Sporrong Form

Hej på er!
Hoppas ni haft en fin helg! Vi har haft enormt intensiva veckor det senaste och egentligen kan man inte annat än skratta åt vissa hektiska tillfällen såhär i efterhand, men det kan vara höjden av oflyt alltså. Jag kan berätta för er någon dag.

Men ikväll måste jag bara tipsa om dessa fantastiska produkter som jag fått hemskickat från Sporrong Form. Dom är sååå himla fina! Först är det ett block med "veckans fokus" - perfekt att lägga på skrivbordet på hemmakontoret eller jobbet. Ibland kan det vara sunt att göra listor på "to do's" för att kunna sålla ut vad som är viktigt och inte, sedan bara kryssar man bara i rutan framför respektive fokuspunkt när man utfört den. Kom ihåg-block kan man knappast få för många av?

Men min absoluta favorit är helt klart Tacksamhetsdagboken!  Den skall jag verkligen försöka fylla i dagligen eller i alla fall ett par gånger i veckan. Så nyttigt att stanna upp och se över vad man verkligen har att vara tacksam för. Sedan spara den och gå tillbaka och läsa i framtiden.. Så himla fint <3

 
6