Glimtar från vårt 2014

JANUARI
Vi skålade in det nya året tillsammans med våra vänner Becca, Johan, Jimmy och Sofie (medans våra tre döttrar sov sött i rummen intill). Året började med att jag fattade ett tungt, men väldigt välbehövligt beslut. Vi började även renovera kontoret - som skulle bli Selmas rum. Umgicks med våra nära och kära och hade det bara sådär otroligt mysigt i vintermörkret. 1 januari ammada jag för sista gången och Selma började sova i eget rum.


FEBRUARI
I samband med min födelsedag går min morfar hastigt bort, två dagar innan (på min födelsedag när han ringde och gratulerade mig) hade vi sagt "vi ses till helgen" på mitt födelsedagskalas, istället hände detta och jag ställede in kalaset. Chock och vilken förbannad sorg! Och familjen blev än mer sammansvetsad. Det var så tungt.. Men vardagen fortsatte och jag såg till att sysselsätta mig med varma och roliga saker - umgås med nära och kära, gå på rytmik med vännerna och deras barn, en tjejkväll med nära vänner för att se hockey o.s.v. Och ja.. Jag fyllde ju år.
 
 
MARS
Jag och sambon hade länge pratat om fitnessfighten och i mars blev det dags, i slutet av månaden hade det hänt en hel del saker med min kropp, men jisses vad tungt det var! Jag höll i mitt första Pomp de Lux-party men det kom defenitivt inte att bli det sista. Jag blev kontaktad av Linda Klemner för lång tid sedan och denna månad blev det äntligen dags att stega in på Barnmässan som VIP-bloggare. Jisses vad roligt vi hade den helgen och så mycket nya fina människor jag lärde känna. I övrigt umgicks vi med vänner, familj och bara njöt sådär som man skall göra.
 
 
APRIL
Och så kom månaden då vår älskade dotter fyllde 1 år!! Det var känslomässigt kan jag tala om, svårt att greppa att ett år gått så fort, samtidigt som det är svårt att föreställa sig vad vi gjorde innan henne. Det blev både barnkalas och släktkalas såklart och fantastiska MissJeni tillbringade och dokumenterade släktkalaset <3 Erik Nygren fotograferade helt fantastiska studiobilder på Selma och Caroline Dahlén förevigade hela vår familj framför körsbärsträd. De mest magiska bilderna vi har på oss alla tillsammans. Mitt i allt hann vi såklart med en påskparad.. Och, inte helt oväntat. En massa massa mys med våra vänner - icke att glömma den lilla bebisen som växte i Malins mage.
 
 
MAJ
Som året hittills inneburit så handlade allting om vänner och familj, vi umgicks och umgicks och hade det så otroligt bra. Både inomhusdejter hos varandra till en massa turer i Mariebergsskogen. Den här månaden hände något stort - Selma började gå!! Hon agerade "klädmodell" för märket StinaVictorian och vi åkte till Rottneros med familjen Milton. Jag tillbringade ett dygn på Selma SPA där min vän Sandra anordnat ett lyxigt event med massor av andra fina mammor. Och såklart.. Vi hade babyshower för Denise kommande lilla dotter.
 
 
JUNI
Och så kom midsommar-månaden och även den var fullproppad med skojigheter. Meija fyllde 1 år och det firades med melontårta. Vi körde strandpremiär och Selma fick bada. Inte mindre än två babyshowers samma helg hann jag med, mina vänner Becky och Malin och deras stora fina magar. Jag agerade fotograf och förevigade familjen Lindman-Dahl och den fina gravidmagen. Förutom allt detta.. Vi umgicks med vänner såklart!! : )
 
 
JULI
Så kom han äntligen lilla Leon - på Selmas 15 månadersdag! Tre dagar gammal var han när jag fick möta honom första gången och herregud vad fantastiskt det var. Älskade Polly blev sjuk och fick besöka veterinären, det var omtumlande dygn innan hon tillslut blev bättre igen. Jag var på mammamys-event i Västerås och hängde mycket i både Mariebergsskogen och på stranden. Min farfar fyllde år och det är helt otroligt med nästan varje år är vadret helt fantastiskt och vi tillbringar hela kalaset utomhus. Vi var med vänner på Solbacka och planerade lite inför en uppgift jag hade senare under sommaren.


AUGUSTI
Vi besökte Skara sommarland tillsammans med familjen Milton - en helt perfekt dag. Vi fick träffa vännerna Becky & Magnus nytillskott - bedårande Ellie. Jag agerade ännu mer fotograf och förutom att jag fotograferade fina familjer så var jag både gäst och fotograf på våra vänner Johan & Jennicas BRÖLLOP! Vi umgicks med vänner och träffade två nya kära sådana - Anna & Julia! Jag började träna med min PT Emma och det är något som får hela mig att fyllas med energi. Sååå roligt!  Och vi började hänga på öppna förskolan med Frida och Milton.
 
 
SEPTEMBER
Vi fortsatte hänga på öppna förskolor med Frida och Milton och fick varje vecka sällskap av vännen Johanna och hennes underbara ungar också. Gud vad roligt vi har haft under dessa förmiddagar. Jag anordnade årets andra Pomp De Lux-party och dessutom höll jag i en fotokurs med 4 härliga fototjejer. Vi var på Oxhälja marknad med min lillebror och Nathalie och på Storfors marknad med J's lillasyster Ronja. Och ja! Hängde ännu mer i Mariebergsskogen också.
 
 
OKTOBER
Så kom alla härliga höstfärger och för en som älskar hösten och allt innemys efter en varm sommar var det såklart otroligt härligt. Med hösten kom även en ny liten människa till världen som jag hälsade på när hon och hennes mamma Sandra låg på patienthotellet - Lilla Livia. Vi köpte en ny vagn och det är löjligt hur nöjd jag (och även Selma) är med vår Emmaljunga Super Nitro. Jag fotograferade inte mindre än 2 syskonpar på en och samma dag och vi hängde massvis med våra vänner. Vi följde med Jenny och hennes barn på en "skogsmulle sångstund" som hon tipsat om, det var såå himla mysigt.
 
 
NOVEMBER
I november styrde jag och Ehlin upp en halloweenfest för våra pyttisar och alla kom utklädda till allt från kissekatter till prinsessor, så mysig kväll tillsammans med den saknade "mammagruppen" där de flesta börjat jobba/gå på förskolan. Jag och J var på fest med vänner för första gången utan Selma. Jag var på mammaevent i Örebro med Therese Wickman och hade såå fantastiskt roligt. Selma gjorde sin andra "skolfotografering" och att se hur mycket hon verkligen vuxit på det året sedan förra bilden var obegripligt. Becky fyllde 30 år och vi var såklart med hela familjen på hennes grymma fest!
 
 
DECEMBER
Och så började nedräkningen mot julafton. Selma pratade väldigt mycket om "pompen" (tomten) och "ket) paket hela december, tomten var väldigt mycket skräckblandad förtjusning. Han var spännande - på behörigt avstånd, för vi träffade honom nämligen första gången på Mariebergsskogens julmarknad. Jag började jobba på Headspot igen och dessutom planerade jag och Therese vårt första event som gick av stapeln på Dömle Herrgård den 14 december - såå mysigt och roligt blev det. Julafton blev så himla mysig med uppesittarkväll/förmiddag hos Selmas farmor och farfar samt lunch/eftermiddag hos mina. Lite pulkaåkning med mormor hann vi med och dessutom även hennes allra första inbakade flätor, så gulligt så jag höll på att smälla av.
 
 
Och så är 31:a december här igen och inatt skålar vi in det nya året hos min morbror m. familj. Otroligt.. Ofattbart! Året vår dotter fyller 2 år. Kanske finner vi även det där huset som vi längtar så efter? Jag håller tummarna för att 2015 blir ett lika fantastiskt och kärleksfullt år som 2014 har varit. Men jag hoppas få behålla alla mina nära hos mig.
11