Slipp den tråkiga reklamen i Spotify - gratis!


Tänkte bara tipsa om en för mig relativt ny sajt - perfekt för oss som inte har någon större lust att betala Spotify Premium varje månad. Nu kan du istället slippa den störande reklamen helt gratis!

Det enda du behöver göra är att registrera dig här - gratis.
Och utföra någon form av kampanj - även det helt gratis.
- Värva 6 vänner - graaaaatiiiiis ; )
KLART!

Hur enkelt som helst och funkar galant!

20
tess

Nej du skojar. ;) den är så fin. =) vad duktig du är =)

hur mycket ska du ha för en tavla då?

Ida Fredrikke

Det der virker faktisk ikke :P

Hadde sånn selv, og hadde mange nok som registrerte seg på min, men det skjedde aldri noe.. :(

tess

förlåt jag förståd inte de.

men har mailat dig :D

Malin - Sån e jag!

Får man premium eller är det bara att reklamen försvinner??

Jozzan

Du kanske ska skriva oxå att man måste värva 6 personer. Jag gick oxå på den där bluffsidan, det står inget om det först, men sen ser man det.

Therese

Är inte den rätta adressen: http://www.gratispremium.com/ ? Det är otroligt hur mycket du försöker vinna själv på dina läsare.

Desirée

Min syster skulle testa den sidan men fick svaret: Din Mail används redan och hon mailade hemsidan men fick inte svar. så jag vet inte om det känns så säker =/

elin

kan inte du ha fler tävlingar? :-D Typ 500 kronor från gratisbio duvet :D, löshår eller någon sån tävling :-) det skulle vara kul!

bitte

Är säkert bra men känns som en värvarsida och är så trött på såna

Sabina

Va med i min dagens blogg tävling!!

Sara ~ Candis

Det funkar inte :P har 30 st som regisrerat sig och gjort det man ska men inte blivit godkända så jag har inte fått premium. Dessutom skulle jag tro att det enbart är för en månad eftersom de samtidigt tävlar ut årsprenumerationer och de står ingenstans om hur länge det är gratis.

Bluff bluff bluff helt enkelt.

Lo

Man måste ju värva 6 personer också, så det kan ju vara bra att nämna ;-)

Linnea

Jag tycker reklamen kan vara bra eftersom man upptäcker ny musik på det viset men ibland kan reklamen bli lite för mycket.

Lina

Är du så sniken efter gratissaker att du inte ens vill publicera den rätta adressen? Det är ganska lätt att kolla adressen utan att behöva trycka på dina fusklänkar som ger dig pengar...

carro

Bra att du säger att man måste värva en jävla massa vänner först... asså orka sånt.

w

fan va du ljufer, ja DU får premium gratis eftersom att du har lagt upp just DIN värvarlänk, men sen måste alla värva typ 10 andra personer för att i sin tur få det gratis.fräckt, det kunde du ha skrivit! För man får det inte gratis bara genom att fylla i sina uppgifter o ett formulär.Lily [ L i n d a . B l o m ]

Lina: Rätta adressen!? Jag har väl precis lika stor rätt att värva vänner som ni andra som inte bloggar/har en mindre blogg har? Vadå jävla fusklänkar? Herregud, vissa av er läsare har ju seriösa problem..

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Vad ni klagar! Jag hade inte sett att man var tvungen att värva vänner - jag är en medlem där på precis samma sätt och villkor som ni andra!

Lina

Skillnaden är väl att eftersom du har ganska många läsare på din blogg så tjänar du ju rejält på att lägga upp såna fusklänkar som ger dig pengar/saker ect. Har inte du tillräckligt mycket eller unnar du inte andra något? klarar verkligen inte av giriga människor.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Lina: Men det ÄR ingen fusklänk - det är min värvningslänk. Jag har precis samma rätt att lägga ut min, som ni andra har! Jag har jobbat min blogg dit den är idag!Klart jag TJÄNAR på att lägga upp just den länken, men det kan vem som helst göra. Det handlar inte om att jag "inte unnar andra något", det är bara rent skitsnack. Uppfattar du mig som girig och du, som du säger, inte klarar av giriga människor - VAD GÖR DU HÄR I MIN BLOGG DÅ? Jag tvingar dig knappast hit!