Nästa köp?


Funderar på om detta skall få bli mitt nästa köp, innan systemkameran. När jag väl har fått systemisen, så kommer jag säkert inte lägga pengar på annat än objektiv och tillbehör till den, därför är det kanske bäst att införskaffa sig sånt här innan.

Det är en likadan skärm som J klickade hem för två veckor sedan. Storleken mindre än dem pappsen har. Pappa har 24" och Jimmy har 22". Det räcker med en 22 för mig också.. Det är fullkomligt underbart att sitta och greja i photoshop, med en stor widescreen-skärm. Det blir inte trångt på skärmen och menyerna ligger inte på varandra, som de kan ha en tendens att göra på mindre skärmar. Jag skall inte klaga på den jag har nu, för den är stor och bra den också, men usch vad jag vill ha den ovan. Kommer bli snyggt i vår kommande lägenhet de hörrni.. *skratt*. Inga tekniknördat vi inte.

Köper den förmodligen för presentkort på Siba, där den kostar 2700:-

Presentkort på SIBA kan man samla här;
gratisTVspel.se
gratismode.se
gratisbio.se
11
G I L R A E N

Jag har en 22" och den är sååååå lovely! <333

Sarah

Jag tycker att du ska köpa skärmen först, men det är helt och hållet ditt val :)

Känner bara igen mig lite eftersom jag också ska köpa systemkamera snart! Man kommer ju lägga alla pengar på objektiv och sånt ;)

Vad för systemkamera hade du tänkt köpa? :)

Isa

Tänkte höra med dig om du vill hjälp mig att lägga in lite reklam på ett snyggt sätt? Förstår inte alls hur det där fungerar! Självklart mot ersättning:)



Kramkram!

Alexandra

vi har en sån tv på 40" :)

Alexandra

skitläcker ju :D

Albin

Tror att det blir en lika dan som jag ska beställa med mammsen =)

Sussi

he var ju inte så jätte dyrt ändå....Men nog är det väll lite materialistiskt. har du redan nåttsom funkar är det väll en onödig utgift!

Junitjej [Vinn smink!]

God morgon! Hoppas du har sovit gott!!

Ida

Sitter just nu på en 24" skärm så jag förstår din synpunkt på det här med photoshop skratt. Min egna dator har en 15,4" och jag längtar INTE tillbaka!! :)

Jag införskaffade en systemkamera för snart ett år sedan, ett paket där man fick ett kamerahus, 18-55mm och 40-150mm tillsammans och tyvärr är det så långt jag kommit med kameran. Så jag tycker du gör helt rätt - köp allting annat "livsnödvändigt" hä hä först och satsa på systemkamera sist. Ett tips: välj en systemkamera som hellre är liiite dyrare än lite för billig. Och en BRA blixt är helt klart värt att köpa! (längtar själv efter en)

Garantin på kameran behövs, så köp inte från småföretag utan längre garantier! :)



MVH Ida

D e n i s e [NaztysBunny]

Skinnjackan som jag lottar ut idag i samarbete med melba.se skulle passa dig perfekt ;)

Åsa

Vad roligt att läsa att det finns flera par än oss som är elektronik nördar...:)

Det ska alltid vara nytt och fräscht...:)