Barnmässan 2017

Jag tillbringade största delen av min helg på årets Barnmässan i Karlstad. För femte året i rad befann jag mig på plats och jag måste säga att årets mässa tillhör en av de absolut bästa, om inte den allra bästa! Det fanns mängder av roligt för barnen och Selma fick ansiktsmålning två av dagarna samt glittertatuering av Belle från Skönheten & Odjuret. Priset var 40kr / målning eller tatuering och gick oavkortat till Barncancerfonden. 
 
Här kommer en första sammanställning av våra dagar på mässan, men jag har även fått med en hel del goodiebags och liknande också. Det kommer att dyka upp allteftersom det också. Jag har inte hunnit fotografera alla godbitar, hade minst ett barn med mig hela helgen. Men en del kan ni se här i alla fall.

En favoritmonter var givetvis fina Lena som ställde ut POMPdeLUX, man kunde se ett härligt urval av plagg. Men också köpa de omtyckta fleece-tröjorna i blandade storlekar och färger. Så himla kul att hitta på mässa för första gången.
 
Spöket Laban, Lilla Anna och Långa farbrorn trippade såklart runt bland alla besökare. I år fick Laban både give-me-fives och en kram av Selma. I Sandberg-montern kunde man hitta massor av produkter till dunderpriser, exempelvis Tummens första året-bok för 25kr. Här köpte jag bland annat lite pussel till båda barnen.

Cubus hade en grym monter med sina barnkläder och alla artiklar till 30% rabatt! Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte något, vi är trogna användare av deras kläder.

Ehrin-montern innehöll 2 för 1-priser på Kaninen som så gärna ville somna samt Elefanten som så gärna ville somna. Sedan december somnar Selma till dessa CD-böcker och jag tycker dom är fantastiska! Nu har vi även de båda böckerna och fick ta del av lite spännande, kommande, nyheter.


Selma fick en glittertatuering av Belle från Skönheten & Odjuret. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonten! På plats fanns även Anna, Elsa, Olof, Ariel och Spindelmannen! Ni kan tro att Selma var i himmelriket.


Babblarnas monter är en återkommande punkt på Barnmässan och uppskattas högt av mig varje år. Lite extra nu när vi har en snart-ettåring i familjen igen. Det blev lite figurer till ettårsdagen, filmen m.m.
 

Herobility var helt nytt för mig, men jag föll pladask! Det skall bli galet roligt att prova dessa produkter och jag lovar er att återkomma med en recension framöver! Det är galet genomtänkt och praktiskt!


Åhlens var också på plats!

Vinnaren av Hela Sverige Bakar, Erik Dahlin var på plats och bakade. Förutom detta så har han tagit fram recept i ett otroligt roligt koncept som heter Bakboxen. Där får man hem ett paket varje månad med artiklar, recept m.m. för att baka tillsammans med barnen. Kolla min instagram för fina bilder från deras monter.


Ni kan tro att jublade över att BeSafe och Voksi var på plats! Stolt ambassadör och riktigt roligt att dom visade upp iZi Modular-konceptet!


A tiny love story hade en av mässans finaste montrar! Produkterna skall vi inte ens prata om! Helt fantastiska färger och materialval. Mössan Selma hade på bilden köpte jag i deras monter för 99 kr! Som hittat :D


Ansiktsmålning nummer 2. Första dagen var hon Spiderman och andra dagen var det en regnbåge. Även Jollyroom var på plats med en egen scen proppad med roliga happenings, grymma tävlingar. Dom delade ut 3000(!!!) goodiebags under dagarna tre och jag hade ett litet uppdrag där jag blev intervjuad av Ann Söderlund. Pirrigt och superkul!


Min vän Becky var där med projektet JAG - Jämlikhet Assistans Gemenskap. JAG är egentligen 2 saker: Föreningen JAG, de kämpar för att rätten till personlig assistans ska finnas kvar och att alla människor har rätten att leva sina liv som de själva vill. Sen finns assistans delen, "Brukarkooperativet JAG" som drivs av medlemmarna som själva behöver personlig assistans. Det drivs utan vinstintresse. 

Selma gick en brandutbilning för barn, som avslutades med att hon fick släcka en eld, fick diplom och en brandmanshjälm.
10