Att jag aldrig lär mig..

I köket är det vitt, vitt, vitt denna jul, men med fina, röda detaljer på gardinerna.
 
Hej på er!
Som rubriken lyder.. Att jag aldrig lär mig? Trots att C vaknat varje natt för mat, så sade jag till Jimmy igår kväll att jag ändå tyckte att han sovit bättre och inte vaknat fullt lika mycket de senaste dagarna. PANG sade det så var både han och Selma vakna i över 2,5 timme inatt. Så fort man nämner något om ett uppåtgående mönster, så bryts det i ett nafs. Tålamodet är ju inte det bästa nattetid heller, så tillslut är man rejält frustrerad av sömnbristen och vill inget hellre än att bara få sova.
 
Imorse tog jag och Colin en liten promenad efter att vi lämnat Selma på förskolan. Jag har aldrig någonsin förstått tjusningen med vakren promenader eller löpturer, mer än att det är bra för hälsan givetvis. Men jag bokstavligt talat avskyr att vara ute och springa och jag blir rastlös av promenader utan sällskap. Men idag pluggade jag in en podd i öronen och njöt av en stunds lugn. Det är ju ganska intensivt här hemma just nu, som jag nämt förut är det en tuff period för vår lilla gosse och en 3,5-åring är inte alltid helt enkelt att handskas med heller. Så det var enormt härligt att bara gå och spana i vårt nya områda idag.. Det är så himla mysigt här och jag vet inte, men på sätt och vis känns det sorgligt att vi bara bor här tillfälligt och sedan skall flytta igen. Men misstänker att vårt nya område kommer bli fantastiskt mysigt det också, nära till skog och natur där med. 
 
Nu ligger C och sover en stund och telefonen ringer, Malin har visst något på hjärtat, så jag avslutar här : ) Ha en bra dag!!
10