FItnessfighten avslutad!

Igår var det 30:e mars och en ganska stor dag för mamman och pappan i vår familj. Vi avslutade nämligen vår fitnessfight. Det har inte blivit jätte mycket uppdaterat om det sedan en tid tillbaka, men med det sagt betyder det inte att vi gav upp! : )
 
Förra helgen började jag fuska lite i samband med barnmässan. Det innebar inte en massa läsk, fika eller liknande, men det innebar oregelbundna måltider, uteblivna mellanmål och vanlig husmanskost, ej vägd såklart, som vi fick via mässan. Efter det fortsatte tyvärr sista veckan lite i samma andra, lite för oregelbundna måltider. Inte hela tiden, men stundvis "trillade jag dit" och glömde av vissa tider m.m.
 
Träningsmässigt blev det också väldigt jobbigt för mig när jag plötsligt fick så ont i ryggen att jag knappt orkade med vardagen i form av alla lyft av Selma. Ja, där har jag givetvis inget val då jag är själv hemma med henne, jag fick riktigt pina mig bara jag skulle sätta henne i matstolen. Men träningen fick jag lägga lite åt sidan. Det var delvis skönt då jag tyckt att det varit enormt trist och tråkigt att köra hemträningen och då framförallt löpningen. MEN största delen av mig kände dåligt samvete och lite bitterhet att jag inte kunde utföra allting som önskat, när vi tänkt gå all in den här månaden.
 
Den här månaden handlade till största del om att bryta vanor och skaffa oss nya. Få in ett sundare tänk, få bort sockerberoendet, ingen läsk och massa snask på vardagar m.m. Och dit har vi verkligen kommit. Jag mår enormt mycket bättre av att äta en rejäl frukost, jag blir hungrig mellan målen och jag har inget som helst sug av att hela tiden ha den där coca colan i kylen. I helgen drack jag dock och det var verkligen gott. Men jag vill hålla det så - LÖRDAGAR är min cola-dag. Jag var inte alls sugen på godis och lät därför bli att köpa det. Men ni kan ju gissa hur gott det var att trycka i sig TACOS en kväll!
 
Jag har slitit enormt hårt med detta, både fysiskt och psykiskt. Det har varit TRÅKIGT så in i bomben, enormt jäkla mega trist har det varit stundvis. Övningarna är sjukt effektiva, men det har varit svårt att hitta motivationen till att göra dom på hemmaplan. Men nu är det över och NU börjar vår riktiga vardag. Det är nu vi skall finna vår balans, det är nu vi överväger vilket gym vi skall sätta oss på och det är nu jag, men hjälp av en PT, skall försöka finna min egen väg och på så sätt stärka både kropp och själ ytterligare. Otroligt glad för att vi gick med i World of Shape, för vi har verkligen fått, som jag skrev, ett helt nytt och sundare tänk.
 
De flesta frågor dom kommit in handlar om det ytliga. Där låter jag istället bilderna nedan tala.
 
58