Skottdags-shopping


Medans jag är sängliggande och bara blir sjukare och sjukare, så skall jag hålla mig uppdaterad på Nelly's skottdags-shopping. Varje timmer kommer nämligen ett nytt och bra erbjudande upp här.
14
sara

Hej, jag läser din blogg dagligen och älskar verkligen den. :) Nu är det såhär att jag har sökt till Miss World Sweden, och skulle bli superglad om du vill rösta på mig. Skulle bli ännu gladare om du vill göra ett litet inlägg och länka till röstningen, ( har tyvärr inte sådan stor blogg som du ) för du är den bloggaren jag känner att jag helst vänder mig till :)



http://www.missworldsweden.se/kval2012/sara_tuvesson



Kram kram



Moa - Mamma till Ella ♡

Hej! Ja dom kom idag, såååå fina :) så gulligt att jag fick en extra! jätte nöjd :) kommer bli så fint!

Kram

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Tack för tipset!

HOLLYWOOD DIAMOND>>

"En speciell bloggerska har utnämnts till Dagens Hottie på Hollywood Diamond, vem kan det vara? Kolla in, det kan vara du!"



KRAM ;)

Emma

Hoppas att du kryar på dig snart!! Inte kul att vara sjuk :(

Kram

Johanna

Jättekul med massa erbjudande hela dagen. Shoppade du nått?

Emma

Illa nog så missade jag det där!

Sara - Mamma till Nova

Kikar in och önska dig en trevlig kväll! :D

Anonym

Åh, vad glad jag blev när jag klickade in på din blogg idag för första gången. Gogglade ghd plattång kommentarer och hamnade hos dig:) Förstår att din blogg är en av Värmlands mest lästa. Störtschön ju:) Min sambo är från Säffle och kan riktigt få värmlandskänslan via din blogg.



Nu får vi se om jag klickar hem en ghd innan kvällen är slut. Members har nämligen 30% i 14h till :P



Kramkram

Nina

Hej!



Jag bygger en hemsida för ett företag som arbetar med hår och skönhet som examensarbete och gör en liten undersökning om åsikter kring den så att den kan förbättras. Skulle vara supertacksam om du hade orkat titta lite snabbt på en prototyp av hemsidan och svara på några korta frågor anonymt i en enkät. Det som ska analyseras är utseendet och funktionerna, inte texten eftersom att det endast är en protoyp.



Har försökt att få ut enkäten så mycket som möjligt men tyvärr är det inte så många som vill hjälpa till att svara. Så jag skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig! Det tar bara någon minut. :)



Hemsidan:

http://hollywoodhairbysesse.com/



Enkäten:

http://www.surveymonkey.com/s/G967GBL



Tack på förhand!

Nina

Kampen mot cancer

Hej! Vi är två tjejer som går sista året på samhällsprogrammet i Duveholmsgymnasiet, Katrineholm. Vi håller på med ett projekt som går ut på att vi genom vår nystartade välgörenhetsorganisation ska samla in så mycket pengar som möjligt till barncancerfonden. Vi skulle uppskatta om du eller någon som ser den här kommentaren skulle vilja hjälpa oss genom att skänka pengar, eller uppmärksamma vårt arbete på sin blogg. Självklart går alla pengar oavkortat till barncancerfonden. Om du har några frågor så kan du nå oss på: kampenmotcancer@hotmail.se



Vi har även en egen sida: kampenmotcancer.webblogg.se

Twitter: kampenmotcancer



Kom ihåg att varje krona räknas i kampen mot cancer.



Hoppas att du har en bra dag!

/Sandra Jaber och Maria Jaber

Emma

Sv: Det händer allt någongång ibland att jag får någon sån där present, så himla mysigt.

Men det var ju inte illa att han friade iaf! :)

Du får köpa blommor till honom någon gång så kanske han fattar vinken.. ;)



Kram

Sara

Hejsan! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Jag är naturligt blond och vid jul ville jag prova att vara brunett. Så jag gick till en frisör som tonade en mörkbrun färg på mig. Nu har färgen gått ur ganska mycket och utväxten ser hemsk ut. Det var kul att prova brunt hår men jag trivs bäst som blond och undrar nu vad som är bäst att göra för att gå tillbaka till blond? Ska jag blondera eller hur ska jag göra?

Paulina

Jag är med sjuk, krya på dig!

Hoppas du har en fin dag annars. :)