Valborgsmässoafton

Hej fina vänner!
Vad gör ni där runtom i Sverige.. Eller ja.. Världen? Inte sitter ni väl och dricker alkohol va? Det gör minsann inte jag ialla fall, trots att det är just valborg. Det brukar ju vara en ganska hypad fest-kväll och det märks här runtomkring där jag bor. Många festar och härjar. Dessutom är Maskinen här ett par hundra meter från där jag bor och det var lång kö redan nu.

Det blir en lugn kväll hemma för min del. Jag är helt slut efter helgen och har en hel del jobb att göra också. Hur tråkig som helst i vissa ögon kanske, men otroligt uppskattat och skönt i mina egna.

I eftermiddags var jag iväg med min fina familj och fotograferades av Emma. Vi har underbara körsbärsblommor här i stan just nu och därför passade vi på att utnyttja dessa med lite kärleksbilder. Det tog 6 år innan jag fick med älsklingen på en seriös fotografering, men det var, vad jag har sett, helt och hållet värt den väntan. Dom blev otroligt härliga! Jag skulle ha fotat en del själv också, men hade åkt ifrån minneskortet. Så imorgon möts vi upp och fotar lite till. Det riktigt kliar i mitt avtryckarfinger, så jag ser fram emot det. Jag behöver träna allt jag kan dessutom, för i sommar har jag ett STORT fotouppdrag att utföra.

Censurerade och oregigerade sneak-peaks :)

17
Tviv

Åh översta bilden ger mig en hint av något. :):) hihi spännande att se ecensurerat!! :) kram!

Linda

Tviv: Ingen graviditet om det är det du får en "hint" av :) Han håller mig bara runt midjan :)

Mette

Haha jaaa tänk om man kunde få med sambon på nått sånt! Men så har vi bara vart ihop 4 år, några år på oss....Eller man kanske ska vänta till bröllopsbilderna ;)!Ska du klämma in Leon på hemsidan så fort du får tid & den "nya" tavlan?

Annster

Nyfiken man blev på bilderna nu :)

sofia

Tror bilderna blir jättefina, så fint de va när vi gick förbi er! Ska bli kul o se bilderna sen :D

Sara

Åh vad nyfiken man blir. Ser bra ut ;)

Linda - När 4 vill bli 5

Min man är likadan :-P Kul att du fick med honom till slut!

Sara - h o b b y f o t o g r a f

Hej! Garanterar att bilderna på er blev jättebra, speciellt med de rosa blommorna bakom. Egentligen var det inte därför jag kommenterade utan för att jag undrar en sak angående slitet hår. Har du något tips på hur man kan få det "mindre" slitet? Eller i alla fall hålla det i någorlunda bra skick utan att det förvärras. Jag kan nämna att jag inte plattar det eller lockar osv. Utan jag bara låter det vara som det är. Har även börjat med inpackning två gånger i veckan. Men, finns det något mer jag kan göra? Eller är det bara saxen som gäller?// Sara. Tack på förhand :)

Farmor o farfar

Hej Linda!!Hoppas du har en skön 1:a maj med en välbehövlig vila efter alla bestyr med Form-mässan!! Du gjorde verkligen ett fint jobb, det såg så trevligt ut i din lilla monter.Farmor och farfar är så stolta över dig,vi tycker du är ett fint föredöme..!!I dag är det soligt och fint väder, så då kanske du och J**** har möjlighet att gå ut och njuta i solen eller kanske sitta på balkongen och njuta av solvärmen.Ha en härlig dag nu är det äntligen vår!!

Kramar i massor från farmor & farfar till er båda!!

Malin

Ingen drickande för mig igår, jag befinner mig i Spanien och pluggar, och här firas inte valborg :)

FarmorPS Ska bli så kul att få se bilderna DSKRAM farmor

Ami

Ser härligt ut! Hoppas mässan gick bra och att du känner dig nöjd :) kram på dig Linda!

Tommy

Åh det ser bra ut .. Riktigt nyfiken på hur bilderna blev, show us .. Mitt kamera öga behöver inspiration.. Och jag vill med iväg och fota love photos på mig och sambon!

Malin | Mamma - Träning - Mode

Bilderna blev garanterat superfina!Hoppas du har en härlig första maj vännen!

KRAM

Malin

när får vi se? :)

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Åh så mysigt! Ser ut att ha blivit jättefina bilder!

emma

vad roligt att få se på resultatet. Önskar att min sambo skulle vilja ta fina bilder tillsammans :)