T i s d a g

Hej vänner!
Tisdagen är här och jag har fortfarande huvdvärk..
Natten var ganska tung faktiskt, då jag lade mig och försökte sova men kände någon inre stress att jag gick upp och jobbade istället. Visste att jag hade mängder av beställningar att packa under dagen idag samt fakuror att skriva, men jag satt uppe till halv 4 imorse och färdigställde dom istället under natten. Det är en del jobb kvar, men ändå skönt att ha IKEA kassarna med alla ordrar färdigpackade i hallen, redo för att åka iväg till postkontoret.

Idag skall vi åka till Storfors då J's lillasyster Ronja fyller år. Det blir smörgåstårta och lite annat gott. Det var väldigt länge sedan jag var i Storfors nu.. Känns väldigt avlägset att vi faktiskt har bott där. Man glömmer så fort, samtidigt som allting känns så nära. Jag trivdes inte riktigt med att bo där, men det är skönt att komma dit för att fly vardagen lite. Känner ett lugn när jag kommer till byn.. Kanske för att jag inte har allting med jobb o.s.v. så nära där, även om jag har laptopen med, så kan jag inte jobba utan allt packmaterial o.s.v. Det är nog bra för mig, om än bara för en dag : )

Jag har satt ihop några nya, fina färgkombinationer på namntavlan BUSIG.

5
Sessan

Va roligt att det går så bra för dig med företaget :)

Josephinewestling - Mamma till Vira

haha Vira. min dotters namn! SNYGGT!

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥

Superfina färger :)



Hihi jo visst är man två om beslutet. Jag hoppas i alla fall er tid kommer snart ♥ Ni kommer bli så fina föräldrar och det är verkligen mysigt :) Det tog dessutom mer än ett år för oss innan vi lyckades ;)



KRAM fina du

Frida

Hej linda.

Vet att du beställde varor från rutstore.se igår och undrar lite om du vet hur man hämtar ut paketet på posten? menar fick via mail att jag kunde hämta paket idag vid 17.00 men hur vet dem att jag är jag och för har ingen avinummer eller nått? kram

PinkNation

Grymt snygga tavlor! Ska lätt beställa när det blir dags :) Hoppas du är kvar då!