En bild..


Och här har ni henne, Linda "Lily" Blom..
59
Maria

Du är så söt. =)

Sussie

Du är feta vacker! :)

En som läser ;)

you are looking like an angel

Natalie B

svar: Jadu, jag dumförklarar verkligen inte dig..tycker det är smart att väva in annonser i sin bloggtext..och jag vet att det är kul att tjäna nåra hundringar extra..har ju själv gjort det..provade ju att göra så själv i min blogg, men jag tyckte bara det var jobbigt. Däremot kanske jag dumförklarade dina läsare..som vill läsa även fast det nästan bara är annonser/reklam/klick/procentannonser i dina blogginlägg. Kolla igenom din blogg själv så får du se..och då har jag inte ens nämt alla gratisstidor.Men nej, jag tycker inte att du är dum..girig skulle jag inte heller säga..men du vill ju uppenbarligen tjäna pengar på dina läsare och att de ska köpa så att du får nån procent av det. Och det med jobb, har sett flera på Karlstad AMS och tex. salongen Alexander har haft en annons länge.. men du kanske inte vill jobba som frisör. Vill man något så går det oftast att fixa. Men jag håller fast vid att du borde försöka göra bloggen ännu bättre, genom att skippa reklaminläggen. Dessutom tror jag att din vän Stina är en stor orsak till att din blogg blev stor, eftersom hon ofta har skrivit om dig i sin blogg - men hålla kvar läsarna är det ju du själv som gjort.

Jag kikar in på din blogg endast för att få hårtips för det tycker jag du är jäkligt bra på..och personliga inlägg i en blogg är aldrig fel heller.





JOSEFINE

godmorgon :D söt bild!

SimonNobel

Fin bild. Gröna ögon?

jch

Bra bild

nadia

diggar din blogg lily ;)

Fotograf

Hur länge är du uppe om nätterna egentligen?

Sari

Du är så söt! Ta inte åt dig av dem elaka kommentarerna. Säkert många som är sotis, o uppenbarligen har dem inte så mkt mer att göra än att klanka ner på andra, PATETISKT!

Fortsätt med din fina blogg :)

Kram

SARUH SAYS

Du är verkligen jättesöt :)

stancee

Hur håller du din hår så glansig och fin? :)

spiderchick

åh så fint hår du har!

Marielle

Hej Linda!

Jag har en akut fråga ang min utväxt. Funderar på om man kan köpa blonderingsmedel, exempel slingmedel i butik och använda det? Eller tar hårbotten skada? Står ju i bruksanvisningen att man INTE ska det. Vet att du rekomenderar alla att gå till frisören att göra det, brukar även jag göra. Men är i Thailand och frisörerna här kan INGET! Skulle vara super glad om du bara kunde svara på om det är okej eller inte.

Tacdk för en super bra blogg!

Kram

Emely

Jättefin :)

Anonym

Emma

vad söt du är:D Otroligt söt bild!

anonym

gå in på bloggen

Anna

Hej! Har en hårfråga till dig :) Jag sparar ut mitt hår men jag tycker inte det växer nånting. Vad ska jag göra, har du några bra tips? Kramar

Linnéa

Tadaaaaaaa!Men jag måste faktiskt säga att jag liiiite håller med Natalie B.

Bloggen hade kunnat bli ÄNNU bättre på det sättet!

smonki by selma

jätte fin !:)

jennifer

hej jättesöt blogg:D



Gå gärna in på min blogg:D





www.thjenni.blogg.se



och lämna en kommentar:D



jag skriver om mitt liv,videos(lägger in),dagens fråga , hiss&Diss och mer

Anonym

trist o glåmig

Agge

Fin. :)

Julia

Tack för tipset! Snällt av dig.

Det skulle jag verkligen vilja göra.

Kan höra av mig när ekonomin tillåter :)

Linnéa

hej hej!

fin blogg du har! :)

kika gärna in i min & gör en liten gullig kommentar! <3

Anna

Vilken fin bild :-)

Lördagskram

Ulli

Jo, Natalie B har helt klart poänger. För mycket reklam dödar alla bloggar. Men å andra sidan, ALLA som skriver kommentarer gör ju det för att plugga sin egen blogg. Så även jag :-o

SANNA

älskar din hårfärg.den är perfect

fanny

riktigt söt du är. Trevlig lördagkväll! =)

Alexandra

Idag har min nya serie i bloggen premiär. "Alex testar". Jag testar olika utvalda produkter, för att se om de håller måttet. Fungerar de verkligen, stämmer reklamen du ser i tidningar och på tvn? Under en veckas tid kommer jag prova den utvalda produkten. Vid veckans slut lägger jag upp testresultatet och betygsätter. Ungefär som råd och rön, fast på ett mer personligt plan. Direkt till er läsare.



http://orangeflower.blogg.se/?tmp=31194443

charlotte - (hon som bor i Schweiz) -

fin bild, på fina dig :)



kram

Jennifer

Du är jättesöt, och ditt hår ser helt fantastiskt ut! Läser inte så många bloggar men din har jag fastnat för, finns alltid något roligt att läsa. Du gör ett bra jobb som lyckas skaka av dig alla dryga kommentarer, förstår att det inte kan ha varit särskilt lätt i början. Hur som helst, jättetrevlig blogg!

amanda

Du är ju frisör, om man använder silverschampoo . Tar det bort orange färg i brunt hår?! ( Det var ett misslyckat försök att färga ljusbrunt )

Anonym

Kolla gärna in våran nya blogg! och släng in en kommentar! :)

-BLOGGIPEDIA-

Nu finns BLOGGIPEDIA!



Bloggipedia är stället för dig som vill att din blogg ska synas!



Bloggipedia är också stället för dig som vill hitta nya bloggar att läsa!



Bloggipedia startades den 31 januari 2009, hjälp oss att fylla vårt alldeles egna Bloggbibliotek tillsammans! Kom in och läs hur du gör för att synas!



http://bloggipedia.blogg.se

Anonym

På 90% av bilderna ser du så sur ut :S Eller sur och sur...typ...stel...iaf inte glad :S Ser jättekonstigt ut tycker jag

MARRUE

fin :)

Sarah

Fin bild :) Du har jätte fint hår!

Linda

Gå in på min blogg och ge mig litehår tips Tack.

T

Lika vacker som vanligt :D

malin

fin bild

SUSAN

GODNATT



kika gärna på min blogg

Sandra

Fint hår! Bra bra :)







HTTP://GRIFF.BLOGG.SE

elemina

så fint hår :)

tiniii

ha en fin söndag













kram

tiniii

ha en fin söndag













kram

mia

fint hår!

Anna

Jag tycker din blogg är bra ivf. :D Ta inte åt dig av alla negotankar o blaj. Tycker det är kul att surfa in här o kika då o då. Även om jag inte följer den slaviskt. Ha en bra dag!

Emelie Mård

Hej Linda. Först ville jag nämna att din blogg är en av dom första sidorna jag klickar fram när jag sätter mej vid datorn. Jag kan sitta i timmar och läsa både gammla och nya inlägg. Sedan har jag en fråga angående att färga håret. Förra året färgade jag håret mörkbrunt hos en frisör och det var jätte fint. Men efter ett par veckor blev färgen aldelles äcklig och nästan.. ja grön aktig! Så jag fick gå tillbaka till blond. Nu är jag intresserad av att färga igen, men är orolig att samma sak ska hända. Har du något tips på shampoo som gör så att färgen håller eller något färgningsmedel jag borde andvända? Jag föredrar att inte färga håret så ofta eftersom det sliter ju på håret men det är också onödigt för mitt hår växer ganska sakta.

Blir jätte glad om du kan komma med svar!

Kram, Emelie (:

Sandra

Tycker om din blogg men jag håller med Natalie B..

maria

Fasiken vilken cool ögonfärg du har, söta linda!

Anonym

svartjobbare

Magnus

Du är jättesöt, säg till om du vill bli fotad nån gång.



Kolla mina foton här bla en modern Jesus bild jag tog i går.



www.magnuspalmgrenphoto.blogspot.com



Värme

♥ Nina

Jättefin bild!:D

Kan inte du visa hur man gör en inbakad fläta i luggen, jag är så dålig på det. Du snackade om att göra det någon gång :)

coco

åh vilken fin blogg du har och bra oxå

Mr.B

3/5 toasters. Snyggare än Carolina Gynning ett par snäpp bakom Eva Longoria.

Sanna

söt du är! Kram :)

Anette Löf

Hej!

Du har verkligen jättefin färg på ditt hår! Jag har samma hårfärg som du har naturligt och brukar blondera det. Har du något tips på någon färg som är bra, som man kan göra hemma? :)



Kram

Anette