Valborgsmässoafton

Hej fina vänner!
Vad gör ni där runtom i Sverige.. Eller ja.. Världen? Inte sitter ni väl och dricker alkohol va? Det gör minsann inte jag ialla fall, trots att det är just valborg. Det brukar ju vara en ganska hypad fest-kväll och det märks här runtomkring där jag bor. Många festar och härjar. Dessutom är Maskinen här ett par hundra meter från där jag bor och det var lång kö redan nu.

Det blir en lugn kväll hemma för min del. Jag är helt slut efter helgen och har en hel del jobb att göra också. Hur tråkig som helst i vissa ögon kanske, men otroligt uppskattat och skönt i mina egna.

I eftermiddags var jag iväg med min fina familj och fotograferades av Emma. Vi har underbara körsbärsblommor här i stan just nu och därför passade vi på att utnyttja dessa med lite kärleksbilder. Det tog 6 år innan jag fick med älsklingen på en seriös fotografering, men det var, vad jag har sett, helt och hållet värt den väntan. Dom blev otroligt härliga! Jag skulle ha fotat en del själv också, men hade åkt ifrån minneskortet. Så imorgon möts vi upp och fotar lite till. Det riktigt kliar i mitt avtryckarfinger, så jag ser fram emot det. Jag behöver träna allt jag kan dessutom, för i sommar har jag ett STORT fotouppdrag att utföra.

Censurerade och oregigerade sneak-peaks :)

17