Varför beställer du så ofta?

KOMMENTAR
________________________
Varför beställer du inte 1 gång i månaden ist för 1 gång i vecka, snacka om pengar du slösat på fraktavgifter. bara en liten sak jag funderat på.

MITT SVAR
__________________________
Hejsan : )
Jo sörru, det skall jag förklara för dig ; ) Jag antar att du menar mitt Nelly-handlande?
För det första så beställer jag kläderna när jag ser att dom kommit in, plaggen brukar gå åt som smör i solsken på Nelly, så att vänta hur länge som helst är inte ett alternativ för mig.

För det andra så får man 14 dagars fri frakt efter att man lagt sin första beställning. Alltså, man betalar 30:- i frakt på en beställning hos Nelly och vill man sedan beställa en gång till inom 14 dagar, så bjuder dom på frakten. När man lagt en beställning till inom de 14 dagarna, förlängds det igen. Så näää minsann :D Så mycket betalar jag faktiskt inte i frakt ; )
10
Sofia

till den som skrev att det blir mkt fraktavgifter. Om jag som bor i en liten stad ska åka till den större staden för att köpa en tröja så kostar det mer än vad en fraktavgift kostar när man skickar efter. Så det blir faktiskt billigare att skicka efter

Sandra [ JIGGLY ]

Det är jäkligt bra att dom har gratis frakt i 14 dagar efter beställing :) Mycket bra!

Anonym

vore kul med ny design snart på bloggen! :)

Anna

Det där om frakten visste jag inte..naajs :)

fridah

aha, va smart att dom har så i frakten :) Ska nog beställa någon fint därifrån när ja har skaffat mig ett visa kort :)

Malin

Brukar göra likadant som du :)

Dessutom gillar jag mer att skicka efter, tycker om känslan när man får paket :)

jouline

Hej Linda kommentaren kanske inte passar här men ja hoppas det går bra ändå =) jag undrar bara vad du tyckte om sminket id som du beställde från Sara. eller du kanske inte testat det än? vore jätte kul i fall du ville skriva lite om vad du tyckte om sminket, var det värt pengarna, fick du en "lyxhet känsla" av id, var det lätt att applicera osv, och det vore ju också trevligt i fall du ville lägga upp en bild på dig där du sminkat dig med id =) har själv beställt samma paket som dig, fast mitt har inte kommit än... ja längtar såå tills det kommer =)

kram på dig

Jess

Jag hoppas VERKLIGEN att Nelly ger dig lite cred för att du gör så mycket reklam för dem! ;)

Helena

Nelly är klart bäst! Köper något plagg varje vecka där. Det är nästan bara där jag handlar då jag inte riktigt gillar att trängas i kläd affärer. Så det är riktigt bra det där med frakten. Det enda minuset är att kläderna tar slut för snabbt och att vissa inte kommer in på lager igen. Men tur att man är snabb nog och klicka hem dom de flesta gångerna :)

Sessan

ÅÅ det visste jag inte att det var. Så bra :)