5 saker du inte visste om Lily


1. MOTIVSTRUMPS-GALNING: Jag fullkomligt älskar motivstrumpor och har flera hundra par strumpor i olika färger och med olika motiv på i garderoben.

2. SMS-MISSBRUKARE: Jag skickar hur mycket SMS som helst i månaden och det är inte ovanligt att jag lyckas komma över 1000st-strecket. Ofta skriver jag väldigt långa SMS dessutom, så ett kan räknas till samma längd som 2-3.

3. FILM-BESATT: Jag kan inte sova på kvällarna när det är helt tyst. Jag somnar alltid till ljudet av en film, allra helst riktiga "girl-movies" som SATC, Lagually Blonde, Djävulen bär Prada eller andra godingar.

4. OBESEGRAD-SINGSTARTJEJ: Jag har en tendens att alltid, och då menar jag alltid, vinna på Singstar. Jag fullkomligt älskar att sjunga och även om det inte är på speciellt hög nivå, så är det fantastiskt kul.

5. KONFLIKTRÄDD: Jag avskyr att bråka med mina nära och kära. Säger någon någonting som sårar mig, så håller jag hellre tyst än att dra upp det och riskera dålig stämning. Hamnar jag i jobbiga situationer tar jag hellre lite avstånd tills stormen lagt sig. Detta är någonting jag måste träna på att ta annorlunda. Stå på mig lite mer..
18