Tillverka - Printa - Packa - Adressera - Skicka
27 tavlor är nu påväg till sina nya ägare : )

20
jennie

rikigt härlig design!

och så gillar jag alla söta "detaljer" som du brukar lägga upp bilder på i bloggen, et är sådant som piggar upp vardagen! kram

D A H L È N

Vad skickar du tavlorna i för kuvert? :) Gillar din logga! :)

PHOTOBYJ - konsert, modell, djur, natur.

roligt att det går så bra!

ida ♥

måste bara säga att du har en jättegullig blogg :)

Sara - f o t o b l o g g

Hej eftersom du jobbar på en hårsalong, typ för det är vell det? I vilket fall som hellst tänkte jag fråga dig varför det är bra med inpackningar till håret? Vad gör de för nytt osv?Jag är en person som inte plattar, eller blåser håret men det blir ganska fort slitet endå. Vad kan det beror på? Har du tips på vad man bör tänka på skulle jag bli jätteglad om du besvarade det åvan. Tack på förhand! :)

sofia

Hej,jag har försökt länge att få.tag på.dig via mail, jag är intresserad av att köpa en tavla av dig. Snälla hör av dig till mig på mailen.Mvh sofia

Luucy

oh vad kul :D

claudia

Fin blogg :)

Erica Seidlitz

Hej, har en fråga angående hårfärg. Jag skulle vilja färga mitt hår typ mörkrött/vinrött. Men jag har svart hår nu, och vill inte bleka mitt hår. Kan man färga rött från svart? :)

Superbra blogg btw :)

Sara

Hejsan!

Gör ett försök att kanske få ett svar,men eftersom jag denna blogg har många besökare kanske man inte ska förvänta sej för mkt.

Men provar iaf,eftersom du är frisör så skulle jag vilja ställa en fråga angående hårfärgning.

Jag har själv försökt få mitt hår ljus blond men med helt misslyckade resultat,jag har färgat håret svart i flera år och är brunett i grund oxh botten.

Så jag undrar skulle en frisör kunna få mitt hår mot det ljusa hållet? Tex massa massa ljusa slingor,skulle jag kunna bli blondin efter det?

Jätte tacksam för svar.

Mvh Sara.

emmaa'

kolla gärna in min blogg ' ♥:)

http://eendasteemma.blogg.se/

Sabiina

Ser ut att gå riktigt bra för dej Linda :)

Gud vad kul, är så glad för din skull, och dina tavlor är verkligen superfina :)

Sandra

Hm. Jag la en beställning hos Formeli den 28/3e, har inte fått nån bekräftelse. Minns du skrev på bloggen tidigare att du hade strul med mejlen där.. Ska jag göra om min beställning Linda?

(optimistic pessimist tavlan ^^)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Sandra: Men vad knas.. Jag har skickat en bekräftelse. Men tavlan är ialla fall skickad : )

Lily [ L i n d a . B l o m ]

SARA: Du kommer absolut att kunna bli ljus, trots att du nu är svarthårig. Men det kommer ta tid och det gäller att du är tålmodig, svart är en ensvis färg att bleka bort. Gå till en frisör och förklara ditt mål, då kommer h*n kunna hjälpa dig att successivt bli ljusare - bäst genom slingor : )

Lily [ L i n d a . B l o m ]

SOFIA: Jag har tyvärr inte mottagit ngt mail från dig : (

Sandra

Åh, tavlan kom med posten idag! :D Gud vad roligt :D

Sofia

Hej igen =)

det är ju märkligt att du inte har fått nått mail av mig..jag har mailat o mailat..Kan du inte kolla om mailen kanske har hamnat bland våra andra gammla mail till varandra...??Annars kan du vara snäll o maila mig på fiia86@hotmail.comMVH Sofia

Lisa

åh, din blogg är alltid så bra :)

Sandra

Hej

vet inte om du ser deta men jag undrar, Om man beställer från dig, kan du då garantera att det är fritt från hundhår? Bor nämligen med en som är allergisk och det räcker med att man har något hårstrå på sig eller att jackan hängt bredvid någon som har djur hemma.. =/