Prydnadspumpor

Det kan tyckas tidigt med bild på halloweendekorationer, men faktum är att vi redan haft Halloween i huvudet i flera veckor på jobbet. Förra veckan droppade dessa in på lager och dom kommer vi givetvis dekorera med när höstens högtid kommer. Så otroligt fina! - Från My Perfect Day.
 
Nog för att dagarna vanligtvis går fort, men denna hann jag inte med alls. Jag är oliiidligt trött på morgnarna och har egentligen alltid varit en morgontrött människa och en nattdyrkare. Men det kvittar hur tidigt jag kommer i säng och hur snabbt jag än somnar, så är jag lika seg varje morgon. Onsdagar slutar jag vanligtvis klockan 15, åker och hämtar barnen och så har vi några timmar tillsammans innan det blir läggdags. Men idag hann jag knappt blinka. Dessutom var Selma och Colin väldigt trötta redan vid 18, så vi började nattningen strax efter 18:30. Mina små älskade. Det är slitsamt med förskolan, även om dom älskar att vara där.

Hur är läget med er allihop? : ) Vore kul om ni klickade på hjärtat efter att ni läst mina inlägg eller lämnar en liten kommentar. Det är inte så många som det varit förr, så nu hinner jag svara också :D Jättekul!
 
 
 
 
 
9