KAVAT-outletbutik i Kumla

Idag var vi iväg på en liten roadtrip till Örebro och Kumla. I Kumla ligger nämligen en KAVAT-outlet. Dom har mycket i de senaste kollektionerna till ordinarie priser som i en vanlig butik (fast betydligt snyggare och större, en fröjd för en person som mig som älskar det märket alltså. Jag blir helt tokig! Såå fina skor och otroligt bra för lilla foten) och på andra sidan av butiken har dom alltså skor till reducerade priser. Det är modeller från äldre kollektioner, både sådant dom bara får inte där, men även modeller som sålts i andra butiker, nyskick såklart, inget beganat. Från pyttesmått till vuxenstorlekar och även en liten del kläder, men vi höll oss till skorna idag. Det tog inte ens 10 minuter från Mariebergs Köpcentrum till outleten och var väldigt enkelt att hitta, många som undrade på instagram.
 
I måndags ringde jag och chansade för att se om dom hade ett par gammelrosa sandaler jag var ute efter där, jag har googlat mig röd om fingrarna innan jag fick tipset om att jag kanske finns på outletbutiken. På måndag förmiddag ringde jag och jajamensan! Dom fanns - ett par! Eftersom att jag garanterat skulle ha dom fick jag lägga undan dom och idag styrde jag och en vän bilen dit. Det fanns MASSOR! Och jag skulle velat sett min min när jag fick syn på ett par vita skor med guldblommor som jag aldrig sett tidigare - i rätt storlek! Woaah! DOM skall hon ha! Dessutom till 200:- rabatt. När dom sedan plockade fram ett par till från lagret så kunde jag inte hålla mig från att köpa dom i 2 storlekar, jag vet att jag skulle ha ångrat mig annars. Så jädrans fina!!
 
Förutom det så köpte jag även med skor till lilla Ellie, Charlie och Cornelis som också behövde lite nytt till fossingarna. Så 7 par skor åkte med hem i påsar, haha. Samtliga skor som jag köpte till mig och några av mina vänner kostade 299:-/st, ordinarie priser på dom låg mellan 450-550:-, rejält bra rabatter alltså. Bara jag själv sparade 600:- på dom 3 paren jag köpte (och betalade 897:-). För att inte tala om att det är skor som är omöjliga att få tag på i övrigt. Första gången jag besökte butiken som mamma (varit där en gång tidigare, men då såg det helt annorlunda ut, så jag vet inte om den kanske flyttat sedan dess t.o.m.) - men det blir absolut att besöka den butiken många fler gånger. Så nöjd och ett tips till er : )
 
Högen med skor som jag och Erina köpte med oss, haha.
21