AVSLUTAD: Vinn valfri voodoll


För att delta;
- Klicka in
här och välj ut vilken Voodoll du skulle vilja vinna.
- Berätta vilken & varför den passar dig bäst i en kommentar nedan.

Lämna även kontaktuppgifter!

AVSLUTAS: 31 Mars

217
Nicole

Health girlkan hjälpa mig att aldrig ge upp, inte ge upp i skolan, inte ge upp me mig själv o inte ge upp i livet! :)puss / nicoleantoniades@hotmail.com

Lexie

Bridella hade jag verkligen velat vinna för jag skulle verkligen behöva henne i mitt förhållande och för det hade varit fantastiskt kul att vinna denna underbara fina Voodolls som heter Bridella då jag troligen snart är brud:) Min e-post är: familjenlinde@live.com

Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Nu var det ett tag sedan jag tävlade hos dig så nu kär jag på!:)

Jag skulle vilja vinna: Trinity

Varför? Hon är kreativ, målmedveten och inspirerande. Med intelligens, nytänkande och empati som främsta vapen når hon sina mål.Jag gör små framgångar på mitt jobb och jag utvecklas. Att få möjligheten att få komma vidare vore underbart. Med denna vodoo doll känner jag mig ännu mer inspirerad för att sträva framåt!

rosanna

Min vododoll är Angel, (http://www.voodolls.se/se/art/angel.php).För jag vill ha något som "skyddar" mig i livet och får mig att känna mig säker med tanke på all osäkerhet jag känner. Min insida behöver Angel, verkligen.

jennifer

Jag skulle vilja vinna ''Devil Baby''.

Tycker den passar lite in på mig, haha!

Jag är lite arg och galen men samtidigt väldigt snäll, sprallig och omtänksam! :D Men det skulle vara lite kul att ha en livscoatch som speglar den lite roligare sidan utav mig! För jag är ganska galen och elak på ett kul sätt tycker dom flesta och den där Devil Baby var så söt! :D

Johanna

Health girl hade varit perfekt för mig. Jag har varit sjuk med anorexia men är nu frisk, varje dag är en ständig kamp. Det hade varit lättare att bara låta dom onda tankarna ta över. Men istället har jag valt att kämpa varje dag. Mitt motto är Never give up! Det lever jag verkligen efter.

Michaela

Roxie Heart-StealerJag skulle verkligen behöva hjälp att hitta en kille som inte sårar mig. Som mina bästa kompisar sa "Michaela har verkligen otur med killar, hon som så gärna vill".

Visst jag kanske för gärna vill. Men om jag hittar någon som jag tycker det känns rätt med, så blir det aldrig ngt, och jag blir återigen lämnad. Trött på det nu, och skulle behöva lite hjälp på traven, och då skulle Roxie Heart-Stealer vara perfekt.

Hanna

Hej... Jag tänkte bara påpeka att du har stavat fel, det stavas "livscoach". Hoppas du inte tar det som en förolämpning, jag tänkte att det kanske vore bra att fixa så fort som möjligt! :)

Om det då inte är meningen att det ska vara så?

Therese

Hej Linda!Äntligen en VooDoll-tävling..! Lustigt att den kommer precis samma dag som jag upptäckte att jag tappat min.. =(

Jag skulle iaf vilja vinna en rosa Roxie Stealheart. Det sägs att den gör en totalt oemotståndlig och vem vill inte vara det? =)

Singel som ja är kan det ju inte vara annat än toppen!Ha det bra!

Kram Therese

tessi10.blogg.se

Anna

å vilka sötingar! Jag skulle vilja vinna Angel då det skulle kännas bra med lite extra beskydd och vägledning i livet! =) Hoppas som tusan på att vinna denna gång!!! =)Länkar givetvis till denna underbara tävling.. länken till mitt inlägg: http://annacondas.blogg.se/2009/march/tavlingsdax-igen.html#comment..

Lånade bilden också, hoppas det är okej! Om inte så säg till så tar jag bort den bums! =)

Ha en bra dag!

marléne

Jag är med och tävlar om Health girl. Jag både studerar och jobbar lite vid sidan om och min hälsa och mitt välbefinnande blir lätt satt åt sidan. Men med Health girl faller pusselbitarna på plats :)

Moa

Brainbrain kan hjälpa mig att få bra betyg och en bra utbildning. och när läxorna är supertråkiga så kanske han kan hjälpa mig och få mig på gott humör.

Linda

Hej, jag måste fråga dig som är utbildad frisör och håller koll på alla produkter och nyheter för hår och annat. :) Känner du till hårproduktsmärket Aussie? (http://www.aussiehair.se/collections/miracle-moist.php) Isåfall, vad tycker du om dem om du provat något? Jag har hört en massa gott om deras 3-minute miracle produkt så idag införskaffade jag mig både ett Aussie shampoo samt 3-minute miracle kuren :) Tror du jag gjorde ett bra val? ;)

Jag ska testa ikväll!Kram Linda

Elin

Hej Linda ....

skulle vilja vinna Pascal le Chef eftersom jag är väldigt dålig på att laga mat så den kanske skulle kunna hjälpa mig genom att tro på mig själv i köket....Hoppas du väljer mig kramisar // E

Elin

Glömde epostadress : lithelie@hotmail.com

Ida

Jag skulle behöva en "Health girl". som hjälper mig med mitt självförtroende. just nu vill jag inte vara en som syns. vill helst bara sitta hemma och gömma mig. den lila söta "Health girl" kanske hälper mig komma i form och vara den som syns i en folksamling! man kan ju alltid hoppas!

idaivarsson@hotmail.com

christina

EN Angel.

Behöver någon som leder mig. Livet är hårt, och de kanske? blir lättare med en Angel i mitt liv?!

Hannah

Jag skulle vilja vinna Roxie Heart-Stealer.

Varför? Ibland tror jag att jag har för många drömmar för mitt egna bästa och blir allt för ofta olyckligt förälskad.

Men dem jag faller för verkar aldrig falla tillbaks...

Så varför inte tvinga dom?? Med hjälp av Roxie Heart-Stealer så skulle jag kunna få vem jag vill, och det skulle ju inte vara dumt, eller hur?

jenny

Night Viper verkar supercool och skulle verkligen vara bra för mig eftersom ja.. Alla gånger jag funderat på att smita ut mitt i natten och skrämma slag på halva stan så har det inte blivit av eftersom jag är otroligt mörkrädd. Men med Night Vipe vid min sida så klarar jag nog av det, haha :)

Tess

Jag skulle vilja vinna Voodollsen "Angel" eftersom att jag verkligen känner att jag behöver någon som vägleder mig just nu och hjälper mig till ett bättre liv!Jag har haft en jättejobbig huvudvärk de senaste veckorna och jag har tagit kontakt med läkare. Av läkaren fick jag en medicin som jag blev svullen av och mådde jätteilla.På grund av detta så har jag kommit efter väldigt mycket i skolan och har jättemycket att ta igen.. Sedan så har jag det väldigt jobbigt hemma just nu, jag kommer inte riktigt överrens med min mamma.Därför skulle jag som sagt vilja vinna "Angel".

mia

Jag skulle välja Power Mum behöver all kraft man kan få nu när man har blivit tonårsförälder =) antar att all tjat & gnat kommer blir snäppet värre så ge mig all styrka jag kan få..PLEASE =)

Kul tävling & det är min allra första gång ;)

emzi

Brain. Jag skall börja studera igen och kommer att behöva all hjälp jag kan få eftersom min skolgång aldrig gått jätte bra. Så jag tror att lilla Brain kan hjälpa mig att lyckas bra denna gång.

Erika

jag vill vinna en svart Roxie Heart-Stealer.

Jag har precis kommit ur ett förhållanden och vill nu blicka framåt och se till att hitta "den rätta" och tror att roxie kan hjälpa mej!

Emma

Jag skulle verkligen behöva en liten Angel som hjälper mig i livet, då jag har en tendens att alltid komma i kläm mellan människor och ta åt mig all skuld. Dessutom har jag haft världens otursraka nu så en liten ängel som beskyddar mig och mina ögonstenar(katterna) skulle gott behövas. Tack för en supertrevlig blogg!

s

Jag har valt voododockan Health girl.

Jag valde Health girl för hon har en stark vilja precis som jag och jag ger aldrig upp! :)kramar sandra

Nathalie

Jag skulle villja ha Get-in-Shape Combo då jag försöker komma i from själv. Det är jättesvårt att gå från soffpotatis som smaskar i sig fet mat och massa godis, till en som tränar och tänker på vad man äter så jag behöver all upmuntran jag kan få och kanske kan dessa små varelser hjälpa mig!

s

Jag har valt voododockan Health girl.

Healt girl har en stark vilja och hon ger aldrig upp,precis som mig.Jag är bestämmd och avslutar aldrig halvgjorda saker.kramar sandra

Madeleine

Valde Nathoo, en skicklig, orädd djungel-voododoll med egenskaper som jag själv behöver jobba på. Jag skulle helt enkelt behöva en knuff i rätt riktning. Kanske kan vi bilda ett fint team!?

Maria

Ja! Äntligen en chans att vinna en av de här jättesöta varelserna. Lycka!Jag skulle vilja vinna Angel. Eftersom min mamma och pappa bor på andra sidan jorden och jag som ungdom faktiskt gör dumma saker, är en Angel som beskyddar mig från allt ont och t.o.m från mig själv bra. Angel ska vaka över mig precis som mina föräldrar hade gjort om de var här med mig. Ingen kan ersätta de men Angel är ett riktigt bra försök!Bara att hoppas att man vinner nu då! Oturen kanske vänder för en gångs skull.

linda

Jag har valt Trinity.

- Trinity ger dig kraften att lyckas och uppnå dina mål.Hon har en härlig personlighet och hon verkar vara den perfekta voodollen för mig!Kram! /Linda - chiv-lily@hotmail.com

Mimmi!

Hejsan! Jag skulle vilja vinna "ANGEL" (den rosa), eftersom jag har en tendens att hamna snett i livet och har nu fått en sista chans att ställa allt till rätta, och jag behöver verkligen någon som vägleder mig genom livet. Speciellt nu när jag ska flytta över 50 mil från allt och alla jag känner för att börja plugga på folkhögskola! Jag håller tummarna. :) Tack för en superblogg!

Emelie

Åh, perfekt tävling :D

Jag vill ha black mamba för mig leker man inte med hur som helst. Sätter ned foten när det gäller, så den tror jag passar mig bra.

Helen

Angel behöver jag för att hjälpa mig igenom min kroniska sjukdom bipolär/manodepressiv.Och för att hjälpa mig i mitt nya förhållande med en underbar man.

adina

Jag skulle vilja ha Health girl!Jag precis som hon är målmedveten och försöker alltid ha en positiv inställning, och jag tycker om att ha kontroll över mitt liv, men ibland funkar det inte. Är så mycket just nu, skolan måste skötas, vännerna, pojkvännen, familjen, och ibland skulle det vara skönt att ha "health girl" att alltid titta på, och vända sig till:D:D:D // adiina@live.sepuss&kram<3Jessica

Jag skulle vilja vinna Angel.Jag skulle verkligen behöva lite medvind nu. Året har inte börjat bra alls med sjukdomar, fortsatt depression och omtenta på omtenta. Till råga på allt blev jag dumpad nyligen. Av killen jag trodde jag skulle gifta mig med. Som jag varit ihop med "alltid". Kort sagt känns allt skit just nu och jag behöver verkligen Angels skydd.

Chris

Mitt val av voodoll är enkelt: Zombie MagicianValet baserades på hur lika vi egentligen är. Ingen av oss gillar trångsynta gnällspikar. Med en liten Zombie Magician behöver jag inte känna mig så ensam. :)

My

hej om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en Angel,helst med rosa aura för rosa är juh bara sååå fint :) men varför en angel då? , jo för att under två års tid har jag drabbats av MASSA problem, allt från dödsfall till familje tragedier, detta har gjort att jag inte alltid är så glad längre och att jag ofta inte orkar med vad jag ska göra. därör skulle jag behvöer en angel:) som stöd för att leda mig på rätt väg !! :))

Emma

Åh, så svårt det var att välja. Men jag har bestämt mig för Sedusa; tjejen som alla killar drömmer om. Hon är självsäker, vacker, utåtriktad och totalt oemotståndlig.

Hon är lite allt sånt som jag inte är. Jag behöver få bättre självförtronde och jobbar på det så gott jag kan, Sedusa kanske kunde hjälpa mig :)jag har ingen blogg, hoppas det funkar att jag bara skriver mailadressen :)

eemmabjork@hotmail.com

My

Roxie Heart-Stealer skulle jag väldigt gärna vinna, singel som man är och de känns aldrig som att man hittar något. Det skulle då absolut inte vara fel att vara oemotståndlig, speciellt inte när man har ett span som man inte är helt säker på om man kan få.. ;)

Line

Jag sulle vilja vinna eller "behöva" en liten Roxie Heart-Stealer i rosa. Jag har haft en sån otur när det gäller kärlek, men har blivigt så otroligt förtjust i en kille som jag nu hoppas på att det kanske blir VI! Men som sagt så är jag väldigt blyg när det gäller killar, Så jag tänkte att en liten roxie kanske kan hjälpa mig!

TACK för en super sööt & bra tävling!Merima

Jag skulle vilja ha health girl som många andra för att :jag känner att jag bara vill ge upp allting ibland, har gått igenom så mycket i livet, men jag håller det inom mig, hon skulle kanske kunna hjälpa mej att aldrig ge up, och att fortsätta kämpa :)meeriimaa@hotmail.com

Linda

Power Mum skulle jag vilja vinna.Hon skulle kunna hjälpa och påminna mig om att jag inte ska tappa mig själv när jag fått min dotter i juni. Att jag kan ha ett eget liv samtidigt som jag är världens bästa mamma till min dotter. Att ge mig styrkan att klara av ett barn på bara 8000 kr i inkomst i månaden.

Natteli

Jag skulle vilja vara med och tävla om Night Viper! Jag har nämligen en kompis som precis har åkt iväg flera mil hemifrån till en egen liten lägenhet för att plugga. Det är väl inga konstigheter i sig men till saken hör att hon är jätte mörkrädd och tycker det är jätte jobbigt att sova ensam i en annars så tom lägenhet. :) Så jag skulle vilja vinna Night Viper till henne så att han kan skydda henne om nätterna! :)

Linda

åh vilken rolig tävling :)

Jag skulle vilja vinna love guru, känner att jag behöver bättra på min självkänsla och tro på mig och inte vara så feg som jag är.

Ökad framgång säger jag inte heller nej tack till, kan behövas nu när jag slutar komvux så att jag får ett arbete.

Karin

Jag skulle verkligen behöva lite hjälp från Roxie Heart-Stealer.

"Roxie kan göra sig själv totalt oemotståndlig. Är du kär i någon du tror att du aldrig kan få? Roxie har kraften att se till att dina önskningar slår in."Det skulle verkligen behövas lite hjälp med den biten. Finns egentligen inte mycket att säga än att kärleken har stått mig över huvet i flera år, och tyvärr känner han inte lika mycket tillbaka som han än gång gjorde. Men jag sumpade det. Eftersom han inte försvinner ifrån näthinnan så måste det ju betyda någonting?

Elsa

Jag skulle vilja vinna Angel, varför? Jo för att hon älskar att hjälpa människor till ett bättre liv, och det är precis vad jag behöver. Efter jag börjat högstadet(går i sjuan, börjar åttan i höst) har allt varit ett rent helvete, mina så kallade "vänner" svikit mig och gjort så jag blivit deprimerad, hatat mitt utseende och skadat mig själv, rätt så allvarligt då. Och nu är jag fortfarande deprimerad men har slutat att skada mig själv, och därför skulle jag behöva Angel som kan ge mig tur,ett bättre liv och göra så jag kommer in på drömskolan jag skickat en ansökan till. Det är min annledning :)

linda

Åh de är så söta:)

Jag skulle vilja vinna voodollen Power mum och ge bort den till min mamma i present på hennes 40 års dag den 12 April :)Hon är precis det, en power mum men ibland skulle hon kanske behöva lite hjälp med oss bråkiga barn, fniss. Dessutom är hon lite lik min mamma till utseendet vilket såklart är ett plus ;)kram på dig linda!

/lindal

lendikkan@hotmail.com

Hanna

Såg att du ändrat stavfelet. Ser mycket bättre ut nu. ^.^

Caroline

Jag vill gärna vinna Lucy Willpower för det är precis så som jag vill och bör vara! Jag måste vara precis som Lucy om jag någon gång ska komma in på min drömutbildning, polishögskolan.

Jag har troligtvis in fysiken än för att klara det men jag tror och hoppas att Lucy skulle hjälpa mig att nå mitt mål!

Jag VILL så gärna bli polis och tillsammans med Lucy WILLpower så kommer jag att klara det!

Vilja

Hejsan! vilken mysig tävling, klart att man vill vara med. Skulle vilja ha en "LOVE GURU" eftersom jag skulle behöva lite mer harmoni i mitt liv, samt en bättre självkännsla. Nu håller jag tummarna :)

JOSS

Angel.

Den här tiden som jag går igenom just nu är ganska jobbig, och jag tror att det finns fler 15-16 åringar som är påväg att sluta nian också känner så. Tanken på att tvingas skiljas från sina bästa vänner får det att värka inombords, och dessutom är det svårt att veta vad vad man vill göra i framtiden med sitt liv. Det här året kommer att bli tufft för mig, minnena som jag samlat på mig under de senaste 10åren håller mig vaken om nätterna, och rädslan av att misslyckas i livet vägrar att försvinna ur mina tankar.Just nu känns det verkligen som att jag behöver en stöttande kraft, som hjälper mig genom de svåraste delarna. Därför tror jag att en Ängel vid min sida skulle hjälpa mig med mina val och svåra stunder i framtiden. <3

TESS

Jag har väldigt ont om pengar samtidigt som det är så mycket jag vill ha! Men man är ju en fattig student. Därför skulle jag vilja vinna Gordon Moneymaker som kanske kan hjälpa mig lite med ekonomin ;)

Amanda

Jag vill vara med. jag skulle vilja vinna Health Girl till min lille tiger till son. han föddes sjuk men vägrade ge upp. Nu går det bättre och bättre för honom men han får fortfarande kämpa. En vodoodoll till honom hade varit kalas. ^^

Ida

Jag skulle välja angel. Detta är för att jag är i en fas där det känns som att jag ska förlora alla runt omkring mig. Och eftersom hon beskrivs som odödlig är det perfetkt!! :)

Denise

om jag vann skulle jag vilja få söta Angel, jag är inne i en väldigt jobbig period där jag blir sviken av vänner och falska rykten flyger runt mig som stormar. Bråk med pojkvännen har varit vardag dom här senaste veckorna (pga ryktena då). Därför skulle jag vilja ha angel som kan skydda mig och hjälpa mig genom mina problem..

cassandra

"ANGEL", skulle jag vilja vinna den för att jag själv har problem och svårt. Inte just Jag men i min familj. Så den dockan passade perfekt på mig, självklart i rosa. ;)

Michelle [My life, my story, my words]

Jag vet inte om man får tävla om två. Men om man får det skulle jag gärna vilja ha "Power of Love Combo". Då skulle jag ge den ena till min fantastiska pojkvän. Det skulle vara gulligt att dela två livscoachar eftersom vi har varit med om mycket. Och det viktigaste av allt är att jag älskar honom.

JOSEFINE

Tycker att det är jävligt dåligt att du ens vägrar svara på kommentaren. Jag kan anmäla dig för det här Linda??

Safina

Hejsan. Jag skulle vilja vinna "Doctor feel good", eftersom att jag alltid är sjuk. Han kanske kan hjälpa mig =) /Safina. safina.nilsson@hotmail.com

Sandra Nordin

Jag vill vara med. Om jag vinner så vill jag gärna ha en (rosa) "Angel", just för att jag tappat väldigt många i min närhet och skulle behöva någon som vägleder mig när livet går i motvind. :)

Sara

Hej! Jag skulle vilja vara med och tävla om "Devil baby" därför att den skulle kanske kunna hjälpa mig att inte ta lika mycket skit som jag gör nu. Den kan få mig att bli lite tuffare och att ta för mig och att inte vara "för snäll" som jag ofta får höra att jag är. Tack för en jättebra blogg! MVH Sara

Kim

Hej.

Jag skulle vilja vinna: angel.Jag har precis flyttat 30 mil ifrån allt jag känner och älskar, i en liten by i Skåne till storstaden Göteborg. Ibland kan jag känna mig vilsen och lite bortkommen. Dessutom känna saknad. Jag hade älskar att få denna som kanske kan ge en lite vägledning. Och varför inte lite magi.

JOHANNA ARREMAN

jag skulle vilja vinna Love Guru, då han står för ökad harmoni, framgång och självkänsla. Jag känner mig just nu väldigt stressad och pressad inför framtiden då jag tar studenten snart, jag finner ingen ro nånstans och det påverkar min relation med familj och pojkvän. Något jag också behöver öva på är min dåliga självkänsla, vilken alltid har varit ett stort problem för mig.johannaarreman@hotmail.com

Nicole

Jag skulle vilja ha Angel,rosa.

Det passar bäst in på mig förtillfället, känns som att vägledning i livet behövs väldigt mkt när man har svåra val framför sig.

Lilla ängeln kanske skulle hjölpa mig en bit på vägen..hihi.min mail:

little-june@hotmail.com

Emilie L

Angel

Skulle verkligen behöva en liten skyddsängel sådan olyckfågel som jag är :P

Erica ~Bf 31 Juli 2009~

I min mage ligger just nu en vilt sparkande bebis. I juli beräknas det lilla underverket att titta ut och då skulle det vara guld värt att att ha Baby Charm vid min sida. Endast det bästa är gott nog åt min lilla skatt, och som nybliven mamma behöver man all hjälp man kan få. Så vinner jag vill jag alltså ha Baby Charm :D

elin

Jag skulle välja Angel. "Hon använder sina övernaturliga färdigheter till att skydda och vägleda".Hur bra låter inte det? alla skulle behöva ha en liten Angel isåfall.

sofie

Lucy Willpower,

hon skulle nog hjälpa mig att komma igång att träna, jag har sagt i ca ett år nu att jag SKA börja träna, men jag har alrig varit riktigt peppad..

Jag skulle vilja vara som hon, älska att träna och inte skjuta upp det hela tiden.

I need her! <3

O l i v i a

Jag skulle vilja ha Angel.Varför? Jo för att jag är lite som henne. Jag gillar att hjälpa folk med problem och jag skulle behöva lite av en Ängel som kan skydda mig mot all ondska som finns i världen.

Linnea :>

roligt med tävlingar ;)

molly

Jag skulle vilja ha Angel

För att hon skyddar mig och vägleder mig, Jag har inte haft så himla lätt med kompisar osv i skolan..

Sofia

Ha en bra dag!

kidabouche

powermum till min mamma! Hon est une powermum!

mitsukai

Jag vill ha Siouxsie!Passar mig perfekt =)

Folk behöver följa sin egen väg, endast då kan man hitta lycka och frid, hälsa och kärlek!

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

http://molnboanna.blogg.se/2009/march/vinn-voodoll.htmlHar länkat där.Jag skulle gärna vilja vinna en powermum, känner mig mest som en trött och trist mamma när man kommer hem från jobbet och skall umgås med son och laga middag samtidigt.. kanske skulle en powermum hjälpa.

C h a r l o t t a

Jag skulle vilja ha Health girl eftersom hon "har en starkt vilja och ger aldrig upp. Hon tycker om att ha kontroll över sitt eget liv" precis som jag!

Jag tvingades växa upp rätt fort så att säga eftersom min pappa dog i cancer när jag va 14 år. Och därefter fick jag mer eller mindre ta hand om mig själv (även om jag inte bodde själv). Jag är målmedveten och och försöker se allting från den ljusa sidan, och låter inte något bryta ner mig totalt (nu låter det kanske som att jag inte brydde mig alls att han dog, så är inte fallet!).Det står också att health girl hjälper en att må bra, och lite extra "må bra-känsla" är något jag alltid vill ha! :DKram på dig!

LindaH

vilka söta! jag skulle vilja vinna "Pascal le Chef" då jag blir färdig kock om lite drygt 2 månader kan det vara bra med lite extra tur när man ska ut och jobba!ha en fin dag!

Andrea

Health girl, helt klart. jag är verkligen en sådan person som vill ha kontroll över mig själv & älskar att träna. Men anledningen att jag vill vinna är att jag har kommit ner i en svacka. Min fot är trasig så att jag inte kan spela fotboll längre och nu behöver jag lite push på vägen för att se till att jag kommer tillbaka igen :) ha det bra

Anonym

Om jag vann skulle jag vilja vinna Angel :)

Enligt mina vänner är jag tjejen "som alltid är överdrivet snäll mot alla". Jag har själv en hel del psykiska problem som jag försöker att bli fria från, på något sätt inbillar jag mig att Angel kanske skulle hjälpa?

sabina

Jag skulle vilja vinna Love Guru.

Efter som den ska hjälpa med ökad harmoni, framgång och självkänsla.Skulle verkligen ha hjälp med självkänsla. Den ligger verkligen lågt. :/

ALice

Jag skulle vilja ha "Roxy heart stealer" just för att den är faktist rätt så olik mig, den symboliserar även att önskningar slår in, och jag har många önskningar som jag skulle vilja slå in. Även kul att den "fångar hjärtan" och det är ju super gulligt, kul att se vad som skulle hända om man fick en sådan här i ens ägodel.Älskar din blogg

Alice

Jenny Lennartsson

Angel

Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet.Denna va söt & det som den står för lät jätte bra & skulle passa mig,hoppas jag vinner denna :O)

Mariekawaii

jag hade valt Health girl eftersom jag vill bli starkare och påminna mig själv om att aldrig ge up! och se till så mitt nya liv har mer kontroll än det gamla, skulle vara underbart med en liten kompis coach som påminner mig :)http://luckytime.blogg.se/2009/march/tavling-vodoodolls.html#commentRSON

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha "Devil baby" eftersom att vi är väldigt lika.Många som nyligen lärt känna mig tyckte att jag såg lite och snäll ut, men det visade sig vara helt fel!

Jag älskar att jävlas med folk och vara störande och jag struntar i om folk snackar bakom ryggen på mig!En lärare skrev på mitt diplom jag fick i nian."Liten och vän... på utsidan ja"Det visar att jag även jävlas med lärare..ingen ska komma undan! MOAHAA!

Emelie

Jag måste bara säga att jag älskar din blogg! =)

Om jag vann skulle jag faktiskt vilja ha dockan " power mum" och jag skulle ge den till min mamma.

Hon är helt otrolig, hon har förlorat sin man men ändå klarat att ta hand om sig själv och sina tre barn! Hon är alltid glad och positiv och sätter alltid familj och vänner först. Hon förtjänar den här dockan!

Hon är en äkta power mum! =)

Linda

Jag skulle vilja vinna Angel.

Anledning är för att jag vill ha Angels hjälp till att ta mig igenom min depression som är väldigt svår igen, jag vet just nu inte hur jag ska klara det.

Men tror det skulle vara lättare med en liten Angel (:Mail; LindaAsp@live.com

evamar - tävlingsblogg

Jag skulle helst ta en Sedusa om jag vann. Hela livet har jag fått höra att jag är snäll, söt och gullig och alla killar gillar att prata med mig och anförtro sina tjejproblem åt mig. Nu vill jag vara oemotståndlig och den som alla killar vill ha istället för att vara en evig kompis.

elin

Jag vill vinna: Angel, för att den skulle passa mig utmärkt då jag har mina dåliga stunder i livet och kommer in i mina mörka svackor. Då skulle det vara en stor trygghet med något litet som kan vägleda en och få en på bättre tankar, och som även skyddar mig från mina negativa tankar om det som händer och sker här i världen.Du får kontakt med mig genom mailen som jag skrivit ovan =)Tack!/Elin

erica

Roxie Heart-Stealerför att det vore kul att äga en äkta voodoll, har hört mycket om dem, och den där vore perfekt när man vill ha lite extra tur kanske :) kram

michellevonwalden

Om jag vinner vill jag ha Roxie Heart-Stealer

för att jag är olyckligt kär i en person så jag skulle vilja ha lite hjäpl av Voodollen att vinna hans hjärta :P

Sandra [2barnsmamma]

Power Mum skulle jag vilja vinna!

Emma

Jag skulle vilja vinna Trinity för att hon verkar vara en sådan färgsprakande individ och med henne som hjälp skulle jag kunna uppfylla mina mål och drömmar. Att ha Trinity i närheten skulle hjälpa mig att inte tappa fokus, utan att kunna ge allt varje dag. Att se henne skulle pigga upp och pusha på då jag tappar tron på mig själv och hoppet om ej ljus framtid. Jag tror och hoppas att hon skulle hjälpa mig att kämpa mig igenom de första åren som jag, som 16-åring, står på egna ben. Hon skulle lysa upp alla tunga kvällar då jag är helt slutkörd, för jag vet att jag kommer längta hem då.

Elin

Jag skulle välja "Devil Baby" eftersom jag känner ibland att jag irriterar mig på en del människor. Kanske denna lilla "djävul" kan hjälpa mig med det?Hoppas verkligen att jag vinner denna tävling, för en sån liten voodoll vill jag verkligen ha!Länkat har jag gjort här: http://edvinsmamma.blogg.se/tavlingar/2009/march/tavla-om-en-voodoll.htmlEmilie

Jag skulle vilja vinna en Voodolls, en vit ninja - de ska beskydda en från sina fiender, och jag skulle behöva beskyddas från min allra största fiende - mig själv. Allt jag försöker mig på genomsyras av att jag sätter för stora krav på mig själv och att jag pressar mig själv till det yttersta. Jag tror helt enkelt att en Ninja skulle kunna hjälpa mig på vägen från att slippa det! ^^

Härligt tävling förresten! :)

Liza

Get-in-Shape Combo

Dags att komma i form? Nu finns det inga ursäkter längre.....
Den passar såååååå bra på mig nu då jag har börjat med GI o motivationen e la sådär. Sambon kör tvärtemot så han är träningsfreak så nu behöver vi verkligen Get-in-shape-combon

louise

Jag skulle behöva en Brain docka. Ska plugga vidare på högskolan till hösten, behöver all hjälp jag kan få.

Nicole

Jag skulle vilja vinna Power Mum.Med 2 galna ungar, en klåfinger-klätterapa på 10 mån och en trotsig blivande 3 åring så skulle jag behöva all kraft jag kan få. Kämpar med att bli frisk från min anemi samtidigt som jag försöker vara en supermamma-sambo-kompis...

Så en liten extra boost i vardagen skulle verkligen behövas just nu.

moonzanna

jag önskar mig en ANGEL för det är just vad jag kan behöva för att ge mig ´kraft och styrka nu när min farmor är så otroligt sjuk och snart kommer att försvinna ifrån mig...

hannah

Jag skulle vilja ha en Health girl!

Jag vet att jag själv är väldigt dålig på det där med att ha tålamod. jag ger upp väldigt snabbt & när det inte går som jag vill, så är det kört helt enkelt. jag har ca 2½ månader kvar till studenten, och jag skulle vilja kunna fokusera såå jävla mycket den sista tiden. men tyvärr går det inte som jag vill och då skiter sig allt. & även efter studenten vill jag att health girl ska hjälpa mig att kämpa & inte ge upp när det kommer till jobb-sökande osv.! Allt det här med skolan och så går ju ut över min pojkvän, och det är något jag absolut inte vill ska hända. Men det blir lätt så, när man halkar efter för att det går skit. jag ger upp för lätt! Det måste det bli ändring på =)

© A N N A » Design, foto, tävlingar!

-> POWER MUM- skulle vilja vinna den till min mamma så hon har något att ha på nyckelknippan.

En grej som för henne skulle betyda mycket, och för mig skulle betyda mycket att ge bort.

Hon är verkligen en Power Mum, hon kämpar genom dagarna med trasig rygg, vissa dagar kan hon knappt gå pga smärtan. Ensam, lagar mat, hänger tvätt, diskar, ALLT! Hon är en power mum och förtjänar något litet och sött som piggar upp vardagen!

Kajsa

"Edge är självsäker, kaxig och envis.", en liten bitch med andra ord.

Det är tamej fan jag det, jag kan få exakt som jag vill med mina små knep jag har!

Lina

Jag skulle vilja ha Nathoo.

"Nathoo lär dig bli stark och modig. Han hjälper dig att lyckas med svåra utmaningar under tuffa förhållanden."Jag tror att han skulle passa mig då jag viker mig alldeles för lätt så fort något sätter för stor press på mig. Jag skulle vilja ha styrkan att i stället stå på benen och känna att jag kan klara det här. Nathoo skulle kunna vara den som ger mig den styrkan och modet att klara av utmaningarna.

Roxanna

Jag skulle vilja vinna Baby Charm till min syster och hennes man eftersom de väntar barn i början av juni. Det är deras första barn och jag vill inte att deras förhållande ska bli dött pga en bebis som tar all tid. Därför vill jag ge denna till dem om jag vinner, en kul present som jag vet uppskattas :)

Tania

jag vill vinna Lucy Willpower för att jag har verkligen ingen självdicisplin och detta funkar inte ihop med min träning & min dröm att en gång få stå på Bodyfitness scenen.Bjuder någon mig på godis,kakor,chips eller nått så kan jag inte tacka nej,jag kan verkligen inte det.jag försöker verkligen men sötsuget tar över. Jag vill kunna få kraft att motstå detta och förverkliga min dröm.

Linda

Jag skulle vilja vinna: Health girl eller Love guru.Varför? För jag håller på att bli frisk ifrån min bulimi som jag haft sen 2005, numera är mitt fokus på att få ett normalt förhållande till mat. Men det är så svårt att ta sig ifrån de gamla vanorna. Skulle behöva ha något som peppar mig att orka hela vägen till "friskheten". För jag har egentligen alldeles för mycket omkring mig, läser termin 3 till sjuksköterska och släpar allt ifrån termin 1 och måste klara av allt det för att få gå vidare i utbildningen, annars måste jag ta uppehåll. Och då blir jag utslängd hemifrån.. Så nånting som peppar vore himla värt. :)

caroline

hey :)

först vill jag säga att du har en mycket fin blogg!givetvis vill jag vara med och tävla om dessa söta saker.

jag skulle vilja vinna mr right.

varför jag vill vinna honom är enkelt. jag har träffat killar jag verkligen gillat hur mycket som helst, dock har ingen utav de varit bra för mig. den ena har tagit droger, den andra har varit otroligt svartsjuk och haft ett överkontrolerande behov, den tredje har varit otrogen och så har det fortsatt.. därför skulle jag vilja ha någon som får mig att inte ge upp, någon som får mig att fortsätta tro att just han, den rätta finns där ute någonstans. att med nog mycket tålamod och väntan kommer jag finna honom.hade bra / carro

Laura

Jag är nog en black mamba, gillar inte egoister å ja jag tycker man inte ska tjata i biosalongen... sen är den ju snygg oxå!

sabine

Hej! Roxie Heart-Stealer (rosa) skulle jag verkligen inte ha något emot att vinna. Jag har varit tillsammans med min kille till och från i 5 år snart. Han vet inte vad han vill göra med sitt liv, vilket påverkar vårat förhållande väldigt mycket, därav att vi haft våra uppehåll i förhållandet en del gånger. Jag skulle behöva något som höll honom kvar, som ser och hjälper mig att få honom att förstå att jag älskar honom över allt annat i världen. Som får honom att förstå att jag aldrig skulle hindra honom från att leva ett bra och roligt liv. Kanske, kanske, skulle en Roxie Heart-Stealer hjälpa mig med detta?!Min mail är: selinassyster@hotmail.com

Blogg: http://sabines.blogg.se

Hanna

Hej Linda!

Jag står inför en stor livsförändring då jag och min sambo separerat. Eftersom jag bor 40 mil ifrån famil och vänner är det en lite knepig situation och jag skall nu, för första gången på mina 23 år, stå på egna ben. Jag har hoppet uppe och känner att världen ligger inför mina fötter men det skulle kännas tryggt att ha den lille Love Gurun till hjälp i dessa (och kommande) märkliga tider. Vad som komma skall är fortfarande oklart, men jag vet att det kommer gå bra; kanske bättre med den hjälpsamma Gurun.

nathalie

Mr Right är ärlig, omtänksam, humoristisk, vältränad, romantisk och en fantasifull älskare. Han är en fantastisk kock och tar gärna hand om disken också. Mr Right skulle aldrig drömma om att sitta och pilla sig i naveln och rapa framför TV:n. Han snarkar inte och är alltid noga med att fälla ner toasitsen. allt utom det där med toasitsen passar in på min pojkvän, så därför vill jag vinna "MR RIGHT" för att sen ge den till honom :)

sunniva

Jag skulle vilja ha Angel då jag håller på att göra MYCKET stora val i mitt liv. Jag bor nu i Östersund och jobbar på McDonald's, jag funderar på att göra något av mitt liv och flytta till stockholm och följa min dröm.. då måste jag givetvis lämna min mamma och mina kära syskon, inte för att glömma min sambo.dessutom har jag haft så extremt mycket otur på sistone. allt från småsaker från att spola ner min mobil och tappa bort min kamera till att vara sjukt mest hela tiden och ha ryggbesvär som gör att jag mår ännu sämre och måste till sjukgymnasten och få hjälp.. det i sin tur leder till att alla på jobbet är sura på mig för att jag är sjuk och mår dåligt och inte jobbar.Angel vägleder och skyddar mig, vilket jag känner att jag VERKLIGEN behöver nu. Som du kanske ser..

joanna

grymt kul med alla dessa tävlingar!:D en riktigt fin bonus till din annars så underbara blogg!jag skulle vilja ha Angel, men inte till mig själv utan till min sambo.. de känns som att han skulle behöva den med tanke på hur långt han har kommit i livet de senaste åren.. hur mycket han utvecklats och fått förståelse för vad livet verkligen betyder.. han har tagit sig ur två stora beroenden och kämpar fortfarande! vill att han ska hålla sig på topp och fortsätta kämpa tills han nått dit han vill.

Angelica

Perfect Couple skulle jag vilja ha om jag vann. Skulle vara skoj att kunna ge den vidare till gubben min så han förstår den söta piken att han bör snart gifta sig med mig :P

Anonym

Jag vill också vara med och tävla!

Jag skulle välja Angel då jag nu fått barn för snart 8 månader sen. Så den skyddar mej och min familj från all olycka.saralovdahl.blogg.se

johanna

Hej!

Jag skulle vilja vinna Health girl eftersom jag har alltid varit en människa som inte tror så mycket på mig själv och igentligen vet att jag kan så mycket mer än vad jag kan. Med Health girl kommer jag kunna tro mer på mig själv och förstå att jag räcker till och är en stark människa som inte ger upp i första taget.. :)

linda

Baby Charm är den söta dockan jag önskar vinna till min nyfödda systerdotter och hennes mamma. Den skulle passa perfekt att sätta fast i hennes vagn. Elsa som hon heter är första barnet och min syster o hennes kille är unga föräldrar... känner att dom kan behöva all tur dom kan få med min ubderbara systerdotter L

kram

Linda Bui

Angel skulle nog passa mig mest. "skyddar" och vägleder annat folk. Omtänksam och hjälpsam mot människorna runt omkring mig.

Linda

Angel skulle jag vilja vinna, då jag vekligen skulle behöva en skyddsängel. Man kan väl säga att jag har haft rätt mycket ortur när det gäller skador. Har brutit båda armarna, fått kronisk benhinneinflamation, sprika i näsbenet för att nämna några.Ha det ra

Agge

Roxie Heart-Stealer skulle jag ha om jag vann

just för att få tillbaka mannen jag älskar. o jag kan behöva lite tur på vägen

Henrietta

KATA

Skulle jag verkligen behöva eftersom att jag måste få en spark i baken ibland... Ibland är jag bara så jäkla seg att komma igång med det jag ska göra, jag börjar alltid i sista sekunden. Kata skulle tydligen göra mig mer handlingskraftig, vore kul å se om det funkar =)

Emma

Hejsan :) Jag skulle vilja vinna Bridella. Därför att jag känner att hon och jag skulle passa bra ihop. Ha någon som sover vid min sida om nätterna :)

katarina

Black Mamba skulle jag vilja vinna för den passar mig och min coola stil.

Hälsningar katarina

e

Jag skulle bli superglad om jag vann "Scooby". Jag har två katter och en hund (och min pappa har cirka 50 draghundar) och djur är det absolut bästa och finaste som finns. De lyssnar och uppskattar en alltid. Och jag tycker att det finns allt för många djur som blir illa behandlade. Just därför skulle jag vilja vinna en Scooby, så att han kan beskydda alla oskyldiga små djur åt mig :)

Beatrice, blivande mor -09.

AngelJag har varit med om mycket för att vara så ung. Dessvärre så är jag nog inte ensam.. Men denna lilla ängeln skulle bli min skyddsängel och påminna mig om att jag faktiskt har överlevt och att livet hela tiden blir bättre.

Emma

Hej!Eftersom jag är en ganska nybliven mamma till en helt underbar dotter. Så skulle jag vilja vinna Baby Charm. Man kan önska sig all tur i världen när det gäller ett barn och en fin docka skulle inte skada. Jag vill göra allt för min dotter och hoppas att jag vinner denna söta babu charm dockan som kan påminna mig om min dotter när jag börjar jobbar igen =)Kram!min mejl adress: emmapelosio@live.se

marie

Dem är så gulliga voodoll :D

Linda

jag skulle vilja vinna Roxie den rosa(heart steeler)

har fått riktiga vårkänslor nu och df skulle jag vilja stjäla ngns hjärta <3. men skulle behöva lite hjälp därför passar roxie mig så bra.

Anonym

Angel: "Hon är klok, omtänksam och älskar att hjälpa människor till ett bättre liv. Hon håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt."Jag och min sambo har väldigt länge försökt att skaffa tillökning (en liten bebis), utan någon framgång. Det tar väldigt på krafterna. Så Angel skulle passa oss. Vem vet, med lite vodoll-kraft kanske det blir bebis snart ;)

Carita

Hej. Jag är gärna med! :)

Jag vill vinna "Linda Shadowe" för den skulle passa mig, jag är rätt feg av mig och det stod att den skulle ge självförtroende. Det skulle jag behöva i massor! Och vill verkligen ha kraft till att förverkliga mina drömmar, jag har massor men är för feg för att ens våga tänka så långt!

BETTINA

Hej! :) jag skulle jättegärna vilja vinna scooby då jag värdesätter min hund bland det högsta i livet. Nu börjar han dock bli gammal, börjar småhalta lite om man bara varit ute i en timme med honom och jag vet att han inte har alltför länge kvar att leva. Jag skulle därför vilja ha scooby, som om han skulle kunna beskydda min hund så att han orkar mer och kan klara sig lite längre!

Kram Bettina , varstagrymmatjejen@hotmail.com

Tina

Åh små voododolls är så söta, jag skulle vilja vinna Devil Baby. Därför att jag känner igen mej lite eftersom jag har väldigt kort stubin och hetsigttemprament.. Hoppas hoppas jag vinner:)

Tindrazz

Hej :)Jag skulle utan att tveka välja Roxie. Min lilla älsklings vovve heter Roxie och precis som Voodo dockan fångade hon mitt hjärta första gången jag såg henne!Min lilla tjej är helt underbar, varje gång hon vill ha något kopplar hon på charmen om blir helt oemotståndlig! Hennes puppy eye blick smälter alla för =)Jag skulle vilja ha en liten mini Roxie som alltid kan följa med mig. Det skulle göra att det känns som min älskling alltid är med mig!Kram

Linnéa

Hej Lily! Jag har faktiskt fått in på voodolls.se ett par gånger för att beställa en docka då de inte finns att köpa någonstans där jag bor. "Angel" är den jag fastnat för, min mamma har en "power mum".Jag har det lite jobbigt just nu och är ganska skrockfull och tror på allt sånt där konstigt :-P Tyckte det skulle vara skitkul att vinna! :-) Angel har alltid varit min favorit!

Carro

Jag vill vara med :) Men om jag vinner så vill jag ge Angel i turkost till min mamma. Hon är jättesnäll och hjälper till och fixar hemma hela tiden. Hon har funderat på att köpa en Voodoll och då tänkte hon köpa just Angel, men det har inte blivit av och hon skulle bli jätteglad om hon fick henne. Hon skulle nog bli väldigt överraskad också. Jag tycker att Angel passar in på mamma, så jag skulle bli jätteglad om jag vann och kunde ge henne den :)

Sara

Om jag vann skulle jag välja Power Mum. Jag är ensamstående på heltid till en underbar grabb på snart 1 år.. Och det tar på krafterna att alltid vara ensam, inte kunna få någon avlastning och så vidare. Jag behöver lite styrka, kraft, jag behöver en voodoll!http://daxfortavling.blogg.se/2009/march/-40-.html

Annelie von Matérn Fallqvist

Hej Linda!

Om jag vann skulle jag vilja ha: "Perfect Couple".

Dessa små underbara varelser skulle passa perfekt för mig och min pojkvän. Vi har varit tillsammans i lite över ett år och för det mesta är allt bra men som i alla relationer förekommer det ju självklart lite dispyter.

Men en sak är säkert, jag ÄLSKAR honom. Så jag skulle vilja vinna the Perfect Couple till mig och min pojkvän så att vi kanske med hjälp av dem? håller ihop för alltid :)

Kram Annelieannelie.vmf@hotmail.com

http://annnelies.blogg.se/

Liz

Liz

Ojoj, jag vägde mig igår och det siffror jag såg var inte små.

Det här med att sluta röka var ingen Piece of Cake.

Jo, eller, det är ju det som är problemet.det har blivit alldeles för många såna där cakes på sista tiden.

En "Health girl" kanske hade fått mig att bli mer medveten.

Man SKA inte byta ut ciggen mot nåt annat, men det har jag tyvärr gjort.

Kram från Liz i Malmberget :)

Emelie

Hej Linda!

O jag vann skulle jag önska mig Angel eller Power of Love Combo.

Jag skulle ha den på väska eller i bilen då jag behöver all hjälp och vägledninge i livet jag kan få just nu. Har en hel del vägar att välja och behöver en guide!

Vinner jag power of love combo skulle mannen få med sig en som tur på sina bortmatcher!

Tack!

Kram Emelie

Em

Jag skulle valja Angel om jag vann. En nara van miste nyligen sin

lillasyster & har det saklart jattejobbigt just nu. Hon har alltid alskat

voodolls & jag vet att lilla Angel skulle sprida lite ljus i den hemska

tillvaron hon lever i just nu.''Angel håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt.'' - Eftersom jag sjalv inte ar i Sverige just nu & kan ta

hand om min van skulle det kannas fint att fa skicka henne en

liten Angel i mitt stalle.KramarPuma

Åh vilken rolig tävling!Jag skulle vilja ha Princess Lalita, hon skulle ge mig en "sagolik dragningskraft". För mig känns det viktigt att ha en dragningskraft, både i kärleken och i vänskap. Och jag känner att jag, för att få den dragningskraften jag vill ha, kanske måste göra till mig mer än vad jag borde. För mycket smink, för annorlunda attityd... Denna dockan skulle kunna hjälpa mig med att lita mer på min "inre dragningskraft" och inte bara ty mig till det yttre. Hjälpa mig med att vara mig själv, men ändå tro på att jag kan vara vacker och intressant, utan smink och en annan personlighet!Tack! Jag hoppas verkligen att jag vinner!

linnea

Om jag skulle få en skulle jag vilja ha Baby Charm.. Hon var så otroligt söt och jag känner just nu att jag skulle behöva lite harmoni.. Det är så mycket med skolan och jag jobbar ingenting under skoldagarna så jag känner att det skulle vara bra med en lite baby charm i handen som skulle kunna hjälpa mig få ro i livet. Kram!

Anonitota

Jag vill gärna vara med och tävla!

OM jag vinner skulle jag vilja ha en "Power Mum". Jag har en 1-åring som börjar bli mer och mer självständig och ibland prövas tålamodet. Att få lite extra krafter när man är trött och känner sig sunkig skulle inte vara fel... :D

yudith

Okej nu hoppas jag att jag har lite tur denna gången.Jag skulle välja Health girl

varför: för att jag för en månade sedan började min resa mot en lättare jag. Jag har redan på 1 månad gått ner 7kg och min startvkt var 75. Så jag känner att denna skulle hjälpa mig att hålla mig i detta spår för att nå min målvikt!Det är ingen lätt resa jag görKram på dig

yudith

Okej nu hoppas jag att jag har lite tur denna gången.Jag skulle välja Health girl

varför: för att jag för en månade sedan började min resa mot en lättare jag. Jag har redan på 1 månad gått ner 7kg och min startvkt var 75. Så jag känner att denna skulle hjälpa mig att hålla mig i detta spår för att nå min målvikt!Det är ingen lätt resa jag görloverchica89@hotmail.comKram på dig

Rebecca

Jag skulle vilja vinna Nathoo då jag har det svårt och trivs inte med min utbildning, så det hade varit skönt att kunna få hjälp med de utmaningar som mina kurser ger.

Jenny Sellsve

Trinity ger dig kraften att lyckas och uppnå dina mål.Något jag verkligen behöver nu. Det har hänt så mycket i mitt liv nu som jag tagit mig ur med hjälp av mina drömmar, så det vore ju underbart att ha något som kan symbolisera detta:)

Sara

Jag skulle vilja vinna Health Girl då jag tror hon kan hjälpa mig i min kamp mot de där extra kilona. Försöker träna ofta men skulle behöva Health girls starka vilja och att aldrig ge upp.

linnea heter jag (:

Jag skulle verkligen vilja ha Brain.

Varför? För han skulle nog verkligen kunna hjälpa mej genom skolan, eftersom att jag inte har det så lätt där. Eftersom att jag har extra svårt för matte så kan ju Brain hjälpa mej superbra, det står ju att han kan räkna ut matematiskaproblem supersnabbt. Så det skulle vara underbart om jag fick ha tillgång till hjälp på det sättet. (:jordgubbspuff@hotmail.com

Lojs

Jag vill vinna Zombie Magician för att han är som jag ;)

Sandra

Jag vill vinna "Devil baby" bara för att jag är riktigt jävlig mot folk ibland.. haha.. jag hatar dryga typer! Det är verkligen jag, så den voodollen skulle passa superbra till mig :) Dessutom är den söt, och söt kan jag oxå vara ibland ;DKelly

ja skulle vilja vinna Love Guru som hjälper mig i framtiden med framgången, min egen självkänsla och kärleken.har ganska dåligt just nu med allt det där så det här kanske hjälper mig.

Åsa

Health girl, jag har ofta väldigt lätt att ge upp... för tidigt, orkar inte kämpa.

Emelie

jag skulle vilja vinna Health girl "Health girl har en starkt vilja och ger aldrig upp,Health girl är målmedveten och försöker alltid ha en positiv inställning."Jag går tredje året på gymnasiet, och det är väldigt svårt nu sista terminen och jag har känt många gånger att jag inte orkar längre och vill bara ge upp, har funderat många gånger att hoppa av och jag har många gånger gråtit på grund av det. för att allt är så stressigt och det känns som om alla får mycket bättre betyg och alla vet vad de vill göra med sina liv och det vet inte jag(vet dock att jag vill gå på högskola). jag skulle behöva extra kraft från en voododoll, en som kan ge mig kraft att fortsätta kämpa och att inte ge upp..

fyller år den 29 så det skulle också vara en fin efterskotts present :P

Malin

Jag vill verkligen vinna Angel! Varför? Hon skyddar från allt ont och vägleder än genom livet, det är de enda man kan begära! :)

Lisa.

Jag skulle vilja ha Love Guru och varför jag vill ha den är för att ge den till en vän, hon har känt sig nere på senaste tiden och det skulle vara fint att uppmuntra henne med en sån söt filur.

Mari

Jag vet inte vad jag vill med livet och har aldrig vetat men en sak är säker och det är att jag ska lyckas, no matter what. Står verkligen på den plats där jag varken vet ut eller in. Det känns som om jag väntar på något.. kanske en uppenbarelse? Minsta lilla tecken skulle troligtvis hjälpa mig och verkligen uppskattas. Men tills dess skulle jag behöva hjälp på traven av Trinity :)

malin

Roxie Heart-Stealer

Jag har varit singel i lite över ett år och har nu hittat en kille som jag är lite förtjust i och det ser ganska ljust ut men det vore väl inte fel att få denna som kan ge min lite extra tur och ett hopp om att det funkar

Sessan

Jag tycker du har riktigt roliga tävlingar så nu eltar jag i ännu en :)

Jag skulle vilja vinna en rosa "Angel". Anledningen till mitt val är att jag haft/har det kämpigt med en person i min närhet & jag skulle skulle känna att denna vakade över en & gav mmig styrka & självförtroende.Kram

Louise

Lucy Willpower :)det är typ för att jag tränar varje dag i veckan verkligen :) och jag är igång i stort sett hela tiden jag gör aldrig ingenting:) och jag kan nog behöva lite voodo kraft för att orka :)

jag finns på min msn : p18flickan@hotmail.comha det bra puss / Louise

Lindisen

jag är med!

http://lindisentavlar.blogspot.com/2009/03/voodoll.htmlJag vill ha Angel. Den ska få var bredvid dotterns säng eftersom den skyddar från allt ont och ger vägledning i livet =)

Hawna

Health GirlPassar mig perfekt! Henne skulle jag behöva nu. Jag ska snart byta jobb vilket blir en stor förändring. Jag hoppas verkligen allt kommer bli bra där. Health girl kan se till att det blir så.

sisse

Jag skulle önska att jag fick Angel, av den enkla anledning att jag skulle behöva någon som vakade över mig igenom livet, speciellt så jag kan komma ur den här deppresionen. Mvh Sisse

Mierdadelpollo@hotmail.comwww.sisselafriberg.blogg.se

Marie H

Jag vill gärna vinna "Angel", för jag behöver verkligen en personlig skyddsängel i livet just nu. Har bara en månad kvar på mitt jobb, och letar nytt utan att få napp. Kanske Angel kan hjälpa mig på rätt väg?Jag har mail gullesnuppan@passagen.se eller så hittar du mig på http://mariehelena.blogg.se

Jessica S

Hejsan!!

Hamnade här för ett tag sedan av en slump, en av mina bästa vänner heter samma som dig. Både i för- och efternamn =o) Så jag trodde det var hon som skaffat en blogg. =o) Vill gärna vara med i din tävling, och om jag vinner skulle jag vela ha en (rosa)"angel". Vår familj har varit med om mycket jobbigt under förra året, värsta var att vi miste våran älskade dotter/lillasyster som bara blev 9 veckor gammal. En "angel" hade kunnat, tillsammans med våran piga, skydda oss och vaka över hela vår familj i våran kamp att komma tillbaka till det "livet" där vi kan må lite bättre och leva med saknaden av vår lilla Sissie.Många kramar!!

Jeanette

Hejsan!

Jag skulle behöva en Angel, eftersom hon tydligen är den som vägleder och skyddar en, och håller efter människor som har det svårt. Har en sjukdom i släkten och jag hoppas inte mina barn ärvt den.

Länkar från min blogg

Therese - Lurans blogg

Trinity är den magiska docka som jag skulle behöva, börjar ett nytt jobb nästa onsdag och skulle nog behöva lite "magi" att göra en raket karriär ;-) Eller som stöd för att våga förverklgia mina drömmar och idéer av min hobbyverksamhet som så smått börjat växa... kanske kan det bli ett företag en dag?har länkat http://lurans.blogg.se/2009/march/tavlingstips-i-massor.htmlSå nu håller jag tummarna hos dig då du har två tävlignar igång ;-)Kram

Julia

Jag skulle vilja vinna Roxie, eftersom min pojkvän gjorde slut med mig för en vecka sedan så det skulle kunna muntra upp mig lite.

Roxie är nämligen expert på att fånga hjärtan. Hon är väldigt kreativ och hittar alltid sätt att få den hon vill ha.

Det vore något för mig!

Sara

Jag har alltid haft problem med den "rätte" kärleken. Har genom alla tider fallit för fel kille vilket har lett till att jag har undvikit förhållanden under så många år(är 19 år och har bara öppnat mig för en). Tillslut hittade jag en person jag trodde var helt rätt. Öppnade hela mitt hjärta för honom men blir sedan dumpad efter en lång tid tillsammans. Har väl förlorat hoppet nu om att hitta någon, men jag vill inte ge upp men det känns som att jag är väldigt nära. Därför tror jag dockan Roxie Heart-Stealer skulle passa mig perfekt. Att den kanske skulle hjälpa mitt lilla hopp om att hitta någon som passar mig och inte skulle svika mig. Ärligt så vet jag inte om denna docka skulle vara till så mycket hjälp, men man kan ju alltid hoppas! :)

Jenny

Roxie Heart-Stealer är nog gjord för mig! Vet inte hur jag bäst ska kunna förklara varför. Historien till varför jag sitter här i min nya livsituation är lång och har innehållit många uppförsbackar men även nån liten nedförsbacke! Men sitter här nu idag och känns som en nyasfalterad lång raksträcka med solen och vinden in nacken! Jag har äntligen kommit på fötter och börjar känna mig sakta men säkert starkare och framförallt stark i mig själv! Jag kan själv! Nyttig men jobbig resa. Nu saknas bara en sak... den ständiga jakten efter the one! Finns han där ute? Behöver nog lite hjälp av en liten söt sak i handväskan! Så jag får nån att dela min härliga resa på den nyasfalterade vägen med medvinden i nacken! Skulle behöva lite hjälp av en rosa Roxie Heart-Stealer...jennylindqvist.blogg.se

Eliyana

Den första jag såg var captain hook och kände direkt. Det där är min!Varför är lite svårt att förklara. Men med en tingeling på armen har jag världens funderingar på hook på andra. Och jag känner att jag är menad att göra något och för att nå det gör jag vad som krävs (som att åka genom vilken storm som helst). Och ibland tappar jag bort mig, vilse ute på haven och då är det bra att ha sin egna hook så att man hittar tillbaka på rätt spår igen.

Hanna

Jag skulle vilja vinna Linda Shadowe. Jag börjar på gymnasiet efter sommaren och har krossat min mammas dröm om att jag ska bli sjuksköterska. Istället ska jag gå teaterlinjen då teater och film är min stora passion i livet. Många säger till mig att jag aldrig kommer lyckas bli skådespelerska eftersom chansen är så liten, Därför skulle jag behöva den styrka och hjälp till framgång som Linda Shadowe ger.

Heidi

Hej!Jag är med och tävlar!

Har länkat på min blogg

http://vittsomsockertavlar.blogspot.com/hylisirkka@hotmail.comJag skulle valt Power mum för snart är jag en 5 barns mamma som behöver lite extra stöd i vardagen! ;-)

Emelie WE

Hej :) Dom är så underbara voodollsen! Skulle jag vinna skulle jag vilja ha "ANGEL". Inte bara för att jag (säkert många andra) saknar och behöver skydd och vägledning. Har precis fått ett fast jobb (har sedan studenten jobbat som vikarie) vilket innebär nya möjligheter och vad är inte bättre då en att ha en beskyddare och någon som vägleder än när man känner sig osäker. Tack för en underbar blogg!!

Mona

Voododoll Doctor Feel Good skulle jag behöva, då jag inom snar framtid ska in på komplicerade operationer för att kunna gå igen (sitter sedan 3 år tillbaka i rullstol). Är livrädd och stressas inför att sövas, så en Doctor Feel Good skulle kanske kunna finnas där och ge mig tur och harmoni på sjukhuset. Sedan hjälper han mig nog genom rehabliteringsprocessen efteråt.

Ha en underbar vår!

Kram

elin

Jag skulle nog trivas ihop med Angel eftersom hon skulle hjälpa mig i mitt arbetslösa liv och guida mig i djungeln av alla utbildningar som finns att söka.

Ha en trevlig dag!

Irene

Get-in-Shape Combo. Kanske kan dom ge mig kraft att komma igång med lite träning. Skulle behöva någon som pushar på mig!

E M M A L J U N G B E R G

Jag skulle verkligen vilja ha Trinity. Hon vill nå framgång och har bra självkänsla o.s.v. Precis som jag då. Jag har stora ambitioner, stora drömmar och stora mål som jag hoppas kunna uppnå med lite kämparglöd och självkänsla. Men det blir ju alltid jobbigt, allt kan inte vara på topp hela tiden. När jag är negativ och oinspirerad till att kämpa vidare kan Trinity påminna mig om vad som komma skall. Hon kan ge mig vilja och kraft. Det skulle jag behöva.

Stina Englund

Hej Linda!

Jag skulle vilja vinna Trinity. Anledning till det är att jag just nu sitter i Turkiet och ska säsongsjobba här i 7 månader framåt. Alla på jobbet pratar turkiska med varandra och de är väldigt svårt för mej att förstå då dom inte är vidare bra på eneglska. Så därför vill jag ha Trinity så att hon ger mej styrkan att fortsätta och ge mej framgång i jobbet och i det här nya vackra landet.

jossan

Hej! jag skulle vilja vinna angel för att när det är svårt i livet så vägleder hon en. Och hon gör så att man känner sig trygg.

Victoria

Jag skulle behöva Roxie Heart-Stealer, eller inte jag men min 10åriga kusin Clara ligger på sjukhuset och väntar på en hjärtoperation. Ända sedan hon har varit liten har hon haft problem med hjärtat. Hon fyller snart 11 och jag skulle vilja ge henne Roxie Heart-Stealer. Den kanske kan fånga ett friskt hjärta till henne, elr helt enkelt ge henne tur inför operationen.mail:

vickiwire@hotmail.com

Jacqueline

HEJ LINDA! Jag skulle vilja ha en BABY CHARM. Har alltid velat ha en voodoll, men aldrig hittat någon butik som säljer. KRAM, :)

karolina thunström

Hej! Jag är jättegärna med och tävlar! har tänkt att köpa en jättelänge men inte kunnat för att designtorget la ner här i sundsvall. :)Om jag vann skulle jag lätt vilja ha Perfect Couple - Mr. Right då. Eftersom man inte kan få båda haha =D fast hade jag fått de hade min pojkvän lätt fått bruden haha!:)Kthunstroem@hotmail.com

Ellen

Jag skulle vilja ha "Power mum", fast inte till mig själv, utan jag skulle ge den till min mamma. Själv är jag ju en typiskt tonåring som oftast vägrar att hjälpa till hemma, så hon skulle behöva en sån docka (även om dom funkar eller ej) för att övertala mig till att hjälpa till :) En perfekt mors dag present! :D

Katarina

Den Voodoo-doll jag skulle behöva är Linda Shadowe. Jag har precis hoppat av vad jag trodde var min drömutbildning - för att det inte kändes rätt i magen. Så nu sitter jag här, utan arbete och med noll koll på vad jag ska hålla på med i framtiden.. Jag skulle verkligen behöva en extra drivkraft!

stina

Baby Charm har jag en vän som skulle behöva! hon är i min ålder (91:a) och ska få barn någon gång runt den här veckan(utan pappan -.-'), så hon skulle nog behöva ett lyft under sin spädbarnstid :P

Linn

Det blir nog Roxie Heart-Stealer för min del i så fall, för jag vill så otroligt gärna hitta kärleken. Killar blir så sällan mer än bara kompisar med mig, trots att jag vill så mycket mer.linngerbaulet@yahoo.se

Carola

Hej! Jag skulle behöva en Trinity då jag kommit på att jag vill plugga högskola samtidigt som jag skall jobba...kommer behöva alla krafter jag kan få så inte man och barn blir lidande:)

Carola

hahha..som mamma till tonårdotter, tvillingar på snart 5 år, en litet knyte på 2 månader så passar nog Power Mum mig i handsken:)

Behöver verkligen liten hjälp på traven..tävlar och länkar via min blogg:)

Natalie

Hej hej. En Young Merlin skulle inte vara så pjåkig. Är nervös inför gymnasiet. Hoppas jag kommer in på den linjen jag valt. Lite Tur, Hopp och Lycka vore inte helt fel.

M.v.h. Natalie

Natalie

Lägger till att jag valt frisörlinjen. Bara 8 av 14 sökande kommer in. Skulle gärna vara en av dem.

M.v.h. Natalie

Emma

Jga är med och tvlar har länkat i min tävlingsblogghttp://soligatavlingar.blogg.se/2009/march/voodolls.html#comment

Ser lite konstigt ut men hoppa det är ok?:)Vinner jag vill jag ha Health girl

Kram

CherryCheek

Linda Shadowe skulle bli min perfekta kompanjon i vått och torrt. Hon är jag, i en mindre version och annan förpackning. Linda skulle hjälpa mig att inte ge upp när alla mina idéer går trögt eller känns hopplösa, hon brinner för media precis som jag och jag tror att vi skulle bli ett oslagbart par.Hon skulle ge mig mer självförtroende och lite jävlar anamma så att jag vågar ta för mig lite mer i den hårda världen vi lever i.Om jag någon gång slår igenom med en eller flera av mina kreativa idéer, lovar jag att (istället för som så många andra som tackar gud, sin mamma eller personlige rådgivare) tacka Linda Shadowe för min framgång!

Erika

Roxie Heart-Stealer skulle jag vilja vinna så jag skulle kunna få lite hjälp på traven att fånga en speciell persons hjärta! <3

Jennifer

Jag skulle vilja ha Roxie Heart-Stealer, Singel som man är och har vart i allt för många år nu så kanske Lilla Roxie hjälper till! :)

Emmi

Hej!Om jag vann hade jag velat ge Kata till min syster. Hon behöver lite hjälp på traven och uppmuntran till att bli mer självsäker och handlingskraftig. Hon behöver börja tro mer på sig själv, att hon faktiskt kan klara av allt hon vill här i livet. Denna voodoll tror jag kan hjälpa henne att anamma en lite mer "Impossible is nothing" attityd :)Mvh Emilia (walemi-7@student.ltu.se)

lina

Trinity skulle passa mig bra.. har precis börjat som hudvårdskonsult vilket blir mitt tredje jobb så det är fullfläkt hela dagarna och mycket att göra. jag skulle nog behöva en liten docka som påminner mig om att jag kan nå mina mål...

madelene

Jag skulle vilja vinna Roxie Heart Stealer. Skulle behöva lite hjälp på traven med att falla för rätt kille för en gångs skull. :)

Paulina

Nathoo passar mig bra för vi båda har bott på farliga platser, han är uppvuxen i djungeln och jag har bott i fattiga Mozambique (Afrika) :)

We're meant to be together!

Anja

Jag skulle vilja vinna Roxie Heart Stealer för att den har i alla fall stulit mitt hjärta :)

Madeleine

Jag skulle jättegärna vara med och tävla och hade jag fått välja hade jag velat vinna Siouxsie

Då den beskriver en del av mig :)

Liv

Jag skulle vilja ha Scooby "för han fylld av kärlek och han skyddar jordens alla varelser. Hans hjärta klappar särskilt för djuren.Scooby behärskar alla voodooritualer för beskydd och ser till att ingen hund, katt eller annat husdjur kommer till skada på något sätt.Scooby skyddar dina husdjur och ser till att de är lyckliga och glada."Jag behöver verkligen en som skyddar mina husdjur efetr vad jag gick igenom i juli 08. Mitt hus brann och 27 av mina djur brann inne. Jag lever med denna sorg varje dag och behöver en som hjälper mig skydda mina älskade djur. Det är en svår uppgift att hantera själv :)

Cilla

Linda Shadowe är fräckast klädd

men framförallt ärlig och orädd.

Jag hade valt henne som coach i mitt liv,

för hon skulle göra mig effektivt kreativ!

Anonym

Jag skulle vilja a Young Merlin eftersom han hjälper en att lyckas.

Det passar bra in nu eftersom allt går fel, med skolan, med kompisar och kärleken :(

I bland känns det liksom som man vill ge upp men det går inte, och varje dag är en kamp, den skulle verkligen hjälpa mig att tro på mig själv

Linn

Jeg ville ha hatt Angel fordi den beskytter deg og veileder deg gjennom livet. Den passer meg best fordi jeg for tiden sliter med kjærlighetssorg, etter at venninna mi ble sammen med x`n min som det nettopp hadde blitt slutt med. Itillegg til dette har de truet meg med å få meg til å flytte herifra jeg bor, uansett hva - og dette har gjort at jeg er redd for å gå ut alene. Derfor mener jeg at Angel passer meg bra - som kan beskytte meg og veilede meg videre ut av kjærlighetssorgen!Håper du forstår da jeg skriver på norsk :)

Elizia :)

Jag har valt Roxie heart - stealer för jag har alltid otur i kärlek jag vet inte varför.

Roxie är ju även kreativ som jag är (; så jag tycker hon passar bra in på mej rent ut sagt :D

Paula

jag skulle vilja vinna angel. min pappa dog när jag var 16 år, för 3 år sedan, och jag vet att han är min ängel i himlen och ser till att inget händer mig men ibland så skulle det hjälpa att ha en ängel "förkroppsligad" eller vad man ska säga.

Mikaela

Hej :D

om jag skulle vinna,skulle jag vilja ha Roxie Heart-Stealer. För det första var hon sötast och jag har alltid otur i kärleken,alla lämnar mig. och sen skulle jag behöva lite kärlek i mitt liv just nu, jag är kär i en kille som bara har upp sina ögon för min bästis och jag vet själv att jag inte har en chans mot henne, men med Roxie kanske jag har en chans ;) Så det skulle va riktigt kul om jag vann <3

jenny

jag skulle vilja ha "Black Mamba"

Nina

Jag vill vinna en Angel, eftersom jag studerar till sjukskötare så kan jag ha henne i fickan så hon får hjälpa mig att bli så bra som möjligt. SEn hade jag även tänkt inrikta mig på barn och jobba på en barnavdelning, tänk hur mycket det skulle hjälpa dem om jag sa att Angel hjälper dem att bli friska om de rör vid henne. Med tro kommer man långt!

ch som en liten parentes, tar gärna rosa aura eftersom jag har ett rosa stetoskop ;)

josefin hamrin

Jag skulle vilja ha Angel, den är fin och jag tror jag behövet någon som skyddar mig ifrån allt ont och gör så jag kommer på rätt väg i livet.

Kramjoseinhamrn@hotmail.com

Kajsa

Jag skulle vilja vinna Nathoo, för att peppa mig att göra ett krafttag och börja ta hand om mig själv och skolan nu - det känns verkligen som att det behövs atm.

Pollsan

Roxie helt klart! Jag behöver en liten voodoll som hjälper mig med kärleken. Kram <3Länkade också: http://lindablom.se/2009/march/tavling-vinn-valfri-voodoll.htmlKram igen<3

Anonym

Skit .. förra länken blev ju fel! :Ohttp://tavlingar.webblogg.se/2009/march/voodoll-d.htmlså ska det va!

Pia ♥

Åh så söta de är!

Jag skulle vilja vinna Angel för jag äälskar änglar och samlar på alla små ängel grejer. ♥ Den var dessutom väldigt annorlunda än de jag har. :D

Lotta

Black Mamba är min själsfrände och jag skulle verkligen inte ha något emot att han hängde med i handväskan. Han påminner lite om Darth Vader också. Tänker inte gå in på det alltför mycket, men jag behöver skyddas just nu...

Sara

Åh jag hoppas att det inte är för sent!Jag skulle vilja vinna en rosa Roxie Heart-Stealer.

Den passar mig bäst eftersom det finns en kille, han har varit min vän i sex år, utan att se mig. Jag har alltid gillat honom och Roxie Heart-Stealer skulle sitta fint som lite hjälp på traven :)