Äntligen är Squishies tillbaka!

I annonssamarbete med Proxy


Selma har sedan Squishies slog stort varit helt tokig i de små mjuka figurerna. Sedan framkom, som många av er säkerligen redan vet, att dessa var giftiga och därmed direkt olämpliga för barn att leka med. Då plockade vi bort dom omgående.

Nu är Squishies till barnens stora glädje, tillbaka på marknaden igen och denna gång 100% testade, CE-märkta samt uppfyller den europeiska lagstiftningen kring leksaker och kemikalier. Dessutom uppfyller dom de danska kraven från miljöskyddsverket samt uppfyller de svenska reglerna inom samma område. Tryggt!

När barnen fick se squishies igen så jublade dom, jag menar det verkligen – JUBLADE. Dom slet upp förpackningen en efter en, delade ut dom mellan varandra, Colin fick 2 och Selma fick 3 – rättvist va? Haha! Livet som lillebror.. Lika nöjd med det var han och sedan har dom lekt ”barnvakt” tillsammans, med de små färgglada och mjuka figurerna som barn, i flera dagar nu. Jag skulle tro att det är fler än jag som hyllar varje liten grej som får ett syskonpar att hålla sams? Med det sagt – dom älskar verkligen Squishies och jag förstår varför, dom är verkligen super mysiga!

Ni hittar leksakerna hos bland annat Lekia.
 
 
9