Videopremiär


Här är alltså KICK's video (den jag skulle medverkat i ni vet?)

Så sjukt kul att se någon vän såhär! Blir så knäppt på något sätt :D Men ni är grymma tjejer! Det vet ni! Snygga också för den delen ; )
23
Lovisa

Har kanske missat om du sagt det innan, men vem av dem är din kompis?

Anna

Haha, jag har lyssnat sönder låten redan, den är faktiskt skön :)Följer man sina drömmar kan man gå hur långt som helst :)

Gisele

bra låt, synd bara att dom fixar till hennes röst sådär..man hör inte riktigt vad hennes egna röst går för..blir säkert en av årets sommarplågor

Ellen

Jag älskar den!!!! :D

emma

riktigt skön låt jo...Haha som anna lyssnat sönder låten :)

du har möjligtvis inte låten så man kan skicka den?

istället för lyssna på youtube.Kristin

Hej Linda! =)

Jag har skickat ett mail till dig angående gratis bloggdesign, men det står att det fail-ade. Dock är jag inte säker på att det är så, och provade därför att skicka mailet både till gratis.design@hotmail.com och kontaktalinda@hotmail.com. Skulle du kunna vara supergullig som alltid och bara titta om du har fått något mail från KristinSchyllner@hotmail.com på både mailaddresserna? :):):) Vet inte vad jag ska göra, har krånglat i flera månader för att skicka detta mail till dig, och tiden går, tid som kunde ha tagit mig närmare att få din blogghjälp :)

Svara så fort som möjligt på min blogg är du skitsnäll!

kidabouche.blogg.se

gillar inte när dom gör om rösten sådär, men skitkul för dem, verkligen :D

Pernilla

Hejhej!

Visst är vädret underbart? Här är det massa soool!

Hur har din soldag vart? :) (Om du har haft sol såklart!)

Erica

Härlig låt :D

G I L R A E N

Hej Linda!Jag undrar om du vet någon bra salong i karlstad som gör fina nagelförlängningar med fransk manikyr? Vore tacksam för svar! :D

Johanna

Hej!

Jag undrar om du är medveten på att bilderna du lägger ut på dig själv inte försvinner från Internet utan kan cirkulera här resten av ditt liv. Kanske inte så kul när du växer upp och söker jobb etc etc.

Emma

Haha, härlig låt ;D

Anna

Nu har jag offeciellt spelat sönder denna låten :D haha!

JOSEFINE

låten är skön :)

Jozzan

Varför har de förställt tjejernas röster? Kan de inte sjunga annars? Väldigt vanligt att man gör så med unga tjejers röster. Kommer säkert bli en sommarplåga det här :D Men jag tyckte den var rätt skön!

turbotrollet

Jag har alltid tänkt att när en röst är sådär omgjord till en musikvideo, som tjejens röst (hon som sjunger mest) i denna video är, så kan hon inte sjunga (därför de behövt göra om den). Men nu youtubade jag dem och hittade deras framträdande på Sommarkrysset, och hon kan ju visst sjunga! Och låter blir bara bättre och bättre, även om jag egentligen inte alls gillar sån här musik, men det är ju en låt som "ska" sätta sig i hjärnan. xD

Nina

Skit härlig låt ju, hoppas att det ska gå bra för dom :)

Elin

Skoj =)

C

lite synd att dom hade så mkt liksom "robot-röst" men låten är klockren och videon är grym! =)

Janni

Lite töntig text måste jag säga.. men det var roligt att videon var inspelad i karlstad. Man känner igen sig :)

Emelie

Kan dom inte sjunga, eller tycker dom att det låter "fränt" att mixtra om rösterna på datorn? Hursomhelst så låter det som skit. Detta är inte musik. :)

Tobias

Hmm... skoj ;) Men fortfarande under kategorin bajsmusik. :P

Anonym

tur att du inte var med. sjukt dålig video - till sjukt dålig låt.