Tila Tequila är gravid!

Det har hänt minst sagt mycket kring Tila Tequila den senaste tiden. Hennes fru Casey dog 4 Januari i år och detta tog hårt på Tila. Ialla fall som hon uttryckte det på bl.a. sin Twitter (twittrar man ens då??).

Nu bekräftar dock Tila att hon väntar barn med en man. Jag skakar mest i huvudet.. Här är det verkligen snabba ryck. Jag vet inte ens vad jag skall tycka, tänka och skriva om det, för allting är så himla stört! Håller tummarna för att hon skärper till sig lite ialla fall, det är ju trots allt ett barn det handlar om nu.

37
Jossan

nej men vad sjukt... men tila har alltid varit lite "knasig" haha :O

Elin ♥

Dessutom en svensk man hörde jag! Vet ej om det är sant.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Elin: Vet inte riktigt.. Det står följande på hennes Twitter:"Just finished making love to my baby daddy. So beautiful. My child is going to be SO BEAUTIFUL! Viet/French/African American and Caucasian!"

jossan

det var väl hennes ex som dog, inte fru? :)

sofie - it's me that geek

Sjukt :S

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jossan: På hennes twitter stod de "wife" iaf : )

Erika

Oj då!! trodde inte hon var barnatypen...

Anonym

hmm, hittade det här på wiki. Inte den mest pålitliga källan men ändå!"On December 20, 2009, Tequila announced she was currently having a surrogate pregnancy for her brother."

J.CARLSSON

haha med en svensk dessutom:p

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Sedär : ) På hennes twitter står även:"I'm in the middle of filing papers to adopt another child right now! While I have my own, I want my baby 2 have a bro or sis 2 play with!"Geeez, allting är så invecklat med den där människan :D haha

Dixi Wonderland ♥ Min Hello Kitty mobil ♥

Har aldrig gillat henne och tycker detta visar hur falsk och stöd hon är. Hur i helvete kan du vara förlovad med någon och några dagar efter att denna personen är död slänga ur sig att man är gravid? Otrogen or what?

isabella

Läs detta:

http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=73285så kanske du förstår varför hon blev gravid så snabbt efter ^^

Lily [ L i n d a . B l o m ]

isabella: Jo, jag har läst det innan. Men jag tycker hela grejen är bra skum ändå.. =/ Hon verkar ju ha hittat en ny kille dessutom, inte ens en månad efter att hennes fru dött.. Nä, allt är så sjukt bara =/

bella

Hon verkar ju ha störda värderingar om både henne själv och livet i allmänhet. Så att sätta barn till världen bryr nog inte henne. Blir bara synd om barnet dock.

My

Konstigt att hon kan gå vidare så fort. Hm ..

Lina

Hon ska föda ett surrogatbarn åt sin bror- det är alltså inte till henne själv!!!!

Josse

Det var hennes ex-flickvän som dog inte hennes fru så du kan ju sluta skaka på huvudet nu ;) .

Mikaela

Men hon verkar riktigt konstig, för hon skriver massa konstigt på Twitter om att The Game är barnets pappa, men när nån frågar henne säger hon att dem ska fråga honom.. alltså :S

sandy

Enligt vad jag har hört och läst på många ställen ska hon var surrogat mamma åt sin broder.

elin

Haha, huuur kan du tro att jag gjort det ? Ska vi ta en match föresten ? ;)

Josse

Att hon har skrivit att det var hennes "wife" som dog behöver inte betyda ett skit, som när folk har fyllt i sin bästis namn under "gift med" på facebook.. eller killar som kallar varann för bröder utan att vara släkt på något vis. Man borde väl ha läst om att hon gift sig annars.

emina -konst & kreativitet-

Haha wow där kan man snacka om snabba ryck .. .

Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Står ju att hon ska adoptera från Haiti :S

Sandra

Tänkte bara säga att jag fick mitt "The Sims 3" spel i Fredags :) Tack än en gång för vinsten :)

sofie

hej linda.

detta rör inte alls ditt inlägg men ja behöver hjälp med mitt hår. nu på senaste tid så är det otroligt lättstatiskt. så fort man rör håret så blir d statiskt å när ja kammar eller gör ngt annat så blir d statiskt. undrar varför det blir såhär och d kvittar helt om det är nytvättat eller inte. skulle va otroligt tacksam för svar då ja håller på att bli galen på d.

tack för en super bra blogg!!!

jenny

Hon har grymt snygg bikini och skit snyggt hår :D

Malin

jag läste oxå att det var hennes ex i någon tidning, men hon verkar vara en människa som har ett stort behov av att synas så det är det väl lägligt att det var hennes fru nu, det blir mer intressant för media..som du säger, vem skriver på twitter om man just mist sin partner?

Jennifer

Där ser man! =) allt bra med dig idag?

Sandra

Svar: Nej jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit med att spela det än tyvärr :( Men jag återkommer när jag spelat ett par ggr och säger vad jag tycker om det då ;)

Ebba

såg ditt inlägg & har läst på lite ;]

hon var förlovad med casey men de sa att de var gifta & kallade varandra för 'fru/fruar' .

det var alltså inte hennes ex som någon skrev.

de hade tillsammans bestämt att tila skulle vara surrogatmamma till sin bror, men när sedan casey dog så ville tila ha barnet själv eftersom hon kände att casey levde kvar i barnet typ! haha (nu fick jag svårt att uttrycka mig) vilket hennes bror tyckte var helt okej. så hon var gravid redan i december men om hon är tillsammans med pappan har jag ingen aning om!

:)

Krystal

oh my nu blev man lite förvirrad va xD Tila gravid? Vem är pappan?

Karl Saxell

Det är ju lite väl kvickt.

Polisen borde överväga en mordutredning nästan.Catrin

Har hört att hon bär på sin brors barn - alltså att hon är surrogatmamma..

FUN & FEARLESS IN BARCELONA

Tycker seriöst att hon verkar va helt efterbliven :-O

Val

Hon är surrogatmamma åt hennes brors barn..eftersom hans fru och han inte kan få barn. hon har själv berättat det i en intervju ;)

Annso

Eller så tycker och tänker man ingenting alls. Det är hennes liv och hon har valt att leva som hon gör. Ingen mening att titta snett ändå.

julia

inlägget som du skrev 2008-12-16.

vill verkligen ha en sån svart kläning med den finns igen stans :( du kanske vet, snälla hjälp!

/karm