M å n d a g

Hej vänner!
Står på jobbet och har gjort sedan snart 2 timmar tillbaka.
Var här redan halv 9 imorse, egentligen var jag ledig, men fick hoppa in p.g.a. sjukdom. När jag kommer hem blir det ännu mera jobb. Hemma hos mig väntar även min vän Jessica, hon sov där inatt. Hon och hundarna håller varandra sällskap : )

För övrigt tänkte jag tipsa er som vill delta i NELLY-tävlingen, men det inte riktigt har funkerat för. Ta bort http:// i början av länkarna så skall det funka! Jag kan verkligen inte ta emot bidrag på andra ställen än i bloggen, det blir omöjligt för mig att hålla ordning på allt, ni är ju trots allt ganska många. Men prova det jag skrev här ialla fall! : )
20
Elin

Ha en trevlig dag! :)

ERIKA

Själv är jag ledig idag:)

Catrin

Härligt att du hoppar in med så kort varsel =)

jag är själv butiksansvarig på mitt jobb och det är alltid lika jobbigt när nån måste ringas in hastigt. Men man blir alltid super glad när nån vill ställa upp! Det gillas!

Malin

För mig funkade min kommentar till Nelly-tävlingen först när jag tog bort alla prickar över å, ä och ö samt bytte ut é mot vanligt e./malin

elin

Duktig du!Själv rensar jag för fullt här hemma. INTE skoj ;P

InspirationlandKolla gära in min nya blogg om inredning och design:)

annsoh

svara gärna på dagens fråga :)

Ska du oxå gå på Finest Awards?

Is vad ska du ha på dig :)?

Anonym

Hur vet man om det fungerar eller inte då? :O

Anonym

Kolla gärna bloggen :D

Sheila

Hoppas du får en fortsatt fin måndag Lily! :)Kram

THIS IS SEX - Bloggen om Sex!

Skit fin blogg. :)

Stockholms vackra!!!!!!!

Fin och intressant blogg =)Läs gärna våran om 2 tjejer i stockholmslän som uppdaterar sjukt mkt med många bilder ;)

sasha

hoppas dagen blev bra trots att du fick springa iväg till jobbet! :)

sasha

hoppas dagen blev bra trots att du fick springa iväg till jobbet! :)

elin

Gulle dig! Kommer förbi imorgon ;)

Linnea

De funkar inte att skicka in kommentar till tävlingen. Jag vill verkligen vara med & tävla men de funkar inte :( Vad gör jag?? Vill inte missa den!!

molly

Låter kämpigt med allt jobb… hoppas att du fick en bra dag iaf :)

Malin Svensson

Hej Linda!

Jag har precis fått reda på att min pojkvän redan har planerat våran alla hjärtans dag. Vi ska åka iväg i 2dagar till ett mysigt spahotell och gå på restaurang den 14e. Så nu har jag en väldig ångest för att han står för betalningen och har varit sååå himla gullig och planerat detta.Därför hoppas jag nu att du kan hjälpa till att göra mig fin den kvällen! Vi kommer gå ut på en fancy restaurang så därför tänkte jag att en klänning från Elise Ryan skulle passa bra! Länk: nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/meshdress-555067-133/ Den är sagolik verkligen.När kvällen väl kommer så vill jag övveraska min älskling med blommor, levande ljus och romantisk musik så på kroppen tänkte jag att detta sexiga underklädersset från Hanky Panky skulle kunna göra honom (och mig!!) glad :D Länk : nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hanky-panky-182/mini-hearts-hip-set-182141-1/Tillslut önskar jag mig också en parfym från Beckham ( nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelyyourswomankit-705052-108/ ) Den vill jag ge till min syster för att hon är väldens bästa vän och har ställt upp så mycket för mig på sistonde. Hon förtjänar en present!Tack snälla rara för möjligheten att vinna, nu är det bara att hoppas :) Kramar!

Anonym

kan du itne uppdatera lite oftare? :(

Linnea

Nu funkar de!