S ö n d a g

Hej vänner!
Det är en trött Linda som skriver..
Jag har verkligen haft fullt upp senaste dagarna och är fullkomligt slut idag. Ögonlocken är tunga som bly och kroppen funkar med en aning fördröjning. Men rastlös som jag är så sysselsätter jag mig ändå. Jag sitter och syr ett par uppsättningar vimplar till. Dom blev ganska efterfrågade och jag har fått mig en ny hobby : )

Hur är läget med er andra denna söndag? Skall ni jobba imorgon precis som jag, eller har ni semester och göttar er? : )
10
angelina

semester från o med idag :D fyra veckor!!!

Anonym

Ja nu är semestern slut:)

Sanna

jag kommer att jobba , fast med ledsagarjobb och ska på bio så det känns inte så betyngande precis =)

Linda Hultman :)

Hej! :)

Jo, jag undrar om du skulle kunna göra ett litet inlägg om foundation, concealer, primer och vilka borstar man ska använda till de olika produkterna. (Och om man ska ha något mer till, t.ex puder) Själv kan jag ingenting om det ;)

Tack på förhand.MVH Linda :)

cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

Måste bara fråga, var du på kolmården igår! Om du var de tror jag vi åkte safarit tillsammans. Ville verkligen men vågade inte! Feg som man är :PFör efetrsom jag ej är helt 100 vill man inte göra bort sig. Lik dig var hon iallafall om de inte var du ;)kram på dig

Jennie ♥

jag har en veckas semester kvar sen ska man ha praktik på en tidning :) kram

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Du skulle inte kunna göra en vimpel på beställning? Jag skulle "behöva" en som rekvisita till mitt företag. Maila om intresse finns!

Annster

Inte lätt att hinna med allt när man har mycket att göra. Helt förståligt :)

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

sv: Va roligt! :) Jag skulle vilja ha två lite mindre vimplar som jag kan använda i bakgrunden till mina nyföddfotograferingar, en tjejig och en killig. Sen skulle jag även vilja ha en större att ha som rekvisita i naturen. Nu kan jag ju inte beställa allt på en gång, som nyföretagare är det ju inte så fett som du vet:), men är det något du skulle kunna tänka dig? Du får såklart gärna använda bilderna sedan i din blogg/hemsida (kanske inte blir använda direkt dock, måste ju ha en bokning också:)). kram!

Sabiina

5 jobbdagar kvar sen semester :)