prova än, men detta är en serie jag suktar efter. Har inte haft tid att prioritera huden då jag nyligen fått barn, men nu lääängtar jag efter en nystart både hud och träningsmässigt!

Anna

Från skog och mark hämtar hon sina ingredienser.

Jag har precis gått in i vecka 10, är alltså gravid och har mått så sjuuukt illa och varit totalt orkeslös i ca 4 veckor nu. Och som om inte det vore nog har jag lyckats få en massa tråkiga fulla finnar och orenheter i huden, jag som nästan helt varit förskonad tidigare. Har dessvärre inga bra rutiner för ansiktsvård sedan tidigare och med julklappsinköp och bebis på väg ligger inte riktigt prio på att köpa en massa fina krämer till mig själv, så det skulle verkligen liva upp livet för mig litegrann i höstmörkret. Kram!

Tove Nilsson

1: Många av ingredienserna kommer från mark och skog.

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter att jag tycker att det är väldigt spännande med nya naturliga produkter men kan sällan unna mig det, speciellt inte som nyutexaminerad och arbetslös.

Emily

Från Sveriges skog och mark såklart!

Jag borde vinna för att jag hade blivit så himla glad över en lyxig gåva som är mer än vad CSN tillåter.

Anna

Från skog och mark runt hörnet!
Jag är i stort behov av bra produkter då min hy inte är den bästa. Tyvärr tillåter inte ekonomin för tillfället att jag lägger pengar på bra (och ofta dyra) produkter. Skulle därför bli jätteglad om jag vann den här kittet från YR och kunde få fin och bra hy :) Kram Anna

Sarah Hammarberg

Svar 1: Ingridienserna kommer från skog och mark runt hörnet.
Svar 2: Jag önskar vinna då jag har en hel del problem med hyn så som torr hud och är verkligen intresserad av att prova några produkter med mer naturliga ämnen i.

Kajsa

Hejsan!
Fråga är från skog och mark runt hörnet!

Sedan varför jag skulle få äran att vinna denna gång känner jag just nu för jag behöver något som piggar upp mig. Jag går igenom en graviditet som precis har avstannat och jag jag ett missfall jag går igenom nu. Det tar på ens både psyke och fysiskt, att fadern till barnet även "kastaren" när han insåg att vi har inget som knyter varandra tillsammans längre tar på än. Df tycker jag att jag ska få vinna för att göra min vardag lite bättre, de kommer inte läka alla sår man har men det kan vara en början.

Kram kajsa

Patricia

1. Från skog och mark!
2. Åh detta skulle vara den "perfekta" presenten till mig själv! Som småbarnsförälder glömmer man väldigt lätt att rå om sig själv! Det känns som det var en evighet sen jag köpte produkter till mig själv, som var bra mot min hy! Så det skulle verkligen vara toppen att vinna detta :)

Jasmine

Från skog och mark kommer ingredienserna.
Jag skulle gärna vilja vinna det här, för jag skulle vilja ge dem till min mamma. För det är hon värd och förtjänar att bli lite ompysslad .

Moa

1. Skog och mark.
2. jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom att jag blir väldigt torr i huden, speciellt till vinter, och har faktiskt snart slut på min sista burk... så det skulle varit skönt att vinna dessa!
efter som att man ej kommer att ha så mycket pengar nu till jul. :)

Emma

"Många ingredienser kommer från skog och mark" :)

Min motivering är att jag verkligen behöver hitta nya produkter som passar min känsliga hud.
Jag har testat åtskilliga märken utan att hitta ett för mig, och min hy är nu värre än någonsin - finnar, eksem, innebrännare, flagande hy, rodnad... You name it. Jag har/har haft typ alla hudproblem du kan tänka dig! Kanske är detta produkten för mig?!

Kram Emma

Linn Johansson

1. Från skog och mark (runt hörnet :) ).

2. Jag har i somras fått en hel del utslag på kroppen och främst i ansiktet som jag nu håller på att få utrett. Jag ska till Hudmottagningen i morgon för att göra en hel del olika tester.
Då jag nu måste vara noga med vad jag smörjer in mig med så skulle jag bli jätteglad om jag kunde få testa YR och se hur/om min kropp reagerar på den.
Förhoppningsvis är den så bra och skonsam för huden som den säger att den ska vara och att jag då på så sätt har hittat en serie som inte svider/kliar/ger mer utslag.

Amaanda

Produkterna kommer från skog och mark. Min motivering för att jag ska vinna är att det skulle vara väldigt uppiggande för mig. Du minns säkert pressen man alltid kände när man gick i skolan. Hur man ständigt kämpade för att nå upp till kriterierna och målen i de olika ämnena. Att hela tiden känna att man springer i en seg och lång uppförsbacke som aldrig tar slut och att allt plugg trycker ner en under ytan. Att man vill orka med vardagen, träna, äta sunt och vara en bra flickvän samtidigt som man inte har någon kraft eller ork till att ens kliva upp ur sängen. Jag hoppas innerligt att livet efter tonåren blir snäppet enklare och mer energifyllt än det är nu och att produkterna ska bli mina. För det skulle jag verkligen behöva och uppskatta. Kram på dig.

Emelie

1. Från skog och mark
2. Om jag vann skulle jag ge produkterna i julklapp till min underbara mamma, dels för att hon har en känslig hy men dels för att verkligen visa min uppskattning över hur hon har stöttat mig då jag flyttade för att börja plugga (vilket jag tyckte vara ganska jobbigt dom första dagarna).

Louise

Svaret är att många ingredienser hämtas från skog och mark.

Jag tycker att jag borde vinna detta lyxiga paket eftersom jag varit sjukskriven för depression i över 5 månader nu. Jag både är och ser trött och sliten ut. Detta paket hade i alla fall piggat upp mig lite.

Kram Louise

Maja E

Från skog och mark :)

Jag tycker jag ska vinna detta eftersom jag har varit med på hur många tävlingar som helst men aldrig vunnit, och detta paket passar mig perfekt! Jag har extremt torr hud och får väldigt lätt utslag av parfymerade grejer osv. Kan även inte använda mycket smink för jag är så torr och då gör det ont. Så jag skulle bli jätteglad om jag fick bli den lycklige vinnaren till detta paket! Kram :)

Cathrine

Det kommer från skog och mark runt om oss!

Jag skulle vilja vinna och få prova då jag har varit allergisk mot det mesta jag provat och ännu inte hittat alla produkter i en rengöringsserie jag borde ha. Än så länge fungerar det oftast men har ibland problem med torr hy pga detta.
Tack för att man får va med och tävla kram!

viktoria norberg

Ingredienserna kommer ifrån skog & mark och de blandas moderna och aktiva ingredienser för att ge ett bättre resultat. Nu hoppas jag på att vinna detta som en julklapp till min mamma. Att få ge henne detta skulle vara så roligt. Dels för att jag inte vet vad jag ska ge henne men också för att hon själv aldrig unnar sig något extra till sig själv, vilket jag tycker att hon är värd, min älskade mamma!

1. Hämtas från skog och mark runt hörnet.

2. Som du själv kanske känt av så är de svårt att ta sig tid att lyxa till de för sig själv efter man fått barn... O pengen man får varje månad läggs inte på saker till sig själv... Därför tycker jag att det skulle vara lyxigt att vinna detta för att lyxa till de lite för kommande kyla och vinter.
En glad mamma ger ett glatt barn☺️

Cherie

1. Från skog och mark.
2. För att jag är en trött småbarns morsa å har inte ekonomi för sådana lyxiga produkter, burkar för det mesta bli någon kräm från barnängen.

Hanna Svantesson

1. Från skog och mark.

2. Jag borde inte vinna, men där emot förtjänar min kära mamma att få detta fina paket. Hon gör allt för mej, min syster och min pappa. Vi har sån tur som har henne. Men som många andra mammor så är hon dålig på att unna och prioritera sig själv. Fick jag välja så skulle jag skicka henne på spa, men ekonomin tillåter inte rikigt det. Men att kunna få ge henne en sån kanon Kitt, tän vilken vardagslyx.
Tack för chansen Linda!

Lina

1. Produkterna är utvecklade tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare och ingredienserna hämtas från skog och mark.

2. Min torra bleka vinterhy skriker efter återfuktning och då studentplånboken gapar tom vore det underbart att få skämma bort sig själv i vintermörkret. Lite vardagslyx helt enkelt :)

MissLie - Fucked up

Dom hittas från skog och mark runt hörnet. Jag vill gärna vinna för att jag har massa acne ärr som jag försöker sminka över, men jag har inte hittat nå bra produkter som är tillräckligt bra för det. Skulle vara kul att testa dessa produkter. :)

Anna Karlsson

Från skog och mark.
Har inte hittat rätt produkter än. Skulle vara roligt att få testa dessa.
Verkar som att dessa kan funka bra.

Therese

Hej Linda! Vilken kanontävling. Som svar på fråga 1: Många av ingredienserna i YR:s produkter kommer från skog och mark, dvs naturen!
Som svar på fråga 2: I somras blev jag mamma första gången, det bästa som hänt mig! Dock så sätter vaknätter sina spår : ) JAg skulle så gärna vilja vinna detta skönhetspaket helt enkelt för att det skulle vara en vardagslyx bara för mig, att nu med en liten lägga pengar på mig själv händer bara inte så detta skulle lysa upp min vinter!
Önskar du och din familj allt gott!

Erica Eriksson

Från skog och mark!
Jag är en riktig slarver när det gäller att ta hand om min hy, använder vanlig handtvål för att ta bort smink... Men jag tycker att min hy är värd bättre :) Därför skulle jag gärna vilja vinna YR produkterna och börja ta hand om min hy bättre!!
Kram Erica

Fanny

1. Från skog och mark
2. Jag är snart klar med 4 års studier på universitetet. Stressen med de sista kurserna i kombination med jobbsökarhetsen och det faktum att jag inte ens är säker på vad jag vill jobba med tar ut sin rätt på min stackars hud och den kyliga temperaturen gör inte det hela bättre!

Jessica, mamma till Wilma

1. Många av ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.
2. Har väldigt torr och känslig hud året om, blir än värre då det är kallt ute, kanske inte bättre för att jag bor uppe i Norrland med lång vinter. Har länge och väl sökt en produktserie som jag kan använda, men utan något vidare resultat. Skulle vara kul att vinna detta och få chansen att prova något helt nytt, som förhoppningsvis kan hjälpa mig att få bukt med min hud! :)

Nathalie

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Jag skulle vilja vinna för nu har jag legat här hemma sjuk i en vecka och känner mig allt annat än fräsch just nu hehe. Så med dessa produkter kanske man skulle kunna bli fräsch och pigg igen! :) Kram!

Martina

Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.
Jag skulle bli jätteglad om jag vann, jag skulle ge alltihopa till min syster som nyss blivit frisk från cancer. Det är det minsta hon är värd efter allt hon gått igenom.

Linnea Djurling

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att min plånbok inte är så stor då jag studerar och det är verkligen dyrt med bra produkter. Jag har dessutom problem med bland annat torr hy så skulle behöva bra produkter!!

Nellebo

Oj, vilken dundertävling!

Ingredienserna kommer från skog och mark, och jag skulle vilja tävla för att ha möjligheten att ge.

Jag har själv varit student i fem år och vet hur lite pengar man måste klara sig på. Min studietid är över, men för min fina svägerska har den just börjat. Att välja bort det mesta av allt man vill skämma bort sig själv med är inte ovanligt som student, och eftersom hon betyder så mycket för mig skulle det kännas otroligt värdefullt att få ge henne det här lyxiga produktpaketet från YR. Jag menar, hur himla härlig julklapp skulle det inte vara? Jag vet hur glad hon skulle bli och det är för hennes glädje jag vill tävla idag.

Tack för möjligheten!

//Nellebo

JUNITJEJ

1. Från skog och mark.
2. Nästa år fyller jag 40 år och jag behöver göra allt för att sköta om min hud, så den inte blir för rynkig.

Anna Holm

Från lokal skog och mark.

För att jag har så dum blandhy, fett ansikte, torra ben och fnasiga läppar och min vinter skulle bli så mycket lättare med detta kitt!

Sara Franzén

1. Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark.
2. Jag är en nybliven mamma och skulle verkligen uppskatta lite lyxvård för huden. Numera använder jag knappt smink, dels för att jag inte hinner riktigt men även för att det inte känns bra att ha massa onaturliga produkter på mig när jag är så nära och mycket med min dotter. En fin och välvårdad hud behöver inte så mycket smink, den är vacker ändå :)

Amandas jul

1. Från skog och mark
2. Personligen behöver jag faktiskt inte detta superpaket men jag vet att syrran skulle bli överlycklig ifall hon fick det i julklapp så DÄRFÖR vill jag vinna! Att ge bort är det bästa :)

pauliina

Från skog och mark.

Som blivande tvåbarnsmamma skulle de betyda väldigt mycket att få försöka behålla lystern och "skönheten" ända till förlossning (och efyer)!

Amanda

1. Skog och mark
2. Jag har haft en riktigt jobbig period i mitt liv me mycket stress och krav från universitet. Det har yttrat sig på min hy och jag drömmer om att få lugna dagar och skämma bort mig själv. Då vore det här toppen! Dessutom fyller jag är den 26e så det vore en perfekt födelsedagspresent :)
Tack för chansen! Kram A

Malin

1. Många ingredienser kommer från skog och mark
2. Jag vill vinna för att jag snart har tagit mig igenom mitt första år på universitetet och skulle vilja skämma bort mig med något jag verkligen förtjänar! Ett år av slit och inte mycket pengar och det blir minst 4 år till som ska se ut såhär.. Att piggas upp nu i mörkret är något som vi alla vill, men jag känner jag faktiskt behöver det lite extra i och med att all energi går till just studier och så mycket jobb jag klarar av för att kunna gå runt ekonomiskt.

danni

Ingredienserna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser för ett ännu bättre resultat.

Jag skulle vilja vinna för att de närmaste 18 åren kommer jag bara lägga pengar på min lilla dotter som jag såg första gången på ul i torsdags ♡ 1300 kr får man så himla många blöjor och bodys för, inget man vill lägga på sig själv när man snart har sitt hjärta utanför kroppen ♡

Stina

Dem hämtas från skog och mark! :)
Jag skulle vilja vinna detta kit och få ge det till min mamma! Hon älskar att ta hand om sin hy och är noga med det.
Men hon har inte den bästa ekonomin just nu, så det vore en ära att få ge henne dessa produkter!
Kram Stina!

M

1. Från skog och mark (runt hörnet)
2. Den här hösten (och vintern) har jag verkligen problem med stora röda torrfläckar som flagar, huden känns grå pga alldeles för många sömnlösa nätter. Det här paket skulle ge mig en spark i baken att ta hand om min hud och få den där lystern jag är värd.

Amanda

Ingredienserna kommer från skog och mark.

Nu på vintern är jag så extremt torr överallt. Mitt bästa knep är att använda hudkrämen Propyless. Den fungerar till allt! Om man har torr hårbotten, är torr i ansiktet, till torr övrig kropp. Den återfuktar men blir inte fet. Älskar den!

Sophie

De kommer från skog och mark runt hörnet...

Varför jag vill vinna?
Jag är gravid i vecka 38, känner mig tjock, svullen och trött och har insett att föräldrapenningen inte kommer räcka till saker åt mig själv längre. Bebis i all ära men ibland vill man kanske inte se ut som en zombie när man lämnar lägenheten? :)

Aja, tävling eller ej, tack för en mysig blogg!

/Sophie

Sofia

YR's ingredienser hämtas från skog och mark.
Jag vill vinna för att jag har en väldigt känslig hud med lite finnar här och var. Har provat en del produkter men det slutar ofta med att det börjar klia eller att jag får mer smutsigheter i ansiktet. Jag har velat prova lite mer skonsamma produkter men det vill inte plånboken.
Om jag skulle vinna kommer produkterna användas flitigt och jag skulle bli väldigt väldigt glad! :)

Sara

1. Många av Ingredienserna kommer från skog & mark.
2. Jag skulle jätte gärna vilja vinna det fina YR's kitet till min älskade syster som har haft ett rätt tufft år med många motgångar, jag tror dessa produkter skulle ge henne en liten extra glimt i tillvaron & ger henne säkert lika mycket lyster i huden :)

Ida Svensson

Yvonne Rydings hudvård är utvecklad och framtagen här i Sverige, med många ingredienser från skog och mark!

Jag skulle mer än gärna vinna detta hudvårdskit för att kunna ge bort det till min fina tvillingsyster och mamma. Helt enkelt för att dem är bäst på alla sätt och vis, och skulle vilja visa min uppskattning genom kunna få ge dem något fint och lyxigt :)

Liselott

1. Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark.

2. Som gravid i vecka 27 och sjukskriven tvåbarnsmamma skulle de kännas underbart att få lite lyx i ansiktet och "trolla" bort tröttheten, tyvärr brukar jag glömma bort mej själv allt för ofta men självklart går barnen alltid först.

Victoria Holmqvist

1. Från skog och mark.

2. Jag har precis slutat med en medicin och därmed fått sämre hyn än jag någonsin haft. Vore underbart att vinna detta kit så jag verkligen kan ta hand om min hy så den blir finare igen, känner mig otroligt obekväm med min nuvarande hy.

Håller tummarna nu! Kram :-)

Anja Håkanson

1. Från skog och mark.
2. Jag är ensamstående och studerar på heltid på högskola tio mil bort, inkomsten för en student är inte så hög, och de extra kostnaderna för att pendla tio mil är också rätt höga, så det är knappt att jag ens har råd med typ "euroshopper-shampoo", vilket inte är så kul! Så ja, därför vore det kul att få vinna, lite extra lyx till sig själv för att jag faktiskt kämpar på med att ha dottern ensam och lägger i stort sett alla pengar som blir över utöver det nödvändigaste på hennes sparkonto, och för att jag orkar med heltidsstudier samtidigt som jag har en treåring själv. Håller tummarna!

Rebecca

1.'skog och mark i vår omgivning runt hörnet:)
2. Hade velat vinna då jag behöver unna mig och min kropp något vilket jag inte gjort sen innan jag blev gravid, nu går all tid till lille sonen, chihuahuorna och hemmet

Julia

1. Många av YR's ingredienser kommer från skog och mark.
2. Jag har en väldigt känslig hud (får ofta eksem, torrhet, utslag etc.) så det hade varit väldigt kul att prova dessa produkter för att se om min hud hade kunnat må bättre!
Kramar!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

från skog och mark hämtas ingredienserna och blandas med moderna aktiva ingredienser.

Åh. Jag har aldrig haft speciellt dålig hy. Det var något av det jag verkligen gillade med mig själv. Men under graviditeten så fick jag väldigt mycket finnar överallt, och framför allt i ansiktet. Jag tänkte att det säkert är hormonerna och går nog över när lillskrutten är ute.

Nu har det gått 4 månader sen Lucas kom till världen och min hy är fortfarande densamma som under graviditeten. Finnar dyker upp och vägrar försvinna. Det känns inte alls kul att gå ut genom dörren längre. Det vore verkligen guldvärt att få vinna och se om dessa produkter kan ge mig min hy tillbaka.

Jenny - Mamma till Minelle

1. Från skog och mark
2. Letar och letar efter nya podukter till min hy, men hittar aldrig något som passar mig, därför skulle jag vilja vinna detta lyxpaket.

Sandra - Mamma till Novalie 130720

Många av ingredienserna kommer ifrån skog och mark!

Jag skulle vilja vinna detta då jag aldrig någonsin för det första har vunnit en tävling eller liknande.
Sen skulle verkligen jag behöva freshas upp!
Jag är nybliven mamma, och jag och sambon har en ganska dålig inkomst, så jag unnar mig ALDRIG något.

Det enda jag använder på mig själv dagligen är H&Ms egna mascara, och inget annat.

Så att vinna detta vore verkligen toppen!

Emma

1. Från Skog och mark
2. Då jag just nu är en fattig student hade jag faktiskt gett denna underbara produktserie till min mamma i julklapp då hon är helt förälskad av Yvonne Rydings produkter och det vore roligt att ge henne Yvonnes nya serie! Det skulle även vara ett sätt för att tacka henne för all stöttning hon ger mig.

Marika Hedlund

1. Från skog och mark.
2. Jag var och gjorde en rektoskopi (ändtarmsundersökning)(låter lika kul som det var) idag och läkaren kom fram till att jag har IBS-liknande symptom vilket innebär att jag måste ställa om hela min kost med allt vad det innebär. Det skulle verkligen pigga upp att vinna ett sånt här paket och det skulle även vara en skjuts på vägen till mitt nya liv :)

Frida

1) ingredienserna hämtas från skog & mark precis runt hörnet!

2) under alla mina tonår har jag haft stora problem med akne. Alltså inte bara lite finnar här och där, utan riktig svår akne med stora bölder. Jag är nu fri från akne, efter ca ett år av olika behandlingar. Min hy är däremot inte helt bra, den är väldigt oregelbunden, vilket säkert kan bero på att jag inte använder de bästa produkterna. Jag har inte råd att köpa de produkter min hy förtjänar då jag inte har en stadig inkomst. Det skulle betyda jättemycket för mig och min hy om jag kunde få vinna dessa produkter!

Malin Sundström

1. Från skog och mark. Det stor dock inte tydligt att det är svensk skog och mark...

2. Hatar den frågan. Det går ju inte svara bra på den. Alla har nog 1000 anledningar och alla är nog värd det också. Men det skulle vara trevligt för just mig att unna mig lite lyx från YR och koppla av från all stress.

My

1. Från skog och mark runt hörnet.
2. Jag har alltid haft problem med min hy, har haft atopiskt eksem sen jag var bebis. Jag har testat många olika produkter och märken på marknaden men inte hittat "den perfekta", vilket inte är helt gratis. Det vore jättekul att få testa dessa produkter och se om de kan vara de rätta!

LindaViola - mamma till två!

1. Mesta dels från skog och mark.

2. För att jag nu mitt i graviditeten har fått min sämsta hy tillbaka. Har under många år letat efter något som fungerar men aldrig lyckats. Det hade därför varit kul att testa dessa produkter och se om de kan hjälpa mig :)

Camilla Sandmark

Hej!
1.De hämtas från skog och mark runt hörnet.
2.Jag skulle ge hela setet till min fantastiska väninna som har varit ett stort stöd för mig under en tuff period.
Hon vill inte ta emot några pengar eller något annat, men det här kan hon ju bara inte säga nej till för hon älskar hudvårdsprodukter!

isabella

1. Från skog och mark (sånt gillar vi -naturligt ska det va!!)
2. För att jag är en riktig kräm-tok. Har provat det mesta i hudvårdsväg och letar fortfarande efter det perfekta för min hy. Är det något jag inte snålar in på trots min ganska tighta studentekonomi så är det hudvård, man har bara en hy och det gäller att ta hand om den. Kanske är detta min nästa favorit? Vill inte missa chansen att prova!

Evelina

1. Från skog och mark runt hörnet!
2. För det hade varit otroligt härligt att
Piffa upp sig med i höstmörkret och när man
Är småbarnsmamma unnar man sig aldrig saker
Tillsig själv längre på samma sätt, så hade varit
Härligt om jag fick vinna detta fina pris :)

Anonym

1. Från skog och mark
2. Som student är det svårt att ha råd att lyxa till det i vardagen, men även om jag helst skulle vilja skämma bort mig själv så skulle jag hellre ge det till min bästa vän som är gravid. Vill passa på att skämma bort henne nu för chansen finns nog att jag skämmer bort bebben sen istället ;)

Anonym

1. skog och mark
2. orkar inte tänka ut någon djup motivvering om varför jag skulle vinna, och därför är ju chansen heller inte så stor att jag vinner, men varför inte försöka?; Skulle iaf vara himla gött att vinna allt det där för då har man plötslig kommit långt på julklappsinköpen

Ida Björnfot

Det var förresten jag som skrev den om julklappsinköpen alldeles nyss, råkade skicka för snabbt ;)

Annie Svensson

1. De kommer från skog och mark runt hörnet!
2. Yvonne Rydings produkter har varit en favorit för min tidigare feta och finniga hy. Och med dessa mirakelprodukterna har min hy blivit så mycket bättre. Men de är dyra och när jag nu börjat studera räcker inte alltid pengarna till.. Och då ploppar de där finnarna upp igen... Det vore ett lyft i studentvardagen att vinna dessa fantastiskt lyxiga produkter!

Sara

1: från skog och mark
2: jag är en fattig student som lidit av kass hud i snart 10 år. Finnar, fet hy blandad med torr, rodnad och pormaskar. Jag har gått igenom hyllorna på apoteket tre gånger om men ingenting hjälper och jag har int råd med dyrar produkter. Nu när jag läste om dessa produkter (som jag inte ens visste fanns..) blev jag väligt intresserad, då dom låter väldigt bra. Nu kan jag bara hoppas.. :)

Björn

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle vilja överraska min underbara fästmö med dessa produkter! Hon är väldens bästa mamma till våran lilla dotter och hon förtjänar en extra uppmuntran.

Erica

1. från skog & mark 2. efter att ha ha kissat positivt på en sticka i somras (högst oplanerat) så har jag kämpat sönder mig själv för att försöka ge min lilla kille en så bra start i livet som möjligt när han kommer någon gång i vår. som ensamstående mamma vet jag att mammapenningen inte kommer bli speciellt hög, vilket har fått mig att ta på mig två extrajobb utöver mitt vanliga jobb på en förskola. efter att ha jobbat 25 av 26 dagar den senaste tiden har min hud verkligen tagit sig en rejäl törn & dethär set:et med produkter hade känts som en helt underbar present att få använda & riktigt njuta av :)

Angelica

Från skog o mark runt hörnet :)

Jag skulle behöva detta kit av en massa anledningar. 1. Har sjukt schizzo hy som fortfarande inte fått en match made in heaven. Skulle vara kul att testa alltså. 2. Gick från student till föräldraledig till arbetssökande. Med en snart 2-åring som behöver mängder av kläder nu i vinter så finns det verkligen inga slantar att lägga på mig själv. 3. Allt detta m jobbsökande, ekonomistök, inskolning på dagis, 2-årstrots osv osv osv gör min hy ännu mer schizzo. Se avslutningen på punkt 2 :)

Julia Wilberts

1. Ingredienserna hämtas från skog och mark!

2. Jag är kass på sådana här "varför ska du vinna"-grejer.. men jag vill så gärna vinna, så jag testar ändå. Jag skulle vilja vinna eftersom att jag, som ung och fattig student, inte har råd med lite dyrare och bättre produkter. Det hade varit kul att få lyxa till vardagen, testa lite nya produkter och även känna att man är snäll mot hud och miljö! Tack för mig! :)

Jessica

Hej Hej ..
Ingredienserna av YR´s produkter kommer ifrån skogen och marken. Varför jag vill vinna detta otroliga paket är för att jag har alltid haft problem med min hy sen jag var tonåring. Nu är jag snart 24 och jag mår så otroligt dåligt över detta, mitt självförtroende sjunker verkligen till botten. Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann så att jag kunde förbättra min dåliga hy och mitt självförtroende.

janina niemi

1. från skog & mark!
2. jag skulle verkligen vilja vinna detta paketet till min mamma. jag själv är student utan jobb och skulle verkligen vilja skämma bort min mammis lite extra då hon är världens bästa och ger mig de finare och nöjer sig med det billigare själv. jag vill att hon ska kunna känna sig som den vackraste kvinnan även utan smink (vilket jag tycker att hon är) och att hennes hy ska må bra!! jag utbildar mig till stylist så jag vet hur viktigt det är med bra produkter till hyn men mammisen har använt samma grejer nu i ganska många år och håller sig till det för att de känns dumt att slösa pengar på produkter som kanske ändå inte funkar.
att min mamma även är heltidssjukskriven är också en stor anledning till att jag vill att hon ska få detta paketet. hon unnar aldrig sig själv saker utan tänker bara på andra. jag vill visa min mamma hur mycket jag älskar henne och de hade vart superkul att få överraska med dessa!

Erika- mamma till Arvid <3

De hämtas från skog och mark.

Jag skulle gärna vilja vinna kitet för att testa om de kan göra underverk för min hu efter graviditeten. Har på senaste fått väldigt plitig och torr hy. Om det beror på hormonomställning eller att vintern är påväg har jag ingen aning om. Dock är det ett gyllene tillfälle att få testa :)

Kram fina!!

Cecilia Karlsson

1. Dom hämtar många av sina ingredienser från skog och mark.
2. Jag har gått igenom hela tonåren med ok hy, men nu när jag är vuxen har min hud börjat krångla riktigt ordentligt. Kan inte använda smink ordentligt längre på grund av detta och klarar knappt av att visa mig osminkad, så det blir en ond cirkel. Sen är jag även student, så det finns ingen ekonomi för att införskaffa bra produkter för huden. Så det vore jätteroligt att få vinna detta och det skulle boosta mitt självförtroende!

Vill samtidigt tacka för en superbra blogg!
Kram

Moa

1. YRs produkter kommer från skog och mark.

Jag skulle vilja vinna för jag tycker om att ta hand om mig själv och mitt utseende. Just nu går de mesta av mina pengar till min dotter på fyra månader. Jag är bara sjutton år och lever på bidrag, så det blir inte mycket över till mig själv. Måste även tillägga att jag älskar din blogg och Selma är så söt! Håller tummarna för att just jag får vinna. Kram!

Stephie

Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat. Skulle vilja vinna för å ge dom till min kära mamma som skulle behöva lite fina produkter i sitt badrumsskåp 😊

Eva

1) Från skog och mark
2) För att jag valde att amma min son för hans bästa, trots att jag absolut inte ville. Och som belöning har jag fått världens acne! Skulle behöva riktigt bra hudvård, vilket mammaledighets-plånboken inte tillåter.

Emelie Björk

1. Skog och mark.
2. Jag har ALDRIG vunnit något. Eller jo, en mobil men jag fick den aldrig. Vart lurad. Sen är min hy jämförbar med en soptipp. Torr, finnig och allmänt blä. Skulle därför lysa upp min vardag om jag fick chansen att pröva vinna. Gud va bitter jag låter.

Sandra

1. Från skog och mark!
2. Jag skulle vilja vinna dels för att jag aldrig har vunnit någon sån här tävling innan - någon gång borde väl bli den första? ;-) Men främst vill jag vinna eftersom jag har försummat mig själv och min hy totalt efter att jag blev mamma till vårdens underbaraste underbaring Elijah för exakt en månad sen. Som nybliven mamma - vilket du vet allt om - så är (iallafall inte för mig) utseendet långt ifrån prio ett den första tiden. Jag skulle verkligen behöva en "pick-me-up" när det gäller den fronten! :-D Tack för en inspirerande blogg! Jag bor också i Karlstad, kul att följa någon i närheten ;-)

gambling online

Till exempel, du sätter ett tusen dollar, får du freespins en fem
hundra dollar bonus och du kommer därför att kunna använda det?

Vädret ledstjärna bonusen uppstår när du
har den här symbolen, denna symbol, denna symbol, denna symbol,
denna symbol, och denna idé om en enpolig magnet.
Vår tränare hus och våra modeller park erbjuda gästerna alla de
spelautomater viss tid, och maskinen programmeras sedan för
att visa dig hur du ökar din insats placeras per spinn.

jenniefer

1. Från skog & mark
2. Som mammaledig blir det inte att jag själv prioriteras. Hade varit kul att vinna och få känna sig lite ompysslad med nya produkter.

Linnéa- Mamma till Ebba & bebis i magen♥

Många utav ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat! :)

Jag skulle vilja vinna dessa hudvårdsprodukter och ge dom till min mor i julklapp!

Min mamma betyder allt för mig, jag blev själv mamma redan som sjuttonåring då jag gick på gymnasiet och hon har stöttat mig igen skolan och fanns även vid min sida under förlossningen. Och utan min mamma så hade jag inte varit den trygga och starka personen som jag är idag! Och det hade varit underbart att få ge henne detta lyxiga kit nu till jul:)

Sofie

1) från skog och mark runt hörnet :)
2) Jag är student och har en väldigt snäv budget när det kommer till skönhetsprodukter. Så i födelsedagspresent (fyller år 18/11) så önskar jag mig detta paket! hihi :)

Frida

1. Från skog och mark.
2. Då en trött och sliten hy skriker efter hjälp skulle det verkligen var underbart att få chansen att prova dessa produkter.

Malin Stjernberg

1.Från skog och mark & de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Trött, medelålders mamma till Elsa 2,5 år, kan beghöva både en stor kopp kaffe och underbara, lyxiga hudvårdsartiklar från Yvonne R som är så otroligt vacker!

Johanna Granholm

1: "Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet"

2: Då jag länge har haft problemhud, med svår acne har jag alltid varit manisk med min hud. Nu har det äntligen blivit bättre och jag kan gå utan smink och känna mig vacker. Men som fattig student med ett maniskt hudvårdsbehov är det inte allt lätt att få det gå ihop. detta skulle verkligen vara perfekt...

tack för en bra blogg :)
Mvh, Johanna

Jenny Eriksson

1, "Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat."
2, Vardagslyx för en fattig Karlstadstudent mitt uppe i renoveringskaos av sin lägenhet.

Emmlan

1) Många ingredienser kommer från skog och mark och dessa blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2) Känner mig allmänt sliten efter en höst med ett stort uppsatsarbete, dessa produkter skulle verkligen pigga upp och bli välanvända. Några produkter skulle dessutom få bli julklappar åt mina systrar.

Petra

"Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat."

Mjukhet, ömhet och njutning bara för mig,
skulle som julklapp vara en underbar grej,
och med ingredienser från skog, mark och vår natur,
samt skonsam för våra härliga djur,
skulle jag få en lenare och gladare hy,
och känna mig energiskt frisk och kry!

Josefine ♡

1) Produkterna kommer från Skog och mark

2) Jag skulle vilja vinna för jag fick en allergisk reaktion för två veckor sedan efter jag ätit Kinamat. Huden är torr och känslig efter det särskilt runt ögonen och munnen. Dessa produkter kanske kunde hjälpa till på traven.

Kram ♡

Maria

Produkterna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser.

Jag skulle vilja ge detta kit till min underbara mamma i julklapp.
Hon unnar sig aldrig lyxiga produkter så hon skulle bli så glad!

julia

1 Skog & mark
2 För ett år sedan kom jag in i en stressig period i mitt liv, och det som påverkades var min hy. Fick röda utslag på båda kinder, även pormaskar och finnar. Har verkligen försökt allt men ingenting hjälper riktigt. Har aldrig mått dålig eller haft problem med min hy men nu mår jag dåligt när jag ser mig i spegeln eller på en bild. Jag håller alla tummar och tår att detta skulle kunna, en gång för alla, hjälpa mig.

Anonym

1) från skog och mark runt hörnet
2) för jag har precis flyttat till vårt nyinköpta hus som vi totalrenoverar jag är i stort behov av lite lyx, skönhet och omtanke i mitt ny hektiska villaliv:)

Victoria

1. Ingredienser hämtas från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna detta kit för att känna den där lyxiga känslan av nya & bra produkter. Det var ett tag sen jag kunde spendera pengar på sånt efter att vår dotter kom till jorden och vi flyttade till en större lägenhet vilket kräver sina prioteringar.

Tack för en bra blogg! /victoria

Jeanette Dahlström

1. Från skog och mark

2. Jag tycker de är svårt att unna mig själv något och tycker sällan jag förtjänar något. Men dessa produkter skulle jag verkligen vilja testa och få Lyxa till de för en gångs skull. Och använda produkter som inte innehåller en massa "skit" ämnen.

Jag skulle inte testa dem själv utan dela med dem till min tvilling och mamma. För att även få deras vardag lite lyxig och få testa något nytt :)

Amanda

1.från skog och mark
2. Jag har alltid haft väldigt känslig hud och som studerande kan man inte lägga pengar på skönhetsprodukter och speciellt inte eftersom alla skönhetsprodukter som är för känslig hud är väldigt dyra. Jag skulle sp gärna vilja pröva detta och se om jag kanske äntligen kan hitta produkterna som passar mig!

Klara

Ingredienser hämtas från skog och mark. Jag vill så gärna vinna för jag tror att serien skulle passa min älskade lilla mamma. Hon unnar sig aldrig lyx som hudkrämer osv. Det vore så roligt att ha en mamma dotter- dag och avsluta med fin present! <3

Helene Ljungberg

från skog o mark
motiveringen..jag väntar mitt första barn nu i december och kommer väl inte ha tid att direkt besöka hudvårdsterapeuter så detta kit vore toppen för att kunna fixa lite mamma lyster här i hemmet:)

Emma

Svaret är Från skog & mark,
Jag skulle verkligen behöva denna lilla lyxpaket då jag aldrig någonsin unnar mig själv något. Det blir alltid till sambon eller dottern. Sist jag unna mig själv något är tre år sen. Tre år! Med detta kan jag unna mig utan att det kommer ångest sen över att jag köpte mig något. Jag hoppas innerligt att det är min tur att få en liten överraskning. :)

Elisabeth Öberg

•ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

•Jag är en trött, stressad trebarnsmamma med torr, narig, grå och livlös hud som verkligen skulle behöva en lyxig EGOboost ♥

asta

1. från skog & mark! :)
2. Jag har otroligt mycket problem med min hy för den har varit för torr och varje gång som jag har sminkat mig så blir det bara torrt och hemskt och jag får hitta på något sätt för att det ska se bra ut, det brukar leda till att jag skrubbar hyn, vilket gör det bara värre. Är säker på att många tonåringar har detta problem och det kan verkligen få en att må dåligt i skolan eftersom att man tror att alla tycker det är äckligt och fult. Sen så har man ju också den dära kompisen med perfekt och fel fri hy, man blir ju avundsjuk haha!
Eftersom att jag inte har så mycket pengar för att lägga ner på produkter på min hy så skulle detta kittet vara så otroligt bra för mig och det skulle hjälpa en hel del :).
kram! <3

Josefine

Ingredienserna hämtas från skogen och marken runt om oss! Jag skulle vela vinna dessa produkter åt min käraste mamma som klagat i så många år jag kan minnas över hennes känsliga hy som hon ännu inte hittat några produkter till som passar henne, därför skulle jag vela vinna dessa och kunna överraska henne med dem som åtgärd för allt hon gjort för mig :)

Louise

1. Många ingredienser hämtas från skog och mark.

Jag skulle verkligen vilja vinna det här lyxiga paketet och ge det till min syster i julklapp. Hon har väldigt känslig hud och tål nästan inga produkter utan har jämt problem med sin hud på grund av alla dåliga produkter som hon rekommenderas att använda men som ändå inte är bra. Jag tycker att hon förtjänar något som gör att hon tycker att hon blir fin och att hon ska slippa må dåligt av alla produkter hon har testat. Min syster förtjänar det bäst!

Mejva

1. Från skog och mark :)
2. Jag vill vinna för jag har en hudsjukdom, Atopiska eksem. Det är inte så allvarligt men min hud blir lätt supertorr och nu när det börjar närma sig vintern känner jag att jag blir alltmer torr och känslig i huden. Det gör att jag måste vara försiktig med vilka produkter jag använder. Tror att dessa produkter skulle passa bra för mig med väldigt känslig hud! Studerar själv och har knappt råd att lägga pengarna på bra produkter och därför skulle det vara perfekt att få hem ett sånt här lyxigt kit! :)

Sanna

1. Från skog och mark :)
2. Jag har väldigt ljus hy vilket gör att orenheten syns väldigt klart om du förstår vad jag menar. Därför skulle jag bli superglad om jag kunde vinna ett så fint pris som verkligen skulle hjälpa mig. Kram!

Karolina

1. Från skog och mark
2. Jag brukar inte vara med i sånna här tävlingar men det här verkade vara något för mig då jag har en lite lättare variant av psoriasis, vilket är en hudsjukdom som oftast tycker upp när de är kallt i luften. På somrarna så är min hud hur bra som helst men så fort de kalla vindarna kommer in så blir jag som röd fläckig på vissa delar av ansikte, kropp och hårbotten. Jag har haft svårt att hitta någon produkt som kan fungera på mig så att vinna de här hade varit helt underbart! Tack för din blogg!

Sofia Follin

1. "Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat."

2. Den senaste tiden har jag inte riktigt haft råd att köpa de produkter som min hy egentligen förtjänar. Min hy har därför senaste tiden känts torr, knottrig, och finnig. Det skulle vara så otroligt kul att få testa detta kit, då jag har haft svårt att hitta produkter som funkar för min hy.

Emma

1. Från Skog och mark.

2. Just nu studerar jag och när man är en fattig student har man inte så överdrivet mycket med pengar att lägga på huden. Så då blir det oftast tvål och vatten eller kanske om jag har någon slant över blir det någon billig produkt. Så att vinna detta skulle göra under för mig och speciellt för min hy. så nu håller jag tummarna att turen är med mig :)

Malin hurtig

Hej ingridienser tagna runt hörnet i skog och mark renare kan det väll inte bli!
Jag förtjänar värkligen detta då jag som småbarnsmamma blivit ganska sliten och aldrig skulle lägga dem pengarna på mig själv! Men kanske blir jag beroende om jag får vinna! Hoppas o önskar!

Anni

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle gärna vilja vinna detta på grund av att min kompis som har väldigt dålig hy, aldrig hittat rätt produkter för just henne och såklart vill man alltid känna sig fräsch och hon säger alltid att hon aldrig kommer hitta något som passar henne. Dessutom ger hon mig alltid fina presenter och det skulle varit så kul att kunna överraska med något som jag vet att hon behöver. :)

Emma Lindgren

"Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat"

Jag blev så glad när jag såg att dessa produkter är fri från parabener, alkoholer, mineraloljor. Samt att de har samma Ph värde som huden. Vilket är anledningen till att jag så gärna skulle vilja vinna. Jag är på jakt efter så naturliga produkter som möjligt som passar min känsliga hy. Då jag är mamma- ledig just nu så tillåter ju inte budgeten alltför mycket. Jag skulle bli sååå glad och tacksam om jag skulle vinna!

Tack för en inspirerande blogg!

Saara

1.Från skog och mark (Från naturen med andra ord.)
2. Jag skulle verkligen vilja villa och behöva vinna. Jag har alltid haft problem med min hy och jag har testat olika produkter och det funkar någorlunda bra. Men nu är det så att jag har börjat studerat och jag har inte mycket pengar och unnar mig nästan aldrig någon ting, så jag skulle verkligen vilja ha nya produkter och dessa skulle vara en dröm. Det skulle vara en perfekt boost i mitt liv just nu i den kalla kylan.
Ha det gött! =)

marina

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.
2 Jag skulle vilja vinna för att min hud har blivit väldigt känslig sedan några år tillbaka. Av de ansiktstvättar jag använder får jag röda fläckar i ansiktet (som efter ett tag försvinner). Min hud har blivit känslig mot smink, det klias när jag har tagit på puder, jag får rosor på kinderna och morgonen efter är mina ögon röda och svullna, även fast jag tvättat bort sminket på kvällen (använder knappt smink längre). Min hud har blivit tunn och grå under ögonen och jag får ofta höra att jag ser trött och arg ut. Dessutom är min hud alltid super torr men samtidigt fet.

Jessica

1. Ingredienserna kommer från skog och mark.
2. Jag hade inte tackat nej till dessa produkter då man som student inte kan unna sig själv lika mycket, och de pengar som är över går till min fina son i stället.

Lovisa

Ingredienserna hämtas inte mindre än från skog och mark. Varför just jag ska vinna förutom att jag kan gå runt i korridorerna på skolan och alla runt omkring trillar i golvet av förundran är att rosa är en sån himla fin färg och jag skulle dessutom bli så himla glad och kunna "smitta" alla underbara människor i min omgivning med lite lycka i den annars så trista vardagen. kram!

afra

"kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat"

Min syster som just nu är student och pluggar för fullt tar alltid mina produkter och smink grejer. Ser att hårsprayen blir mindre och mindre varje gång jag ska använda den haha! Så om jag vann skulle jag ge den till henne så hon skulle få ett fint kit med massa produkter som kan vara hennes egna :)

Cornelia

1. Ingredienserna kommer från skog och mark, men för att ge ännu bättre resultat blandas de med aktiva ingredienser.

2. Min första tanke var att denna gåva skulle bli en present till min mamma, men sedan insåg jag att det finns så många mer behövande som skulle uppskatta denna gåva oerhört mycket. Jag bor nästintill granne med Kvinnojouren (ett ställe för utsatta kvinnor som behöver skydd och hjälp) och därför tänker jag att jag skulle vilja skänka denna gåva till just Kvinnojouren där en kvinna förmodligen, och förhoppningsvis, hade blivit glad! :)

Jennifer

1. Från skog och mark

2. Jag har testat en hel del olika produkter som har skiljt dig i pris och märken men hat inte än under mina 20 levande år lyckats hitta några krämer osv som passar till min hud. Har lagt ner 1000 tals kronor på produkter som inte fungerat på mig utan hyn bara blir sämre och sämre. Dessa produkter låter dock som om att de skulle passa mig och jag vill därför vinna detta paket så jag för en gångs skull kan få prova något utan att spendera 100 tals kronor på någon som jag tror kommer fungera denna gången efter vad jag läst om dessa produkter. Vill att min hy ska må bra lika som resten av min kropp och själ redan mår.

Sofia

1. Från skog och mark.
2. Jag har precis mentalt lyckats återhämta mig efter att för 8 veckor sedan genomgått en 25 timmar lång förlossning som slutade med kejsarsnitt och diverse komplikationer. Mitt inre är återigen på väg tillbaka och jag börjar sakta kunna njuta av att vara mammaledig, dock är mitt yttre långt ifrån återställt och speglar inte alls hur jag mår. Om jag vann skulle det vara en hjälp på vägen till att må ännu bättre, då hur jag ser ut på utsidan även påverkar hur jag mår. Man vill ju gärna vara på topp och kunna njuta fullt ut av att ha blivit mamma till världens underbaraste lilla tjej!

Pernilla

Ingredienserna som produkterna är baserad på kommer från skog och mark, som därmed kombineras med andra ingredienser.
Jag skulle vilja vinna denna serie eftersom att mina hudprodukter just nu endast består utav budgetprodukter som inte gör min hud något vidare bra. Jag har väldigt torr och känslig hud och det är väldigt jobbigt, speciellt nu på hösten och vintern. Huden spricker och det svider när det möter kylan utomhus och jag har provat väldigt många produkter, dyra som billiga, mot min känsliga hud men jag har aldrig hittat några som passar mig. Nu använder jag mig utav min bodylotion i ansiktet, eftersom jag inte längre vill gå och spendera pengar på en massa produkter i höga priser då dem aldrig fungerar. Det skulle göra mig otroligt glad om jag skulle få hem denna serie, speciellt då den är till för känsligare hud. Jag skulle mer än gärna vilja prova denna serie och se resultatet för att kanske i framtiden har funnit mina absoluta favoritprodukter värt att spendera pengar på.

Ulrica

1: Från skog och mark runt hörnet.
2: Jag bor i Västerbotten (födda i Piteå), så min hyn utsatts i alla väder, och behöver hudvård ofta och dessutom är i fjällen då o då, så jag vill bevara min hyn på bästa sätt. Jag har svårt att hitta produkter som passar min hyn i alla väder.
Jag tror på produkter som kommer från skogar, osv och stödjer den.
Tack för mig/ Ulrica. =)

Ellen

1. Från skog och mark.
2. Detta skulle vara den perfekta julklappen till min mamma! Hon har väldigt känslig hy och tål knappt inga krämer, utan måste använda väldigt milda för att undvika stramande hud. Dessutom minns jag så väl när hon luktade på en av Yvonne Rydings parfymer och blev helt förälskad. Tror verkligen hon skulle uppskatta detta!

Mirjam

Ingredienserna kommer från skog och mark.
Jag skulle vilja vinna eftersom jag har väldigt känslig hy. Tyvärr har jag inte riktigt råd till att lägga pengar på riktigt bra produkter utan det brukar oftast bli det billigaste. Tror min hy hade mått riktigt bra av dess produkter, det vore dessutom roligt med något nytt! :)
Ha det bra!

LORISSA LOVEBOMB

1. I närliggande skog och mark! TOPPEN
2. Jag tycker att jag ska vinna för att jag drabbats av vuxenacne, men har känslig hy så jag blir inte hjälpt av många produkter. Men eftersom jag läste att YR:s serie är av samma pH-värde som huden och dessutom fria från alkohol så är det en av mycket få produkter jag kan använda mig av. Så jag vill vinna för att ha hudvård som min hud tål när jag inte har råd att köpa den själv.

Elin

Från skog och mark är ingredienserna hämtade! Detta skulle passa mig bra då jag helst undviker produkter med alkohol. Sen har jag känslig hud så det är ju såklart ett plus också.

Vera

1. Ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser :)

2. Det skulle vara helt underbart att få ge bort ett sådan här serie till min mormor då hon har en liten kärlek för hudprodukter.
Varje jul så brukar jag ge henne en body lotion eller en återfuktande ansiktskräm för en billig peng (då jag endast får mitt barnbidrag i "lön", jag är 15). Men att få ge bort denna hudvårds serie till henne skulle både gynna mig (på så sätt att jag kan ge henne något hon verkligen gillar) och henne. Hudkrämer för henne är som en "guldkant på vardagen" och får henne att känna sig lite extra bortskämd i dessa kalla vintertider!

Lycka till ni andra som har deltagit i detta!

Jessica

1. Ingredienserna kommer från skog och mark.
2. Jag hade inte tackat nej till dessa produkter då man som student inte kan unna sig själv lika mycket, och de pengar som är över går till min fina son i stället.

Kristin L.A. Hagglund

1. Ingredienserna kommer från från skog och mark runt hörnet.
2. Skulle vilja ge produkterna till min syster, hon har känslig hud och jag söker efter den perfekta julklappen, vi ses inte så ofta eftersom vi bor på varsin sida av landet, så det är därför kul att se henne lite extra glad, vilket hon skulle bli av detta.. :)

Sarah Delvert

från skog och mark!
"förtjänar" det inte alls, men VILL otroligt gärna ha det !

Sara

Hej, jag tänkte vara med och försöka vinna det här underbara produktserie från Yvonne Ryding.

1. Från skog och mark.
2. För att jag har otroligt torr hud nu när det börjar bli kallt ute.
De här produkterna kommer att göra att min hy mår bra igen! Och jag har alltid velat ha ett kit av olika krämer osv. Så jag skulle uppskatta att vinna det här underbara priset!

Emelie S

1. Det är kombinerat från skog och mark och förbättras ytterligare genom moderna och aktiva ingredienser! (FANTASTISKT!)

2. Ska ut i Kambodjas djungel ett par veckor och misstänker att min hy kommer behöva hjälp när jag kommer hem till kalla ruskiga Sverige igen :)

Anonym

Dessa lyxiga produkter är givetvis klimatsmarta och hämtade från skog och mark!

För ca. 3 år sedan fick jag en dusch- och hudkräm från YR i julklapp och har sedan dess trånat efter att få fler, men som student går dässvärre andra prioriteringar före ibland. Men nu hoppas jag att jag vinner denna tävling och får chansen att använda produkterna igen. Det skulle även ge motivation att kämpa på den sista terminen och ta examen i maj 2014!

Julia

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna detta eftersom min hud ALLTID blir en aning känsligare under höst & vinter och jag har prövat flera olika produkter utan något vidare resultat. Därför skulle det vara jätte kul att få prova på något helt nytt som dessutom, ifall jag har tur, kan hjälpa mig!

Frejabremer.blogg.se

Produkterna innerhåller ingredienser från skog och mark. Det blandas också med moderna och aktiva ingredienser. För att ge en ännu bättre hy!

Jag skulle vilja ha det här kitet för att jag har börjat att få en ganska så otrevlig hy! Särskilt i pannan där jag lätt blir klansig och får finnar. Jag behöver den i hela mitt ansikte också. För nu på vintern blir jag lätt torr mm. Därför skulle jag vilja ha det!💗

Lina

Dessa lyxiga produkter är givetvis klimatsmarta och tillverkade i Sverige från skog och mark!

För ca. 3 år sedan fick jag en dusch- och hudkräm från YR i julklapp och har sedan dess trånat efter att få fler, men som student går dässvärre andra prioriteringar före ibland. Men nu hoppas jag att jag vinner denna tävling och får chansen att använda produkterna igen. Det skulle även ge motivation att kämpa på den sista terminen och ta examen i maj 2014!

Linda

1. från skog och mark

2. såhär års är både kropp och själ trötta, vill få unna min hud en energikick.

Stephanie

Ingredienserna hämtas från skog och mark runt hörnet :)

Jag är sjukskriven för utmattningsdepression sedan den 12 september och kommer inte klara av att gå tillbaka på ett bra tag. Varje dag är en kamp, att komma ur sängen, att klä på mig, att handla mat, tvätta, höra av sig till kompisar som undrar vart jag tagit vägen. Att sedan behöva kriga med Försäkringskassan för att få en sjukpenning som jag nätt och jämt överlever på. Det tar på krafterna. Har en klump i magen inför julen, kommer jag ha råd med julklappar och kommer jag orka hålla minen uppe? Dessutom fyller jag år den 28e december och sen ska det firas nyår. Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa lyxiga produkter som kanske kan hjälpa min hud att få tillbaka lystern till julens alla fester.

Alice Johansson

- Många av YR's ingredienser kommer från skog och mark
- Jag skulle vilja vinna för att den här serien för att jag har en hel del acneproblem, har provat ganska mycket olika produkter, och vissa har funkat bättre än andra men ingen som har varit riktigt bra. Skulle gärna vilja prova den här serien, just för att jag inte har råd med den, har lite acneprolem och jag är galen i skönhetsprodukter!

Mercedes

1. Från skog och mark
2.Jag har länge haft känslig hy, och jag har letat efter produkter som ska passa, jag vet inte hur mycket pengar jag lagt för att fylla mig själv med lite mer besvikelse. Med en studentplånbok på det och nu innan jul så hade de varit helt perfekt att få glänsa lite utan att det svider i plånboken och kunna hitta ett märke man förhoppningsvis köper senare eftersom att man då har fått bekräftat att jag äntligen hade tur att hitta "mina" produkter för att öka självkänslan!

Millan

1. Från skog och mark hämtas många av ingredisenserna.
2. Jag har alltid haft problem med min hud/hy och letar för fullo efter något som kanske kan fungera. Nu hoppas jag på detta paket och att det ska fungera.

Anonym

1. Ingreduenserna hämtas från skog och mark runt hörnet!
2. Jag är jätte dålig på att skämma bort min hud...! min hud skulle må toppen med något naturligt. Jag gillar inte riktigt dom andra varumärkernas produkter som innehåller olika kemikalier och massor med annat onaturligt som inte är riktigt bra mot huden!

emma

1. Från skog och mark runt hörnet, dvs närproducerat.
2. Jag skulle gärna vilja vinna och testa denna serie då jag inte har hittat produkter som passat min känsliga hy ännu (får eksem etc). Denna serie verkar jättebra och något jag skulle kunna trivas i. Ett plus på kanten är att förpackningarna är rosa vilket är min favoritfärg just nu.

Olifiette

1. Från skog och mark.
2. "Jag har världens gulligaste lille 6-månaders prins, ja för mig är han den finaste som finns! Men att som mamma glömma bort sig själv är väldigt lätt, därför skulle dessa härliga produkter vara alldeles rätt!" :-)

Jenny

1. Många av ingredienserna hämtas från skog och mark.
2. Jag vill vinna eftersom jag har ett nyfunnet och växande intresse för hudvård och tror att naturliga ingredienser är det som är absolut mest skonsamt för huden. Vore fantastiskt roligt att få skämma bort huden med dessa produkter såhär i höstmörkret!

Emma

1. Ingredienserna hämtas från skog och mark.
2. Jag har aldrig vunnit en liknande tävling, och jag älskar Yvonne Rydling! Men har dock inte så mycket pengar. Jag har väldigt känslig hy och den skulle passa perfekt för mig. Också skulle jag ge några av dom till min fina mamma som förtjänar dessa produkter då hon jobbar så mycket och inte riktigt unnar sig själv med bra produkter. Kram

Freja

Dom här prudukterna innehåller ingredienser från skog och mark.
Det blandas även med moderna och aktiva ingredienser.
För att ge ännu bättre hy!

Jag vill ha det här kitet för att jag har fått väldigt ofräsch hy. I pannan är det värst. Där har jag fått väldig glansig och oljig hy. Och särskilt nu på vintern får jag lätt torr hy! Darför skulle jag vilja vinna!💗

Emelie Krook

Ingridienserna kommer från skandinavisk mark och skogsmiljö.

Jag har precis inset varför vård av huden är så viktig. Jag som student vill då och då få möjligheten att unna mig produkter som jag aldrig skulle kunna ha råd med annars. Vore det inte toppen om nästa kurs avslutades med en dunder överaskning, såhär i regnrusket. Och lite extra pengar kvar i kassan för ny kursliteratur. :)

ANNNAIZ

1 - YR's ingredienser kommer i från skogen och marken.
2 - Jag vill vinna detta lyxiga kit från YR för att jag inte har hittat någon produkt som passar min hy och har testat massvis utav olika produkter. Men eftersom denna produkt är bra för dom med känslig hy så tror jag att den skulle passa perfekt till min hy, dock har jag inte möjlighet att köpa produkten själv så det skulle bli den perfekta julklappen till mig själv om jag vinner. Håller tummarna! :) Kram

Ida

1. Många av ingredienserna kommer från skog och mark i närheten.
2. Jag vill vinna eftersom min hy sänker mitt självförtroende väldigt mycket, men när man inte har råd att köpa de produkter som fungerar utan får köpa sämre billigare versioner så hjälper det inte. Jag vill kunna vara nöjd med mig själv och vill verkligen prova dessa produkter då jag tror de kan fungera.

Sanna Lingman

1: Från skog och mark.
2: Jag skulle jättegärna vilja vinna för jag har ganska känslig hud. Jag försöker med flera olika hudvårdskrämer men inget verkar funka så bra för min hy. Tror att detta verkar vara bra produkter eftersom de är från skog och mark och det skulle vara kul att få testa och se om deta fungerar!
Kram!

Jennie- Hemmamamma och fru

Åhh va många härliga produkter! Det vill jag vinna ;) Svar på fråga 1:Från skog och mark runt hörnet. Fråga 2: Det skulle vara underbart skönt att få unna sig sån här lyx som nybliven 3-barnsmamma =) Har en 4-åring och en 2.5-åring och en 3.5 veckas bebis. Skulle vara superkul att få ha sånt här att piffa upp sig med =) Kram

Erica

Många av ingredienserna kommer från skog och mark. Och det är precis något som skulle passa mig, jag har så sjuk känslig hud, och att köpa produkter till mig är som att hitta en nål i en höstack.. Skulle vara så himla roligt och underbart att vinna. Kram<3

Jenny :)

1. Från skog och mark

2. Jag skulle vilja vinna för att dessa produkter verkar så sjukt bra. Och jag skulle vilja lyxa till det själv lite för mig. Har så mycket i skolan nu och har inte så mycket tid till att skämma bort mig själv lite! :)

Rebecka

Många av ingredienserna hämtas från skog och mark.
Jag har alltid haft en problemhy, vissa dagar är den utmärkt och andra dagar så är den katastrof. Har bara hört bra saker om YR produkterna så jag skulle mer än gärna vilja testa dessa produkter. Går på gymnasiet så det blir inte av att köpa produkter som kan hjälpa min hy. Vill även ge bort några av produkterna till min kära mamma som alltid har ställt ut för mig och gett mig saker och sätter mig framför sig själv.

Elvira Ferrarini

1. Från skog & mark
2. Det skulle göra mig så himla glad!
Lite lyxig vård till mitt trötta vinteransikte som jag inte har råd att lägga dyra pengar på.
Det är precis vad min grå vardag behöver just nu!

vendela

1. Från skog och mark
2. Som student är lyxiga produkter inget som finns med på kartan och skämma bort mig själv lite skulle behövas efter all stress från allt i skolan

Elin nordenryd

1. Från skog och mark.
2. Jag har otroligt torr hud och har aldrig hittat något som gör min hud mjukare. Och har nu tappat hoppet och orkar inte längre att slösa pengar på saker som inte funkar. Det här paketet skulle hjälpa mig och veta om det är värt att köpa eller inte.

Madeleine

1. Skog och mark
2. Jag vill vinna för behöver en massa nytt av de som finns i denna vinsten. Skulle även vara kul och testa, för om de är bra kan man ju fortsätta med det och då köpa det själv. Mest för att det är kul och vinna eller skulle vara. //Kram

Sarah

Svar: från skog och mark!

Jag skulle vilja vinna den här till mig själv, som har tagit mig igenom den här hösten som har varit otroligt tuff både psykiskt och fysiskt. Ett förhållande som gått sönder, en nära vän som sagt upp kontakt, en mamma som blivit sjuk och skolan som gått utför då det har varit så mycket annat hela tiden.. Så det här skulle vara så uppskattat för mig själv.

Tackan

1-skog och mark

2-för att jag inte sovit en hel natt på tre år och min hud ser it därefter . Jag tror jag skulle bli gladast i världen om jag vann!

Ellen

1. Många ingredienser kommer från skog och mark (och blandas sen med moderna och aktiva ingredienser).
2. Jag vill så gärna vinna ett sådant kit eftersom jag har haft problem hy ända sen lågstadieålder. Är nu 16 år och har inte sluppit av med min akne ännu heller och känner mig själv så osäker och mår så dåligt över den. Har provat på en massa. Har provat alla världens kosmetologer, ekologiska produkter, kemikaliska produkter osv, och har börjat fundera på att gå på medicin snart. Men så läste jag att de här produkterna är för känslig hy (precis som min), så tänkte att jag skulle kunna prova de här före jag börjar med medicin. Vore himla kul att vinna detta kit och kanske övervinna min förjävliga akne.

Felicia Henriksson

1. Från skog och mark
2. Jag borde vinna eftersom jag inte har någon fast inkomst och bara ett studiebidrag att leva på, halva går åt mobilen och resten sparar jag för att jag vill köpa fina julklappar till nära och kära - för mig blir det därför ingenting över.

Elin

1. Från skog och mark.
2. Jag är 13 år och min hy har blivit betydligt värre än vad den har varit förut. Det är svårt att hitta rätt produkter för min hy eftersom jag (och säkert flera andra) oftast inte har råd med bra produkter när man är lika gammal som mig. Att få vinna det här skulle vara så sjukt kul och spännande.

Erika Isaksson

1. från skog och mark.
2. Jag skulle jättegärna vilja ha detta fantastiska lyxpaket. Jag skulle vilja ge de till min storasyster som alltid har funnits där för mej och stöttat mej genom allt, jag har inte alltid varit lika underbar mot henne som hon har varit mot mej så jag tycker det är dags för mej att jag börjar ge tillbaka, och börja med detta underbara paket. Det skulle vara så roligt om jag vann och jag skulle bli så glad!

Ronja

1. Från skog och mark!
2. Jag tog studenten i somras och är just nu arbetslös, så har inte mycket extra pengar att lägga ned på sånt här. Min mamma har precis rensat bort sina gamla sådana här produkter som även jag använde en del av. Så skulle vara så kul att kunna unna henne detta!! Samtidigt som jag själv får ta en liten del av det hela.

Gina Bäck

1. Ingredienserna kommer från Skog och mark runt hörnet.
2. Efter att man är trött efter plugg och pendlande så skulle verkligen detta fina paket boosta upp ens dag totalt. Att äntligen få känna extra lyx i vardagen som man inte har råd att lägga sina pengar på, bara tanken känns lyxig!

Elisabeth Öberg

Skog och mark

En stressad och trött trebarnsmamma med glåmig, narig, torr och grå hud som verkligen skulle behöva lyxig EGOboost ♥

Emelie

Svar: Från skog och mark
Frågan Jadu vad finns det inte för anledningar till varför just Ja ska vinna dessa fantastiska skapelser, men kan dra några anledningar och hoppas på att du blir övertygad..
Jag har enda sedan jag varit liten haft otroligt många sjukdomar, de senaste åren har varit jobbigast tyvärr, men någonting som har blivit bättre med åren är min exsem, har haft mycket på kroppen men nu har det förflyttas till ansiktet, jag måste ständigt smörja mig med lite dyrare produkter för att inte förstöra huden totalt, där av är YR serien perfekt för mitt lilla problem. Och att vinna hela serien skulle hjälpa ekonomiskt och min hud.
Jag har nog aldirg vunnit något i hela mitt liv, vilket har gjort att jag fått kämpat oootrooooligt mycket i mitt liv, och jag vet inte om man kan göra detta men jag kämpar för att få tur i livet alltså måste man utsätta sig för turen för att vinna något.
Folk är ju så sjukt mycket mer värda detta kit än jag men just nu önskar just jag att jag kunde få turen.
May gad sicken lång text.
Kraaam

Lisa

1. Från skog och mark
2. Det hade varit så ovanligt och fantastiskt att få prova på lite bra produkter. Dela med sig till sina nära och kära och få unna sig lite lyx.

Caroline

1. Ingredienserna hämtas från skog och mark.
2. Jag har aldrig haft något större problem med min hy förens nu. Har inte råd i dagsläget att spendera pengar på dyra produkter så det skulle vara kul att få vinna lite lyxiga produkter för hyn.

elin berglund

1. Från skog och mark
2. Jag har väldigt torr och känslig hy och har/har haft barneksem ända sedan jag var liten och det har varit ett väldigt stort problem för mig. Jag har väldigt svårt att hitta bra kroppsprodukter som passar just min hudtyp och det här kitet låter helt perfekt för mig! Det skulle göra mig så lycklig att få det och det skulle komma till stor användning vill jag lova!

M O A

1. Från skog och mark!
2. Om jag skulle vinna detta skulle jag använda det med måtta så att de räcker eftersom min hy känns som en blandhy och därför tror jag att detta skulle passa mig perfekt! :)

Kram

Yohanna Svensson

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat. står det på deras sida.

2. Jag vill vinna för att jag bara älskar färgen på deras produkter plus att min hy är väldigt fet och äcklig så det hade varit as nice att hitta produkter som passar min hy perfekt. Tänk om dessa är dem rätta för mig? Hur nice hade inte det varit? Vill få chansen verkligen <3

Emma

* Ingridienserna hämtas från skog och mark.

*Jag vill vinna detta lyxiga paket för att jag bara verkligen behöver det! Min hy är fruktansvärd och skulle behöva lite ny lyster, så hoppas verkligen på vinst. :)

fannie karlsson

1. från skog och mark.
2. Skulle vara bra om jag vann för det är inte alltid så lätt att köpa bra produkter när man är student för ens pengar räcker inte till även om man velat.
Sedan för att jag har så problem med min hy nu speciellt under vintern och hoppas på förändring om jag nu skulle få detta kit :)

misanthropy.blo.gg

Ja mycket av ingredienserna kommer ifrån skog och mark! Skulle vilja vinna detta för att sedan kunna ge bort det. Personligen intresserar det mig inte, men jag skulle vilja unna min moster lite lyx. Hon har haft det lite struligt den senaste tiden, och hon är min absolut största förebild i livet. Som mamman jag aldrig hade. Så jag skulle vilja vinna detta för att ge det till henne i julklapp :)

Paulina Östling

1. Ingredienserna hämtas från skog och mark :)
2. Jag har en väldigt känslig och dålig hy.Den har svårt att bli bättre. Och nu till vintern så skulle de va extra kul om man kunde få testa och ta hand om huden med nya skönhetsprodukter. Visste inte ens att det här märket fanns. Men som sagt skulle det vara grymt kul att äntligen få testa något som verkar bra för min hud som är lite känslig och svår att reparera :) Kanske äntligen isåfall hittat en produkt som passar mig!

jennifer

1. från skog och mark
2. För att jag behöver nya produkter; precis dom där som man kan vinna! Går i gymnasiet så kan inte köpa det där just nu eftersom jag inte har råd. Måste lägga pengarna på julklappar istället. Så det skulle vara underbart att vinna dom där produkterna!

Petra

1. Många av ingredienserna hämtas från skog & mark.

2. På skolan idag hade vi en så kallad "må bra dag" där vi besvarade frågor i helklass. Syftet var att lära känna varandra i klassen ännu mer. Hur som helst så kom följande fråga på tal: Har du tur? Jag svarade nej eftersom att jag aldrig brukar ha tur när det kommer till tävlingar och lotterier.

Men nu när jag gick in på blogg.se och såg den här tävligen kände jag att jag måste testa turen ännu en gång eftersom att jag verkligen skulle behöva de här produkterna.

Först och främst behöver min hud ett lyft. Jag är väldigt stressad och det har tyvärr påverkat min hy negativt. Jag är alltså i stort behov av hudvårdsprodukter.

Jag har dessutom en väldigt känslig hud och har provat flera olika märken på produkter men aldrig riktigt känt att jag har hittat rätt. Men just dessa produkter verkar vara riktigt bra. Att de dessutom är anpassade efter just min hudtyp gör det hela ännu bättre.

Jag hade blivit överlycklig om jag för en gångs skull hade turen med mig och vann hem dessa produkter!

Riktigt roligt med en tävling som denna!

BodilEhrlund

1. Ingred hämtas från skog o mark.
2. Jag önskar vinna för att jag älskar naturliga produkter som jag tror främjar år natur och även mänskilgheten.
Efter att prövat div produkter under alla år, nu är jag 45år. Jag har fastnat för dina såklart. Jag är så glad att mitt ICaMaxi iNacka har dem. Stor kram Bodil. P.S nu vill även min dotter Evelina ha dina grejer hon är 17år,lite kul att hon vill ha det jag har. KRAM till Dig. Tack för att du är så glad,härlig o färgstark, jag har följt dig i alla år....ända sedan miss universum.

Emelie

Ingredienserna hämtas från skog och mark!

Jag är en 17-årig tjej, för bara några månader sedan var jag en lycklig tonåring som var tillsammans med min pojkvän sedan nästan 2 år tillbaka. Jag var så självsäker, trygg i mig själv och tyckte ärligt talat att jag var fett snygg!

Men för exakt 46 dagar sedan (deppigt ändå att jag har koll på det...) gick vi isär. Nu står jag här som, vad jag känner mig, Sveriges fulaste tonåring. Känner mig så misslyckad och ledsen. Han var min första kille och jag har aldrig upplevt en sånhär hjärtesorg någonsin. Hur som helst har jag den senaste tiden bokstavligt talat levt på Ben&Jerrys för att dämpa mina sorger och har nu bestämt mig för att ta mig i kragen och ta tag i mitt liv. Men det finns en sak som jag inte kan ta tag i sådär fort utan någon hjälp, och det är min hy.

Sedan mitt inre förändrades (från lycklig till olycklig) har även det yttre gjort det. Jag har fått så dålig hy och i samband med detta har jag inte ens orkat klä på mig ordentliga kläder. Nej, jag behöver en kick i baken och en hjälp för att klara mig upp ur detta träsk.

Fröken

1. "Från skog och mark runt hörnet"
2. För att jag nyligen gick in i väggen och blev sjukskriven. Skulle därför behöva en ljusglimt i min annars så mörka tillvaro just nu.

Anonym

De flesta ingredienserna kommer från nära skog & mark och blandas med aktiva och moderna ingredienser för bästa resultat!

Jag skulle så hemskt vilja vinna dessa produkter för att jag hatar verkligen min hy, jag klarar inte av att gå utanför min dörr utan smink längre och har testat så många olika produkter som aldrig hjälpt. Så skulle bli ultra glad om jag vann! (:

Anonym

De flesta ingredienserna kommer från nära skog & mark och blandas med aktiva och moderna ingredienser för bästa resultat!

Jag skulle så hemskt vilja vinna dessa produkter för att jag hatar verkligen min hy, jag klarar inte av att gå utanför min dörr utan smink längre och har testat så många olika produkter som aldrig hjälpt. Så skulle bli ultra glad om jag vann! (:

Pamela

De flesta ingredienserna kommer från nära skog & mark och blandas med aktiva och moderna ingredienser för bästa resultat!

Jag skulle så hemskt vilja vinna dessa produkter för att jag hatar verkligen min hy, jag klarar inte av att gå utanför min dörr utan smink längre och har testat så många olika produkter som aldrig hjälpt. Så skulle bli ultra glad om jag vann! (:

Pamela

De flesta ingredienserna kommer från nära skog & mark och blandas med aktiva och moderna ingredienser för bästa resultat!

Jag skulle så hemskt vilja vinna dessa produkter för att jag hatar verkligen min hy, jag klarar inte av att gå utanför min dörr utan smink längre och har testat så många olika produkter som aldrig hjälpt. Så skulle bli ultra glad om jag vann! (:

Malin

1. Från skog och mark
2. Så här i vintertid blir min hud väldigt torr och med Yvonne Rydings produkter hoppas jag att detta är ett minne blott. Och skulle väldigg gärna vilja unna mig själv något lyxigt med sklnhetsprodukter

Malin

1. Från skog och mark
2. Så här i vintertid blir min hud väldigt torr och med Yvonne Rydings produkter hoppas jag att detta är ett minne blott. Och skulle väldigg gärna vilja unna mig själv något lyxigt med sklnhetsprodukter

Silke

1. Från skog och mark
2. För att jag aldrig riktigt har vetat vilka produkter jag ska använda till min hud, som då är känslig. Jag har inte hittat produkter med så mycket naturliga ingredienser och jag tror att detta skulle göra susen.

Fanny

1. Många ingredienser hittar de i skog och mark runt hörnet.

2. Jag har slut på i stort sätt alla mina hudvårdsprodukter just nu så det här skulle passa bra just nu! Jag har svårt för att vara nöjd över min hud för den är antingen torr eller för fet. Det leder till knottrig torr hud ibland och fet finnig hud ibland. Det stärker varken självkänsla eller självförtroende. Det känns verkligen som att dessa produkter skulle kunna hjälpa till att balansera huden (+hudtonen) och göra saker och ting lättare på många sätt!

Elsa Winge

Flertal ingridienser hämtas från skog och mark i naturen runt om oss och just därför är produkterna så naturliga!
Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna då jag tror att bra hudprodukter som dels består av naturliga ämnen som dessa skulle vara riktigt bra för min hy och på så sätt för min självkänsla! Arbetar dagligen med att förbättra självkänslan och en slät och vaken hy skulle vara ett stort steg på vägen. Kram

sari

Från skog o mark.
Jag skulle gärna prova denna hudvårdsserie av en kvinna i min egen ålder. Jag har varit sjukskriven för ryggont i snart en månad o börjar bli less. Det skulle pigga upp min vardag om jag vann!

tove

1. från skog och mark.
2. För att jag och min pojkvän äntligen efter 5 år hittat en lägenhet och ska flytta ihop och jag kommer inte ha mycket pengar över till att unna mig själv något fint då jag inte har så många timmar på mitt jobb:)

Ebba

1. Ingredienserna i YR-produkterna hämtas från skog & mark!
2. Det är sällan jag unnar mig något lyxigt, men ännu mer sällan är det att min mamma gör det. Det vore perfekt att få överraska henne på hennes födelsedag med ett sådant här kit, hon hade nog blivit superlycklig! Sen är det ju alltid roligt ifall hon får prova något nytt, då hon som sagt sällan unnar sig något mer exklusivt!

Pernilla

1. Från skog och mark
2. För att jag har torr och känslig hy som blivit ännu torrare nu i och med det kalla vädret. Har en kräm som jag använder men den börjar ta slut och så är den dyr. Skulle vara perfekt att vinna detta.

Johanna Arnesson

Hejsan! :) Jag vill vara med och tävla.

1. Från skogen och marken.
2. Jag vill jätte gärna vinna, nästan alla mina pengar går till hyra och mat, och jag kan inte unna mig bra och dyra hudvårdsprodukter. Min hy är väldigt torr så jag vet att den skulle må väldigt bra av dryga lyxiga hudprodukter!

Ha de bra! :)

Petra

1. Många av ingredienserna hämtas från skog & mark.

2. På skolan idag hade vi en så kallad "må bra dag" där vi besvarade frågor i helklass. Syftet var att lära känna varandra i klassen ännu mer. Hur som helst så kom följande fråga på tal: Har du tur? Jag svarade nej eftersom att jag aldrig brukar ha tur när det kommer till tävlingar och lotterier.

Men nu när jag gick in på blogg.se och såg den här tävligen kände jag att jag måste testa turen ännu en gång eftersom att jag verkligen skulle behöva de här produkterna.

Först och främst behöver min hud ett lyft. Jag är väldigt stressad och det har tyvärr påverkat min hy negativt. Jag är alltså i stort behov av hudvårdsprodukter.

Jag har dessutom en väldigt känslig hud och har provat flera olika märken på produkter men aldrig riktigt känt att jag har hittat rätt. Men just dessa produkter verkar vara riktigt bra. Att de dessutom är anpassade efter just min hudtyp gör det hela ännu bättre.

Jag hade blivit överlycklig om jag för en gångs skull hade turen med mig och vann hem dessa produkter!

Riktigt roligt med en tävling som denna!

T I L D E S

1: från skog och mark
2: För att min mamma är ett YV fan men har inte riktigt kunna lägga pengar på ett kit.
Så det skulle göra världen att kunna se hennes glädje om jag skulle kunna ge det till henne :)

Anonym

1. Från naturen, tex. skogen och marken.
2. Därför att jag börjat få jätte dålig hy efter att jag försökt förbättra den med olika produkter. Jag hoppas nu på att om jag skulle vinna det här paketet att jag skulle kunna få tillbaka huden som den var förr.

Ellinor

Ingredienserna är hemma hämtade från skog och mark.
Jag har haft problem med min hud i ungefär 5 år nu och letar ständigt efter bra produkter som kan råda bot på det, så det vore kul att prova om de här är de rätta. Hoppas hoppas hoppas:)

Nellie

1. Från skog och mark
2. Jag har läst om dessa produkter och tyckt att de låter fantastiska. Tyvärr har jag aldrig haft pengarna att lyxa till mig med ett naturligt hudvårdskit likt detta. Jag jobbar med barn och då är det oftast billiga alternativ som fått gå före kvalité då min lön inte är skyhög, tyvärr är ju detta någonting huden får lida för.
Jag hoppas att jag för en gångs skull ska ha lite tur och få hem ett paket som detta och förhoppningsvis med paketet hitta en hudvårdsserie som passar perfekt för mig.

Lina

1. Från skog och mark
2. Jag vill vinna för att jag inte har speciellt mycket hudvårdsprodukter, inte bra heller. Jag har även rätt så känslig hud och vet inte alls vilka produkter jag skulle behöva använda och hr du beskrev dessa så verkar dem riktigt bra.

mari

1: från skog och mark :-)
2. Har alltid haft känslig hy kunde därför vara trevligt att få prova proudukten eftersom jag har hört att den ska vara jättebra :-)För just känslig hy. Har provat jättemycker saker men aldrig nått som jag fastnat för.

Moa

1. YR hämtar många av produkterna från skog och mark.
2. Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta kit! Min hy blir lite rebellisk om den inte får skonsamma produkter, speciellt under vintern, och dessa verkar helt fantastiska!

Ha en bra vecka!

Jessica

1. Det kommer från skog och mark.
2. Jag tackar inte nej till denna vinst då man som student inte har så många kronor över i månaden och de pengarna som är kvar läggs hellre på min tvååriga son. Så att få unna sig en lyxig produkt i höstmörkret hade suttit fint.

Safi

1. Från mother nature a.k.a skog och mark.
2. För att jag har haft skitigaste året någon kan tänka sig och finnar och oren hy har varit mina minsta problem men ändå värsta på ett sätt ... Det skulle sååååååå göra min dag ifall jag vann så snälla snälla gör min dag :)

Dyveke Hedström

Från skog och mark, blandat med moderna & aktiva ingredienser.
Därför att jag har redan använt slut på många tuber dag och nattkräm från YR, och är så nöjd.
Blir dunderglad om jag fick det här UNDERBARA måbra-paketet :)

Elin

1. Produkterna kommer från skog och mark.
2. Just idag tänkte jag faktiskt att jag skulle behöva bättre produkter till min hud för jag märker att den blir sämre och sämre. Detta paket skulle vara perfekt för mig med liten budget och inga pengar för att lägga på dyra men bra ansiktsprodukter.

Dyveke Hedström

Från skog & mark, blandat med moderna och aktiva ingredienser.
För att jag redan har använt slut på dag/nattkräm från YR och är så nöjd.
Blir dunderglad om jag vann detta UNDERBARA måbra-paket :)

Dyveke Hedström

Från skog & mark, blandat med moderna och aktiva ingredienser.
För att jag redan har använt slut på dag/nattkräm från YR och är så nöjd.
Blir dunderglad om jag vann detta UNDERBARA måbra-paket :)

Terese

1. Från skog och mark!
2. För att YR produkter är fantastiska, tyvärr lite väl expensive för en studerande! Har fått ett kit tidigare av en underbar förälder men börjar bli för gammal för att önska mig julklappar ;-) Så detta hade ju varit perfekt då istället! Håller tummar och tår!

Ellen

Svar: Många ingredienser kommer från skog och mark.
Jag skulle vilja vinna det här kittet för att jag har provat många olika ansiktsprodukter men ingen har passat mig då jag har fått utslag och eksem av dom. Om de här produkterna skulle funka och göra min hy bättre skulle det vara en bra boost för mitt självförtroende och på sista tiden har jag fått många motgångar, så det skulle vara kul om något positivt hände i mitt liv.
Riktigt kul tävling!

Angelica Karlsson

1. Från skog och mark.
2. Jag är intresserad av att ta hand om min hy men har inte pengar till att köpa ordentliga produkter utan blir halv bra produkter med massa kemikalier i. YR Har otroligt produkter som jag har testat innan och bara älskar dom! Jag är mycket i stallet och jag tränar mycket. När man rider har man hjälmen som trycker mot pannan och den släpper inte iväg svetten som blir. Så oftast har jag väldigt dålig hy just där. Att pyssla om huden skulle ge den större förutsättningar att bli bra! :)

Sara Mårtensson

1. Ingredienserna hämtas från skog och mark:)
2. I ca ett år har jag haft väldigt fettig hy, porer och akne. Har dock provat många produkter men ingen har varit sådär bra så det hjälpt så mycket, hade varit kul att testa produkterna från YV och se om de hjälper för har hört att det ska vara ett bra märke:)

Ellenor

1. från skog och mark

2. jag vill vinna pga att vara femton är inte kul. det är svårt att hitta produkter, speciellt för mig och min känsliga hud. vill man då ha något liknade måste man ju lägga fram många hundra lappar och det har ju inte riktigt jag råd med. dessutom skulle jag bli så sjukt glad om jag vann. jag har letat länge nu och jag hittar inget som passa huden min. alla olika produkter som jag provat har försämrat min hud så otroligt. och sådana minnen vill jag ju inte ha sen när jag tittar tillbaka på ungdomen. så jag ber på mina bara knän, jag behöver något sjukt! tack för mig. håller tummarna nu eftersom jag aldrig har tur i spel eller tävlingar!

Vivi

1. från skog och mark
2. jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har problemhy jag försöker få bukt på. Jag har börjat med att ta kosttillskott för att minska problemet vilket hittills förbättrat det, men det har inte riktigt nått det resultat jag vill. Därför skulle det vara kul att testa dessa produkter för att se om jag får ett annat resultat och om jag själv använder fel sorters hudprodukter som komplettering till mitt kosttillskott! :)

Veronica Eriksson

1. Från naturen själv! Skogar osv.
2. För att jag har någon närstående som verkligen skulle vara i behov av detta kit, och det skulle inte kunna bli en bättre julklapp! Skulle vara så roligt att se hur glad hon skulle bli, det skulle vara mycket mer värt att ha det stående på mitt sminkbord. Att ge är mycket roligare än att ta :)

Lina Hidling

1. Dom hämtar sina produkter från skog och mark
2. Jag borde vinna för att jag älskar att skämma bort min hud med hudprodukter! Alla produkter verkar ju så olika på huden, så det skulle verkligen vara roligt att prova något nytt! Jag är väldigt försiktig med att prova nya produkter, då jag har haft problem med dålig hud hela min ungdom, gått på en massa tabletter och salvor i flera år, så därför vill man inte heller lägga pengar på att prova något nytt om det inte skulle funka! :) Men det har försvunnit med åldern och jag skulle förhoppningsvis bli super nöjd och super glad om jag vann! :)

Josephine- Mamma till Elika & Nick

1, Från skog & mark
2, Ja vad ska man säga, för att jag knappt köper något sånt här sedan jag blev mamma till mina 2 underbara kids. Utan oftast handlar man till barnen & glömmer bort sig själv så om jag har turen att vinna så skulle detta bli en toppen julklapp till mig =)

Malin A. Fridh

1. Från skog och mark!
2. Jag vill vinna detta för att kunna ge det till min mamma som tack för allt hon gjort för mig sedan jag för ett år sedan insjuknade i chrons sjukdom. Innan jag fick diagnosen var jag ett mysterium, så mamma slet och kämpade i flera månader för att jag skulle få läggas in på sjukhuset. Sedan fanns hon alltid vid min sida, satte sig själv i andra hand och sjukskrev sig för att kunna stötta mig. Genom hela min sjukdomstid har hon funnits där och hjälpt mig mot mitt tillfrisknande. Så jag vill ge henne det här paketet, för hon behöver sätta sig själv först igen, och så vill jag visa hur mycket jag uppskattar allt hon gjort och fortfarande gör för mig. Om det inte vore för min mamma kunde jag ha varit döende... (http://scripturient.blogg.se/2013/september/fran-farligt-sjuk-till-helt-frisk.html#trackback)

Amanda

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta paket då jag vet att de funkar för min känsliga hy, som just nu endast visar elaka finnar efter att jag slutat med mina P-piller för några månader sen. Jag vill kunna stråla den dagen vi berättar för vår omgivning att vi ska bli tre! (Den dagen det nu är tänkt att ske!)

Rebecca

1: från skog och mark

2: Jag blev mamma för 2 månader sedan och får den lägsta föräldrapenningen man kan få samtidigt som min pojkvän är student. Min syster fyller snart 25 och julen är snart här. Jag hade velat överraska henne med något jag aldrig kunnat ha råd med annars, för hon har varit ett så otroligt stöd för mig när vår mamma gick bort i cancer för ett tag sedan.. Jag hade aldrig aldrg klarat mig utan henne, och hon förtjänar en fin present och allt annat jag kan och inte kan ge henne :)
Tack för en fin blogg. Är så mysigt att följa med i er vardag. Har också en liten dotter. :) Kram

emma

1. Många av ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet.
2. Jag skulle vilja vinna denna hudvårdserie för att ge den till min mamma. Hon förtjänar verkligen att få känna lite lyx med dessa produkter, efter allt hon gjort för mig. Att hon alltid finns där och stöttar mig. Hon är världens bästa, och jag skulle må så bra av att kunna ge henne detta och göra henne glad.

Emilia Isaksson

1. Ingredienserna är naturliga och kommer från skog och mark.
2. Älskar hudvårdsprodukter och behöver de för min hy men har inte råd med kvalitetsprodukter.

Filippa

1) Många av YR's ingredienser hämtas från skogen och marken.

2) Jag skulle vilja vinna för att min hy är inte det bästa som finns just nu och försöker jämt med nya produkter, YR värkar ett väldigt bra märke och jag skulle jätte gärna vilja prova deras produkter.

Amanda

1. De flesta ingredienserna är naturliga i deras produkter, dvs. att de kommer från naturen, till exempel skogen och marken.

2. Jag har börjat få riktigt dålig hy och skulle behöva lite nya produkter att prova ut till mig själv. Dessutom behöver jag verkligen något att ge bort till min mamma och mina systrar i julklapp. Det är inte långt kvar till julen nu och har inte tillräckligt med pengar för att köpa riktigt fina saker till dom:)

Susse

1; från naturen, skog och mark ex.

2; min hy suktar efter riktiga ansiktskrämer !! Småbarnsmamma som aldrig hinner ta sej tid att leta efter en bra hudkräm för kroppen och ansiktet och kör nu hårt på barnens idoninsalva på ställen som känns torra, haha ! Skulle vara en perfekt julklapp till mej, kanske till och med hinner bli lite snyggare till julafton ;-)

Natalie

1. De flesta ingredienserna kommer från nära skog & mark och blandas med aktiva och moderna ingredienser för bästa resultat!

2. Jag borde vinna det här för att min hy är misskött under all kritik, det här vore den perfekta julklappen till mig :)

Johanna

1. Från naturen, skog och mark.
2. Jag har jätte svårt att hitta rätt produkter till min hy och har inte ritkigt ekonimi

Alice skantz

Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark och blandas sedan med morderna och aktiva ingredienser.

Att vinna detta paket skulle vara riktigt kul, att få pröva och laborera med helt nya produkter och ett helt nytt märke för mig! Jag vill och ska plugga mig till stylist eller make up artist, rengöring och hygien är då minst lika viktigt! och jag skulle vilja ha några produkter i ryggen, och veta lite om dom och vet hur dom funkar osv så jag kan vara erfaren med många olika produkter redan när jag börjar min läsning.
Kram!

Johanna

1. Från naturen, skog och mark.
2. Jag har jätte svårt att hitta rätt produkter för min hy, hur mycket jag än letar så hittar jag inte något som passar mig. Har inte heller ekonomi för att köpa ansiktskrämer för flera hundra kronor, har även börjat få jätte dålig hy den senaste tiden och har ingen aning om vad det beror på, hoppas dessa produkter kan hjälpa mig om jag vinner.

Emma ٩(-̮̮̃•̃)۶

1. Från SKOG och MARK kommer de flesta ingredienserna.
2. Detta kit vore perfekt just nu! För nu när det är vinter och kallt blir min hy mer torr och så. Och jag börjar komma i tonåren (hehe) och då blir det mer och mer finnar och sånt där otrevligt. Har även stora problem med torra fläckar i ansiktet. Och mina ansiktsprodukter som jag brukar använda har just tagit slut. Och det vore kul att prova på något nytt! Hoppas på en vinst! :D

Tacohej! ♥

johanna

1. från skog och mark runt hörnet

2. min bästa vän fyller år snart och hon har haft mycket det senaste s å skulle vilja ge den till henne :)

alexaaaa.blogg.se

1. Från skog och mark runt hörnet!

2. För att jag är så extremt dålig på att ta hand om min hy, nu kommer vintern och vinterdeppen då hyn blir torr och glåmig likaså humöret. Vore så kuuuul och fantastiskt att vinna detta!

Saradise

1. Från skog och mark

2. Hej Linda! Min hud skriker efter hjälp. Eller den skriker väl snarare efter sommar. Kyla gör mig inget gott. Torr, blek och tråkig hy får mig verkligen till att känna mig dyster, hoppas verkligen på att du kan ge mig lite lyster ; ) Keep up the great blog!

Julia

Svar 1 i:ngredienserna kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

Svar 2: Jag har haft problem med min hy den senaste tiden på grund av stress & sjukdom MEN nu börjar jag må bättre och det skulle verkligen vara guld värt för mig att få boosta mina kära hy med bra produkter. Vore därför super kul att vinna denna härliga goodie :-)

Stora kramar <3

Maria

1. Från skog o mark!c:
2. Jag har VÄLDIGT torr hud. Räcker med att jag sköljer med lite vatten och efter några minuter spricker huden. Så bodylotion vore ju perfekt! Sen är min hud VÄLDIGT röd för att den är så irriterad, så lite lyxigare produkter kanske skulle vara bra!;)huden runt mina ögon gillar också att torka ut och det svider ju grymt mycket när huden runt ögonen gör det så det mesta min hud behöver finns där i. Tycker lite synd om mamma som alltid får betala alla mina hudvårds produkter!<3 c:

elin

1.Från skog och mark.

2. Jag har alltid haft känslig hy och har inte vetat hur jag ska behandla den. Jag är också väldigt dålig på att ta tag i det och min hy har inte alls skötts bra.

Jag är också väldigt stressad just nu, går andra året i gymnasiet, och det har jag märkt påverkar min hy väldigt negativt. Detta skulle därför vara perfekt för att pigga upp min hy och jag skulle aldrig ha råd med detta själv.

JESSIKA

Kul tävling!

Svaret på fråga nummer ett är att de flesta av ingredienserna kommer från skogen och marken.

Och svaret på andra frågan är kanske ett "tråkigt" svar, men jag skulle vilja vinna detta till min fina mamma. Som tack för allt hon gör för mig, utan att jag ens behöver be om det. Hon förtjänar det bästa :)

Ida Nilsson

1. från skog och mark.
2. Jag har inte råd med dyra produkter i vanliga fall, skulle vara skönt att få lycka till det lite.

Lisa

1. Från skog och mark

2. En tvåbarnsmamma som är sliten och grå behöver lite uppfräschning då och då. I mörkrets trista vrå vill jag göra allt för att uppmuntra de små. En lång tid med mycket jobbigt i det privata känner jag nu att jag lite lycka saknar. Att få skämma bort sig själv är väldigt viktigt och nu ger du oss en chans att få göra det på riktigt. Jag önskar och hoppas att jag får vinna, då kommer den sanna glädjen och värmen i mitt hjärta brinna :)

Emelie

Det finns säkert väldigt många som förtjänar att vinna detta paket men varför just jag vill vinna är för att;
Jag är en tjej på 19 år och i snart 7 år jag strävat med en riktigt problem hy vilket har fått mig en aning dåligt självförtroende. I alla dessa år har jag försökt med troligtvis allt?!. Jag har testat på väldigt mycket tvättnings produkter, så som proactiv, zinktabletter, olika sorts pulver men tråkigt nog så hjälpte inte detta och tillslut blev det så illa så jag fick sluta med mina p-piller helt. Och i alla dessa år så jag även testat på olika smink produkter men aldrig hittat de som passat mig så därför skulle detta vara en ära att få vinna och prova något nytt som kanske för en skull passar mig.

mycamerasperspective.blogg.se

Från skog & mark.
Det skulle vara jättekul att få prova nya produkter.

Elvira

Åh vad kul!!
1. Från naturen (skog och mark;))

2. Min hy blir supertorr på vintern och jag är verkligen i behov av bättre hudvårdsprodukter än Apotekets billigaste som jag använder nu, men jag och min pojkvän ska köpa lägenhet i december och därför sparas varenda krona. Vore helt underbart att få vinna detta lyxkit!:-)

Jossan

1. Från skog & mark.
2. Min hy är just nu inte i bästa skick och jag har dessutom inte så mycket pengar. Att vinna detta skulle ju vara perfekt men troligtvis är jag en av alla hundra som inte vinner:(
Men hoppas kan man ju alltid göra!

Jenny

1 Från skog och mark
2. Min hy mår inte bra efter ett jobbig period för hela kroppen och själen. När huden inte mår bra mår man inte heller bra. Allt behöver harmoni.
:)

Lisa Lundgren

1, Många ingredienser kommer från skog och mark.
2, jag har en blogg, där jag tipsar människor om olika prudukter , skriver mycket om smink, tips m.m och jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag kan testa och rekomendera om på bloggen.

Sofie

1. Från skog och mark.
2. Detta skulle vara en dröm att vinna! Har alltid haft väldigt torr hud, på vintern när kylan kommer är det värst. Tråkigt nog har jag inte hittat bra produkter som hjälper, antingen gör den min hud fet så jag måste ta andra produkter mot fet hy, eller så har de irriterat min hud och torrheten finns kvar. Har lagt ut en del pengar på att hitta bra produkter som i slutändan inte varit jättebra för min hud.
Så det skulle vara helgrymt om jag nu har turen på min sida och vann detta!

susanas.blogg.se

Från skog och mark.

Jag vill vinna för att jag vill ha en liten extra lyx i vardagen. Är gravid i v29 och som du vet blir huden i obalans och med svajiga hormoner ett humör som går upp och ner kan vad som helst sluta i gråt. det räcker med att kläderna börjar sitta åt och man känner sig som ett hus. så jag skulle bli superglad om jag vann.

Gunilla

1 . Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Min hy behöver omvårdnad. Jag behöver omvårdnad.
Jag ligger nu sahlgrenska där jag precis svalt en radioaktiv kapsel med 3700 megabeqerel. Jag är inlåst för att hela jag strålar och får förhppningsvis åka hem på fredag. Men när jag kommer hem får ingen gå nära mig. Jag får inte sova jämte mon man.
Men vad gör man inte för att vli av med lite cancer.

Tösen

1. Produkterna är hämtade från vår egen närmiljö, skogen och marken.
2. Jag upplever inte att just jag borde vinna den här produkten över någon annan, utan tror att alla här inne skulle vara värda ett kit. Tyvärr går det ju inte till så! Så här i höstmörkret sitter jag nu istället och provar min lycka för att se om jag skulle ha turen på min sida och därmed pigga upp den för tillfället något dystra höstkvällen.

Moa Paulina

1. Från skog och mark
2. Att ta hand om min hy har inte alltid varit en självklarhet för mig. Som en av fyra systrar har inte heller min mamma genom åren promotat dyra och bra produkter och det var inte förrän förra året som jag insåg att min hy inte mådde särskilt bra. Ingen gång under alla år har jag sminkat av mig, smörjt in mig eller tvättat min hy. När jag började intressera mig för att ta hand om min hy märkte jag snabbt att det finns många produkter och att många av dessa inte fungerar på det viset man vill. I och med min ovetskap så har jag haft svårt att välja produkter och har än idag inte hittat något som passar min hud. Jag bråkar med feta krämer för att huden inte ska må dåligt av min avsminkning och uttorkningen av min rengörande tvål.Och detta leder till att jag får utslag och finnar... Det känns som om det här verkligen skulle kunna hjälpa mig att hitta något som passar min hy, produkter som skonar såväl mig som miljön. Det skulle vara underbart att sluta fred med min hy igen, för den är värd det.

Sandra

1. Skog o mark

2. Är mammaledig och då har man inte råd med massa skönhetsartiklar tyvärr. Eller det inget jag prioriterar i alla fall. Så vore kul att vinna dessa och slippa lägga pengar på det själv.

Lina Roger

1: Från skog och mark
2. Är nyförlöst sedan tre veckor tillbaka så jag skulle verkligen behöva produkterna för min hy :).

AlmaB

1. Från skog och mark.
2. För att jag har kollat på deras produkter förut och alltid velat testa, men aldrig kommit mig för att göra det. Jag är en stressad tonåring och det känns som om min hud bara blir värre och värre, så det skulle vara fantastiskt om jag fick något så lyxigt som detta!

Jemnifer

Svar: från skog och mark
Jag skulle verkligen behöva detta för att jag har väldigt mycket problem med finnar och sånt! Dessutom hade det också varit kul att få prova ett nytt märke ❤ vet skriver typ sämst men aa haha hejdå❤ kan du kolla min blogg?

Pauline Hildingsson

Många ingredienser kommer från skog och mark.

Jag skulle vilja vinna detta till mig själv, då jag är mammaledig just nu och har inte så mycket pengar att lyxa till det med dyra och fina krämer nu för tiden!
En mamma behöver lite lyx i vardagen också faktiskt :)

Hedvig Gustafsson (dtlc)

1. Många ingredienser kommer från "skog och mark" (naturen) runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Jag skulle vilja vinna denna hudvårdsserie för jag har problem med min hud. Den är väldigt torr nu och det ramlar bort hud från ansiktet på hösten/vintern och behöver smöra in både kropp och ansikte flera gånger om dagen. Ser detta som en bra möjlighet att "hela" min hud. :)

Spacegirl

1. Från skog och mark.
2 Därför att jag fyller år nästa vecka ;-)

Johanna

Vilken härlig tävling!
1. Många ingredienser hämtas från skog och mark.
2. Jag borde vinna, fast inte för min egen skull. Jag borde vinna för min mammas skull. Vi har bestämt att vi inte ska ge några julklappar till varandra i år då jag pga studier inte har så mycket pengar att röra mig med. Så om jag vann skulle jag kunna ge dessa fina produkter till henne i julklapp och på så viss överraska och samtidigt visa min uppskattning till henne för allt stöd och all hjälp hon har gett mig under min utbildning. Det skulle betyda mycket för mig att kunna ge henne en sådan fin julklapp, vilken jag vet att hon skulle bli väldigt glad för.
Tack för en mysig blogg :)

johanna

1. YR's produkter hämtas från skog och mark.

2. Jag har problem med min hy i ansiktet, min hy är fet men ändå torr. Jag har testat så många olika ansiktsprodukter utan att hittat rätt för min hy. Kanske det här är produkterna för mig? Skulle jättegärna vilja testa för att äntligen få en fin och jämn hy utan massor av porer.

Evelina Flod

1. Skog & mark
2. Jag borde vinna detta kit då jag under många år har haft en dålig hy, en hy som har varit rödfläckig, finnig, torr och inte fått rätt produkter den behöver för att bli bra. Jag har testat många olika slags rengöringar och krämer men ingen har hjälp speciellt mycket. Därför hoppas jag nu på att vinna detta kit och få den hy jag alltid önskat!

Erica Karlsson

1. Från skog och mark.
2. Har aldrig riktigt hittat någon bra produkt för ansiktet då jag har ganska känslig hy och sedan september i år är jag student och att köpa nya produkter nu är inget jag riktigt har råd, så för tillfället tvättar jag ansiktet varje morgon och kväll med vanlig handtvål. Så snälla hjälp min tunna plånbok och min trasiga hy med en toppenpresent mitt i kylan!

Lisa

1. Många av YR's ingredienser kommer från skog och mark.

2. Jag vill vinna för att jag mått dåligt över min hy i flera år nu och har testat massor av produkter men ingen har riktigt fungerat. En del produkter har till och med försämrat min hud vilket är mycket tråkigt eftersom jag spenderar otroligt mycket pengar på skönhetsprodukter och speciellt produkter som ska göra huden bättre. Att vinna produkterna skulle verkligen ge mig lite hopp om att min hy inte är så hopplös som den just nu känns!

Amanda

Svar: skog och mark

Jag håller på att utbilda mig till muskalartist och hyn tar mycke stryk av allt smink och tränande. Jag har inte hittat rätt produkter än och får både torr och finnig hy och skulle så gärna prova dessa produkter och se om de kan hjälpa mig med mina problem.

Stina

1. Från skog och mark
2. Då jag är den som inte lägger energi till att testa någonting nytt för hyn och istället kör på det som egentligen kanske inte alls är det bästa för min känsliga & torra hy. Ofta är de bästa produkterna alldeles för dyra för en arbetslös student..

Amanda

1. Från skog och mark!
2. Jag skulle vilja vinna för att det är just såna här produkter som är bra för huden som jag dumt nog sällan unnar mig själv. Jag har inte använt nattkräm, dagkräm eller vårdande body lotion på i stort sett hur länge som helst, och det mår såklart inte huden alltid så bra av. Jag lägger helt enkelt inte ner tiden och pengar på att själv gå och köpa såna här produkter som är bra för en, vilket är synd för jag skulle ju använda dem regelbundet bara jag hade de hemma!

Malin Hagberg

1. Från skog och mark.
2. Jag är en tjej som alltid haft dåligt själv förtroende, och jag har till och med ätstörningar på grund av att jag är så osäker på mig själv. Min hy har alltid varit en stor del för varför jag haft så mycket problem, eftersom min hud är överkänslig, och jag har därför aldrig något som verkligen funkar. Jag tänker, och tror att jag - om jag hittar produkter som verkligen funkar - kan hitta någon slags trygghet i mig själv, och börja vara stolt för den jag är istället för att gömma mig.

Emma

Svar: Kommer mestadels från skog och mark dvs. naturen :)

Jag har väldigt torr hud och känslig hud, speciellt nu till vintern.. Så torr att många hudkrämer knappt går att smörja in i huden.. Jag tycker att det är väldigt dyrt och framförallt svårt att hitta de rätta produkter för att reparera och hålla den fuktig. Med det så skulle jag mer än gärna vilja testa dessa produkter som jag läst om och verkar väldigt bra! :)

Jennifer Dise

1. Från skog och mark.
2. För att jag just nu är student i USA och behöver en liten julklapp med hudvårdsprodukter eftersom studentlivet inte tillåter mig att köpa sådant hehe!

Cecilia

1. Skog & Mark
2. ÄR nybliven arbetslös och har inte så mycket pengar just nu och min hy är inte i sitt bästa just nu. Så då skulle ett sådant fint kit göra mig & min hy lite gladare!

Klara

1. De kommer från skog och mark!
2. Vem är inte sugen på att fräscha upp sin hy?
Jag är i alla fall sugen på att prova en ny.
Med produkter från Yvonne blir man glad,
Och använder dem gärna efter träning och bad.
All låta hyn lysa upp i grått väder,
Gör det lättare att sätta på sig tråkiga kläder.
Nu håller jag tummarna och hoppas på att vinna,
Så att jag kan känna mig som "höstens kvinna".
Kramar Klara

22 och mamma till två

1.Ingredienserna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser för ett ännu bättre resultat.

2. Jag skulle gärna vilja vinna detta skönhetspaket, då jag nästan aldrig spenderar pengar på mig själv utan bara på mina två små troll. Som mamma prioriterar man ofta bort de man själv vill för att kunna ge sina barn allt. Jag har aldrig någonsin vunnit någon tävling och skulle gärna vilja ha en mini SPA dag för mig själv så fort jag får lite egentid. ❤️Tusen tack!

22 och mamma till två

1.Ingredienserna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser för ett ännu bättre resultat.

2. Jag skulle gärna vilja vinna detta skönhetspaket, då jag nästan aldrig spenderar pengar på mig själv utan bara på mina två små troll. Som mamma prioriterar man ofta bort de man själv vill för att kunna ge sina barn allt. Jag har aldrig någonsin vunnit någon tävling och skulle gärna vilja ha en mini SPA dag för mig själv så fort jag får lite egentid. ❤️Tusen tack!

Jennie Karlsson

Första frågan: skogen & marken.
Andra frågan: Jag har problem med akne och jag har letat länge efter ett bra märke och produkt till just min hud. Så kanske men bara kanske denna kan vara den rätta! Eftersom det kommer ifrån naturen så borde ju det vara bra för huden och då kanske mina akne problem minskar. För just nu täcker jag min hy med smink och jag känner mig väldigt obekväm med att visa mig utan smink vilket blir väldigt jobbigt i längden. Så jag tycker jag borde få chansen att vinna för att boosta mitt självförtroende.

Marie, mamma till Leon.

1). Ingredienserna kommer från skog och mark, men blandas också med "moderna och aktiva" ingredienser.

2). Som ensamstående mamma är det svårt att få ekonomin & gå ihop. Det är bara en dröm att kunna köpa såhär fina & dyra produkter till mitt stressade & slitna ansikte.. Jag får nog aldrig chansen & prova ifall jag inte vinner, men det finns kanske de som behöver det bättre än jag...

Kattis

Åh vad rolig tävling!
1. Från skog och mark runt hörnet.
2. För två veckor sedan inledde jag och min sambo ett nytt slags liv. Numera köper vi alltid ekologiskt, i den mån det finns. Vi prenumererar på ekologisk matkasse och kompletterar med ekologiska varor för frukost. Detta för att undvika så många gifter som möjligt och för att vara snälla mot naturen. Det vore underbart att kunna göra en liknande insats när det gäller skönhetsprodukter, och inte "bara" med maten.

Jennifer

1. Från naturen. Skog & mark.
2. Har alltid haft rätt dålig hy, mer eller mindre till och från och som student har jag inte råd att testa produkter från de lite mer utvecklade märkena då de kostar en del.

Vilma

Fårån naturen/skog/mark.
För att det är min födelsedag nu på lördag (jippiee) och att få vinna detta skulle då vara den absolut bästa och ultimata födelsedagspresenten till mig själv. Puss

Sofia Wamsler

1. Från skog och mark runt hörnet, de blandas även med moderna och aktiva ingredienser.

2. Jag borde vinna för att jag verkligen behöver detta paketet. Jag har känslig hy, och den är inte i speciellt bra skick.
Jag hade verkligen blivit jätteglad och uppskattat detta paketet jätte mycket!! :)

Angelica

1. Från skog och mark
2. Jag har alltid haft dålig hud (acne), nu är det borta men min hud är långt ifrån perfekt.
Jag skulle behöva riktigt bra produkter för ansikte och kropp men har tyvärr inte råd då jag fick barn för 7 månader sedan :)
Har aldrig vunnit en tävling förut, detta vore roligt att vinna och få lite lyx i min nya stressiga vardag! :)

Frida

Från skog och mark.
Börjar få slut på mina egna produkter och har inge klirr i kassan så skulle sitta fint å vinna dessa :D

Milina

1. Från skog och mark.
2. Jag tycker att jag borde vinna för att min mamma har varit sjuk och sjukskriven sen 2006 (problem med fötter och ben), ingen läkare har hittat felet på henne och pga det har hon inte kunnat vara den mamma hon vill vara, alltså kunnat hitta på roliga saker med familjen osv. Därför skulle jag vilja vinna paketet för att sedan ge det till min mamma, troligen som julklapp, för att visa att hon varit den bästa mamman hon kunnat vara och visa henne uppskattning. Hon förtjänar dyra lyx produkter.

Nathalie Mattsson

1. Från skog och mark
2. Jag skulle vilja vinna då detta känns som något som skulle passa mig och min hy perfekt. Har en extremt känslig hy och har ännu inte hittat något märke som passat mig. Och vem vill lägga ut en halv förmögenhet på att köpa en kollektion med hudtillbehör m.m om man inte är säker på att de funkar? För jag tror att de bästa är att hålla sig till samma märke inom allt.

Nu skulle jag ju få chansen att testa ett naturligt och vad jag uppfattar det som ett bra märke ordentligt. Förhoppningsvis skulle det göra lite under för mig och min problemhy. En liten uppmuntran här i höst och vintermörkret. :)

saranda

bästaste bloggen!!!

kolla gärna min:
-mode
-skönhet
-träning
-musik

Michelle

Många utav ingredienserna kommer från skog i och mark!

Jag är mitt i en pågående interferonbehandling pga min hepatit C, jag har mer än 6 långa månader kvar utav behandlingen och kroppen har tagit väldigt mycket stryk, främst hud och hår..
Riktigt bra hudvårds-produkter hade definitivt hjälpt min hud tillbaka.. Tack för chansen och kul läsning. Med vänlig hälsning, Michelle

evelinas konster

1. Från naturn förstås! :)

2. Alltså. var på kalas alla dagar förra veckan & färgen i mitt ansikte känns så himla felbruten nu. mitt eget fel men ändå. ångrar mig lite.

Minette Sandberg

1. Från skog och mark
2. Har länge velat testa dessa produkter, har hört att det har en doft av goda frukter. Då problemet varit plånboken, har jag nu chansen att få napp med hjälp av snoken. Att vinna och få testa allt, hade varit riktigt ballt. Tycker jag att produkterna är riktigt bra, kommer mina tillfälliga produkter få dra. VR kommer då få ta platsen i min hylla, och det kan man ju bara fira med en fylla!

Minette Sandberg

1. Från skog och mark
2. Har länge velat testa dessa produkter, har hört att det har en doft av goda frukter. Då problemet varit plånboken, har jag nu chansen att få napp med hjälp av snoken. Att vinna och få testa allt, hade varit riktigt ballt. Tycker jag att produkterna är riktigt bra, kommer mina tillfälliga produkter få dra. VR kommer då få ta platsen i min hylla, och det kan man ju bara fira med en fylla!

Anonym

1.från skog och mark
2. Jag är 43år o ensamstående mamma, önskar vinna det eftersom lyxprodukter till mig själv är huden inte van vid, men den behöver all vård den kan få i den här åldern :)

Helene

1. Många av YR:s produkter kommer ifrån skog och mark.

2. Jag vill vinna detta kit, då jag är en ensamstående nybliven mamma och har just nu varken tid eller råd att lägga pengarna på att piffa upp mig på någon salong eller så. Det skulle vara så mycket enklare om man hade möjligheten att piffa till sig hemma.

Linn

1. Från naturen: Skog och mark
2. Easy: Jag skulle vilja vinna det till min syster som alltid ställer upp, även nu när jag själv bor på andra sidan jordklotet! Hon finns där alltid för mig och är värd det bästa!

Bella Sundqvist

1. Från skog och mark
2. Jag har aldrig hittat några bra produkter för min hy och skulle så gärna vilja prova dessa. Ibland är min hy superduper fet och ibland superduper torr,och jag vet inte vad jag ska göra åt det, kan ju inte lägga hur mycket pengar som helst på produkter. Får jätte ofta finnar som sänker mitt självförtroende och jag skulle behöva dessa produkter för mitt ansikte så jag kan gå ut och känna mig som världens vackraste tjej!

Amanda-fotoblogg

Mysig blogg du har! :)

Emma

1. Från naturen, skog och mark runt omkring oss :)
2. Jag skulle vilja vinna det för att överraska min kära mamma. Hon har alltid ställt upp för familjen och aldrig prioriterat sig själv, inte ens nu när vi barn flyttat ut. Så att få ge ett sådant här paket till någon som älskar YR produkterna men aldrig skulle unna sig dem, det hade varit underbart

Anonym

Många av ingredienser kommer från skog och marken. Jag vill ha detta kit för att min hy är väldigt ojämn och den ser mycket trött och förstörd ut!

Jenny

1. Från skog och mark
2. För att jag har varit arbetslös och inte har råd att köpa dessa produkter på jättelänge och inte kunnat få ett jobb ännu och skulle gärna vilja ha detta som en julklapp för att kunna ge en i min familj. ha en toppen dag.

Bara Sara

1. Ganska många av ingredienser kommer från skog och mark men dom blandas med moderna och aktiva ingredienser för att bli ännu bättre!

2. Jag har bloggat i flera år och aldrig vunnit något så jag börjar känna mig som en jag-har-sämst-tur-i-världen-människa. Nä men det hade varit roligt att vinna, speciellt när dom där produkterna är lite för dyra för mig att annars köpa... :) Kramkram

lovisa - foto & vardag

1. Från skog och mark, alltså naturliga ingredienser!
2. Jag skulle vilja ge kitet till min mamma i julklapp. Hon förtjänar verkligen mer lyx och det vore verkligen underbart att ge henne ett sådant fint kit!

Maria

1: Från skog och mark
2. Eftersom jag just nu är arbetssökande har jag inte råd med mycket, utan måste snåla med de få ören jag har. Skulle betyda jättemycket för mig om jag vann dessa. Skulle verkligen lysa upp både min hy och vardag!

Thea

1. Från skog och mark!

2. Som student är det sällan man kan lägga pengar på sig själv. Mat, litteratur, hyra och, i mitt fall som bildjournalist, bildutskrifter för flera hundra kronor går före. Därför vore det fint att vinna ett kit som håller min hud fräsch i vinter, den blir nämligen lätt torr och spricker ofta till sår. Har inte lyckats hitta någon crème som funkar, med pris inom studentbudgeten, så därför hoppas jag på denna tävling!

Stor kram till Er!

Cecilia - Träning, foto & vardag

Svar på fråga numero uno: från skog och mark.
Svar på fråga number two: Jag skulle behöva en guldkant på vardagen, jag vill testa detta kit!

Tanten

1 från skog och mark
2 för att få lite vardagslyx efter ett år fyllt av tuffa förändringar vad gäller hälsa och familj.

fight4fit

1. Från naturen, så som skog och mark.
2.Är 27 och min hud är kaos. Jag är torr, känslig men samtidigt har jag fått problem med mycket finnar. Min hud är helt enkelt i total obalans. Har aldrig tidigare reflekterat över det där med PH-värdet men när jag läser om det så känns det faktiskt som om det kan vara där mitt problem ligger – att jag just nu kanske har produkter som motverkar min hy istället. Vore jättekul att vinna detta kitet och prova om det är den räddning jag letar efter. Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas på det bästa :)

Linnea

1. Från skog och mark
2. Jag skulle vilja vinna den här tävlingen därför att jag har lidit av atopiska kroniska eksem sedan spädbarns åldern. Medan mina vänner smörjer in sig med godluktande och lyxiga krämer, så springer jag omkring med 4 olika kortisonsalvor över hela kroppen. Som fattig student har jag inte råd att lägga ut mer pengar på hudvård än vad jag redan gör varje månad, därför skulle jag verkligen vilja vinna detta paket. Eftersom jag vet att min känsliga hy klarar av YR's produkter så skulle det betyda jätte mycket för mig att kunna varva mina starka kortisonkurer med något lyxigt men samtidigt skonsamt för min hud.

Johanna

1
"Skog och Mark"

2.
Behöver lite uppmuntran i mitt liv och den "process" jag jobbar mig igenom, och hudvårdsgrejer älskar jag!
http://johannaunderytan.blogg.se/


/Johanna

Amanda

1. Från skog och mark
2. Jag har på senaste tiden börjat få dålig hy i ansiktet och resten av min kropp är även den helt uttorkad och torr av den kyla. Jag skulle så gärna vilja göra något åt detta men har inte taggit tummen ur än. Dels är det väl för att utbudet av hudkrämer är helt enormt och jag känner mig bara helt vilsen när jag står där bland hyllorna. Dessutom är de bästa produkterna en aningens dyra för mig och mitt studentbidrag .. Jag skulle så gärna vilja venna dessa produkter och det skulle underlätta otroligt i min vardag!

Maria Mårtenson

1. Bland annat skog och mark
2. Jag provar alltid de nya inom hudvård som kommer ut i butik. Men hudvård är dyrt, speciellt om man inte hittar något som passar. Det har inte jag gjort än - och jag har provat allt. Lindex egna märke till receptlagda krämer. Därför håller jag tummarna för att vinna detta kit, För att spara lite på ekonomin och hoppas på att bli av med den orena hyn någon gång :)

Hälsningar Maria

Nathalie

Inte för att man lär vinna då, har en sådan otur. Haha!

Men i alla fall, ingredienserna kommer från skog och mark .
Under min graviditet så var min hy perfekt, nu efter graviditeten så är den en katastrof. Vore kul att kunna göra något åt det.

Nathalie

Inte för att man lär vinna då, har en sådan otur. Haha!

Men i alla fall, ingredienserna kommer från skog och mark .
Under min graviditet så var min hy perfekt, nu efter graviditeten så är den en katastrof. Vore kul att kunna göra något åt det.

HJ

från skog och mark runt hörnet
jag vill gärna vinna för att muntras upp lite. Jag lever med csn, har tre barn och är ensamstående. Det finns inga pengar till något roligt utöver det allra nödvändigaste.

Emelie Johnsson

1. Från skog och mark :)
2. Det hade varit superkul och perfekt tillfälle att prova någon ny hudprodukt då min hud är ganska dålig nu när vintern börjar närma sig, då kan jag enkelt se hur bra/dåligt resultat det ger på min hud, hade varit superkul!

Tovis

1. Många av ingredienserna är från skog och mark.
2. Jag vill ge dem fina produkterna från YV. Hon och pappa här precis skilt sig och mamma behöver stöd. Hon har suttit och gråtit i många nätter nu, och jag hatar att höra det. Inte för att hon slutar gråta bara för att hon får ett par fantastiska produkter. Men jag vet att mamma kommer känna ett stort stöd av det. Att jag och mina syskon älskar henne. Vi har ganska dåligt med pengar nu, vi ska sälja huset så vi får mer pengar till annat. Vi ska inte bo på gatan igen köper att billigare hus. Min fina mamma. <3

Tove

Produkternas ingredienser kommer från skog och mark! :)

Jag skulle jättegärna vilja vinna lite lyxiga produkter! Jag är och har varit student i några år nu, och bara längtar efter att kunna unna mig härlig vård för huden! Att vinna detta kit skulle ge guldkant på min vardag och en piggare hud mitt i tentatider! :)

Tack för en riktigt härlig blogg!
Kram Tove

Lina

Svar; från skog och mark
Åh, käre gode Gud låt mig vinna detta paket. Jag har en niomånaders son som inte sovit en enda natt sen han kom och jag ser ut som kriget och har totalt försummat mitt utseende. Även om det inte kan få sonen att sova på nätterna kan jag iaf göra mitt bästa för ateruppbygga min hud igen och kanske inte se så trött ut som jag är!

Linda

1. De hämtas från skog och mark.
2. Det skulle vara himla fint om jag vann för under hösten/vintern så kommer jag och min hy inte bra överrens. Då skulle det vara perfekt om jag vann detta eftersom att ph-värdet är samma som huden i dessa produkter!

Maggiebell

1. De hämtas från skog & mark runt hörnet!
2. Jag tycker att jag ska vinna detta underbars kit då jag är en fattig universitetsstudent som inte har råd att testa bra produkter och vill ha chansen att göra det! Jag har mycket känslig hy som både är torr och lätt får utslag/finnar/blir röd, och vore en ära att få testa dessa produkter och se om de passar min hy.

Maggiebell

1. De hämtas från skog & mark runt hörnet!
2. Jag tycker att jag ska vinna detta underbars kit då jag är en fattig universitetsstudent som inte har råd att testa bra produkter och vill ha chansen att göra det! Jag har mycket känslig hy som både är torr och lätt får utslag/finnar/blir röd, och vore en ära att få testa dessa produkter och se om de passar min hy.

Anna

1. Från skog och mark.
2. Jag är nyss fyllda arton och har länge dagits med oren hy och inte riktigt hittat rätt produkter för just mig. Därför hoppas jag på att vinna så denna förskräckliga hy kan bli aningens bättre :-)

Eja

1. Naturen
2. Jag tycker jag förtjänar massa goa naturliga ingridienser till min hud som är helt misshandlad i novembermörkret.

Emma

Från skog och mark

Hejsan!
Jag är gravid i vecka 17 och tycker verkligen jag borde vinna, min hy är katastrof, den är torr och finnig pga graviditeten, jag bor i en föyttkartong för tillfället och de påverkar också mig. Att få unna sig lite lyxiga produkter i röran skulle vara perfekt, ett tillfälle att bara bry sig om sig själv:) det skulle vara super!

Emma

Från skog och mark

Hejsan!
Jag är gravid i vecka 17 och tycker verkligen jag borde vinna, min hy är katastrof, den är torr och finnig pga graviditeten, jag bor i en föyttkartong för tillfället och de påverkar också mig. Att få unna sig lite lyxiga produkter i röran skulle vara perfekt, ett tillfälle att bara bry sig om sig själv:) det skulle vara super!

Therese

Svar på frågan: Det hämtas från skog och mark!

Motivering: Jag skulle vilja ge det här till min bästa vän i julklapp. Det har varit riktigt svåra år både för henne och mig den senaste tiden, men hon har aldrig slutat kämpa för mig och gör allt för mig! Hon har mycket problem med sin hy också, så detta skulle vara den perfekta julklappen för att visa hur mycket hon betyder för mig!

Tovis

1. Många av ingredienserna är från skog och mark.
2. Jag vill ge dem fina produkterna från YV. Hon och pappa här precis skilt sig och mamma behöver stöd. Hon har suttit och gråtit i många nätter nu, och jag hatar att höra det. Inte för att hon slutar gråta bara för att hon får ett par fantastiska produkter. Men jag vet att mamma kommer känna ett stort stöd av det. Att jag och mina syskon älskar henne. Vi har ganska dåligt med pengar nu, vi ska sälja huset så vi får mer pengar till annat. Vi ska inte bo på gatan igen köper att billigare hus. Min fina mamma. <3

Beatrice

Heej, kul med en tävling!

1. Ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.
2. Jag har levt bland flyttlådor och kaos i väntan på att jag och min pojkvän ska flytta in i vår första gemensamma lägenhet i början på december. Därför har allt som heter skönhet och välvård hamnat långt ner på prio-listan och därför skulle jag desperat behöva denna vinst då alla mina besparingar kommer gå åt till inredning och ännu en gång kommer skönhet komma långt ner på listan även om jag verkligen behöver ta hand om mig själv och min hud för att må bra.

Hoppas du har en fin dag, KRAM!

Elina

Vilken underbar tävling, och den hade inte kunnat komma mer lägligt. Som småbarnsföräldrar är de inte ofta man hinner eller kan skämma bort sig själv, och nu har jag dessutom börjat tappa en MASSA hår (jag har liksom kala fläckar på huvudet) så det är inte direkt så att man känner sig fin och fräsch. Men med detta kit skulle jag faktiskt få en chans att göra det och det skulle vara både välbehövligt och lyxigt! (Såklart är det ett i-landsproblem egentligen, om man ser allt som händer i världen).

Svaret på frågan är förresten: Skog & Mark
Nu håller jag tummar & tår!

daniella

1. från naturen tex. skog och mark.
2. efter som jag går på gymnasiet och får studiebidrag så är det svårt för mig att lägga pengar på det. så jag skulle bli jätte glad om jag van. dessutom så har min hy blivit dålig på sista tiden, torr hela tiden även fast jag smörjer mycket. men inget hjälper.

Sara

De hämtas från skog och mark.
För att jag, när jag stod och tittade på mitt ansikte i spegeln imorse insåg att jag behöver ny ansiktsvård. Någonting som tar hand om min hud och ger den precis vad den behöver, när man fyller 25 börjar de där små linjerna komma fram speciellt om man skrattat mycket i livet. För att motverka det behövs det förstklassig vård. Och att då få testa och prova på någonting så bra som detta, att faktiskt kunna testa hela serien istället för att provköpa 250 andra för att hitta sin vård hade varit fantastiskt. Att få lixa till det lite när livet är lite småknapert och man måste prioritera annat. Därför skulle jag vilja vinna.

Helenas Söta

1. Från skog och mark
2. Jag vill vinna detta paket med produkter för att ge till min dotter som var med om en olycka där hon skadade ögat och miste synen på ett öga. Eftersom ögat är väldigt känsligt och ställer därför extra höga krav på vilka produkter man kan använda sig av. Det skulle var en sån uppmuntran och få ge henne detta för att lindra sorgen av synförlusten.

Erica

1. Från skog och mark
2. Jag borde vinna för att jag är högravid med mitt första barn som är beräknad att komma 4Januari. När man är gravid känner man sig inte alltid som den finaste på jorden, då man går upp i vikt huden blir inte som den brukar och bristningar träder fram. Jag skulle bli så glad att vinna detta kit då jag skulle känna mig så mycket finare, under vintertider blir även min hud torr och fnasig, och eftersom vi väntat vårt första barn skulle jag aldrig ha råd att köpa dessa produkter.

Kram!

Elsa

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.
2. Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann detta kit. Har tidigare varit rejält undernärd, men nu när jag börjat gå upp i vikt och fått mer näring har puberteten startat igång och jag har börjat få en hel del finnar. Skulle verkligen bli superglad över att vinna detta kit som kan hjälpa mig att få bättre hy.

Elsa

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.
2. Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann detta kit. Har tidigare varit rejält undernärd, men nu när jag börjat gå upp i vikt och fått mer näring har puberteten startat igång och jag har börjat få en hel del finnar. Skulle verkligen bli superglad över att vinna detta kit som kan hjälpa mig att få bättre hy.

Emma Sjöstedt

1. Mestadels från skog och mark.
2. Ett sånt här lyxigt kit skulle kunna ta fram det allra bästa i min hud. Jag tror att en noga omskött och strålande hy är en mkt viktig grund till skönhet! :)

Rosanna

1. Produkterna är hämtade från skog och mark runt hörnet.
2. Jag vill gärna vinna detta paket för att jag alltid får torr och känslig hy så fort det blir kallt ute. Och som studerande har jag inte alltid råd att prioritera hudvårdsprodukter alla gånger. Så skulle vara väldigt uppskattat och tacksamt om jag vann! :)

Sandra

1. Ingredienserna hämtas från naturens skog och mark samt blandas med moderna och aktiva för att få det bästa resultatet.
2. Jag skulle vilja ge detta till min mamma som gick in i väggen för ett tag sedan, skulle kännas underbart att få skämma bort henne med något hon skulle uppskatta väldigt mycket.

Emma

1: från vår underbara natur; skog och mark
2: Ena stunden är huden torr helt plötsligt är den fet. Hur tänker kroppen egentligen. Speciellt nu när solens strålar verkar missa mig med sin energi och sina vitaminer. Att få prova någonting som faktiskt skulle kunna hjälpa mig skulle vara jätte roligt. Vem vill gå runt med en fnasig nästa och röda irriterade kinder när man faktiskt som tjej/kvinna skall GLÄNSA så alla vänder sig om och undrar HUR har du lyckats med en sådan fantastisk hy :)

Louise

1. Från skog och mark.
2. 2. Jag vill vinna detta kit för att ge till min mamma. Hon har varit ensamstående ett långt tag, tillsammans har vi gått igenom väldigt jobbiga händelser, hon har alltid stöttat mej och funnits där. Min mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp och alltid tänker mer på andra än sej själv. Nu har hon precis blivit sjukskriven och kommer vara det i ett par månader framöver, därför vill jag ge henne det här för att visa min uppskattning för allt hon gjort för mej.

Anonym

1. Från skog och mark.
2. Jag vill vinna detta kit för att ge till min mamma. Hon har varit ensamstående ett långt tag, tillsammans har vi gått igenom väldigt jobbiga händelser, hon har alltid stöttat mej och funnits där. Min mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp och alltid tänker mer på andra än sej själv. Nu har hon precis blivit sjukskriven och kommer vara det i ett par månader framöver, därför vill jag ge henne det här för att visa min uppskattning för allt hon gjort för mej.

Louise

1. Från skog och mark.
2. Jag vill vinna detta kit för att ge till min mamma. Hon har varit ensamstående ett långt tag, tillsammans har vi gått igenom väldigt jobbiga händelser, hon har alltid stöttat mej och funnits där. Min mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp och alltid tänker mer på andra än sej själv. Nu har hon precis blivit sjukskriven och kommer vara det i ett par månader framöver, därför vill jag ge henne det här för att visa min uppskattning för allt hon gjort för mej.

Cecilia

1. YR's produkter hämtas från skog och mark. (Nautren)
2. Jag skulle vilja vinna för då har jag något att pigga upp mig med eftersom jag med största sannolikhet kommer vara arbetslös efter mina studier som avslutas nu i December. Och eftersom det är så många produkter skulle jag kunna ge bort flera i julklapp till alla tjejer i släkten! :)

Pohjonen

1) från skog och mark (naturen)
2) okej jag ska va helt ärlig, jag vill verkligen testa något naturlig produkt som passar min hud. De flesta krämer och liknande hudvårdsprodukter som jag testat tidigare har bara gjort min hy värre. Så jag hoppas att detta kit kan vara lösningen.

Pohjonen

1) från skog och mark (naturen)
2) okej jag ska va helt ärlig, jag vill verkligen testa något naturlig produkt som passar min hud. De flesta krämer och liknande hudvårdsprodukter som jag testat tidigare har bara gjort min hy värre. Så jag hoppas att detta kit kan vara lösningen.

Pohjonen

1) från skog och mark (naturen)
2) okej jag ska va helt ärlig, jag vill verkligen testa något naturlig produkt som passar min hud. De flesta krämer och liknande hudvårdsprodukter som jag testat tidigare har bara gjort min hy värre. Så jag hoppas att detta kit kan vara lösningen.

melinda

1. De kommer från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna, då jag har mycket problem med huden i mitt ansikte (fet hy, samtidigt som den är torr på ett sätt. plus finnar.. åh.) och kroppen är torr överhuvudtaget, då det inte går en dag utan att jag använder bodylotion. Jag har redan testat massor, men skulle nu vilja testa annat också. Vill verkligen hitta något som faktiskt fungerar. Skulle dessutom bli en grym födelsedagspresent! :)

Skulle vara kul att vinna, då jag vart med i flera tävlingar innan utan att vinna :)

Julia

1. Från skog och mark runt hörnet.
2. Jag vill vinna för att jag har jättekänslig hy (keratosis pilaris). Har inte hittat något märke som fungerar riktigt bra och återfuktar på djupet. Och som student har jag inte direkt råd att prova runt, utan får gilla läget. Så håller tummarna här! Nyfiken på hennes produkter :)

Karin

1. från skog och mark

2. Det här skulle passa mig perfekt! Lång historia kort: ville rensa ur min hud och börja använda saker som var med naturlig och mindre kem. Efter mycket överläggande med vänner och bekanta kom jag fram till Rosenserien. Den sabbade min hud totalt! Hade inget problem innan, nån finne då och då bara. Så nu är jag tillbaka på ruta noll. Eller mer minus kanske... Dessutom gravid och snart mammaledig så pengarna finns inte i överflöd direkt. ;) Så detta kit skulle vara perfekt! Kanske jag kan komma ifrån kemet en gång för alla.

Johanna Kenas

1. Ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet :).
2. Jag har extremt känslig hud och hy och reagerar på nästan allt. Det vore häftigt att testa YR och se om detta kanske är hudvårdsserien för mig? Håller tummar och tår och hoppas på tur!

Sara

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna då jag är en tonåring som inte har så bra hy. Har inte heller råd med några dyrare produkter så skulle vara kul att testa om denna serie kunde hjälpa mig. Med tanke på att serien är 100% naturlig tror jag att det kan hjälpa mig som har en väldigt känslig hy och lätt blir torr nu på vintern och hösten.

AnnaSmyckeform

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna för jag har insett hur lite pengar jag kommer ha om bara någon månad då jag blir mamma. Tyvärr är det skönhetsprodukter som jag kommer få skära ned på. Skönhetsprodukter för huden är verkligen något som jag uppskattar och känner lyxar till vardagen lite. Vill så gärna känna mig fin och fräsch som nybliven mamma. Det kommer absolut göra mig till en gladare mamma och fru :)

Veronica

Ingredienserna kommer från skog och mark.

Jag tycker det är väldigt viktigt med naturliga ingredienser, vilket verkar överensstämma med dessa produkter. Jag har känslig hy som lätt blir torr, särskilt nu när vädret skiftar från varmt till kallt. Att få produkter som är särskilt anpassade för min känsliga hy vore fantastiskt! Det verkar finnas en lyxkänsla hos dem och det vore otroligt roligt att vinna lite lyx! :)

Johanna

1. Från skog och mark
2. Jag hoppas att jag vinner för jag är intresserad och utbildad inom skönhetsvård

Kaltrina

Från skog och mark :)

Skulle så gärna vilja lyxa till det för min hy nu när man har en begränsad studentinkomst :)

Många kramar!

Angelica Jönsson Malmberg

Ingredienserna är från skog och mark.
Jag skulle så gärna vilja vinna detta exklusiva kit. Med två små barn blir det inget över till mig själv så lite egen lyx nu i vinter mörkret hade varit underbart.

Mvh Angelica

Josefine Fransson

♦ Ingredienserna hämtas från skog och mark.
♦ Jag älskar hudvård & tycker det är jättekul att hitta produkter som passar min hudtyp utan att huden reagera negativt. Sen vill jag helst inte har onödiga tillsatser. Vilken tur att det var känslig hy, för det är precis det jag har. Nu på vintern så förändras min hy mycket, och jag tycker inte något funka bra.. Att vinna detta lyxiga set med massor olika produkter från YR vore drömmen för min hy. Kanske är framtidens måste ha. Behöver en riktigt boost nu i höst/vinter!

felicia

1. Skog och mark.

2. Sköter min hy väldigt dåligt och en väldigt känslig hy och har inte ekonomin till att köpa bra produkter så detta skulle vara perfekt :)

Emma

1. Från skog och mark.
2. Jag brinner verkligen för allt som har med skönhet att göra, Jag är jätteintresserad av allt som har med hudvård,hårvård,smink m.m att göra. Dessutom så har jag haft problem med min hud sen jag gick i åttan och har försökt hitta den perfekta produkten för min hud, men har fortfarande inte lyckats hitta den, därför skulle jag gärna vilja vinna det här för att få se om YR är något för mig. Eftersom jag har en blogg där jag publicerar en gång ett tips kring skönhet så skulle jag även kunna tipsa om denna produkt där.

Karolin

Hej,

Fråga 1: Ingredienser kommer från skog och mark.
Fråga 2: Jag har testat många hudvårdsprodukter pga. av min "dåliga" hy. Har haft problem med känslig hy & acne och ätit roacutan och problemen vill inte försvinna. Det skulle vara väldigt spännande att testa YRs produkter och se om de kan göra någon skillnad.

Tack för en bra blogg!

Enissa

1. "Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat."

Vilket jag skulle säga att ingredienserna kommer från skog och mark, runt om oss.
Den blandas också med lite moderna ingredienser som man kanske inte heeelt kan framkalla av naturen. Men endå inte skadar naturen.


Jag skulle vilja vinna detta för min mamma.
Hon är värd allt, och på senaste har hon haft problem med sin hy, hon har nog provat allt och detta skulle kanske va lösningen!
Hoppas verkligen du väljer mig, skulle göra mig himla glad, och min mamma skulle bli sååå mycket mer självsäker! Kram.

Karolin

Hej!
Fråga 1:Ingredienserna kommer från skog och mark.
Fråga 2: Jag har testat många olika hudvårdsprodukter pga min känsliga hy & acne problem. Jag åt medicin mot acne under tonåren och hyn blev bra,men nu har problemen kommit tillbaka och produkterna jag testat har inte fungerat på min känsliga hy, så det skulle vara spännande att testa YRs produkter och se om dem fungerar.

Tack för en bra blogg!

Jessica Allskog

1. Skog och mark
2. Jag har väldigt känslig hy men har tyvärr inte råd med såna här produkter så skulle bli hur glad som helst om jag vann!

Sofie

1. Från skog och mark runt hörnet.
2. För att jag inte vet vad jag ska ha till min hud och så, så det vore bra att få testa detta. Jag skulle inte kunna köpa det själv heller. Jag har även testat några olika eye makeup remover men ingen har varit riktigt bra så det skulle vara kul att testa denna och se om den är bra :)

Svim

Heeej!

1. Från Skog och mark
2. Kära Linda, jag tycker att jag borde vinna detta fantastiska kit just för att jag har jätte dålig och stressad hy och jag har ännu inte hittat några produkter som jag verkligen gillar!
Dessa flaskor är sååå fina och skulle passsa på vår badrumshylla jätte bra!
Snälla snälla gör så jag får testa på dessa =D
Och dessutom har jag ju varit en stammis här på bloggen i flera år!! :D

Sandy

1. Från skog och mark, i närtrakten
2.
Jag hoppas på att få känna mig fräsch och len. Och få bort alla men och problem
Av alla produkter jag testat är det inget magiskt i dessa ting.
Jag hoppas att lösningen kommer på brevlådan av Yvonne Ryding!

Emiliaunique

Svar: De kommer naturen, från skog & mark.

Jag skulle vilja vinna för att nu under en lång period har jag varit sjuk från och till vilket är & har varit väldigt påfrestande för huden. Även nu som tonåring så vet vi (alla) att huden kan vara väldigt dålig, kroppen förändras osv.

Jag tycker det är så svårt att veta vilka produkter man ska använda och inte, det finns ju så många! Det skulle verkligen vara kul och bra att få vinna, se hur huden påverkas och om det kan hjälpa mig med denna *tonårskris* med huden och höstens alla sjukdomar jag råkar ut för och *botemedlet som kan hjälpa min hud. :D KRAM

elin

från skog och mark
jag vill vinna detta lyx paket för att jag vet att min bästavän älskar hennes produkter och det skulle vara en perfekt julklapp till henne!

Klara Nilsson

Hejsan! Gud vilken rolig tävling, många ungdomar som vill prova olika kit som det här! Men så dyrt riktigt kul att man här har chansen att vinna ett sånt här kit här! :)
1.Yvonne Rydings hudvårdseries ingredienser kommer många från Skog och mark runt hörnet och för bäst resultat blandas dom med aktiva och moderna ingredienser.
2. Jag fyller 15 nu på måndag och har jätte känslig hy verkligen! får som utslag på kroppen när jag duschar för min hy är så känslig! Har även problem med finnar och pormaskar! Super jobbigt verkligen och får jätte lätt torr hud fast jag smörjer mig! Känns som det skulle vara bra att få testa ett sånt här kit och kanske med lite tur slipper jag alla dom här problemen! Är extremt känslig runt ögonen också. i det här kitet var det ju krämer för ögonen. Därför borde jag vinna. Är ju rätt ung och i den åldern man har hudbesvär så är viktigt att sköta om huden men jag lär själv stå för såna här saker och då har man verkligen inte råd med lyx grejer. Håller tummarna nu!
MVH Klara

Sandra

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. jag har testat väldigt många olika produkter men har aldrig riktigt funnit något som passar mig. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde få testa dessa produkter.

Tack på förhand :)

moa

1.ingridienserna är från skog och mark.
2.Jag har alltid velat ha dom här produkterna. Vill att min hy ska vara mycket mer frächare. Vill testa och se hur mitt ansikte reagerar mot YR. Och det vore häftigt att pröva YR. Hoppas verkligen att YR är rätt för min hy.

Isabelle

Deras produkter hämtas från skog och mark runt hörnet.

Jag vill vinna därför att få testa dessa produkter och se om de kan förbättra min dåliga hy. Har testat så många olika men fattig student som jag är så har jag inte pengar att testa en massa dyrare produkter hela tiden. Så skulle de här hjälpa så kommer dem bli min life saver, och hur kul hade det inte kännts för dig att ha hjälpt mig att bli lyckligare? kram

Jenny Nyström

1: De här hämtas från skog och mark.
2: Jag har alltid haft bra hy så har inte behövt bry mig om hur jag ska sköta den. Men nu de senaste 2åren är den torr och många finnar har börjat kika fram. Allting jag testat hjälper inte så jag hoppas att detta kit kanske kan hjälpa mig!

Elina

1. Skog och mark!

2. Jag har hittills inte hittat några produkter som känns helt hundra för min hy och har enbart hört positivt om detta märke så vore spännande att se ifall det här är min drömprodukt!

Elina

1. Skog och mark!

2. Jag har hittills inte hittat några produkter som känns helt hundra för min hy och har enbart hört positivt om detta märke så vore spännande att se ifall det här är min drömprodukt!

Lorena

från skog och mark kommer dessa godingar och jag skulle vilja vinna för att jag snart rinner ur mina hudprodukter och vad skulle vara bättre än något såhär , det skulle vara en sån fin upplevelse att bli utvald då jag inte vart det förr :) men lycka till till de andra också såklart

Josephine

Från skog och mark!
Aldrig varit så mycket för smink utöver mascara och därför blir en ren och bra mycket viktigt för mig. Dock är det inte lättaste med bra produkter för en student och därför vore det helt fantastisk att vinna detta! Kram

Emelie

1. Från skog och mark!
2. Jag skulle bli jätte glad om jag vann för jag har väldigt känslig hud, kan knappt använda några produkter alls. Det blir väldigt dyrt då jag hela tiden måste köpa bland de "bästa" för att de ska funka. Jag har funderat på testa YR men tycker de är lite för dyrt för en students inkomst, så vinna detta skulle göra mig väldigt tacksam och glad!! :)

Saga

1. Ingredienserna kommer ifrån skog och mark.
2. Jag har en jättekänslig/torr hud. Det är jättejobbigt och jag har inte hittat alls många produkter som funkar. Har haft problem med min hy jättelänge. Den här verkar bra och det skulle vara kul att få testa på någon ny serie. Dessutom skulle det säkert bli en bra julklapp och ett + är ju att den har fin design!

Linnea svensson

Från skog och mark!
Åh va min hud skulle tacka både dig och Yvonne ryding om jag vann precis vad som fattas i november mörkret!
Håller tummar och tår!

Kram

Felicia Mattsson

Hej Linda!
1. Dom hämtas från skog och mark.
2. Jag vill väldigt gärna vinna för att för en gångs skull känna mig riktigt återfuktad på vintern. Jag har hört mycket bra om märket och är väldigt sugen på att testa. Det vore även en toppenbra för tidig julklapp ifrån en utav mina favoritbloggare!

Natalie

1) Dom kommer i från skog och mark.
2) Jag skulle gärna vinna då jag är mycket ute i stallet och utomhus och nu i vinter blir min hud väldigt torr och skadad. Svider mycket och jag har verkligen inte hittat något som funkar för detta.

För övrigt, väldigt snygg bloggdesign du har! :)

Wilma grundström

De flesta ingredienser hämtas från naturen nära oss och det är bland annat skog och mark. Sedan tillsätts extra ingredienser för en finare produkt.
Jag skulle vilja vinna desaa fina produkter eftersom min hy blivit otroligt dålig under senaste tiden om jag jämför med förut sen har jag aldrig haft någon perfekt produkt utan brukar oftast köra på apotekets som inte fungerar sådär superbra för mig. Så att testa något nytt som jag sett att många andra testat skulle vara jättekul och perfekt att göra en sådan tävling så vinnaren kan föra vidare tipset till andra:) kram

victoria

1. Från skog och mark (runt hörnet).

2. Jag skulle vilja för jag tycker det är så kul att hålla på med olika produkter. Är inne i tonåren och huden blir sämre, finnar ploppar upp och allt möjligt. Provat allt möjligt, huden blir torr och allt. Så det hade varit väldans kul med nya hudvårsprodukter, och minst sagt behövligt.

maja sandgren

1. från skog och mark
2. Jag har ända sen i andra klass haft ett extreeemt problem med finnar och fet hy, Det är verkligen något som påverkat mitt självförtroende och jag försöker med aaallt för att få bort dom. Skulle va extremt kul att få prova dessa produkter och se om det är nåt för mig!

Rebecca

1. Från skog och mark!
2. Älskar allt som har med skönhet att göra, så skulle vara jätteroligt att testa dessa produkter. Dessutom blir jag 18 nu i december så skulle ju vara kul med en för tidigt present hihi! :)

Linda

1. Från skogen och marken runt hörnet :)

2. Jag unnar mig ALDRIG några fancy ansikts- eller makeupprodukter. Brukar köpa någon billig återfuktande créme på Ica maxi eller nåt :) Min hy blev jättedålig under och efter min graviditet så den skulle bli glad ifall den blev lite prioriterad ett tag :)

Håller tummarna!

SANDRA

1) YR's ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2) En vacker hy är en välvårdad hy! Jag tycker att alla tjejer (och även killar) förtjänar riktigt bra produkter för att få en välvårdad hy. Självförtroendet sitter i ansiktet och massa finnar och blemmor kan sänka det rejält. Jag är trött på att känna mig "ofräsch" på grund av min dåliga hy och även trött på produkter som inte hjälper. Men det gäller att inte sluta testa sig fram. Att få hem YR's fina (dessutom tjejiga, alla älskar väl rosa?) produkter skulle göra min tråkiga vinter till en underbar sådan.

Moa

1. Från skog och mark runt hörnet. Det vill säga i naturen omkring oss. Nära och bra.
2. Mina nuvarande produkter börjar precis ta slut och jag älskar att testa på nya saker. Jag har aldrig hört talas om märket innan jag hittade denna tävling men från vad jag läst verkar den ruskigt bra. Skulle vara superkul att få ge håret och huden lite lyxbehandling.

Ulrica

1. Från skog och mark ( när producerad då den finns "runt hörnet")
2. Jag hoppas jag vinner för de skulle göra mig väldigt glad som student då man sällan har råd att unna sig de där lilla extra, att hålla hårt i ekonomin och priotera är något som man måste göra!

Jag skulle bli super glad om jag vann och få känna att man kan lyxa till det lite i höstrusket och allt plugg! Kram

Linnea

1. Från skog och mark!
2. Jag har aldrig haft lätt för att få min hud fin och fräsch, ännu svårare är det på vintern. Mitt val till synbart fin hy är att ständigt täcka med consealer. Kanske är detta min chans att för en gångs skull vara naturligt snygg?!

Wilma Ekberg

1. Från skog och mark runt hörnet. I naturen, alltså nära och bra.
2. Jag vill testa något nytt och väldig många säger att deras produkter är riktigt bra!

Camilla

1. Från skog och mark
2. Jag är hobbyfotograf och fotar utomhus i höstrusket så tänker man inte riktigt på hur mycket det faktiskt tar på huden. Man smäller på foundation och puder och sen när man kommer hem så ser man hur illa huden har farit utav kombon av billiga produkter och naturen. Jag skulle vilja ha produkter som tar hand om grunden, då skulle man kunna gå ut osminkad och även känna sig fresh.

ISABELLE

Ingredienserna kommer från skogar och ur marken men vissa ämnen utvinns ur frukt och bär, såsom t.ex. avokado-olja.

Jag vill vinna då jag lever på mitt studiebidrag vilket inte räcker till för att unna mig själv saker jag egentligen är värd och behöver belönas med. Att vinna dessa produkter skulle göra min höst mindre deprimerande!

Lina

1. Från skog & mark.
2. Önskar vinna detta då jag har så känslig problemhy. Lägger 1000-tals kronor om och om igen i jakten på den prefekta "omvårdnad" för min hy - för att bara bli besviken och aldrig hitta den typ som passar. Vore trevligt att testa YR innan man ger sig an på att köpa produkten för en gångs skull.

Katja

1. Från skog och mark.
2. Min hy (speciellt i ansiktet) som vanligtvis är känslig blir alltid extra torr och känslig på vintern och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt problemet, det vore därför awesome att testa det här kitet och hoppas på att det hjälper. Att dessutom få ta hand om övriga kroppen vore ju super då jag tycker att det är svårt att hitta "rena" produkter till ett rimligt pris.

Hanna Olofsson

1. Från skog och mark runt hörnet!
2. Jag skulle för det första bli överlycklig om jag vann (vem skulle inte?) men jag skulle vilja vinna för att min hy verkligen blivit jättetorr nu när de börjat bli kallt ute. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda för produkter till just min hy heller så det skulle vara kul att vinna och kunna lyxa till det. För att få tillbaka lystern i huden nu i höst/vintermörkret! KRAMAR

Hanna Olofsson

1. Från skog och mark runt hörnet!
2. Jag skulle för det första bli överlycklig om jag vann (vem skulle inte?) men jag skulle vilja vinna för att min hy verkligen blivit jättetorr nu när de börjat bli kallt ute. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda för produkter till just min hy heller så det skulle vara kul att vinna och kunna lyxa till det. För att få tillbaka lystern i huden nu i höst/vintermörkret! KRAMAR

Berith

Y R:s produkter kommer från skog och mark.
Slitigt jobb med lång pendling har gjort min hy grå med dålig kvalitet. Behöver verkligen en "kick" för att komma i gång igen.Kul att få testa "samstämmiga" produkter som tillsammans förhoppningsvis ger resultat och fortsatt intresse för att vårda det enda ansikte man har.

Vendela öst

1. Skog och mark

2. Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid haft problem med huden och av alla saker jag testat så har inget fungerat. Sminkbortagningarna jag provat torkar bara ut ansiktet och jag hoppas på att detta ska kunna vara en vändning för alla orenheter i mitt ansikte.

Vendela öst

1. Skog och mark

2. Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid haft problem med huden och av alla saker jag testat så har inget fungerat. Sminkbortagningarna jag provat torkar bara ut ansiktet och jag hoppas på att detta ska kunna vara en vändning för alla orenheter i mitt ansikte.

Lina

1. från skog och mark
2. jag ska ge mina produkter till pappa så att han kan se ut som Yvonne Ryding gör, det är verkligen vad min pappa bör :S :D

Mikaela

1. De flesta produkterna från YR kommer från naturen, alltså skogen och marken!

2. Jag är en tjej mitt i tonåren. Och vi alla vet att "mitt i tonåren" betyder finnar, pormaskar, fet hy, osv, osv! Ett kit i samma klass som detta är nästan som en dröm, haha! Jag tror att de allra flesta faktiskt bryr sig om sin hy rätt mycket. Ren hy får en människa att se fräschare ut, man får grymt mycket bättre självförtroende när man känner sig vacker och man blir helt klart gladare också! Att se sig själv i spegeln varje morgon och sedan stå och försöka täcka över de flesta små rackarna med smink är nog vad vi flesta gör. Krämer och ansiktstvätt på kvällen, och ansiktsmasker lite då och då... Men ibland känner man ju verkligen att oj, jag skulle verkligen vilja testa något effektivare, något som hjälper ÄNNU mer! Själv har jag testat rätt många olika produkter, och jag har även kikat lite på dessa någon gång då de fått bra omdömen. Jag tycker absolut inte att de produkterna jag redan använder mig av är dåliga eller inte funkar, men det skulle vara roligt att testa något helt nytt någon gång, och när jag såg detta inlägget tänkte jag - perfekt!

3. Superfin blogg förresten! ;)

Irene

1. Yvonne Rydings produkter kommer från skog och mark!
2. Visst är det kul att få presenter på jul? Ja, det tycker även min underbara och bästa syster, jag skulle därför vilja vinna. För att göra denna jul till den bästa för just min syster som har en så stor betydelse i mitt liv och som förra året hade ett helvete just under jul (sjukdom..). Har ingen möjlighet att köpa henne en bättre present på grund av sviktande ekonomi, och eftersom hon är intresserad av skönhet och allt som berör ämnet tror jag detta är den absolut bästa presenten! Älskar din blogg, fortsätt jobba som du gör. Puss

Julia Kling

1. YR's produkter kommer från skog & mark.

2. Med detta hudvårdskit skulle jag känna mig hel, få ett helt nytt självförtroende. Min hy är alltför dåligt skött och vad skulle inte passa bättre för de tråkiga och varma novemberdagarna än detta kit?

Anonym

1) från skog och mark :)
2) egentligen är det inte jag som vill komma åt det här priset, utan min mor. Hon har länge tyckt att hennes hud inte är i ett bra skick, men hon har inte gjort någonting åt det just för att hon inte haft pengar till det. Det skulle vara otroligt kul för mig att få ge henne det här som en kombinerad födelsedagspresent och julklapp. Som en gymnasieelev som bara har sitt studiebidrag, blir det inte många slantar över när det ska inhandlas både skolmaterial och vinterkläder, alltså blir presentbudgeten lite stram.

Ha en bra kväll!

Andrea Hammarnejd

Från skog och mark.
Har mycket finnar/acne och detta skulle kunna hjälpa, har försökt med många krämer men ingen funkar så jätte bra.

Alpha

1. Många av YR'r produkter kommer från skogen och marken.

2. Jag skulle vilja vinna detta paket för att jag skulle vilja ge det till min mamma. För jag vet att mamma älskar Yvonnes Rydings produkter, men hon kan inte alltid köpa det för det är så dyrt. Sedan vill hon hellre lägga saker på mig och mina syskon än sig själv. Jag tycker min mamma borde få detta för hon har trots allt tagit hand om mig och mina sju syskon och gett oss all kärlek vi kan få. Det skulle vara så roligt att få ge ett helt paket av YR's produker. Se hur hennes ansikte strålar och ögonen tåras av glädje.

Anna Pettersson

Jag är gärna med :)
1.från skog och mark
2. ja varför skulle jag vinna då? Såhär är det, på sommaren och våren har jag superbra hud men när det kommer till hösten och vintern så är det rent utsagt kaos! har inte hittat en enda produkt som funkar för min hud, mitt ansikte går till torr,fnasig på bara någon dag och jag tror att detta lilla paket kanske kan hjälpa mig att få ordning på mitt ansikte :)

Anna Gustavsson

1. Många av YR:s ingredienser kommer från skog och mark (runt hörnet).
2. Jag har länge suktat efter en produktserie som passar min känsliga hud, men det kostar ju dessvärre med produkter som både är effektiva och skonsamma. Jag studerar och ekonomin tillåter tyvärr inte hud-lyx.. Flera vänner har tipsat om Yvonne Rydings produkter och det skulle vara helt underbart att vinna det här paketet! Håller tummarna :) Kram!

Karolina Kjellin

Hej Linda! Jag skulle vilja delta i tävlingen. :)
1) Yvonne Rydings produkter kommer från skog och mark.
2) Jag är 15 år och har börjat få mycket fetare hud samt finnar och att jag har börjat svettas mer vilket jag tycker är ett problem. Jag har provat flera olika produkter men inga av dessa verkar fungera på mig och min hy. Därför ger jag det nu en till chans och vill därför prova YR's produkter eftersom jag har hört mycket gott om dem. Hoppas på vinst och ett bättre hudresultat! :)
/Karolina

lucy in the sky

1. skog & mark.
2. jag har inte råd att skämma bort min hy & nu när vintern börjar sätta sina spår & torka ut huden så hade det varit guld värt att vinna. ett riktigt ljus i novembermörkret.

Astrid

Hej!
Många av YR:s ingredienser kommer från skog och mark (runt hörnet)

Jag skulle nog vilja vinna lika mycket som alla andra i den här tävligen och lite mer därför att jag länge velat testa Yvonne Rydlings produkter, har länge velat testa nästan allt som fanns i kitet, men inte haft pengar och mina föräldrar has sagt att jag kan göra mycket bättre saker för dom pengarna, så att få dom helt gratis skulle ju inte vara fel!
Kram ♡

Matilda Milding

Ingredienserna till produkterna kommer från skog och mark!
Jag skulle vilja vinna detta set för att jag är student och det finns inte möjlighet att köpa såpass bra och dyra produkter! Med detta setet kunde jag fått bättre hy och därmed bättre självkänsla :)
Kram Matilda

Matilda Milding

Ingredienserna till produkterna kommer från skog och mark!
Jag skulle vilja vinna detta set för att jag är student och det finns inte möjlighet att köpa såpass bra och dyra produkter! Med detta setet kunde jag fått bättre hy och därmed bättre självkänsla :)
Kram Matilda

Malin Marcusson

1: från skog och mark (runt hörnet)
2: jag vill vinna för att alla mina hudvårdsprodukter/smink försvann när jag flyttade:( och min hy är känslig och jag har inte riktigt råd att tästa och köpa hudvård, jag har jätte svårt att hitta hudvård som är bra för min hy och dom här prudukterna låter ju helt perfekta, jag skulle bli oerhört glad och tacksam om jag vann!!

Mills

1) Från skog och mark
2) Min hy är lite känslig och jag letar med ljus och lykta efter en serie som verkligen kan tänkas passa min hy. Har jag tur Kanske denna serie kan vara nått för mig.:) vore härligt att få möjligheten att pröva den och som föräldraledig skulle det också addera lite lyx till vardagen bland alla blöjbyten:)

Sanna Sandberg

1) Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark. (runt hörnet)
2) Varför just jag vill vinna? jag är i tonåren och har som många andra tonåringar problem med finnar och acne. Har testat många olika produkter, som garnier, acne killer, scrubb och så vidare. Men inget verkar funka, det blir bara mer på något sätt.. Min hy är också väldigt känslig och blir lätt torr, så skulle vara jätteroligt och vinna detta paket, skämma bort sig lite ibland. Och om jag sköter om min kropp och hud från början som ung så blir det ett bra resultat ju äldre jag blir, tror jag. Och dessa produkter låter mer än bäst! Så gäller bara att hålla tummarna nu, skulle vara riktigt roligt och spännande att få testa dessa produkter från Yvonne Ryding. Kram

Catrine

I skog och mark (runt hörnet)

Med en superkänslig hud med rocea letar jag ständigt efter något som fungerar. Tänk Om den här serien gör det. Då är det slut på 25 års letande ❤️

Catrine

I skog och mark (runt hörnet)

Med en superkänslig hud med rocea letar jag ständigt efter något som fungerar. Tänk Om den här serien gör det. Då är det slut på 25 års letande ❤️

Emma

1. Från naturen (skog och mark).
2. Jag vill gärna vinna eftersom jag har haft en tuff höst och behöver pyssla om mig själv lite extra.

Alexandra

Från skog och mark :)

Anledningen till att jag tycker att jag sk vinna är väl den att folk i min omgivning tycker att min hud/kropp är misshandlad (haha) att jag aldrig riktigt tagit ordentligt hand om den samt att när man blivit såååå "gammal" (35) som jag nu är (enl dem hihi) så måste jag ta hand om min kropp och då hade detta finna "paket" varit en bra start :)

Milla

1. Från skog & Mark.
2. Vill gärna muntra upp min hy nu när det blir kallare ute! Vill testa något nytt som jag aldrig har testat på förrut! Detta paket skulle uppskattas väl :)

Hanna

1. Från skog och mark
2. Jag har riktigt problemhy och ibland skäms jag så mycket. Mitt ansikte är väldigt torrt men jag har ändå fått tillbaka tonårsproblemen med akne. Har testat flera olika produkter utan resultat. Med detta superpaket kanske jag äntligen kan få bukt på mina bekymmer.

Johanna

1. från skog och mark

2. För två dagar sedan bestämde jag och min sambo oss för att gå skilda vägar efter 4 år tillsammans. Med andra ord behöver jag all uppmuntran jag kan få just nu.. Lite lyxiga hudvårdsprodukter känns som ett bra sätt för mig att ta hand om och trösta mig själv, innan såren har läkt.

Johanna

1. från skog och mark

2. För två dagar sedan bestämde jag och min sambo oss för att gå skilda vägar efter 4 år tillsammans. Med andra ord behöver jag all uppmuntran jag kan få just nu.. Lite lyxiga hudvårdsprodukter känns som ett bra sätt för mig att ta hand om och trösta mig själv, innan såren har läkt.

Jessica

1. Från skog och mark (runt hörnet).

2. Har aldrig riktigt hittat de där "WOW-produkterna" till hyn då jag haft en ganska kombinerad hudtyp, när man kör lastbil och sysslar med hästar så är man ute den mesta delen av dygnet oavsett regn, blåst eller gassande solsken så det krävs att man sköter om sin hy - detta kunde varit ett steg i rätt riktning :)

sofie

Ingredienserna kommer från skog & mark.
Detta är vad min hy skulle behöva efter att jag fick min son i januari har jag testat allt till ett lägre pris då pengarna inte räcker till, Till bra & dyra produkter. Jag kan bara drömma om vad detta paket skulle göra mot min trötta o problematiska ansikts hy !

felicia

1.de flesta ingredienser kommer från skog och mark
2. jag vill vinna för att jag behöver något för min dåliga hy, jag har en väldigt torr hy som behöver bra näring= bra ingredienser utan massa tillsatser. att produkterna är skonsamma och effektiva är helgrymt för det skulle passa så för min hy över lag. jag har testat så många produkter i mitt liv och knappt något funkar så vore kul och testa detta. jag tror att en lätt och nätt kräm skulle funka för min hy och jag vore evigt tacksam om jag vann

Mia

Hej!
1.från skog och mark omkring oss.
(fantastiskt tycker jag)

2. Som hårt arbetande ensamstående tvåbarns mamma och med höga prioriteringar på barnens saker så är det svårt att lägga undan pengar och unna sig själv något.
Därför tänkte jag att jag kanske ändå kan få skämma bort mig själv nu och hoppas på vinst,
Tack för en rolig tävling.
Stor Kram M

Rebecca

Ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet.

Jag älskar helt enkelt YR's produkter men har aldrig hittat dem i butiker. Min hy är även väldigt ojämn, blir lätt torr av andra produkter och jag blir ofta stressad av min hy. Helt enkelt påverkar min hy med alldagliga liv. Att vinna detta paket skulle vara jättekul och skulle verkligen underlätta mitt vardagsliv.

Håller tummarna på att jag är den lyckliga vinnaren! :) kram

Anonym

Ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet.

Jag älskar helt enkelt YR's produkter men har aldrig hittat dem i butiker. Min hy är även väldigt ojämn, blir lätt torr av andra produkter och jag blir ofta stressad av min hy. Helt enkelt påverkar min hy med alldagliga liv. Att vinna detta paket skulle vara jättekul och skulle verkligen underlätta mitt vardagsliv.

Håller tummarna på att jag är den lyckliga vinnaren! :) kram

Olivia

1)Från vår vackra natur, skog och mark!

2)Sedan jag kom hem från min utlandsresa i 3 månader så har min hud varit total kaos. Den blir verkligen aldrig bra. Provat en hel del mirakelkurer men de dør dyra kurerna och proukterna har jag inte råd med. Så jag skulle vara evigt tacksam om jag kunde få testa dessa.Dålig hy påverkar vardagen mer øn man annar.. Massa kramar

Denlyckligatjejen.blogg.se

1. Från skog & mark.
2. Jag har aldrig vunnit något ,trots tusentals gånger jag tävlat.
Har dessutom en liten nyfödd flicka som jag lägger mycket pengar på så det är svårt om man lever endast av minimala mammapenning. Kram

Mathilda

1. Från skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag har väldigt mycket problem med min hy, den blir även sämre nu när det börjar bli kyligare. Jag har testat många olika serier av hudvårdsprodukter innan men aldrig hittat någon som passar min hudtyp, därför skulle det vara jätteroligt att få chansen att testa om detta kanske är den serie som är den ultimata för min hy.

Angelica Danielsson

1: Från skog och mark.
2: Varför jag vill vinna, ja.. Jag älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra, har alltid gjort. Jag har aldrig haft några grövre problem med min hy, utan liksom "normalt" egentligen, mest under mina yngre tonårstider. Men för två månader sedan inträffade en jobbig sak, min storebror som är 21 år gammal fick cancer. Jag själv är nitton år och väldigt nära min bror. Jag har alltid varit en person som påverkats väldigt negativt av stress, blir ofta sjuk under längre perioder, och man kan se det på mitt yttre. Men det är inte värst för mig. Min mamma har tagit väldigt hårt på det här med min bror, och redan sen innan hade hon problem med ekonomin osv, och i och med det här är det värre än någonsin, då vi knappt får någon hjälp från soc eller försäkringskassan. Min mamma har kämpat hela livet med allt, framförallt för att göra det så bra som möjligt för sina barn. Jag vill hemskt gärna vinna det här kitet för att kunna ge det till min mamma i julklapp. Hon förtjänar verkligen allt i världen och måste få skämma bort sig lite.

Mia

Från skog och mark runt hörnet :)

Önskar en ekologisk start på var dag
för att få min hy i lag
Med hjälp från ört, krydda och knopp
från naturen ges det bästa för min kropp
Jag blir ren, mjuk och skön
allt enligt senaste rön!

Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

Jag är med.

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.

2. Jag har väldigt svårt att hitta produkter som passar min hy. Jag är känslig efter att ha haft problem med acne under tonåren och dessvärre även nu som vuxen. Antingen blir jag för torr eller för glansig! Dessa produkter som är väldigt naturliga och snälla mot huden kanske skulle få min hy att finna balans.

❥ Daniella Järpenberg

1. från våran skog och mark!
2. Jag vill vinna detta kit för att sedan ge det till min mamma i julklapp. Hon har känslig hy och letar hela tiden efter något som passar till hennes hy, utan att lyckas. Jag vet även att hon börjar hitta mer och mer komplex med sig själv då hon blir äldre och äldre, vilket leder till att jag väldigt gärna vill ge detta till henne, då jag vet att hon skulle vilja ha detta och verkligen uppskatta det.

My Hommerberg

1. Från våran skog och mark! :)
2. Jag har alltid haft en torr och känslig hy, men som blir mycket värre när det börjar bli vinter.. jag hade jättegärna velat vinna dessa produkter eftersom jag vill testa allt som går för att få så fräsch och mjuk hy som möjligt.

Millah

Jag är absolut med och tävlar :)

1. Svar: Från skog och mark
2. Jag skulle vilja skämma bort mig själv för en gångsskull.
Som ensamstående mamma till min 2årig dotter så kämpar
jag varje dag för att få vardagen att gå ihop och allt som hör den till.
Dock så glömmer jag ofta bort mig själv, så får en gångsskull så vore det
kul att kunna unna sig själv nånting och då jag har känslig hy så vore det här den perfekta gåvan.

Perfekt julklapp till mig själv :)
Kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

nicole

från skog och mark

därför att min hy är katastrof och jag skäms över det, så hade varit kul att få snygga till det lite. sen blir jag moster för första gången i början av nästa år så vill gärna ha lite fräschare hy när det blir dags att bli fotad med den lilla sötnosen som kommer <3

Johanna

Hoppas på det bästa! Hur rolig tävling som helst!

1. Från skog och mark!
2. Jag har aldrig varit så noga med att sköta om mig själv och framförallt inte min hy, men nu har jag fått ganska mycket problem med akne och försöker med alla produkter jag kan hitta att få bort det. Jag har så gott som gett upp på att få bort mina problem och isåfall så vill jag iallafall att resterande hy ska vara fin och framförallt frisk! Jag vill också kunna unna mig själv något som ger mig bättre självförtroende, ja helt enkelt får mig att må bättre, för att kunna peppa mig själv till att göra bra ifrån mig i skolan och bara känna mig bra och vacker. Som en 16-årig tjej hade dessa produkter varit helt underbara att äga för att kunna unna mig själv något som får mig och min hy att må bättre.

Kram på dig och tack för en urmysig blogg!

Nicole

1. Från skog och mark runt hörnet!
2. Jag skulle vilja vinna det här lyxiga paketet för att jag pluggar både dag och natt och jobbar samtidigt så hinner aldrig gå i en enda affär. Jag skulle behöva ta hand om mig själv istället.

Kristin

Från skog och mark.
Som nybliven mamma, till vår lille prins som snart blir 3 månader, som har mycket problem och jobbigt med sin mage finns det nästintill ingen egentlig att ta hand om mig själv. Min man jobbar långa dagar och jag prioriterar alltid vår älskade lille prins dygnets alla timmar med mycket närhet, bärande och ömhet. Har glömt bort hur det känns att bli omhändertagen själv, om än för några minuter. Detta paket skulle passa utmärkt, för lite välbehövlig och efterlängtad lyx i vardagen för en trött med otroligt stolt mamma!! Kram!

care69

Jag är gärna med!
Svar: Från skog och mark.
Jag vill vinna till mig och min dotter, hon har tyvärr ärvt min känsliga och tidvis dåliga hy. Det här känns som produkter som skulle kunna fungera.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/11/25-nov-vinn-lyxigt-produktpaket-fran-yr.html

Julia Edvinsson

1. från skog och mark
2. Om jag fick chansen så skulle jag ge detta till min underbara mamma i julklapp. Hon gör verkligen allt för mig och jag vill kunna ge henne lite uppskattning tillbaka någon gång.

Michaela

Ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.


Som student och deltidsarbetare så har jag inte direkt råd att testa mig fram när det gäller produkter, min hy är otroligt känslig så köper jag fel produkt och den inte fungerar så är det ett otroligt slöseri med pengar som jag inte har råd med.. ;)

Lisa

1. Från skog och mark!

2. Jag skulle så gärna vilja vinna detta set till min fantastiska mamma! Hon har bott på sjukhus ett tag med min bror som gjort en stor ryggoperation och detta har varit otroligt jobbigt för henne. Nu är de hemma igen men hon har ett tungt lass att dra då min bror knappt kan röra sin kropp än. Varje liter steg är en kamp och det syns på mamma hur jobbigt det är för henne att se. Hon skulle behöva lite lyx i vardagen och därför vill jag ge henne detta!

Miranda

1. Från skog och mark.

2. Mitt ansikte fullkomligt gick i strejk i samband med min graviditet. 7 månader efter att Axel föddes så har min hud fortfarande inte kommit tillbaka. Och det spelar ingen roll, eftersom jag har mitt älskade lilla hjärta hos mig. Men det vore fantastiskt att testa nya produkter som kanske kanske kan få min hud att stråla lika mycket som mitt mammahjärta.

Pernilla

1. Kommer från skog och mark runt hörnet!
2. Jaa.. En sleten och trött morsa här ;) så lycklig med min lilla 6-månaders men just nu är jag sååå trött på att "bara" vara mamma.. Jag vill ha ensamtid och lite lyx! Skulle va jättekul att vinna såklart! Ser mig själv låsa in mig i badrummet med alla dessaprodukter, njuta och lukta hihi!

Jessica - Foto

1. Ingredienserna kommer från skog och mark ;)
2. Jag är 15 och har därför inte så mycket pengar att röra mig med. Min hy är rätt känslig och de produkter som passar mig är oftast dyra. Detta skulle göra att jag slipper köpa prylar på ett tag och har råd att köpa Iittala-glas till mamma som hon väldigt gärna vill ha :)

Anonym

1. De hämtas från skog och mark
2. Hösten är nu här och vintern kommer snart
Fnasig hud jag bär och behöver något som är emot den rart.
Att vinna denna kur skulle lysa upp dessa mörka regniga dagar
Undra om man kan ha sådan tur att vinna detta kit som huden lagar.
Håller båda mina tummar ocha alla tår vill verkligen denna tävling vinna.
Om man ett paket som detta får kan man inte annat än att känna sig som en vacker kvinna.Sandra

1. Från skog och mark!
2. För att jag föder mitt andra barn om 5 dagar och har nog aldrig förr känt mig så trist och ful. Inte nog med det, så är hyn inte rolig alls. Och efter en graviditet på 9 månader och en förlossning, skulle lite lyx och unna sig själv, vara alldeles underbart.

sara Löfvander

Hej Linda.
Yr's produkter hämtar sin baserade formula från skog och mark lokalt och nära oss.

Jag heter Sara och är en väst-bo i det avlånga landet Sverige. Jag är i den åldern då fet och akne-benägen hy ofta förekommer. Att jag sedan oftast utsätter min hy för fukt och höga salthalter året om gör att jag idag har känsliga kindben och panna.

Att sedan få läsa din fina recension angående den lena och mjuka kontakten med huden från Yr's produkter gjorde mig praktiskt taget "speechless". Yr's produkter är nog verkligen något för hudtyper med påfrestande klimat.

Skulle bli jätte tacksam om jag vann och fick prova Yr's mjukgörande och ekologiberikade produkter.

Ha det gött!
- Sara Löfvander, Varberg

Sara Löfvander

Hej Linda.
Yr's produkter hämtar sin baserade formula från skog och mark lokalt och nära oss.

Jag heter Sara och är en väst-bo i det avlånga landet Sverige. Jag är i den åldern då fet och akne-benägen hy ofta förekommer. Att jag sedan oftast utsätter min hy för fukt och höga salthalter året om gör att jag idag har känsliga kindben och panna.

Att sedan få läsa din fina recension angående den lena och mjuka kontakten med huden från Yr's produkter gjorde mig praktiskt taget "speechless". Yr's produkter är nog verkligen något för hudtyper med påfrestande klimat.

Skulle bli jätte tacksam om jag vann och fick prova Yr's mjukgörande och ekologiberikade produkter.

Ha det gött!
- Sara Löfvander, Varberg

Camilla S

1. Skog och mark.
2. som nybliven mamma prioriterar jag inte mig själv. Tyvärr har huden tagit stryk också och borde få omsorg.

Marie

1. Från skog och mark
2. Jag går hemma vaggandes och väldigt höggravid och skulle behöva lite uppmuntran

Annie

1. Ingredienserna kommer från skog och mark (sådant tycker vi om)!
2. Skulle vilja vinna detta och ge bort till min fantastiska mamma. Världens bästa som förtjänar just det allra bästa men som aldrig unnar sig själv det...Skulle vara underbart att se hennes min om hon fick detta paket i julklapp!

Kram Annie :)

Frida

Från skog och mark baserar yvonne sina produkter på:)

Jag skulle vilja vinna då jag precis blivit gravid och min hud har gått tillbaka till nångång då jag var fjorton år och hade de som värst med hyn. så att vinna detta fina paket hade förmodligen dämpat ner det en aning;)

Kram Frida

Michelle

1. Mycket naturliga ingredienser från skog och mark
2. Jag skulle jättegärna vinna detta för att jag just nu skriver c-uppsats och är verkligen inne på slutspurten av mina studier. Hemma har jag en grabb på två år och med allt plugg och familjefokus hinner jag inte springa i affärer för att hitta bra produkter. Det vore awsome att få prova dessa produkter :)

Lina

Från skog och mark såklart :)
Jag skulle väldigt gärna prova på bra produkter som kan ta hand om min nariga hud!

Monika Gagula

1. 1329:-2. Jag har haft otroligt mycket problem med min torra hy och eksem sedan barnsben och det har resulterat i himla många vårdcentral besök och otroligt mycket pengar nedlagda på olika slags produkter. Än tycker jag inte att jag har lyckats hitta min ''mirakelprodukt'' för min hy och som 17åring har jag inte särskilt stor budget att kunna lägga ut pengar på BRA hudvårdsprodukter. Därför skulle det vara riktigt grymt att vara en utav vinnarna och få testa på dessa hudvårdsprodukter!! Kanske är detta mitt mirakel för min känsliga hy?:)

Monika Gagula

1. Många utav de naturliga ingredienserna hämtas från skog och mark!
2. Jag har haft otroligt mycket problem med min torra hy och eksem sedan barnsben och det har resulterat i himla många vårdcentral besök och otroligt mycket pengar nedlagda på olika slags produkter. Än tycker jag inte att jag har lyckats hitta min ''mirakelprodukt'' för min hy och som 17åring har jag inte särskilt stor budget att kunna lägga ut pengar på BRA hudvårdsprodukter. Därför skulle det vara riktigt grymt att vara en utav vinnarna och få testa på dessa hudvårdsprodukter!! Kanske är detta mitt mirakel för min känsliga hy?:)

Caroline

1. De hämtas från skog och mark. 2. Jag skulle så gärna vilja testa dessa omtalade produkter då jag under en tid provat en rad olika märken men inte hittat det jag sökt efter för min känsliga hy. Allra känsligast blir den under vinterhalvåret.

Caroline

Fel mailadress i föregående kommentar. Denna är korrekt.

Anna Lundkvist

1. Naturliga ingredienser från skog och mark

2. Är en smått sönderstressad tonårsmorsa som helt har glömt bort mig själv bland alla vardagens måsten. Detta skulle få mig att varva ner och det skulle bara vara för mig själv.

Ida

1.Många ingredienser kommer ifrån skog och mark.
2. Jag skulle vilja vinna då jag inte har råd till att köpa bra produkter själv tyvärr. Jag skulle gärna vilja prova på då min hy har blivit sämre och jag kan inte göra så mycket åt det då jag provat budgetalternativ. Jag hoppas verkligen att jag får chansen att prova på! :)

Malin

Hej!
1. Från skog och mark
2. Nybliven tvåbarnsmamma som verkligen skulle behöva lite mirakelprodukter efter två år av sömnlösa nätter:) När man hajar till framför spegeln och undrar vem den bleka trötta tjejen man möts av är, då är det nog dags för lite uppfräschning:)

Josefine

Yvonne Ryding hämtar ingredienser från skog och mark. Jag vill vinna för att jag helt enkelt skulle behöva produkterna. Har dålig hy och är i stort behov av så naturliga och bra produkter som möjligt.

Cissi

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt och blandas med moderna och aktiva ingrediensert.
2. Jag har hittills inte hittat några produkter jag gillar så just nu tvättar jag mig bara med tvål och vatten och använder pojkvännens aniktskräm... behöver jag säga att jag behöver testa nya produkter? ;)

annelie

1. Skog och mark.
2. Skulle jätte gärna vilja vinna och prova dessa produkter hsr alltid haft en väldigt torr och känslig hy. Ett litet roligt plus att förpackningarna är rosa;)

Sara Birnbaum

Hej!
1. Ifrån skog och mark!
2. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta till min mamma! Hon har en otroligt känslig hy och hon har inte hittat produkten som hjälper henne och hennes hy tills hon fick en produkt i den här serien. Hon tar aldrig sig tid och tänker på sig själv att beställa nya då denna produkt faktiskt hjälpte henne. Den här som julklapp skulle hon glädjas otroligt mycket åt! Det tycker jag att hon är värd :)
Kram!

Cornelia Lindgren

1. Från skog och mark.
2. Jag lider av atopiska eksem vilket gör så att min hud kliar konstant, är torr, spricker upp och jag får stora utslag. Jag har lidit av denna sjukdom sedan jag föddes, och kommer att göra det för resten av livet.
Jag har evigt letat efter någon slags produkt som hjälpt mig mot min torra hud. Använder billigare produkter som inte alls fungerar så bra som de säger att de ska göra. Då jag smörjer in mig flera gånger, men huden känns bara kladdig, men fortfarande torr.
Jag har inte mycket pengar, så dyrare produkter är inte ett alternativ.
Att få pröva dessa produkter skulle vara en fröjd, och kanske då delvis kunna lindra dessa problem. Särskilt nu då vinterhalvåret kommit och lägger sina spår på huden.

Jerry Holmbeck

1. Ifrån skog och mark
2. Skulle vilja överraska min underbara fru med detta. Hon skulle bli så glad.

Jenny

Hej Linda!

Mina svar på tävlingen:

1. Skog & mark
2. Jag skulle vilja ge min mor en julklapp som hon verkligen förtjänar och som jag vet att hon kommer att älska! Vet att hon alltid använder Yvonne Rydings produkter, men den tidigare kollektionen med vita flaskor och om jag minns rätt med tunna gröna linjer på. Hon skulle garanterat bli väldigt överraskad och glad om hon skulle få en sådant lyxpaket med nya Rydings-produkter!


Hälsningar från Jenny

Ps. Jag skulle tycka det vore kanon att få tips kring vad jag kan göra för roligt med mitt hår. Jag har ett tunt och fint nordisk hår, lite längre än axellångt, men som mest bara hänger och ser trist ut. Har du något tips på bra frisyrer? Minns att du innan mamma-tiden la ut en hel del före och efter bilder på kunder/vänner och tycker att du verkar vara väldigt duktig på att få frisyrer att se fräschare och mer livfulla ut.


sandra

1. skog och mark
2. Produkterna verkar vara precis av den sort en trött småbarnsmorsa behöver som är mitt i fasen att avvänja nattamning/snuttandet ;)

Janina Höglind

1. Från skog & mark

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter då min hy varje år i och med denna kalla period blir synbart mycket sämre och jag unnar aldrig mig själv att köpa riktigt bra produkter för att råda bot på detta. När det gäller att ta hand om mig själv blir jag oftast väldigt snål. Detta skulle jag därför bli överlycklig för.

klaran

1. Från skog och mark (moder natur is the shit)
2. skulle vilja vinna till min fina syster som har problem hud numero uno! :)

Maria Berndtsson

1. Från skog och mark
2. De senaste åren har jag bara använt hudvårdsprodukter som jag fått gratis i provburkar och en del har passat och en del inte så att få testa en hel serie hade nog min hy gillat.

Annelie - mamma till Tyra

Som mamma med en mammapenning på lägstanivå så finns det inget utrymme för mig att kunna lycka till det med produkter som är riktigt bra för kroppen. Att konstant få välja billigare alternativ som inte alls är bra. Min hy får utslag och blir irriterad av alla billiga märken och alla produkter gör antingen hyn för torr eller alldeles för fet. Så sliten som man redan är (och det syns verkligen!) som småbarnsmamma, så skulle jag av största lycka vinna detta paket så att jag kan se pigg och fräsch ut.

Annelie - mamma till Tyra

Glömde skriva, från skog och mark i Sverige.

annarosenen@hotmail.com

Från skog och mark blandat med moderna ingredienser för ett bättre resultat :D Jag skulle gärna vilja prova för just nu behöver jag lite lyx i vardagen. Jag har precis gått igenom otroligt mycket tråkigt i min vardag och skulle inget hellre än kunna unna mig lite lyxiga produkter som gör att jag känner mig lite gladare. Den fina förpackningen skulle locka fram leende i mitt liv!

Tack för en superbra blogg ^.^ Jag önskar hela din familj en massa lycka!
-Anna

Emma Isaksson

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.
2. Jag är värd att vinna för det första måste jag sköta om min hud för jag har extrem torr hud. Och för det andra lyckades jag gå ner 10 kg från att jag bytte skola och tills att jag gick där i ca. ett halvår. För det sista och tredje har jag alltid viljat ha saker från detta märke men mina föräldrar tycker det är för dyrt + om jag vann skulle jag, mamma och mina tre syskon dela på det tillsammans

Anonym

1. Många ingredienser kommer från skog och mark.
2. Jag är värd att vinna för det första måste jag sköta om min hud för jag har extrem torr hud. Och för det andra lyckades jag gå ner 10 kg från att jag bytte skola och tills att jag gick där i ca. ett halvår. För det sista och tredje har jag alltid viljat ha saker från detta märke men mina föräldrar tycker det är för dyrt + om jag vann skulle jag, mamma och mina tre syskon dela på det tillsammans

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. från skog och mark
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. från skog och mark
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

Sanna

1. Många av YR's ingredienser kommer i från skogen och marken.

2. Som ensamstående och studerande mamma prioriterar jag sällan det jag själv önskar och vill ha och det vore därför så roligt att få pröva på dessa produkt nyheter. Det ser nämligen riktigt spännande ut.

Kram Sanna

Amanda F

1)Från naturen i Sverige.

2)Jag är värd att vinna paketet eftersom jag som studerande inte har råd att köpa hudvårdsprodukter av bra kvalitet, och det vore en perfekt julklapp till mig själv nu i vinter.

Liza Good

1) från skog och mark

2) Som heltidsjobbande mamma med 2 krävande hundar lägger man inte ner så mycket på sig själv. Hade gärna unnat mig men unnar hellre dottern. Vore kul med en liten present till mig själv <3

Petronella

1. Från naturen! ("från skog och mark runt hörnet")
2. Jag har aldrig prioriterat att lägga pengar på hudvårdsprodukter, och nu känner jag mig väldigt trött och sliten och skulle må jättebra av att börja pyssla om mig själv lite mer!

Amanda

1.Värdet av den här fantastiska serien är 1329 kr!
2. Min kära mamma har länge varit både nedstämd och arg på grund av sina hudproblem, så detta kit hade varit en alldeles perfekt gåva till henne! Hon skulle aldrig lägga så mycket pengar på sig själv och hon förtjänar verkligen det bästa! Tack för en bra tävling!

Anna

1. Från skog och mark

2. Är man en student med begränsad inkomst är det många gånger man måste välja bort att unna sig själv bra produkter, har inte ägt en bra makeup remover på hur länge som helst, skulle vara guld värt att slippa tvätta ansiktet med vanlig tvål för en gångs skull. Det är inte det bästa man kan göra mot ansiktet precis...

Emma L.

1. Värdet: 1329 kronor!
2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna de här produkterna eftersom de verkar vara riktigt bra, och skulle på riktgt kunna hjälpa mig/min hy. Känner man sig fin får man bättre självförtroende, något jag behöver, och ren och fin hy förknippar jag verkligen med skönhet! Naturlig skönhet är det bästa, när man inte har täckt sin hy med massa foundation och sånt.. Jag har känslig hud, ganska besvärlig hud, som inte riktgt passar ihop med smink. Därför borde jag istället lägga tid på min hy, och inte vad jag lägger på den. Det kan jag göra med de här produkterna!
+ vad snyggt att ställa de här rosa produkterna i badrumshyllan!

Emma L.

På fråga 1 ska det vara från Sveriges skog/mark! sorry:)

Amanda Jönsson

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling för jag har så svårt att hitta rätt produkter för min hud, jag letar överallt och testar en massa men ingenting verkar funka. Jag skulle verkligen tycka det var kul att få prova dessa också så kan jag äntligen får hitta dem jag behöver!

sonja segersten

1. från skog och mark!
2. 1. 1329kr
2. anledningen till att jag vill vara med och tävla är för att produkterna är ekologisaka och fria från alkoholer och parabener och jag behöver verkligen bra ansiktsprodukter. Inte för att jag har jättemycket problem med hyn nu men för att jag vill ha bra hy i äldre ålder. Vill inte bli en skrynklig som ett russin vid 40 för att jag inte skött om min hy nu. kram!

Linda V

Svar : Från skog och mark
Jag har enormt känslig hy och har i mina tonår och i vuxen ålder fram till idag letat och letat och blivit tokig över att få allergiska reaktioner av allt från rengöringsprodukter till krämer . Jag vill så himla gärna pröva Yvonnes serie men med 2 små pojkar som har minst lika känslig hy och får speciella krämer utskrivna av läkare som kostar skjortan så har man inte så himla mycket över att lägga på sej själv . Hade verkligen blivit glad om jag fick pröva Yvonnes serie och se om hon och hennes serie är min egen räddning ... :-)

Mathilda

Fråg skog och mark!
Jag har testat produkter från YR innan och varit supernöjd men då jag sedan två år tillbaka är student & lägger undan pengar för att kunna uppfylla en stor dröm till sommaren så har det inte blivit av att jag köpt produkter som min hy faktiskt mår bra av utan istället "billigast möjligt".
Hade varit toppen att få möjlighet att återigen ha en välmående och strålande hy!

Hannah Nilsson

Svar: Från skog & mark.

Om jag vinner dessa produkter från YR skulle jag ge dem i present till min fina mamma. Hon har åkt in och ut från sjukhuset men doktorerna hittar inte vad som är fel på henne. Jag tror att en paket med dessa bra (och superfina) produkterna hade gett henne en liten ljusglimt i den jobbiga och mörka vardagen, och en glimrande, välvårdad hy! :)

DiddoLinno

Skog & Mark
Skulle hemskt gärna vilja vinna, är en fattig student som inte har så mycket tid och pengar att ta hand om mig själv :(

sarah

1. Produkterna finner man bland annat ifrån svensk mark och skog.
2. Mitt bästa tips för vinter är återfuktning. Jag gör många hemgjorda ansiktsmasker. Olivolja är en basprodukt som jag använder för både ansikte, kropp hår. Min favorit för ansiktet är olivolja tillsammans med avokado. Fräscht och boostar min vintertorra hy.

Amira

Hej Linda,
Det finns totalt 11 produkter i serien.
Här kommer min motivering som jag ska försöka hålla kort:

jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kommer kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna hudvårdsserien, då jag verkligen är i behov av ett bra hudvårdskit nu på vintern då min hud torkar ut jätte mycket. Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa kram, Amira

Sanna Eriksson

1. Ingredienserna kommer från skog och mark.
2.Jag är snart 14 år och har väldigg mycket problem med min hy från finnar till nästan akne mm.jag skulle jätte gärna vilja vinna de här och få mer koll på min hy. Skulle också vilja vara fin men de går ju inte när man inte har någonting att fixa hyn med. Jag torkar också ut jätte lätt och då blir de liksom som små skinbitar som låstnar. Ibland får jag också röda fläckar i ansiktet och iblan torra fläckar som kliar...De är därför jag vill vinna den.:)

Sanna Eriksson

1. Ingredienserna kommer från skog och mark.
2.Jag är snart 14 år och har väldigg mycket problem med min hy från finnar till nästan akne mm.jag skulle jätte gärna vilja vinna de här och få mer koll på min hy. Skulle också vilja vara fin men de går ju inte när man inte har någonting att fixa hyn med. Jag torkar också ut jätte lätt och då blir de liksom som små skinbitar som låstnar. Ibland får jag också röda fläckar i ansiktet och iblan torra fläckar som kliar...De är därför jag vill vinna den.:)

Samira

1. Från skog och mark!
2. Det vore jättekul att vinna dessa produkter då jag är frisörlärling och inte tjänar någon större summa per månad. I somras gick våran bil sönder och vi har sammanlagt betalat runt 20.000:- i reparationer. Därför har vi varit tvungna att snåla för att klara oss de senaste månaderna så att unna sig lite lyxiga produkter har inte funnits för oss. Därför vore det underbart att vinna produkterna! :)

Isabell

1. Från skog och mark
2. Jag har provat många olika ansiktsprodukter men inte hittat rätt. Då jag är allergisk mot parabener och försöker att undvika mineraloljor är Yvonne Ryding ett perfekt varumärke för mig. Hoppas att dessa produkter kan avsluta mitt ständiga letande efter produkter till min känsliga hy.

erika

Skog och mark
Mitt ansikte mår alltid sämre på vinterhalvåret och just nu känns det som katastrof. är det inte finnar/fet hy så är det torrt och narigt. Med bra produkter kan det ordnas till det bättre

Lisa

1. Skog & mark
2. Den här årstiden tar knäcken på min hud och därmed mig. Är på jakt efter de perfekta produkterna som passar just min hud men har inte funnit dom, kanske är det just YR?

Linda

från skog och mark, för att när vintern kommer och det e kallt mister jag lyster och huden blir torr :)

Linn

1.Från skog och mark
2. Det skulle vara roligt att testa nya produkter och att det skulle passa perfekt till mig som har torr och känslig hy :)

liselotte

Jag är gärna med och tävlar.
1. De hämtas från skog och mark runt hörnet
2. Skulle vara så roligt att få vinna detta och kunna testa en hel serie av produkter. Få sköta om sin hy riktigt ordentligt och känna sig lite bortskämd.
Mvh Liselotte

Fanny bergman

1.Kommer från skog och mark.

2. Jag skulle vilja vinna för att testa något nytt och för att jag har inte den ekonomin till att köpa nya saker jämt. Så skulle vara kul att få detta paket :)

Lindha

1: Från skog och mark
2: Jag har länge letat efter en hudvårdsseie som passar mig men ännu inte funnit den. Skulle vara väldigt kul att få prova YR´s produkter. Att testa skönhetsprodukter är ju dessutom så otroligt roligt!

Ida

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.
2. Jag har alltid haft problem med känslig hy och har länge letat efter en skonsam och prisvärd produkt som också använder sig av ett naturligt innehåll så långt det går, jag är därför väldigt nyfiken på att testa YR:s produkter.

Camilla L

1) Från den svenska naturen.
2) För jag vill gärna ge paketet i julklapp åt min dotter.

Annster


1. Ingredienserna kommer från skog och mark.

2. Jag skulle vara en lycklig vinnare av paketet. Har länge haft problem med min hy. Något jag i normala fall aldrig brukar ha. Det är otroligt jobbigt för mig. Kanske skulle dessa produkter göra nytta? Gud vilken lättnad det hade varit :)

elin

Många av YR's ingredienser kommer från skog och mark.

Jag vill vinna detta kit och behöver vinna detta kit för att kunna klara mig igenom den mörka hösten och det tredje året på gymnasiet. Aldrig har jag varit så stressad, så sliten och så trött på allting som jag är nu. Jag är 18 år och har snart tappat livsglädjen, så ska det inte vara. Jag vill sprida glädje omkring mig men med situationen nu är jag bara en sur elak tonåring. Jag vill vinna detta och pigga upp vardagen lite med att känna att jag får vara lite lyxig och fin.

Anna-Karin

1. Från skog och mark
2. Jag har alltid haft problem med min hy och testat det mesta, men har ännu inte hittat något som passar mig så det skulle vara roligt att testa YR's produkter :-)

Sandra

Flera ingredienser kommer från skog och mark och blandas även med moderna ingredienser.

Jag skulle vilja vinna detta då jag haft enormt dålig hy ett tag nu. Jag har väldigt mycket finnar som gör så ont att jag gråter, tyvärr har detta även satt sig på ryggen och jag har fått svårt att sova på rygg och jag har även problem med att ha tex en tyngre jacka (vinterjacka) på mig då det gör så ont. Jag varken vill eller kan vistas ute då jag dels ser hemsk ut men även pga att jag inte kan bära en varmare/tyngre jacka med dessa problem.
Tyvärr har jag inte råd att köpa några produkter själv och har inte heller råd att gå till läkaren med detta problem. Det skulle vara fantastiskt att vinna detta och förhoppningsvis bli av med problemet som verkligen plågar mig.

Amanda

♥ De kommer ifrån skog och mark, och med en mix av moderna ingredienser.

♥ Det skulle göra mig väldigt glad. Jag hoppas, jag önskar och jag drömmer om att vinna :)

Jennifer

Ingredienserna kommer från Sveriges fantastiska skog och mark! <3 (bättre kan det ju inte bli)

Jag önskar vinna detta härliga kit då jag har mycket torr och känslig hy, vilket absolut inte blir bättre nu när det börjar bli ordentligt kallt i luften.
Som student är det lite trixigt att få allt att gå ihop, och nu när det närmar sig jul vill man ju gärna prioritera julklappar till nära och kära, framför produkter som man själv behöver!

Maria Carlweitz

1. Många ingredienser hämtas från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. Jag skulle vilja ge min tappra och modiga mamma detta fantastiska kit! Efter två stora ryggoperationer kämpar hon nu hårt med rehabiliteringen och trots smärta fortsätter hon träna och försöker vara positiv. Dessutom bryr hon sig fortfarande mer om andra än sig själv, därför tycker jag att hon verkligen är värd att skämma bort sig själv som omväxling med detta lyxiga hudvårdspaket!

Isabelle

1. Produkterna kommer från skog och mark.

2. Som höggravid med 30 dagar kvar till BF känner jag mig allt annat än glammig och fräsch. I dagarna har vi även flyttat vilket inneburit att jag prioriterat allt annat än mig själv och min kropp det senaste på grund av den inre stress jag känt (och känner) över att vi måste komma i ordning - och det snart! Kroppen börjar även den att säga ifrån med foglossning och förvärkar. Att vinna kitet från Yvonne Ryding skulle göra mig så glad, och det skulle bli en påminnelse om att faktiskt ta det lugnt emellanåt och ta hand om mig själv och min kropp inför det stora äventyr som väntar.

Emma

1. Ingredienserna hämtas från skog & mark.

2. Här hemma är det flyttkaos för att vi behöver större utrymme nu när vi väntar ett litet tillskott. Stressflytten i kombination med gravidhormoner är kanske inte det bästa vad gäller huden. Dessutom tillåter inte plånboken en helrenovering av, och vardagslyx till, en blivande mamma när dubbla hyror och barnvagnar ska prioriteras!

Heléna

Från skog och mark

Jag skulle gärna vinna för det känns som att jag behöver något lyxigt i vardan såhär i slutet av min graviditet, är otroligt dålig på att unna mig själv nånting.

amanda

Från skog och mark.

Jag har alltid haft väldiga problem med min hy.. torr och flagnar överallt och dessutom otroligt känslig. Har provat så mycket produkter men inte hittat något som passar. Läst mycket om dessa produkter och skulle därför vilja prova på dom.

Christine

Hej! 1. Ingredienserna hämtas från "skog och mark runt hörnet".
2. Är 31 år och har precis börjat få lite ålderstecken, främst genom väldigt torr & tunn hy. Sitter alltid framför datorn då jag jobbar heltid och pluggar 100% utöver det, det gör sitt till! Skulle väldigt gärna testa en helt ny serie :).
Kram!

Felicia

"Yvonne Ryding Sweden hudvård är utvecklad tillsammans med svenska tillverkare" och mycket hämtas från skog och mark!

Mitt bästa hudvårdstips på vintern (och på sommaren för den delen) är vatten, vatten, vatten. Jag tycker att krämer och smörjor och vårdande produkter är fantastiska, men för riktigt, riktigt fin hy behöver man dricka sina två liter vatten om dagen!

hanna

1. Många av deras ingredienser kommer från naturen. (Skog & mark)
2. Som fattig student med både egen lägenhet och häst så har jag inte så mycket pengar att unna mig härliga hudvårdsprodukter. Skulle bli mycket glad om jag fick vinna! :)

femipower.blogg.se

de hittar många av produkterna i skog och mark :-)
jag har sjukt känslig hy, och nästan alla produkter jag provat förvärrar den bara, kanske är detta den produkt som skulle passa mig?:/

Ella

Rätt svar: Från skog och mark
Har väldigt torr hy och nu under vinterhalvåret blir det såklart värre. Skulle vara toppen att vinna detta lyxiga paket och ta hand om min hud lite extra:)

Emelie

1. Från skog och mark.
2. Jag vill jätte gärna vinna då min hy (och själ) behöver lite uppmuntran då jag är höggravid med en jobbig foglossning och känner att hela jag har förfallit fast jag inte vill. Har svårt att röra mig så detta skulle vara perfekt eftersom jag inte klarar av att åka in till stan och shoppa själv.

Emma-leena

1.från skog och mark
2. Jag skulle gärna velat vinna för att jag är väldigt mån om min hy och just nu så har jag ont om produkter och skulle gärna vilja prova på dessa för dom verkar verkligen bra och passande för min hy.

Karina Nilsson

Från Skog och mark.
Jag är 57 år och läser ständigt din trevliga blogg. Uppiggande med din energi. Jag har liten plånbok och skulle bli jätteglad över att vinna ett välbehövligt lyxpakt. En som hoppas på tur!

Jennie Carlsson

1. Från skog och mark runt omkring :)
2. Efter en graviditet och nu en 2,5 månaders son så är det inte huden som kommer i första hand tyvärr vilket hade behövts. Acne och livlös hud är så tråkigt. Därför bör jag vinna paketet!

Linda

1från skog och mark

2 om jag vann skulle jag ge bort det i julklapp till världens bästa mamma alltså min egen som alltid finns där för oss! Som är världens bästa mormor till mina underbara killar! :)

Hälsningar
Linda

Mamma till fyra pojkar

Åååååh hallelujah vilken tävling! =)

* Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

* Jag hatar (nästan) mitt hud, den är svår, blir besviken jätteofta för att inget verkar funka. Och kostar också en hel del när man är tvungen att prova olika och slänga / ge bort de som inte passar. =( Hoppas verkligen att jag får äran att prova dessa. <3

Jennifer

Dom flesta ingredienserna kommer ifrån slog och mark vilket låter spännande att få testa , jag kämpar med vuxen acne och letar efter bra produkter som kan hjälpa mig då jag försöker hålla mig till snälla produkter med litet alkohol innehåll... Så vinner jag så blir jag världens gladaste tjej..... Kramen :-)

eira

1. De kommer ifrån mark och skog och de blandas med en mix av "moderna" ingredienser.
2. Jag som studerar kan inte lägg så mycket pengar på skönhet och hudvård som jag helst vill för att få den fina hyn jag drömmer om :)

Teres

Hej!
YR hämtar sina ingredienser från skog och mark!
Ja skulle vilja vinna för detta paket är ja i stort behöv av. Har varit mamma ledig ett år nu och om 8 veckor väntar vi ett syskon till vår son. Förmodar att ja kan behöva alla super produkter man kan tänka sig när mini kommer. Hoppas detta är en bra anledning till vinst! Tackar även för en bra blogg och din dotter är så söt<3 Kram T

Sara

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet.
2. jag vill ge detta i julklapp till min bästis, för att hon är världens bästa och förtjänar det :-)

Carro

1. Från skog och mark
2. Sen jag fick min dotter för 6 månaders sen har min hy inte varit sig lik. Små finnar, glåmig och trött hy är det jag möts av i spegeln. Som nybliven mamma lägger man ju mer pengar och fokus på de små barnen än sig själv så detta lilla skönhetspaket hade suttit fin fint:-)

Lovisa

1. Från skog och mark blandat med moderna och aktiva ingredienser.
2. Har en känslig hy, provat många olika typer av märken men inget som har fallit mig i smaken. Har inte heller lust att lägga en massa pengar på sådant (då jag och min sambo planerar lägenhetsköp och en buffert till en bebis i framtiden). Så ofta köper man något billigt, som inte är så bra för hyn. Vilket gör att den blir sämre (torrare och acne, är 23 och aldrig haft problem med detta förut), så har faktiskt nyligen rensat i badrumsskåpet och nu är det tomt! Vore perfekt att få pröva på något nytt som förhoppningsvis passar min hy!

Sara

1. Från skog och mark.
2. Jag letar för fullt efter en hudvårdsserie som passar min torra och känsliga hy men har inte hittat någon bra än. Den här serien verkar ju väldans bra så det skulle vara kul att testa.

Monica

Svar på fråga1..Från skog och mark.
Varför jag vill vinna,är att nu har jag en lite äldre hud.
Så till min 58årsdag,skulle det vara härligt att få prova någon ny hudkräm.
Skulle man bli lika fräsch som Yvonne är,så är det ju ett stort plus....

Malin

1. Från skog och mark och blandas med andra moderna ingredienser.
2. För att jag nu i 21 års ålder haft knepig hy sen jag var 14 utan att se någon förbättring med någon av alla produkter jag provat. Vore kul att se om det kanske är denna produkt som äntligen kommer vara rätt för mig!

Hanna

1. Från skog och mark.
2. Oj, alltid så svårt att svara på. Men kanske för att jag pluggar heltid, jobbar (en hel del) och stressar alldeles för mycket. Jag tillhör den där gruppen som önskar vara utan smink men vars självförtroende sjunker så fort hyn är dålig (löjligt men sant) - och den här hösten har den inte varit nådig. Med mina studier och jobb (lärare) är självförtroende ganska viktigt för att förmedla trygghet och glädje till barnen/ungdomarna. Att vara bekväm med sig själv blir A och O. Så det blir min julönskning i år; en bättre hy till våren.

Tack för en fantastisk tävling fina du! Nu håller jag tummarna. :) Kram

Carin

Ingredienserna kommer från skog och mark.

För drygt tre månader sen föddes vår son, han är underbar och vårt allt, mitt allt. Mitt fokus ligger på honom 24 timmar om dygnet och jag älskar det. Men ibland tittar jag mig i spegeln och kommer på att jag borde ha lite fokus på mig själv också. Just nu använder jag en serie som innehåller parabener, vilket inte känns bra alls. Men eftersom de funkar på mig så har jag inte tagit mig råd att testa någon ny serie, inkomsten är inte jättestor som förälder så såna här prylar kommer sist ner på inköpslistan, alltid.
Jag skulle bara vilja lägga lite fokus på mig själv, med bra grejer.

Eva Hull

Är en arbetslös kvinna som inte har en enda krona över till min hy som verkligen skulle behöva sig en ordentlig uppfräschning efter sommaren och inför vintern.

Therese

Från skog & mark.

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara så uppmuntrande då jag känner mig väldigt deppig den sista tiden, sminket är ett av mina stora intressen men har själv inte haft råd att köpa produkter alls just nu..

Therese

Från skog & mark.

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara så uppmuntrande då jag känner mig väldigt deppig den sista tiden, sminket är ett av mina stora intressen men har själv inte haft råd att köpa produkter alls just nu..

EvaMay Clausen

1. Skog och Mark.
2. Jobbar på spa med att ta hand om andra. Därför tycker jag att jag ska vinna ett kit.Då kan jag skämma bort mig själv. Det är jag värd.

EvaMay Clausen

1. Skog och Mark.
2. Jobbar på spa med att ta hand om andra. Därför tycker jag att jag ska vinna ett kit.Då kan jag skämma bort mig själv. Det är jag värd.

EMMA

1. Från skog och mark
2. Skulle vara himla fint att vinna, då min hy skulle behöva lite extra vård då den går igenom en omställning (nyss plusgrader och nu är det uppemot -18 på morgonen) och börjar bli lite bråkig!

Julia

1. Många av ingredienserna kommer från skog & mark!

2. Det hade varit otroligt roligt att få prova denna hudvårdsserien eftersom jag själv har känslig hud och försöker att använda så naturliga produkter som möjligt. Även min syster har samma problem med känslig och torr hud som jag, så det hade varit jätteskoj att prova dessa produkter tillsammans med henne, eller eventuellt ge bort dom till henne i julklapp. Det hade ju verkligen varit en underbar sak att ge i julklapp :)
Ha en bra dag!

Lisa

Många av YR's ingredienser kommer från skog och mark.

Jag förtjänar att vinna detta då min hud, som alltid, nu när vintern kommer börjar torka ihop. Jag har trots otaliga försök inte hittat någonting som funkar bra då min hy är lite känslig på vad som känns som 10000 olika sätt. Jag tror att eftersom ingredienserna i dessa produkter hittas i just skog och mark så skulle det nog göra underverk för min hy!

Emelie

Fråga 1: Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark.

2: Har in många år kämpat med min hy, den är för torr, den är för fet, den är helt enkelt hopplös. Har nog testat allt som finns men inget hjälper, har jag tur så bara tillfälligt.
Så jag håller tummarna, kanske det är just YR som kan hjälpa mig och min hy!

Therese

Hej Linda. :)

Jag vill först tacka för en fin blogg, kollar den dagligen och jag blir alltid så glad.
Jag skulle ge produkterna till mig själv, har gått igenom ett jobbigt år med allt vad det innebär. Pengar, familj & relationer. Det har varit och är tufft, men man jobbar på. Jag skulle bli jätte glad!

Produkterna kommer från Skog och Mark.

Puss&kram
Therese

Cecilia

De kommer från skog och mark. Om jag har turen att vinna så ska jag förgylla min fina väns dag. Hon är nämligen gravid och mår så illa, hon skulle bli så uppiggad och glad om jag kunde ge detta till henne!

Hanna

1. Från skog och mark
2. Jag är Gravid i veckan 8, och jag är konstant trött och min hy har blivit väldigt torr och har fått "utslag". Skulle vara helt underbart att se pigg och fräsch ut i skolan och på jobbet. Som student har man ej råd att unna sig riktigt bra produkter.

Frida

Från skog och mark.

Jag studerar nu sista året på gymnasiet och får hålla hög takt för att hänga med, min hud märker av det då jag inte får tillräckligt med sömn och jag hinner inte alltid med att göra rent den. Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter så att jag kan få i ordning på min hud, framförallt då jag vill blli fin till studenten!

Linda

1. Från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. Ligger just nu och nattammar och nattsurfar (för-andra-men-inte-sista-gången-i-natt).
Detta tar på kropp och knopp. Knoppen är nog en förlorad kamp för tillfället (hittade provivan i vitrinskåpet igår), men kroppen skulle behöva lite väl värd kärlek och omvårdnad.
Med andra ord är detta en trött, men lycklig nybliven mammas önskan om lite ytligt välmående.

Jeanette

1. Från skog och mark
2. Har alltid varit slarvig med att ta hand om min hud så därför behöver jag en kick och vad vore då bättre än att få vinna produkter från en kvinna som kommer från samma stad som mig, Eskilstuna.

Ylva

1. Många av ingredienserna kommer från naturen (skog och mark).
2. Alla vet väl att man som 14-åring (vilket jag är) kan ha extremt dålig hy, som finnar, mystiska plippar, torr hud och annat otrevligt. Men de flesta vet ju också att man har en väldigt tom plånbok och inte har råd med bra hudvårdsprodukter på lång väg! Sen är det ju största bonusen att produkterna innehåller naturliga ingredienser för det tror jag är jättebra för en stackars tonårshy... Därför skulle det sitta vääldigt fint för just en fattig 14-åring (som jag) att vinna den här tävlingen! Kram! ♡

Petra

1. Från skog och mark
2. Är nybliven mamma och har en liten som vägrar sova mer än ca 30 min åt gången samt att han tycker att han ska äta varje timme. Efter 2 månader utan sömn är jag nu i zombiestadiet och det skulle vara underbart att få pyssla om mig själv och mitt stackars ansikte ned lite lyxiga produkter.

💕

Maja i Malmö

1. Från skog och mark !
2. Förtjänar dessa Goa krämer... Låg i maginflunsan medans mina vänner åkte på Spa resa (som vi planerat tillsammans). Fick fina bilder från resan (mms) men skulle vilja få lite mjuk hy oxå så en kväll med att prova på dessa YR krämer i soffan med en kopp Te skulle vara guld värt för mig, fixa min eget SPa ...

Nicole

Skogen och marken. Natural :)

Jag vill jätte gärna prova deras produkter och jag skulle dela med mig av dem till min mamma. Vi bläddrade i en damtidigning idag morse och jag utbrast att de doftar så himla gott! För vi såg en reklamsida med just dessa produkter min mamma och jag..

Så det skulle vara jätte kul att vinna och prova :)

Elina

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. För att jag använder bara tvål och vatten, när jag tvättar ansiktet. Plus min hy är så torr och sliten nu när det är kallt.. Blir nästan lite skrynklig. Och jag skulle gärna vilja vinna det här för jag har heller inte råd med några produkter alls.. Om jag skulle köpt allt själv, så hade jag nog aldrig använt dom. Men det känns mer värt när man får saker, tycker jag, för då använder man allt! Så jag håller tummarna! :))

Ella

1. Skog och mark
2. Stress, tentaplugg, vårda en vän som är svårt sjuk, ännu mer stress, extrajobb och dessutom hinna ha ett socialt liv när man pluggar heltid på Universitetet är inte lätt, men väldigt givande och roligt! Lite extra omtanke med härliga produkter skulle vara ett stort extra plus nu när vi går mot vintertider då huden behöver extra mycket fukt och omvårdnad! Jag håller tummarna!

Sandra

Produkterna är utvecklade i Sverige och många ingredienser är tagna från den svenska naturen.

Jag skulle verkligen vilja vinna det här! Jag har haft problem med min hud i mer än ett år nu, har varit hos doktorn och fått testa en massa olika produkter, men ingen har riktigt funkat. Jag har väldigt känslig hud! Jag blir torr jättelätt, har fått fläckar som kommer och går lite som dom vill, samtidigt som jag är torr har jag "tonårshud". Glömmer jag att smörja in mig efter att jag tvättat ansiktet på kvällen blir jag torr. Och sen att ha på feta krämer i ansiktet, speciellt när man är tonåring, är inte så himla roligt. Och nu under hösten och vintern blir min hud värre än vanligt.

Jag tycker att ansiktet framförallt är det som drar mest uppmärksamhet till sig, det visar en persons utstrålning, och jag är så avundsjuk på de som har lyster i huden och ser pigga och fräscha ut! Jag tror att mitt självförtroende skulle bli bättre om jag hade bättre hud.

Jag vill känna mig fräsch och fin, och efter att ha läst beskrivningen av de här produkterna känns det som att det är precis det här jag skulle behöva!

Amanda Ljungqvist

1. Från skog & marken kommer många av ingredienserna ifrån.
2. Varför jag just vill vinna detta paketet, är för jag har världens sämsta hy och jag har inte tillräckligt med pengar för att springa runt på dyra & lyxiga ansiktsbehandlingar så fort jag får en finne eller dyra krämer som hjälper till för att förebygga porer och finnar som kostar runt 500. Sen är det ju också en bonus att detta är naturliga ingredienser och bra produkter till skillnad från vissa. Så där har du min motivering!
Ha en go helg, kram! <3

Nike

1. Från skog och mark
2. Jag skulle vilja vinna (som om ingen annan vill, hehe). Nej men jag har precis fått AD och får blåsor och exem av i stort sätt allting men min hud blir sjukt dålig av svett och klor och jag tränar ganska maniskt så jag får ju mycket utslag! Dessutom simmar jag ofta så huden utsätts av klor. Jag skulle behöva hudvårdsprodukter som är "naturliga" och inte innehåller en massa parabener. Dessa låter som utmärkta produkter oxh skulle passa mig perfekt, dessutom älskar jag rosa och det skulle se snyggt ut både på mig men också i hyllan!

Jennifer Cederqvist

1. Många av ingredienserna kommer ifrån skog och mark.
2. Min hy sköts inte så bra, okej ärligt jag sköter den nästan inte alls. Jag skulle bli jätte glad om jag vann så jag kan ta tag i det och börja sköta min hy då det verkligen behövs, speciellt nu när det börjar bli kallare ute. Jag är 16 år och har lite av en tonårshy finnar kan dyka upp osv, som tonåring har man ju inte så mycket pengar.. :/ så skulle verkligen bli jätte glad om jag vann

K R A M till dig :)

Sofie Fredricsson

1. Från skog och mark runt hörnet (i Sverige).
2. Jag har haft mycket problem med min hy, jag är 16 år och har haft mycket akne. Som tur är har jag nu använt en serie mot detta och det har verkligen hjälpt. Dock finns en negativ sida med serien: jag är en stor beautynörd och älskar att prova nya produkter, men medan jag använder denna serie får jag inte använda något annat i ansiktet. Det är jättetråkigt, men nu har jag bestämt att ta en paus från serien och unna mig att prova nya produkter, och jag tror att Rydings serie skulle vara något för mig, det skulle vara riktigt kul att testa!

Maja

1. från skog och mark, sådant som är naturnära och bra för miljön.
2. för att jag är en fattig student som inte har råd att unna mig lyxiga hudvårdsprodukter och därför inte sköter om min hy som jag borde, vilket märks eftersom jag fått mer och mer finnar och rodnad i ansiktet. detta hudvårdspaket skulle därför vara perfekt!

Carolina

Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

För 23 dagar sen slutade jag röka, efter ca 18 år som rökare. Och de märks skillnaden på hyn i ansiktet att jag slutat. Vore super kul att få möjlighet att prova dessa produkter :)

Matilda

1. Från skog och mark.
2. Jag har testat väldigt många produkter för att få en fin och ren hy men ingen har hjälpt. Det kan ha varit för att jag har oftast köpt lite billigare produkter för att jag inte har den budgeten till så dyra produkter... Så därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna detta paket eftersom det är en dyrare serie och den låter perfekt för min hud! :)

Ellen larsson

Svaret är från skog och mark!
Jag skulle vilja vinna produkterna för att som en 16årig tjej så har jag verkligen inte mycket pengar och prioriterar inte dom på dyra hudvårdsprodukter även fast jag verkligen skulle behöva det med tanke på att min hud ser ut som den gör. Men man har bara inte råd och något som att få dessa produkter skulle verkligen hjälpa mig i en lång tid framöver och det skulle utan tvekan vara årets bästa "present".

Elin

1. Skog o mark
2. Jag känner för att prova något nytt.

:)

Nora ♡

1. Många av ingredienserna hämtas från naturens skog & mark!

2. Jag borde vinna detta lyxkitt eftersom jag fortfarande inte har funnit någon produkt som är vänlig mot min hy. Pormaskar och finnar växer titt som tätt och jag försöker fortfarande orientera mig bland alla skönhetsprodukter som säger sig hjälpa. Jag vill därför hitta någon produkt som ger lyster, rensar min hud inifrån och ut. Och detta paket hade ju verkligen gjort sig fint under julgranen..

/Nora ♡

Alna

Skog och mark

För 2 år sedan började jag en kur som heter Roccutan och det var ett helvete.. har kämpat med min acne sedan tonårsåldern, jag missade saker som balen, dejter och mycket mer för jag skämdes att få vara ute i dagsljuset där alla kunde se mig..

Jag har lagt enormt mycket pengar på den kuren och har inte råd att göra fler behandlingar, och ett sånt bra kit kanske skulle kunna göra min hud fin igen <3

Marie

1. Många av ingredienserna kommer från skog och mark.
2. Som psoriatiker har jag alltid haft problem med torr och fjällande hy och på vintern är det extra tufft. Som fattig student är det dock inte alltid man har råd att lägga pengar på härliga hudvårdsprodukter och för mig skulle det vara guld värt att vinna den här tävligen.

Emelie

1. Många ingredienser kommer från skog och mark och de blandas med moderna ingredienser för att ge bättre resultat.
2. Jag borde vinna för att jag på senaste tiden har utsatts för väldigt mycket stress, därav har jag även mått väldigt dåligt och tappat motivation till att göra saker. I och med detta, så har jag även fått sämre hy. Jag skulle uppskatta denna hudvårdserie jättemycket, eftersom den skulle få mig att känna mig självsäkrare i skolan (där jag befinner mig om dagarna), dessutom har jag inte råd att köpa egna produkter eftersom jag inte heller har tid att jobba just nu.

Emelie

1. Många ingredienser kommer från skog och mark och de blandas med moderna ingredienser för att ge bättre resultat.
2. Jag borde vinna för att jag på senaste tiden har utsatts för väldigt mycket stress, därav har jag även mått väldigt dåligt och tappat motivation till att göra saker. I och med detta, så har jag även fått sämre hy. Jag skulle uppskatta denna hudvårdserie jättemycket, eftersom den skulle få mig att känna mig självsäkrare i skolan (där jag befinner mig om dagarna), dessutom har jag inte råd att köpa egna produkter eftersom jag inte heller har tid att jobba just nu.

Sofia

1. Från skog och mark.
2. Jag är 18-årig tjej som är sjukskriven pga av panikångest, kan alltså knappt gå utanför ytterdörren för tillfället. Ett sånt här kit skulle vara perfekt eftersom att jag har dålig hy plus att det skulle lysa upp dagen för mig och kanske få mig att må lite bättre och slippa tänka på panikångesten för en stund eftersom man alltid blir glad av att få hem nya produkter! :)

Queenie - Mamma till Isabella Reina

Från skog och mark, häftigt!!

Sen jag blev mamma har jag slutat köpa grejer till mig själv. Och när man inte har så mycket pengar så känner jag att jag vill spendera varenda öre till min prinsessa istället. Det skulle va häftigt att vinna dessa underbara produkterna och få känna mig fräsch och fin igen som jag gjorde en gång i tiden. :)

Malin

1. Från skog och mark.

2. Jag letar efter bra hudvårdsprodukter som
passar till torr och känslig hy,har inte hittat några som hjälper och detta hudvårdsmärke verkar
väldigt bra. Hade varit så kul och få prova dessa, det hade verkligen varit härlig vardagslyx
och om de kan förbättra och återfukta
hyn på bästa sätt skulle jag bli överlycklig. :)
Hoppas på tur.

Hanna

1. Från skog och mark.
2. För cirka två år sedan fick jag problem med min hy. Jag har haft svårt att acceptera att min hy är som den är och hatar mitt ansikte lika mycket varje dag (helt sjukt hur mycket det kan påverka ens självkänsla). Just nu känns det som ingenting fungerar mot min problemhy, så det hade varit kul att testa något nytt för att förhoppningsvis bli av med alla mina finnar i slutändan... :)

Hanna

1. Från skog och mark.
2. För cirka två år sedan fick jag problem med min hy. Jag har haft svårt att acceptera att min hy är som den är och hatar mitt ansikte lika mycket varje dag (helt sjukt hur mycket det kan påverka ens självkänsla). Just nu känns det som ingenting fungerar mot min problemhy, så det hade varit kul att testa något nytt för att förhoppningsvis bli av med alla mina finnar i slutändan... :)

amanda

1. Vart hämtas många av YR's ingredienser?
Från skog och mark!

2. Varför borde just du vinna detta lyxiga paket?

För att jag har precis världens bästa mamma som alltid stöttar mig och finns vid min sida, därför skulle dessa hudvårdsprodukter vara perfekt att ge för att visa hur mycket hon betyder för mig, för att det är hon värd!! Dessutom är hon en stor djur och naturvän och använder endast produkter som är naturliga och vad passar då bättre än denna YR-serie?

Malin

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. Jag vill väldigt gärna vinna för att min hy inte är sen bästa just nu då jag knappt använder några produkter till mitt ansikte,går vilse och blir stressad bland alla skönhetsprodukter så det slutar med att jag bara använder tvål, vatten och bodylotion i ansiktet. Så detta kit skulle vara helt underbart bra tror jag och så slipper jag gå vilse i skönhetsproduktsdjungeln haha:)

Anonym

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. jag skulle vilja vinna detta till min mamma! Hon är extremt bra på att skämma bort andra men unnar sällan sig själv någon vardagslyx. Hon förtjänar detta kit och jag skulle bli så glad om jag fick ge det till henne :)
MVH Sanna

sanna

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. jag skulle vilja vinna detta till min mamma! Hon är extremt bra på att skämma bort andra men unnar sällan sig själv någon vardagslyx. Hon förtjänar detta kit och jag skulle bli så glad om jag fick ge det till henne :)
MVH Sanna

Mikaela

1. Från skog och mark!
2. Jag har väldigt känslig och aknebenägen hy, har brottats med det här sen sena tonåren och det påverkar min vardag väldigt mycket. Jag har provat det mesta i hudvårdsdjungeln, men många produkter är för starka vilket bara irriterar min hy. Jag skulle därför bli jätteglad om jag fick prova Yvonne Rydings hudvårdsserie!

Emma Kraft

1. Från skog och mark

2. Anledningen till att just jag skulle vilja vinna detta underbara paket är för att det skulle vara så otroligt passande nu till vintern då huden är extra känslig på grund av kylan. Så att vinna detta skulle ju verkligen vara den bästa julklappen så att man kan passa på att skämma bort både sig själv och sin hy i den kalla vinterkylan!

Malin

1. Skog och mark.
2. Jag vill jättegärna vinna, skulle vara den bästa julklappen. Min hy har åkt på en törn, den är torr, får lätt finnar och känner mig glåmig pga stress. Är ensamstående och jobbar som undersköterska. Att få skämma bort sig lite vore ju hur underbart som helst! Jag håller tummarna och tackar för en härlig blogg :-)

Asmirelda

1. från skog och mark

2. som högskolestudent har man sällan en tusenlapp över för ansiktsvård och det brukar oftast bli lite sämre produkter från apoteket då. Det skulle vara toppen att få skämma bort huden med detta lyxpaket i vinterrusket!

Mathilda

1. Många av ingredienserna kommer från skog och mark runt hörnet!
2. Jag skulle vilja vinna för att jag varenda jäkla vinter ända sen jag var liten blivit riktigt torr. Det har redan börjat och mina händer har redan spruckit upp ordentligt och börjar blöda så fort jag går ut utan vantar. Mitt ansikte, armar och ben är också förskräckligt torra och det är inte bara äckligt utan också jobbigt, och det gör ont. Skulle betyda jättemycket om jag vann detta för då skulle jag ÄNTLIGEN bli av med detta sjukt jobbiga problemet!

Emma

Skog och mark!

Är 21 år och mamma till Alice 10 månader och i magen ligger en liten bebis till, och du som själv varit gravid kanske vet hur huden kan spöka.
Skulle vara kul att vinna, och ännu mer kul kanske när jag berättar att jag aldrig vunnit nåt :)

Hanna

1. Från skog och mark

2. Jag vill vinna för att jag ärligt vill ge min hy en chans, är (ganska) fattig och har helt enkelt inte råd att lägga särskilt mycket pengar på hudvård, vilket gör att min hy periodvis FLIPPAR ut. Kanskekanskekanske skulle det här vara ett sätt för min stackars hy att tagga ner lite?

Em

1) Från naturen (skog och mark, för att vara exakt), vilket jag applåderar och tackar för!

2) Jag skulle vilja vinna de här produkterna till mig själv eftersom jag har världens känsligaste, torraste och knasigaste hy och absolut noll rengöringsprodukter eller cremer som passar mig i skåpen. Föredrar så naturliga och rena produkter som möjligt, men med tre små barn är det svårt att prioritera sig själv ibland, både tidsmässigt och angående vad en lägger sina pengar på. Åh, att få tvätta ansiktet med en riktig ansiktstvätt - the dream!

Emma

1.Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. Jag borde vinna detta lyxiga paket för att jag vill skämma bort mig själv!
Under höst och vintertid när det är mörkt och kallt ute så är det lätt för mig att jag glömmer bort att ta hand om mig själv och min hud. Men eftersom det är under dessa årstider jag använder massa sminkprodukter så är det extra viktigt att jag tar hand om min hud nu.
Dessa produkter skulle passa mig perfekt då jag har en känslig hy som inte tål alla produkter. Denna serie låter väldigt bra och jag tror att detta skulle vara en riktigt bra julklapp till mig själv!

T

1 Från skog och mark, men blandas med moderna och aktiva ingredienser.
2 Jag studerar mitt sista gymnasieår och bor ensam i min fina men trånga etta. Hudvårdsprodukter hamnar tyvärr väldigt långt ned på prioriteringslistan och jag skulle verkligen behöva pigga upp min hy i stressiga och grå tider som dessa. Min ekonomi tillåter inte detta så jag får helt enkelt försöka ta andra vägar till att ta hand om min känsliga hy. Det vore fint att få använda sig av någonting annat än den obligatoriska olivoljan jag nu använder som ansiktskräm..

Tack för en bra blogg och tävling, håller båda mina tummar nu!

Fashion Blogazine

1. skog och mark
2. Jag vill vinna detta för att jag vill ta hand om min hud med men studerandes inkomst på 1050:- i månaden så går det tyvärr inte att prioritera hudvårdsprodukter i första hand. Dessutom är min hud så torr och grå denna årstid så detta pris skulle vara perfekt för mig.

Sofie Altuntas

1. Svar: Skog och mark

2. Motivering:
När studentlönen inte räcker till för hudvàrdsshopping,
ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
med produkter fràn YR som Linda tävlar ut,
skulle hudtorrheten äntligen fà sig ett slut,
för visst skulle det göra gott en kall vinterdag,
att fà vàrda huden med kvalitetsprodukter ett tag,
det är tack vare Linda Bloms givmildhet,
som jag nu kan fräscha upp min skönhet
detta skulle bli en mycket uppskattad present,
till en fattig men lycklig högskolestudent

MVH Sofie
HOPPAS

Andrea Leijon

1. Ifrån skog och mark
2. Jag är en tjej på 16 år som inte har någon ekonomi över huvudtaget och just nu använder jag tvål och vatten för att ta bort smink och andra inte så bra medel.
Det låter superintressant med dessa produkter och de skulle göra mig så lycklig om jag vann.

Erika

1. Skog och mark

2. Jag är 16 år gammal och har mycket problem med min hy. Finnar och torr och fet hy på samma gång. Nu på vintern blir det som värst och min hy blir ännu torrare. Jag tycker att det är väldigt svårt att hitta bra hudvårdsptodukter som passar mig till ett bra pris. Jag skulle bli väldigt tacksam om jag fick dessa produkter eftersom att min hy är i desperat behov av något sådant och för att min ekonomi inte alls har råd med så är här mycket saker i sådan bra kvalitet. Bra förpackningar för när man ska ut och resa är det också!

Tack för att du skriver så mycket bra och blandat på din blogg och för att du tar väldigt mycket fina bilder!

Olivia

1. Skog och mark.
2. Jag vill vinna för att jag har känslig hy och jag hittar aldrig den perfekta produkten. Har provat massa olika men det blir inget bra resultat. Skulle vara jättespännande att vinna detta :)

Amanda

1. Mycket hämtas från skog och mark.
2. Jag har befunnit mig i England under en längre period nu och min hud bara skriker efter vård. Vattnet här har förstört min hud, mitt hår och mina svarta kläder.. Jag har provat i stort sett allt men ingenting hjälper, det dyker upp nya finnar varje dag. Jag är ingen person som egentligen lider av hudproblem men under min tid här så har det verkligen vart illa, självförtroendet ligger på botten och man känner sig ofräsch hela tiden även om man sminkar sig. Skulle vara väldigt kul att testa detta set och se ifall det kan hjälpa mig att få bot på mina "problem" :)

Madelene

1 - Från skog och mark
2 - Vem behöver inte fukt, lyster och mjukgörande och len hud när minusgraderna sakta tränger sig på. Iallafall jag!

Kramar från kalla Uppsala

Josefine

1- skog och mark hämtas många ingredienser

2- I början av december flyttar jag till Sälen och jobbar i 5 månader ( utomhus) , där kommer det vara riktigt kallt de flesta dagarna och min hy kommer ta stryk. Den kommer bli torr och känslig så därför skulle detta vara väldigt roligt. Har inte hittat någon bra än så hoppas hoppas hopppas.

:)

Josefine

1- skog och mark hämtas många ingredienser

2- I början av december flyttar jag till Sälen och jobbar i 5 månader ( utomhus) , där kommer det vara riktigt kallt de flesta dagarna och min hy kommer ta stryk. Den kommer bli torr och känslig så därför skulle detta vara väldigt roligt. Har inte hittat någon bra än så hoppas hoppas hopppas.

:)

Josefine

1- skog och mark hämtas många ingredienser

2- I början av december flyttar jag till Sälen och jobbar i 5 månader ( utomhus) , där kommer det vara riktigt kallt de flesta dagarna och min hy kommer ta stryk. Den kommer bli torr och känslig så därför skulle detta vara väldigt roligt. Har inte hittat någon bra än så hoppas hoppas hopppas.

:)

Cassie

1. Från skog och mark, "runt hörnet" :)
2. Att ha dålig och oren hy, är usch och fy. Detta omtalade kit, tycks vara en riktig hit. Fri från parabener och alkohol, tusen gånger bättre än gammal tvål. Med ingredienser från skog och mark, skall den göra hyn min stark. Jag vinner jättegärna, man om hyn måste värna. Vill ju vara fräsch och fin, skulle därför vinna med ett stort flin.

Ha en bra dag! :)

Anna

1. Från skog å mark. 2. Varför jag ska vinna. I mitt jobb så får min hud stå ut med mycket orenheter då jag jobbar på en pulverlackering. Ja ibland är de så man kan se vilken färg jag kört. Min hud blir väldigt torr efter all tvättning å speciellt nu på vintern. Har testat många olika men inte hittat rätt bland alla produkter.

Yuwei Huang

1. Mycket kommer från skog och mark men även moderna ingredienser.
2. Jag måste bli bättre att sköta min hy, jag har inga ansiktsprodukter men ifall jag skulle vinna denna goodiebagen skulle jag helt klart bli mycket bättre med att sköta min hy.

Vilma Denesfay

1. Ifrån skog och mark! Men det blandas samtidigt med moderna ingredienser för att få bästa resultat.
2. Jag har ganska så dålig hy, men har inte råd att testa på sånna riktigt bra produkter, det skulle vara så skönt och roligt att göra det och kanske för en gång skull få len och bra hud. Kram :)

Malin Borg

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat..

2. Jag vill verkligen vinna för jag vill testa dom där produkterna. Jag har under senare år fått problem med min hy och efter att ha hört mycket bra om produkterna vill jag nu hemskt gärna testa för att se hur resultatet blir på mig. Och jag hoppas hoppas hoppas verkligen på att jag vinner.

Elena

1: Från skog och mark.

2: Har länge letat efter bra produkter men inte blivit nöjd. Har faktiskt testat en av Yvonne Rydings produkt, och blev glatt överraskad och skulle därför vilja få möjligheten att testa flera produkter!

Emma

1. Från skog och mark.
2. Jag är en 17-årig torris som inte har råd att köpa bra produkter själv. Älskar färgen på burkarna, de är exemplariska när man vill känna sig lite tjejig och bortskämd nu i vinter. Skulle bli Karlstads lyckligaste unge om jag fick dom

Josefine

1. Från skog och mark.
2. Att få dessa produkter som mjukgör och ger huden en fin lyster som piggar upp nu i höst/vinter hade inte varit fel då ansiktet ofta ser lite taget ut såhär i slutet på året. Att få vinns skulle göra min hud och mig såå glad!

Med vänlig hälsning Josefine

Sara

Svar: Från skog och mark runt hörnet :)

Motivering: Jag har precis börjat studera till lärare vilket är min dröm! Att leva på CSN är dock inte sådär jätteroligt och det blir sällan att man skämmer bort sig med gott samvete eftersom man lever på "lånade pengar"... Att vinna dessa produkter skulle ju därför vara helt suveränt både för kropp och själ! :)

Sara

Svar: Från skog och mark runt hörnet :)

Motivering: Jag har precis börjat studera till lärare vilket är min dröm! Att leva på CSN är dock inte sådär jätteroligt och det blir sällan att man skämmer bort sig med gott samvete eftersom man lever på "lånade pengar"... Att vinna dessa produkter skulle ju därför vara helt suveränt både för kropp och själ! :)

My

1. Från skog och mark
2. Jag skulle så gärna vilja vinna dessa produkter för det skulle verkligen sätta glans på min småbarnsmamma vardag. Det skulle definitivt hjälpa mig att känna mig fräsch och pigg!

Amanda

1 - Från skog och mark-

2 - Jag vill vinna dessa produkter därför att jag har en väldigt dålig och torr hy. Just nu har jag inga produkter alls till min hy därför att dom tagit slut och jag har inte råd med nytt just nu. Så nu hoppas jag och håller tummarna att jag vinner så jag slipper gå runt med dålig hy ett tag framöver. :)

Andrea

Det hämtas från Sveriges skog och mark.
Jag skulle vilja vinna för att jag har verkligen inte varit den bästa på att ta hand om min hud innan, men nu på det senaste året så har jag verkligen försökt göra allt för att den ska vara fin, len och fri från smuts och finnar.
Och därför skulle det vara väldigt intressant att testa detta paket. För att hjälpa huden ytterligare, och man kan väl inte göra det på bättre sätt än att använda dessa produkter? Därför vill jag vinna.

S A N D R A

1. Ingrdienserna kommer från skog och mark och blandas med aktiva ämnen så att de blir ännu bättre! :)
2. Jag skulle hur gärna som helst vinna dessa produkter då jag en längre tid varit otroligt deppig över mig själv, mina kompisar och min träning.. Allt som gör livet värt för mig. Det känns riktigt pissigt just nu och jag mår bara blä. Jag skulle behöva lite självkänsla tror jag. För att komma tillbaka i spåren igen! Skulle bli som en kick också för att jag vunnit på en så stor och bra blogg, inte bara för att ja skulle få ett självförtroende som inte allt som händer kan påverka. Tack för att du läste om du orkade igenom hela<3

A L I C E L A R S D O T T E R ♥

1: Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet

2: Jag har ganska känslig hy så dessa lyxprodukter skulle passa perfekt till mig som även inte har så mycket pengar då jag går i skolan!

Elsa lundeberg

Prudukten är utvecklad i Sverige!
Sedan länge har jag haft problem med min hy, har alltid haft väldigt torr hud och under nått års tid nu har det blivit värre och jag har Testat det mesta men inget värkar funka! Jag är bara 15 och skulle så gärna vilja hitta en prudukt som min hud börjar känna sig levande av igen ! Och slippa stå dom där 15 minuterna varje morgon bara för att täcka det värsta i ansiktet!

Alicia

Hej! Passar på att tävla lite! :)

1. YR produkternas ingredienser kommer från skog och mark.

2. Jag skulle vilja vinna för att min hy är rätt så dålig och det känns som att dom här produkterna är riktigt bra. Min mamma och jag skulle hemskt gärna vilja ha men vi har liksom inte dom pengarna att lägga på skönhets produkter. Skulle jag vinna det här skulle det vara en perfekt julklapp till både mig och mamma! :)

Hlin

1. många av ingredienserna kommer från den svenska naturen (skog och mark).
2. Jag har precis börjat att doktorera och mitt forskningsprojekt handlar om att hitta markörer för att kunna diagnostisera alzheimers sjukdom i ett så tidigt stadie som möjligt. jag pluggade i 5 år och var arbetslös i lite över 1 år innan jag fick möjligheten att börja doktorera, och har därför levt knapert på studiebidrag och sparade pengar under väääldigt lång tid. nu har jag något mer pengar då jag får något som heter utbildningsbidrag , men jag kan fortfarande inte "unna mig" speciellt mycket i skönhetsväg eftersom återbetalningen till CSN har börjat. dessutom jobbar jag lååånga dagar ( och ibland även nätter) utan att få någon övertidsersättning och skulle därför väldigt gärna få detta lyxiga paket för att skämma bort mig själv lite lagom till jul :)

Kylie Larsson

Från skog och mark är svaret på frågan din;
Tycker deras produkter är de finaste nånsin.
Om mitt hjärtas dröm att vinna denna kunde uppfyllas;
Skulle de min vardag förgyllas.
Nu i vintertid;
Har det blivit en konstant strid.
Mellan min hud och mig;
Vilket förvandlar mig till en sur tjej.
Den blir fet väldigt snabbt;
Den dagkrämen som jag har funkar knappt.
Att vinna dessa vore underbart;
Att ge min vinterhud en ny start.

Frida

Från skog och mark.
Jisses! Är detta sant?! Vet du hur svårt det är att hitta en sån här serie som just är från skog och mark? Denna tävlingen är gjord för mig. Detta är något jag verkligen behöver. Jag har aldrig, aldrig hittat en sådan naturlig serie som denna. Min hud är känslig mot många produkter också, så detta är två flugor i en smäll. Jag tror jag just funnit mitt livs mirakel!

Frida

Från skog och mark.
Jisses! Är detta sant?! Vet du hur svårt det är att hitta en sån här serie som just är från skog och mark? Denna tävlingen är gjord för mig. Detta är något jag verkligen behöver. Jag har aldrig, aldrig hittat en sådan naturlig serie som denna. Min hud är känslig mot många produkter också, så detta är två flugor i en smäll. Jag tror jag just funnit mitt livs mirakel!

Jessie

Skog och mark.

Jag har precis fått diagnosen rosachia, inte kul då man blir röd på stora delar av ansiktet. Ny med medicinering har det äntligen blivit bättre och jag behöver prova nya produkter sim är skonsam mor huden - hoppas på vinst !! 👍👍😄😄😄💄💄

Helena Lindberg

Ifrån skog och mark.

Jag är så fantastiskt glad över att jag precis fått reda på att jag klarat en tenta i statistik på 15 hp. En riktigt tuff kurs som jag fortfarande inte fattat att jag klarat! Är så stolt över nig själv. Under tentaveckan blev det dålig sömn och dåligt med mat, jag tog mig helt enkelt inte tid för det. Nu har jag firat med ett frisörbesök och lite hemma-spa :-D jag glömmer så lätt bort att ta hand om mig själv under intensiva pluggveckor och skulle därför bli jätteglad om jag fick chansen att testa hela Yvonne ryding- serien och riktigt rå om mig själv :-)

Anna

1. Skog och mark.

2. Jag lider av atopiskt eksem och får extra torr och lättirriterad hy nu när det börjar bli kallt. Under åren har jag provat många olika produkter och märken men alltid känt att huden antingen inte återfuktas tillräckligt eller blir för fet. Det är knappt att smink täcker vissa irriterade partier och de torra fläckarna ser fruktansvärda ut när de sminkas över. En riktigt bra återfuktande kräm utan massa konstiga ingredienser skulle förhoppningsvis göra susen för både hyn och självförtroendet! Efter att precis ha opererat ut två visdomständer hade att få prova dessa produkter varit den perfekta uppmuntran då jag inte har råd att lägga någon större summa på att prova ut nya bättre alternativ till de jag använder idag.

Det hade varit underbart att få prova lite nya produkter och kanske hitta en serie som gör susen för min känsliga och ledsna hy!

Tack för en jättebra och inspirerande blogg! :)

Kattis

Skog och mark!
Min motivering är "vem skulle inte vilja se ut som YR i huden"

Emma NL

1: skog och mark
2: jag utbildar mig till hudterapeut och skulle verkligen vilja prova dessa produkter. Älskar att få prova nya goa krämer!

Sandra Petersson

De hämtas från skog och mark runt hörnet!

Hurra! Ropar hyn som just nu inte är nån "hit"
-vegetabiliska oljor och parabenfritt is the shit!
Att sen inga djur behöver plågas är pricken över i.
Tillsammans ger alla produkter min hud en perfekt harmoni.

Anna V

Skog och mark runt hörnet.
Är tvåbarnsmamma som varit föräldraledig i tre år och som efter nyår ska läsa på universitet så hudvårdsprodukter är sådant jag får drömma om och önska mig i födelsedagspresent/julklapp och jag fyller år nu i december så ja, jag önskar mig detta fantastiska paket!

Sanna Andersson

1: skog och mark

2. jag skulle verkligen vilja vinna då jag fortfarande letar efter produkter som verkligen är bra för min hy. Har testat och testat och håller fortfarande på att testa mig fram för att hitta något som passar mig och min hud helt perfekt. Ännu har jag bara hittat grejer som är för feta, för torra osv….kanske kan detta vara det jag behöver

Alice

1. Från Skog & Mark.

2. Min lillasyster har sedan något år tillbaka kommit upp i puberteten. Hon motionerar och äter bra men ändå har hon problem med sin hy. Vår mamma har spenderat mycket pengar på olika hudvårdsprodukter till henne för att få bot på problemen men allt de gör är att torka ut hennes ansikte vilket gör det ännu värre! Jag tycker så synd om henne då jag själv knappt hade några problem med min hy i hennes ålder och jag tycker verkligen att hon förtjänar bättre. Om jag skulle vinna det här kittet och kunna ge det till henne i julklapp skulle göra både henne, mig och mammas plånbok så himla glada!

jenny

Från skog och mark

Jenny Nyström heter jag. Har alltid haft problem med min hy och varit underviktig. Sen träffade jag min nyvarande sambo, har börjat träna och äta rätt så har lyckats gå upp i vikt och känner mig pigg och fräsch. Förut sov jag nästan hela dagarna om jag kunde, nu kliver jag upp kl 9 och fixar och trixar här hemma, far och tränar och ja jag har tagit tag i mitt liv helt enkelt. Att vinna det här skulle vara himla roligt och jag känner själv att jag är värd det. Jag har tagit mig långt och är stolt över mig själv.

Jenny

De hämtas från skog och mark, runt hörnet.

Jag skulle bli glad över en chans att få skämma bort mig själv lite. Både jag och min sambo är långtidssjukskrivna och med två låga inkomster blir det inte mycket pengar över till annat än det absolut nödvändiga. Det finns helt enkelt inte utrymme för lyxprodukter som dessa. Det skulle vara så skönt att få unna mig något utan att behöva ha dåligt samvete, utan att behöva tänka på vad vi tvingats avstå.

Elin

1: Från skog och mark
2: Jag skulle vilja vinna detta fina kit till mig själv. En egoboost såhär innan man drar igång med julklappsshoppingen till nära och kära.

Alice

Svar: från skog & mark

2. Jag skulle vilja vinna denna serien för det är precis vad jag behöver. Jag är en 15 årig flicka med typisk "tonårshy", vissa perioder bra och "fläckfri" hy men andra då den nästan är kaos. Min hy är däremot ganska känslig och jag behöver en effektiv och skonsam rengöringsprodukt. Som 15 åring har jag inte den bästa ekonomin och jag pluggar för fullt för att få betygen jag vill för att kunna börja på det gymnasiet jag vill. Det är väldigt mycket stress vilket påverkar min, liksom många andras hy väldigt mycket. Själv skulle jag aldrig kunna betala för en hel serie från Yvonne Ryding men jag kan ju alltid hoppas på att jag vinner den. Kram!

Loviisa Schultz

Svar: Från skog och mark!

Jag skulle vilja vinna det här för att jag verkligen behöver ett ansiktsvårdskit! Har inte direkt ekonomin för att lägga på så mycket på sådana produkter, men jag skulle verkligen kunna lyxa till det med sådant hät! Skulle verkligen vara uppskattat och trevligt att vinna.

Elina

Rätt svar är 11 produkter!

Då jag har börjat plugga går alla pengarna nu åt till skolmaterial och kurslitteratur och eftersom vintern kom i helgen, och mitt ansikte pga vädret torkade ut helt, vore det helt fantastiskt med nya bra produkter!

Elina

Rätt svar är 11 produkter!

Då jag har börjat plugga går alla pengarna nu åt till skolmaterial och kurslitteratur och eftersom vintern kom i helgen, och mitt ansikte pga vädret torkade ut helt, vore det helt fantastiskt med nya bra produkter!

nicolle

SVar är skog och mark
hoppas jag får turen för en gång skull och vinner hihi har inte pengar att testa själv då alla mina pengar gått till skolböcker IGEN.
min skola brann ner för 1 månad sen och då mina böcker också så att köpa nya igen och varje bok går på 4-500 är ju inte så roligt så hoppas jag kan få unna mig detta pris :))

Camilla

Svaret är från skog och mark. Alltså naturligt bra produkter tycker jag. Och jag borde vinna för att min hud ser så tråkig ut och representerar inte alls hur jag vill se ut eller hur jag känner mig på insidan! Jag vill stråla, ta hand om huden och må bra, vilket jag vill ska synas.