O n s d a g

Tips för er med smalisar, H&M's leggings från storlek 92 är ganska slimmade. Hade dock önskat ställbar midja på fler leggings, för allt är baskemig för stort i midjan åt vår 3,5-åring..
 
Hej på er!
Lill-lördagen är här och solen börjar spricka genom molnen. Jag ääälskar att hösten är på gång dock, så igår bar jag hos min vän Patricia och shoppade loss på Vila & Vero Moda. Min garderob behövde verkligen en uppdatering kan jag säga.. Skall ta och sälja av en massa massa plagg, skänka och liknande också. Behöver verkligen ett lyft känner jag, hihi. Prioriterar verkligen alltid bort mig själv för barnen.
 
Idag då? Selma är på förskolan och Colin sitter i babysittern och sover. Jag tar en litan paus i röjandet här hemma.. Never ending story! Det är helt sanslöst alltså.. Förutom det så bjöd förmiddagen på något stort. Vår lillprins vände sig från rygg till mage för första gången (lite rolig info: Selma vände sig just denna dag för 3 år sedan hon också). Jag började tokskratta! Det var så lustigt för bara någon timme innan han vände sig så hade jag sett min uppdatering på instagram via Timehop där Selma gjorde desamma. Undra just om livet med dessa två 3 april-barn kommer bjuda på med sådana tillfällen.
 
 
11