Fyndat på KAVAT!

Hej på er!
Long time, no see! Tänker ändå lite på bloggen vissa dagar och nog känns det tomt att inte klicka in här, skriva, läsa kommentarer och liknande. Splittrad som ni vet!

Nåväl.. I veckan var vi iväg på dunderrea på Kavat fabriksbutik i Kumla. Ni vet sedan innan att vi alltid åker dit en gång per säsong och denna gång passade vi på lagom till deras stora utförsäljning. Vi kom hem med en fullsmäckad påse med typ 7-8 par skor för nästan inga pengar alls. Så himla nöjd! Och välbehövligt! Båda barnens fötter har haft en växtspurt nu insåg vi, tur man får experthjälp att mäta fötter och skor. Kan visa skorna jag köpte närmare om ni vill?

Får alltid mycket frågot både på instagram och blogg när vi besöker butiken. Som jag skrivit tidigare har dom både en vanlig butik med ordinarie priser och en outlet i själva butiken med grymma priser. Denna gång var det mycket av säsongens skor på hela 60% rea så jag rekomenderar er verkligen att ta en tur dit snarast! : ) På lördagar bjuder dom på mellis till alla kidsen också, så mysigt. Barnen älskar när vi åker dit, dom har likt mig ett stort intresse av skor. Och när dom tröttnat på att prova skor så leker dom i lekhörnan istället.

 
4
Maria

Hej,

Älskar "krispet" i skärpan i dina bilder. Vad använder du för objektiv?

/ Maria

Hanna Karlsson

Hej! Kul med uppdatering och vad roligt att shoppa lite nya skor till barnen. :-)

Anonym

Det hade varit kul att se vad du köpt.

Marika

Jag kikar GÄRNA på skorna ni köpte! Är så sugen på att åka dit någon gång men från Linköping tar det en stund att köra och vi har dessutom ridskola på lördagar. Men titta på dina kap gör jag gärna 😍