Recension & Tävling. Boots N°7


Jag har fått möjlighet att genom blogg.se få testa ett för mig nytt märke Boots N°7. Dom beskriver sitt märke och sina produkter genom att dom "framhäver din naturliga skönhet". Ett perfekt mål för en tjej som inte alls gillar att känna sig spacklad utan faktiskt allra helst går utan smink, även om jag tycker att smink är otroligt roligt också. Men en liten extra boost för mitt lite trötta mamma-fejs är ju inga fel.

BB Cream Normal/Dry, primer
"fuktkräm, utjämnande SPF 15 och 5* UVA-skydd, allt i ett och ett måste i sommarnecessären"
Jag tycker: Först och främst gillar jag att den har solskyddsfaktor och på det viset även skyddar huden såhär i sommartider. Den ger lagom mycket fukt och huden känns len och fräsch och den ger verkligen ett uppiggande resultat men fortfarande naturligt och varken känns eller ser sådär alldeles för täckande ut.
 
Skin Illuminator
"ger din hy en boost genom att tillföra lyster för en pigg semesterlook."
Jag tycker: Om den ger lyster! Den här produkten är en perfekt sommarprodukt och ett bra komplement till alla diverse solpuder. Personligen kan jag tycka att den blev lite väääl glittrig/skimrande. Men den känns lätt och härlig i ansiktet.
 
Fanomenal Lashes
"ger volym och definition åt varje ögonfrans. Den ultimata mascaran!"
Jag tycker: Eftersom att jag själv alltid använder och återgår till min favoritmascara från Lancome och därmed är sanslöst kräsen så vill jag prova denna ett tag till. Jag återkommer! Men den känns helt klart lovande.
 
Felt Tip Eyeliner
"otroligt lättapplicerad, pigmenterad och med fjäderlätt konsistens som håller hela dagen."
Jag tycker: Jag gillar blötare och pigmentfyllda eyeliners som denna mycket bättre än torra pennor. Sedan att jag är värdelös att lägga och applicera den ännu är en annan femma, men som man säger. Övning ger färdighet och med denna kommer jag att öva, för jisses vad den ger bra färg och har en tunn och bra pensel.
 
High Shine Lipgloss
"med mycket pigment som även innehåller vitaminer som vårdar och återfuktar efter en LÅNG dag i solen."
Jag tycker: Först och främst luktade den gudomligt gott! Ger bra och fin glans med svagt pigment i. Toppenprodukt, även om den här fröken blir lite irriterad på håret som gärna klibbar fast i läpparna när man har läppglans, hihi. Men det är ju så fint!
 
Moisture Drench Lipstick
"för mjukare, fylligare och underbart återfuktade läppar med mycket pigment. Samtidigt som du får en trendig look i säsongens färger."
Jag tycker: Jag må ha tunna läppar, men dom är ganska "färgade" i sig själva. Just detta läppstift i denna färg gav dom en lite extra, men väldigt naturlig (återigen som jag gillar) look. Lätt att applicera och även denna produkt luktade goooott!! Inte alls kladdig eller jobbig att använda och funkar fint att ha under läppglanset jag skrev om ovan.
 
Nail Polish
"utformat för att hålla länge genom att motverka hack och chip i lacket som dessutom torkar väldigt snabbt."
Jag tycker: Positivt överraskad att det ger såpass bra med pigment med en strykning. Huruvida det håller länge och bra får jag återkomma med. Men även här ser det väldigt lovande ut.
 
Allt som allt gillar jag verkligen det här märket och att jag inte känner mig spacklad samt fortfarande ser ganska naturlig ut med sminket på. Naturlig men med en liten fräsch sommarboost! Nu kan du tävla om ett helt eget sommarkit värde ca. 1000:-. Reglerna är enkla och du svarar endast på en fråga som en kommentar till detta inlägg.

HÄR kan du finna svaret på följande fråga:
"Vilket år grundades Boots?"
LYCKA TILL!

 
681