Torsdag och lite "f*ck you" på det..

Så nöjd med fotbollsmålet vi haft sedan tidigare i somras här ute på gården. Rejält och alla kidsen här ute använder det dagligen. Colin är riktigt förtjust i boll-lekar och både sparkar, kastar och rullar gärna både inomhus och utomhus. Till sin pappas stora glädje som försökt få Selma intresserad sedan hon var pluttis, utan vidare framgång, haha. Målet kommer från Pinepeak på Jollyroom.
 
 
Hej på er!
Ni vet lugnet som lägger sig över ens hem på kvällen.. I alla fall i vårt hem när barnen sover, jag sätter mig framför datorn med något gott att knapra på, TV:n surrar i bakgrunden och jag får koncentrera mig på lite kreativt jobb. Jag gillar den stunden! Även om det som sagt innebär effektivt jobb, så bryter jag av det ibland med lite shopping, slösurf och annat avkopplande.
 
Efter förskolan idag tog vi som vanligt mellanmålet ute med kompisar. Just nu är det mycket nyttiga muffins som gäller och barnen älskar dom jag bakade igår på havregrynsgröt med kanel och äppelbitar. Recept finner ni här om ni vill. Jag har fått tips på banankakor med havregryn också, som jag måste prova någon dag. Det är så enkelt nu när båda barnen äter samma och Colin framförallt börjat gilla det mesta. Han var ju en riktigt kräsen pojke första tiden när det kom till annat än mammas mjölk. Jag ammade honom till 10,5 månad. Inte fullt ut hela tiden såklart, men det var inte förän för några månader sedan som han verkligen började uppskatta mat ordentligt. Nu "mmm:ar" han nästan alltid vid första tuggan, gullgosse <3
 
Idag vid matbordet höll vi föresten på att sätta i halsen både jag och Jimmy när Selma plötsligt utbrister. "Vet ni, det är här ett svärord" och visar det berömda långfingret. Eeeeeeh!? Okej!? Och det har du lärt dig var och av vem? Det har skett på förskolan givetvis, annars är vi ju alltid med och omkring henne, men vi kunde ärligt talat inte hålla oss för skratt. Både jag och Jimmy tittade storögt på varandra och undrade vad sjuttom som precis hände. Haha! Men så drog vi den där harangen om att det är helt rätt det hon säger, det är ett svärord och det kanske inte är så speciellt bra att använda sig av det utan att man istället kan uttrycka sig på andra vis oavsett om man är glad, vill skoja eller faktiskt är arg eller ledsen. Alltså ni skulle ha sett henne där med långfingret uppe.. Lilla knasiga älskling.
 
 
7