Spela The Sims 3 på bärbar dator?


SVAR: Hejsan! Jag spelar The Sims på min stationära dator, men det är självklart att det finns bärbara datorer som klarar av The Sims. Faktum är att det finns bärbara som är utvecklade just som speldatorer, exempel alienwear! Men dom kostar ju därefter.

Det du skall tänka på när du köper en laptop för att kunna spela på är grafikkortet, att det separat grafikkort samt att minnet på datorn skall finnas tillräckligt med minne. Nu för tiden brukar det vara 4GB minne och det räcker till! Du kan ju ställa in dig på att det inte är någon som helst idé att köpa den billigaste, men du behöver långt ifrån den dyraste för att den skall klara av The Sims :)
25
Anonym

Tips till henne. Köp en msi dator. En billig speldator som klarar alla spel ligger på 9-14.000 vilket är billigt mot tex alienwear osv. Har haft min 3 år och har alla Sims spel och spelar hela tiden utan problem

Karro

Hoppas att du har haft en bra jul! :)

Linn

tjenare!

Du har väll inte missat senaste trenden som är mega populär i USA och har nyligen kommit till Sverige!Vet du vad curlformers är?

- Det vet du efter du har läst inlägget som jag har skrivit!Kram & God Jul!

Emelie

Min acer funkar hur bra som helst med både sims och wow, köpte den för två år sedan för 10'000 på inet.

Malin & Prinsessan

God fortsättning kära Linda!Tack för fina tavlor och fint samarbete under åren. Jag hoppas jag har vägarna förbi Karlstad såsmåningom och får träffa dig IRL ;)Stora kramar!!!

Sandra

Jag kör på en Acer med 500gb hårddisk, 4gb minne och bra processor :) Den kostar runt 3-4000:- i handeln :) Funkar alldeles utmärkt! ;)

sophie

Jag spelar the sims 3 på min macbook pro 13" och det funkar huuur bra som helst. Så att det inte fungerar på bärbara datorer stämmer inte. Men som Linda säger så behöver du inte ha värsta dyraste datorn för att den ska orka med the sims 3.

Robin

Bara att kolla de rekommendera systemkraven på Sims 3 och sedan börja jämföra datorer egentligen. Men en laptop dator för minst 5-7000kr får hon nog allt räkna med, för att Sims 3 ska flyta på bra.Hade du en bra julafton då Linda? =)

Madeleine - Mamma till Henrik

Jag har en hp pavilion dv7, den kostade 7990:- när jag köpte den för 2 år sen. Och på den har Sims 3 funkat hur bra som helst.

TC

min vaio klarar sims 3.. den blir kanske lite varm men den klarar det...

Mia

Passar tjejen på att köpa en dator nu i dagarna tror jag att hon kan hitta en till ett bra pris. Och visst är det som Linda skriver att det inte går att leta efter de billigaste datorerna, men hon hittar lätt en dator under 9.000!Jag har en dator med 1gb grafik och 4gb internminne och den är det inga problem att spela The Sims 3 på. Det separata grafikkortet är dock viktigt, köp inte med delat då det snor kraft från interminnet.Jag hade förberett mig på att lägga 6-7.000 spänn!

Lycka till :)

Anonym

Vill du tipsa om denna tävling?http://mariapettersson.blogg.se/2011/december/jultavling-vinn-harlig-goodiebag.html#comment

Tette

Sims 3 är roligt att spela :D Allt bra med dig idag?Hoppas du haft en bra julafton ^^

Kram

Hanna

Jag spelar The Sims 3 (+ kvällsnöjen + husdjur + destination världen + drömjobb) på min bärbara dator! Funkar jättebra!Kram Hanna

Caroline

Tack snälla allihopa för era tips, och tack Linda för att du tog dig tid att svara! Nu har jag äntligen hittat en Acer på Inet för ca 4500kr på mellandagsrean som förhoppningsvis ska klara av Sims 3! Nu jäklar ska det spelas!!! :D

Stor kram!

joanna kauppi

den frågan kan jag svara på! jag använder nämligen min skoldator (hehe) till att spela the sims 3 på - en HP Probook 4330s är det! :)

Sabina

Mac book PRO är riktigt bra till vad som helst både till spel och musikproduktion och filmproduktion m.m.. Betalade 18.000 kr för min och den är grymt bra :D

Anonym

jag har en acer aspire 5551, köpte för 4-5000 och den klarar the sims galant :) flera timmar! bästa datorn jag haft helt klart!

Emelie

Kolla efter en bra med RAM-minne och bra processor, gärna tvådelad.Betalade 4995 kr för min dator och den går som en klocka snart två år efteråt. Dyrast är inte alltid bäst, man får kolla vad som finns i datorerna.

Anonym

Jag har precis köpt sims 3, jag har en bärbar dator som är 4,5 år gammal. Jag kan spela ett tag fast sen blir skärmen svart. Finns det något jag kan göra eller måste jag köpa en ny dator och har någon något tips på vilken isåfall ?

emma

jag har en vanlig dator från emachines och kan spela the sims 3 utan problem. Läs då med. ALLA expansionspaket, prylpaket och the sims medeltiden.

Isa

Mitt sims är jätte hackigt och segt på min laptop!

har en fujitsu.. är det fel på datorn?

Anonym

Samung s3-serien, finns tre datorer i olika storlekar, har en på 13,3" och funkar hur bra som helst, rekommenderar dock en trådlös mus istället för touchpaden ;)

Anonym

Jag spelar sims 3 på min laptop,en Asus K53sc.För mig funkar det perfekt än så länge. :)

Teresa

Hej!
Jag undrar om en stationär dator kan klara av sims 3 och 4. Min dator har tidigare krånglat med sims 3 efter ett tag... skulle det gå att spela utan problem på samma dator bara man ta