Sömn

En dag där lillsnos hade lite mer ro i kroppen och sov i sin egen säng.
 
Hej vänner!
Gårdagen var ganska omtumlande här hemma igår. Selma vaknade och var pigg som en mört runt halv 8-8 på morgonen och från dess fram till runt 1 inatt så sov hon knappt alls. Hon var ledsen och missnöjd och hade ingen ro i kroppen. Utmattande som mamma, men framförallt gör det ont i hjärtat att se henne så ledsen. Hon hade inte ont i magen eller liknande, utan var bara väldigt missnöjd. Sedan misstänker jag att bristen på ro i kroppen och därmed även sömn, gör det hela till en ond cirkel och hon därför blev mer ledsen p.g.a. tröttheten.
 
Tack och lov fick vi 6 timmars sammanhängande sömn när hon väl somnade inatt, vaknade vid 7 för mat och somnade sedan om på mitt bröst. Där låg både hon och jag i sängen till efter 11 i förmiddags och sov. Så välbehövligt och underbart mysigt. Nu skall jag göra mig iordning lite, för sedan skall vi knalla bort till en vän. Så otroligt roligt, jag har ju nämt för er att jag har en vän som jag följts åt genom graviditeten. Vi var beräknade 9:e och dom 10:e. Vi hamnade på BB samtidigt! Selma kom 3:e och samma natt (fast efter 00:00, så det blev en 4:e april bebis) kom lilla M. Så roligt och häftigt!
23
Hanna Karlsson

Vad roligt!

amandacatrin

Gud så söt! :) Hoppas att hon börjar sova bättre på nätterna i framtiden!

Johanna

Nää vad häftigt, vad är oddsen liksom? :D Haha kanske rätt stora ändå om de är beräknade dagarna efter varann, men iallafall coolt!

Karin

Det här är ingen dryg kommentar nu om att jag inte tror att du känner av din dotter utan för att jag väntar barn nu och känner mig otroligt stressad över hur jag ska kunna vara världens bästa mamma. Jag har vaken speciellt många vänner med barn och är inte uppväxt med några bebisar i min närhet heller. Så min fråga är hur vet du att hon inte har ont i magen? Många säger ju liksom att deras bebisar skriker just för att dom har ont, men hur vet man när dom skriker och vet att dom inte har ont i magen? Hoppas du inte tolkar detta nu som något negativt påhopp.

Francesca Lopez

:)
kan vara så vissa nätter, och som mamma blir man så klart orolig. Men samtidigt är det underbart att kunna att ha dem i dina armar och skydda dem.Det känner även dem.
Kram på er <3

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Vad häftigt! Roligt att kunna tänka och minnas tillbaka i framtiden:)Hoppas du har en mer nöjd Selma idag:) kram

Emma Andersson

Gud va jobbigt för dig att behöva förklara dig att hon var bara verkligen trött .. inget annat .. bara trött.Såg de på instagram också .. Det är normalt att barn har ont i magen.. allt kan inte vara perfekt jämt. Ingen dömer dig för att ditt barn har ont i magen.. tror ja inte iallafall! Hoppas ja inte..

Anonym

Vad kul :) häftigt att de blev samtidigt!

Denise - Mamma till Noah!

Visst e de kul när man får samtidigt som sina vänner =) min barndomskompis fick barn samma månad som mig

emelie

Hur funkar det för dig att vara ensam med Selma och hundarna? :) Med rastning och så?
Jag är gravid i v. 30 och har hund, och funderar på hur man ska få det att fungera bra :)

Caroline

Det är roligt med sånt där. Jag är själv född den 2a september och min kusin föddes dagen efter, den 3e september. Läkarna frågade våra mammor om de hade varit på samma fest.

Pernilla Chis

Så härligt med en vän som är lika gammal!

JUNITJEJ

Sötaste unge!

Marie

Min Minnah hade en period när hon va omkring en måad gammal då hon sov otroligt lite dagtid och blev så övertrött och gnällig och bara ville vara i famnen. Dom går ju igenom massor av utvecklingssprång och då blir dom ofta gnälliga, sover illa osv. Som tur är går dom över rätt fort :) Kämpa på,första månaderna är jobbigast angående sömn (tyckte jag). Efter 3 månader är det som att man har en helt ny bebis som äter bra, sover bra, aldrig gnäller (nästan) osv. :)

Nikolina

Kan inte låta bli att skvallra för dig. Har ett litet frö i magen, om allt går som de ska är jag tvåbarns mamma lagom till min 24 års dag :)
Du är så gaalet vacker :)
www.ankpung.blogg.se
Swedish blogger, Family, tattoos and rock n roll

Linda Cathrine Liljemalm

Skönt att ni fick lite mer sömn efter en jobbig dag och kan känna er utvilade idag. Sömn kan göra sådan stor skillnad.

Sara

Hej!

En frisör avfärgade precis mitt hår och la sedan i Schwarzkopf 550, mörkblond i mitt hår. Resultatet blev mörkare än det på bilden på förpackningen, men det gör inte så mycket. Det som stör mig är att håret blev riktigt gyllene, nästan gult. Vad är ditt bästa tips på att få bort detta?

Silverschampo har inte funkat tidigare jag gjort såhär. Kan jag färga över med en ljus askblond? Vill verkligen inte riskera att håret blir mörkare än det är nu. Eller vad har du för förslag? Vill inte tona då det går ur för fort i mitt hår. Resultatet jag vill ha är en askig ton.

Tack på förhand! :)

Roliga Bilder

Det kommer att gå så bra så!

Cajsa

Hej! Jätte fin blogg! Besök gärna min och mina kompisars blogg! Kramar Cajsa

Angelicka

Underbar blogg:)

Mammaspixlar.se

Det där känns igen :( Stackars er! Stackars Selma! :(

Tess S

Vacker =)
Kram // Tess S.

Camilla

Åh va ledsen man själv kan bli när ens bebis är ledsen och orolig! Jag kan själv börja gråta när Lion är jätteledsen, det gör ju så ont i hjärtat. Men vad skönt att hon kom till ro igen och att ni fick sova ut lite :)

Hon är ju så underbart söt och det verkligen lyser om dig Linda! Vilken lycka<3