Alla hjärtans dag!


I mina ögon innebär alla hjärtans dag lite extra mys. I år infinner den sig dessutom på en lördag och det klappar denna mamman i händerna för - en heeel dag tillsammans! J har alltid tyckt att den varit totalt överskattad, jag vet, jag lever med en riktig romantiker, haha. Men som sagt, även om man skall tänka på att visa kärlek alla dagar och att "valentines" i många ögon bara är ett jäkla jippo för att affärerna skall sälja mer, så kommer jag ge mina älskade en varsin gåva, krama och pussa lite extra på dom och ja.. Bara fira hjärtedagen. För det är mysigt!
 
Selma kanske får en välbehövlig pyjamas och lite hårspännen som hon älskar att sätta undan luggen med. J skulle troligvis bli glad över en stock snus (bläää, haha), kalsonger eller något annat som "går åt" - men jag trillade över Köpenstjärna och föll pladask. Gud vilken mysig grej!! Inte bara som en alla hjärtans present, men om man har idétorka på bröllops/doppresent eller vad som helst egentligen så är ju tanken av att ha fått "en egen stjärna" med karta o.s.v. jätte sött ju och betydelsefullt. 
 
Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Skänker ni någt extra till någon du tycker om i form av fysisk handling, fina ord eller gåvor? Eller tycker ni bara at det är ett påhitt?
 
22