Lindas julkalender 2013: 24 December

PS: Givetvis ingår ett stooort startpaket av olika kapslar till maskinen i alltfrån kaffe till choklad.
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv en kommentar och motivera gärna.
 
TÄVLA T.O.M. 26 DECEMBER 22:00
 
GOD JUL!
 
GRATTIS SOFIA!
326
Anonym

Skulle så gärna vinna & ge bort den till mina svärföräldrar. De har en stuga i Dalarna som har en kaffebryggare från -82 (!!) De vill inte köpa en ny förrän den går sönder.
Om jag vinner kanske kaffebryggaren får vara med om en liten olycka så den äntligen kan bli utbytt! :D

Anna

Skulle så gärna vinna & ge bort den till mina svärföräldrar. De har en stuga i Dalarna som har en kaffebryggare från -82 (!!) De vill inte köpa en ny förrän den går sönder.
Om jag vinner kanske kaffebryggaren får vara med om en liten olycka så den äntligen kan bli utbytt! :D

Maria Sundlöf

Åh det här är verkligen mitt drömpris,
vill ha den på alla sätt och vis!
Hemma i huset varje dag,
men avnjuter även i husvagenen en kopp i välbehag!
Den skulle serva mig varje dag, året runt så klart
många koppar kaffe till mig, åh det skulle vara underbart!

Jeskan

För att jag älskar kaffe, av alla dess slag!!

Erika - lilla familjen

Att få vinna denna vore underbart, jag har alltid undrat hur det smakar. Vinner jag denna får jag ju äntligen svar :)

Anonym

Deltar & HOPPAS på vinst skulle behöva en ny kokare hemma och denna skulle.göra familjen lycklig ♥

Elin

Hoppas du har en god jul idag och att du får ett fantastiskt år.
Min motivering till att jag vill vinna är..

Jag dricker just nu bara kaffe på jobbet för att jag nyligen har börjat, så för mig skulle det passa jättebra med en tassimo då jag inte har en kaffekokare och jag vet dessutom inte hur man kokar i en vanlig kaffekokare.

God jul!

Alexandra

En ny kaffemaskin till vårt nya kök hade passat super!

Anonym

Vill vara med och tävla! Skulle ge den till min kaffeälskande sambo som en försenad julklapp. :-)

Felicia

Jag är med!! Ska snart flytta hemifrån och det vore så kul att kunna bjuda på kaffe fast jag inte själv dricker (älskar chockladen dock!!). Älskar doften av kaffe dock så skulle passa mig finfint!

Caroline, 20år och blivande tvåbarnsmamma!

Jag fick finaste julklappen av min kära karl som köpte en stor hårddisk åt mig då min dator är på väg att ge upp helt och jag var så rädd att förlora alla bilder. Han gnäller något så hemskt över sin kaffe bryggare som är bland det gräsligaste och ofräschaste jag sett. Så detta blir en sen julklapp till honom som bara fick ett par vantar av mig, (har så mycket annat viktigt att köpa inför bebis ankomst) men samtidigt blir det en present till mig själv genom att jag slipper se hans gräsliga kaffebryggare på bänken ;) Vet att han önskade sig en kaffe maskin så denna skulle nog bli VÄLDIGT uppskattad! :)

AMANDAS JUL

Jag är gärna med! Vore kul med ännu en julklapp :)

Emma Winslow

Den här luckan håller jag mina tummar hårt för att den blir min! I alla år när jag växte upp sa jag alltid att jag aldrig kommer "växa upp" och börja dricka kaffe.. Och de höll i 22 år, sedan börja jag plugga till sjuksköterska och stod emot på mina praktiker för det var ju "äckligt och onödigt" med kaffe.. Idag 2 år senare och ex antal praktiker senare så är jag fast ;) Det bästa jag vet är att börja ett arbetspass på sjukhuset med en kopp kaffe.. Och helst 3 till under dagen. Tyvärr! Har jag varken kaffe maskin eller kokare hemma och vissa mornar när jag är ledig så kommer jag på mig själv med att önska att jag vore på jobbet.. Där det finns en kaffemaskin ;) Så hoppas på turen så jag kommer kunna njuta av mitt kaffe även hemma i framtiden!

marie lindberg

Hej

Är gärna med och tävlar, vill gärna ge den till min man som fyller år den 30 december och han Älskar kaffe

Anonym

Den vill jag vinna eftersom min man och jag la all fokus på barnen i år och inte la några pengar på julklapp åt varandra.
Det vore fantastiskt att få vinna denna åt min kära man som ääälskar kaffe!
Han skulle bli överlycklig

Elizaveta Komarova

Lilla kaffe-älskande jag skulle bli riktigt lycklig för en Tassimo maskin i julklapp till mig själv !

Sara

Vilken lycka det vore att vinna detta. Både för mig och min kaffeälskande man :)

caroline

Jag skulle såå gärna vilja vara med och tävla om denna! Inte åt mig själv utan för att kunna ge mitt ex något extra fint, han är fortfarande min allra bästa vän och skulle vilja visa min uppskattning med något som ger han lite lyx i vardagen :) när han är så grym o kämpar på med pluggandet o tar sig igenom en jobbig tid nu tycker jag att han är värd en fin julklapp <3

Anna Karlsson

Åh...Vill så gärna vinna denna. Äger ingen kaffebryggare eller kaffemaskin. Och inte kom tomten med nån. Måste gå till macken och köpa kaffe. Blir ganska dyrt faktiskt. Så jag skulle hoppa av glädje om jag vann denna. Tänk vilken lycka att kunna göra kaffe hemma när man har en son som vaknar tidigt och själv är jag väldigt morgon trött. Så slipper jag klä på mig själv och sonen bara för att springa till macken och köpa kaffe.

Nathalié - Mamma till Charlie <3

Jag är med =).
Sambon är morgontrött och är rätt... "grottmänniskeliknande" på morgonen. Precis som de flesta, hehe! För att han ska kunna kicka igång dagen med ett klick och en kopp kaffe, skulle denna vara perfekt att ge honom i lite sen julklapp =).
Jag älskar varma chokladdrycker, så jag skulle allt utnyttja den också!

God jul =)

Mikaela

Vi fick en son för 6 månader sen och även fast min sambo studerar och har mycket att göra i skolan så är han världens bästa pappa och tar all tid han bara kan för sin son. Han gör precis allt och lite till. Min sambo älskar kaffe och har länge velat ha en kaffemaskin men då han pluggar och jag är mammaledig så är budgeten tajt. Skulle så gärna vilja vinna denna så jag kan ge den till min underbara sambo!

Evelina

Ååå detta hade verkligen varit en dröm att få vinna!!
Kaffe är numer mitt livselixir sedan jag fick barn! ;)
Snälla tomten ge mig denna fantastiska paket!! 🎅🎄

Isabelle

Alla verkar ha en kapselmaskin men jag har än så länge avstått från dom. Men likväl varje gång jag är hemma hos någon som har en så vill jag bara sno med den hem! Sååå smidig! God jul!

Cecilia

Oj oj vad gärna jag vill vinna denna! Har bara en gammal hederlig kaffebryggare nu men har testat denna hos en kompis, verkligen gott kaffe!

Emma

Vad kul! Jag har precis lärt mig uppskatta kaffe och dricker det gärna, men äger ingen bryggare av något slag, och att köpa ute blir ju alldeles för dyrt i längden.
Detta skulle bli den perfekta julklappen! Jag fick inga alls i år ;)
Kram och god jul!

Johanna

Skulle vara helt underbart att vinna denna. Kunde då fixa en massa goda kaffesmaker åt min pojkvän och åt mig själv kakao, nam nam. Hoppas att turen är på min sida!

God jul! Kram Johanna

Jenny

jag skulle vilja vinna den här till min pappa för jag tror att han skulle älska den :)

Denise

Men en liten i familjen kan det behövas en extra kopp kaffe ibland och att slippa fylla på vatten och mäta upp kaffe och istället bara kunna fixa en kopp lätt och slätt vore underbart.

Maggan

Dagens bästa stund är när vi kommer hem från våra jobb och sätter oss och fikar tillsammans. Vi dricker olika sorters kaffe och dukar med olika porslin olika dagar för att göra denna stund ännu mer härlig.

Denise

Men en liten i familjen kan det behövas en extra kopp kaffe ibland och att slippa fylla på vatten och mäta upp kaffe och istället bara kunna fixa en kopp lätt och slätt vore underbart.

Marie Andersson

Här är en som har konstant klagomål från familj och bekanta då jag inte äger en kaffekokare... Detta hade varit något att bita i för dem :) :)

Helene

Vore en underbar present till mig som är gräsänka på veckodagarna med en sambo som jobbar i en annan stad så jag är ensam med 2 hundar och en 5mån bebis! Kunna unna mig lite vardagslyx :)

Camilla Sandmark

Hej och God Jul!
Den här skulle jag gärna vinna! Jag är ingen stor kaffedrickare utan dricker helst te och det är så pinsamt att inte ha kaffe hemma när det kommer oväntade gäster! Har länge tänkt skaffa en kapselmaskin,men det har inte blivit av. Med en sån kan jag ge gästerna det dem vill ha och ha kaffe hemma som inte blir dåligt. Och själv kan jag ju njuta av både te, varm choklad och en liten kopp kaffe då och då!

Anonym

Min man älskar kaffe och jag och barnen choklad,skulle vara perfekt att kunna göra en kopp kaffe och sedan direkt en kopp choklad, bra att bjuda på också. Men har inte röd att unna mig detta, så skulle bli så glad om jag vinner

Anna

Åh den skulle jag vilja vinna. Som småbarnsmamma så behövsdet ibland en del kaffe ;-) att kunna unna sig en god kopp kaffe i hemmet hade varit perfekt då jag inte riktigt vågar gå på cafeer nu bland alla förkylningar och smittor med min lilla.

Jennya Johansson

Jag är med i lucka 24

Kaffe är livets dryck och det första jag dricker på morgonen. Ett gott och bra kaffe påverkar morgonens humör! Med en kapselmaskin kan jag variera och få det kaffe som jag individuellt gillar och jag slipper ta hänsyn till andra kaffedrickare runt frukostbordet (och tvärtom - alla kan dricka det kaffe DOM vill ha)

Jag önskar dig en GOD JUL och tackar dig för en trevlig julkalender och allt arbete du lagt ner på den!

Ayse F

Både designen och det dagliga intaget av koffein skulle passa perfekt i vår nya lya!!!

Camilla sjöberg

Skulle bli så glad om jag vann, att kunna variera så mycket och kunna göra små mängder per gång, bra att bjuda på. Har inte röd att unna mig detta så skulle bli så glad om jag vann

Elin

Åh vad kul :)
skulle så gärna vilja vinna denna. Skulle i så fall ge den till min pojkvän i julklapp/inflyttningspresent då vi ska flytta ihop i januari och starta vårt eget liv. Skulle vara perfekt till min kaffeälskande blivande sambo! God Jul Linda!

Jennie Martinsson

Åhh en sån här maskin har stått på min önskelista länge, perfekt när det går snabbt på morgonen när man är kaffesugen! Hoppas jag vinner!

Camilla W

Är väldigt gärna med!
Fyraåringen älskar varm choklad, och med en tassimo-maskin skulle hon kunna få det lite oftare :)
Göra den själv till och med ;)

Kapselmaskiner är bästa grejen
för stressade mamman eller lilla tjejen
nu hoppas jag få bli tursam och glad
så vi kan lyxa till det med latte och choklad!

Anna Norell

Min svärfar gör elak java
hans bryggare vill jag helst snabbt begrava
Låt mig i detta pris få gotta
Så slipper jag i koppen fortsätta spotta

Perfekt "efter-jul-julklapp" till svärföräldrarna som tyvärr inte fick någon klapp idag eftersom kassan varit skral.

Anonym

Till sommaren vi ska ut o fara i husvagnen får den vara! Om vinsten faller på mig denna kommer bjuda många koppar!
O när hösten faller återigen denna får flytta hem till mig för att åter ge värme o gott i denna vinter!

Carro

God Jul!
Jag dricker inte kaffe själv men skulle jag vinna skulle min kaffe älskande bror få denna av mig :) Vi har inte träffats på flera år av tragiska orsaker, men snart äntligen!

Erika

Jag är med.

Josefin

Vill vinna denna till mina kaffeälskande föräldrar. De dricker massvis med kaffe varje dag och förtjänar en fin maskin! De har aldrig någonsin prioriterat sig själva så nu är det min chans att få ge någonting tillbaka.

Therese Kunnas Franzen

Mina svärföräldrar önskade sig en kapselmaskin i julklapp dock hade jag inte råd med det(arbetslös), hade varit jättekul att köpa en till dem och ge efter jul, dem hade blivit riktigt glada och överraskade! :D
Tuwws@hotmail.com

Carola

Åh, vilken drömvinst. En Tassimo har stått på min önskelista länge nu. Jag är ingen större kaffedrickare själv, men gillar att ta en caffe latte och inte minst varm choklad någon gång emellanåt. Men det som jag allra helst vill är att kunna bjuda på kaffe och andra drycker när jag får besök. Det är så pinsamt att vara 34 år och bara kunna erbjuda typ läsk eller tepåsar.

SaraH

Å den där vill jag vinna för min kaffe maskin har gått sönder :( och som fattig student så svider det i plånboken att köpa en ny. Så jag skulle bli super glad om jag vann den.

Sofie

Oj, verkligen en superfin present såhär på doppardagen!

Är just nu föräldraledig med vårt första barn och det är verkligen den bästa tiden i livet. Skulle vara så roligt att överraska de tre andra mammorna som jag lärt känna med lite gott kaffe på vår nästa fikadate :-) Har verkligen hittar nya vänner för livet!

Anonym

Kaffe är så gott,
o denna e' så flott!

Skulle jag vinna denna så skulle jag verkigen göra min fästman glad, han har länge velat ha en sådan här! :) O jag också, för den delen ;)

Per Andersson

Kaffe är ju gott ;)

Kirre

När jag inte tur i kärlek har, testar jag spel och den finns där!

josefin

Jag vill vinna för att jag har det rätt så knapert med pengar, då skulle jag kunna ge den till min pappa och hans fru i julklapp :)

Patrik Nilsson

Hallå :) God Jul!

Har nyligen börjat dricka av detta svarta guld.
Var länge på den fronten oskuld.
Till det hör att jag ingen kaffebryggare har,
och visserligen en hel del pengar på detta spar,
Men jag skulle verkligen behöva en sån här apparat,
så att man kan bjuda sig själv och en å annan kamrat.

God Jul :)

Laila

<3 GOD JUL <3

Cindy

Jag är med! :D

Christina Frisberg

Woow! :) Detta vore ju rena drömvinsten, var och smakade på kapselkaffe hos min son och tyckte det var jättegott, man kan ju aldrig få samma arom och styrka på kaffet med en vanlig bryggare, så jag hoppas innerligt att just jag sitter med vinstlotten den här gången, med ett sådant fint pris i potten!!!
KRAM OCH EN RIKTIGT GOD JUL!! <3

Johanna

En enkel bryggare vi hemma har,
och den används nästan årets alla dar.

Men förstå vad skönt att med en laddning och ett tryck,
sedan i koppen få sin rykande favoritdryck.

Vinner vi denna Tassimo Joy,
kommer kaffebryggandet vara riktigt skoj.

För hemma kommer alla att stå på rad,
för att få välja på kaffe, te eller varm choklad.

Anonym

Jag vill vara med och tävla!!
En sådan hade passat mig och min sambo perfekt dock kan vi inte unna oss en då den är dyr.

Kram

Anonym

Efter över ett års sömnbrist - tillspetsat av att barnet har en sömnstörning och vaknar nästan varje gång hon kommer till drömsömn (dvs som värst var 20:e minut) - ska nu vardagen inträda med förskola och arbete. Hur ska detta gå när jag inte kan smyga undan och stjäla en halvtimma på eftermiddagen? Och hon inte kan få sova ut efter en tjorvig natt? Koffein får världen att snurra. Men i fevruari tror jag min själ det behövs kvadrupel espresso på mornarna :-D

Anonym

Vem jag var tycks falla bort ibland.. (jag var alltså mamma till barnet med sömnstörning)

Anonym

Det hände igen. Jag är FC - kantarellkisse@hotmail.com - www.dromvav.wordpress.com

Ebba

Skulle vara så roligt att kunna ge familjen detta. Något alla skulle uppskatta då 4/6 gillar kaffe och 2/6 (inklusive mig) inte dricker kaffe. Bra och roligt att det finns både kaffe & choklad.

Sanna

Ska snart flytta till min första egna lägenhet och där skulle den passa in väldigt fint

Anna

Åh vad jag hade önskat att vinna denna! Jag har ett år kvar på universitetet och ska skriva långa uppsatser och skulle nog behöva några koppar kaffe då och då för att hålla mig vaken.

Frida Pettersson

En kapselmaskin till min kära sambo som från och med den 2/1 är pappaledig skulle vara roligt att ge!

Elin

Är gärna med och skulle ge detta till min kära pappa!

Sandra

Jag vill vara med!! Det är ju så mysigt med varma drycker nu på vintern!

Maria

Vill gärna vara med!

evilina

Åhh den vill jag verkligen vinna. Har önskat mig en länge men alltid har nå annat kommit högre på prioriteringslistan. Senaste tiden har jag hinkat i mig kaffe för attt försöka samla till en men de gick inte heller. Som småbarnsmor är kaffe en nördvändighet och den där skulle passa så bra i mitt nya kök. :) håller alla tummar jag har! God jul!

Matilda

Är med! :)

Vilken dröm det skulle vara att vinna denna fina maskin,
nu lagom till årsskiftet då vi får vårt andra glin.
Alla mammavänner skulle med glädje bli bjudna på fika.
Att vi älskar gott kaffe gör oss väldigt lika.
Med en liten behövs dessutom någon uppiggande kopp både nu och då,
och så smidigt att få det med bara ett klick eller två!

Kram Matilda

Anna

Åh, denna vill jag vinna för att kunna skämma bort min fantastiska pappa :)

Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

Med sex barn och många vaken natt,
sitter jag här med ytterligare en nyfödd skatt.
Kaffet är det som räddar i nöden,
utan den är det rena döden!
Med tassimo kan jag känna mig lugn och trygg,
får då kaffet av en maskin så snygg!

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Linda

Kan va bra att ha när jag ska flytta hemifrån :) Dricker inte kaffe själv men dom brukar ha sån god varm choklad som jag älskar. Besökare som dricker kaffe lär man ju få så då kan det vara bra att ha nån form av kaffebryggare hemma :)

A.M

Åh! Detta skulle vara hur perfekt som helst till min lilla studentlägenhet i Karlstad! Skulle jag vinna slipper jag värma upp koppen med vatten i micron för att sedan blanda i snabbkaffet. Ja det är sant att jag värmer upp vatten i micron, haha mina kompisar tror inte jag är riktigt klok men har ingen vattenkokare eller kaffebryggare!

Får jag dricka en kopp choklá, ja då börjar jag varje morgon go å glá ;)

Hanna

Jag är med! God jul!

Liza L

Jag är gärna med!
Skulle jag vinna så skulle jag ge denna till min bror och hans sambo. Han är ingen daglig kaffedrickare utan vill bara ha någon kopp ibland. Och då är det väldigt onödigt att ha en kaffebryggare som de har nu. man ska ha filter, kaffebönor, fylla på vatten, vänta en halv evighet och få sump i botten på muggen. Han har länge gått och pratat om en sådan och jag tror att han skulle bli jätteglad om han fick en sån av sin lillasyster på sin födelsedag som inte är långt borta!
Kram och god jul

Liza L

(Skrev fel mail)
Jag är gärna med!
Skulle jag vinna så skulle jag ge denna till min bror och hans sambo. Han är ingen daglig kaffedrickare utan vill bara ha någon kopp ibland. Och då är det väldigt onödigt att ha en kaffebryggare som de har nu. man ska ha filter, kaffebönor, fylla på vatten, vänta en halv evighet och få sump i botten på muggen. Han har länge gått och pratat om en sådan och jag tror att han skulle bli jätteglad om han fick en sån av sin lillasyster på sin födelsedag som inte är långt borta!
Kram och god jul

Anonym

Min fästman har tjatat om en sån där maskin lääääänge. Jag själv dricker inte kaffe så tycker det är onödigt att köpa en sån. Men om jag vann en så skulle både jag och min fästman bli glada - jag slipper lägga ut pengar på en och han får dricka mycket kaffe:) Och så kan jag sno lite choklad när jag är sugen på det. Skulle bli så glad om jag vann. Ps. Den skulle passa bra in i vårt vita kök med;)

Linnéa Johansson

Jag är med! Tänk vad tid den här skulle spara <3

Cherie | Börja Spring

Denna skulle jag kunna kriga långt för, tänk att kunna ta upp beställningar från gästerna och servera valfri dryck till nybakat gott. Även göra sig själv en härlig kopp efter tycke och smak :)

Anna

Gud vad underbart! En sån har jag tittat på jättelänge men aldrig kommit till skott med att köpa mig en. Är ett stort latte-freak och ska börja plugga nu i januari. Lär behövas mycket kaffe när man sitter uppe och tentapluggar om nätterna de kommande tre åren ;)GOD JUL!!

Anna L

Vill vara med och tävla om att få
en maskin som gör det lätt att bjuda på

GOD JUL

Anonym

Oj vilken final på adventskalendern!
Jag är 28 år och precis "lärt" mig dricka kaffe. Min nyfunna kärlek fick jag när jag blev bjuden på kaffe från just en sån här maskin hos min bror. Tomten hade tydligen inte hunnit få min önskelista i tid så nu hoppas jag kunna vinna den hos dig så jag kan njuta av kaffe med stil :)

God jul på dig!

Fatma

För att min bästa vän och hennes kille fick just en i julklapp och jag är avundsjuk!

Anonym

Åh denna vill jag vinna så även jag kan hinna med en kopp kaffe på morgonen. Nu är det snabbkaffe som gäller och med tre barn där den äldsta är fem hinner man inte mer en kasta ut mackorna så är de uppätna och de vill ha gröt/yoghurt.
Mitt vatten svalnar och mitt tålamod sjunker.

Att vinna denna som julklapp till mig själv skulle göra mig glad.

God jul.

Jessamy

Fick du namn på min kommentar? Kommentaren om tre barn. Äldsta fem år?

Gabriella Wikström

Jag är gärna med och tävlar!! en sån har jag länge önskat mig, har önskat mig i födelsedagspresent och julklapp men än så länge har inte min önskan slagit in! Har 2 småttingar här hemma så jag är ofta trött om dagarna men ids aldrig brygga kaffet till bara mig själv och efter att ha smakat kaffe från kapselmaskin hos mamma så vet jag att godare kaffe finns inte!

Sandra Mårtensson

Jag har länge önskat mig en kaffemaskin, men sambon tycker att det är ett onödigt köp. Hade varit fantastiskt om jag vann en maskin! Då kan jag bevisa att den hade varit en perfekt lyx här hemma!

Hannapalms

Jag är med! Skulle vilja vinna denna till familjen, men främst till mamma! Hon förtjänar det verkligen, hon har börjat på nytt jobb och kämpat för att få ihop det! Tyvärr kunde jag inte fira jul med henne i år då jag har firat med min pappa. Skulle vara så himla kul att överraska henne med den här! Den skulle hon verkligen ha glädje, hon behöver lite vardagslyx! Håller tummarna!

Monica

Jag vill gärna vinna :) God jul!

Mie

Jag skulle vilja vinna denna då det är en perfekt kombo för oss där den ena dricker kaffe & den andra enbart varmchoklad som varm dryck. Detta skulle med andra ord bli lite (okej, väldigt mycket) lyx i vardagen :)

My

Jag är med!

Tommy

Jag skulle verkligen vilja vinna denna. Det är bara jag här hemma som dricker kaffe och det är så jobbigt att hålla på med filter och bönor för att koka en kopp. Med en kapselmaskin kan jag ju unna mig en kopp på morgonen innan jobbet. Något som inte är aktuellt idag.
God jul förresten.

Mikaela - mamma till Viktor <3

Åh, jag skulle behöva en ny, min gamla har precis gått sönder :( Kaffekärring som jag är, haha!
Kram

Linnea altenborg

Hej hej
Hoppas ni haft en riktig god jul :)
Jag skulle såå gärna vilja vinna kaffe maskinen åt min fina sambo!
Han har tjatat om att han skulle vilja ha en men jag har helt enkelt varit för snål med att köpa en.
Så nu hoppas jag att jag vinner så att jag kan överraska min sambo med en sen julklapp :)

Kram kram

Sofia

fin blogg :)

Ida

Åh min sambo har tjatat om en sån hur länge som helst nu, men jag har tyckt att det varit för dyrt. Hade varit sååå kul att överraska honom!!! Han hade blivit jätteglad!!

Annika Nilsson

Jag är med!

En riktigt god kaffe är min favorit!
I arom är den överlägsen och unik!
Den för mig till kaffebönans rike,
en smakupplevelse utan like!
När jag vill få mina vänner att fånigt le,
bjuder jag på fik som har kaffe med kvalité!
Välgjort kaffe smakar lika gott,
i lägenhet och villa som i slott.

Maria I

Jag är gärna med och tävlar om den sista lucka 24!
Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna den här så jag kan bjuda mina nära och kära på kaffe när det kommer och hälsar på.
Har i nuläget ingen apparatur alls för att framställa kaffe att bjuda på.
Dessutom har jag inte lärt mig att dricka kaffe ännu, så jag blir retad på universitet och kontoret för att jag inte gör det.. så nu tar jag chansen att vinna för att kunna lära mig dricka kaffe! :)

Victoria w

Åh vilken bra avslutning!
Skulle så gärna vilja vinna och självklart är många värda och vinna. Men nu ska jag motivera varför jag vill vinna, har över 1 år jobbat i ett stall med en mindre verksamhet. Har gått från en blyg och försiktig tjej till en som faktiskt vågar stå upp för sig själv. Hade kasst självförtroende och självkänsla men det är på bättringsvägen.
Sen vore det roligt och vinna för och pigga upp mig just nu, en häst drog omkull mig i måndags och trampade på mig så hela jag är täckt med blåmärken :(

Kram till dig och din Goa familj

Denice Eriksson

Jag vill väldigt gärna ha en sådan till när jag flyttar till min egna lya vilket inte ligger långt bort i tiden :)

Anonym

Jag vill gärna vara med och tävla om en tassimo :)

Ulrika

Jag vill gärna vara med och tävla om en tassimo :)

kim

Åh en sån skulle jag vilja ha! Jag fick ingen julklapp utav min kära man denna julafton, eftersom han sa sig inte haft tid att gå i affärer och välja ut någonting till mig. Lite besviken är jag minsann även om jag inte kunde erkänna det för honom! Det är inte alltid lätt att leva tillsammans med en tidsoptimist och arbetsnarkoman :/ Skulle bli lycklig om jag kunde vinna denna i julklapp istället!

Lisette

Jag är med!

Maria

Som stressad mamma åt ett 16 månaders litet vilddjur som tagit på sig alldeles för mycket då jag jobbar 50%, pluggar 100% och med en sambo som knappt är hemma så finns det väldigt lite tid att ens tänka på att koka en kopp kaffe. Men med denna maskin hade det varit så lätt! Med en knapptryckning så är det mer eller mindre klart och jag kan äntligen så njuta av en färsk kopp kaffe och inget "värmt-i-micron-för-sjunde-gången" kaffe som blivit glömt på diskbänken.

Mari

Efter det stora varslet fick jag besked om att jag fick stanna kvar trots min korta anställning. Dock va jag tvungen att byta till att jobba natt istället. Jag tror att denna tassimo kan hjälpa mig att klara av det här och hålla mig vaken om nätterna annars får jag ta mitt pack och dra!

Maria

Då min började krångla redan efter tre månader och det nu gått ett år fast varken media markt eller tassimo hjälper mig då de skyller på varann önskar jag mig en ny! Älskar chokladdrycken och är så ledsen över att min krånglar! :(

Kram Maria

Anonym

Jag är med.

Monika johansson

Helt enkelt önskar jag mig denna underbara maskin. Har bröllopsdag i januari och födelsedag månaden efter. Skulle passa perfekt som present.

Madde

Kaffe, kaffe som är så gott,
jag hoppas jag vinner denna lott!

Anonym

Hej!

God Jul och god fortsättning. Jag är jättegärna med och tävlar och vill även tacka för en rolig kalender.

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar kaffe i alla dess former. Men tyvärr blir det allt för sällan man brygger sig en kopp speciellt kaffe utan man kör på i ullstrumporna och pressar sitt vanliga Löfbergs lila. Gott är det men ibland är det kul att kunna variera sig. Denna maskin skulle kunna bli min nya kompis i köket.

Ha ett gott nytt år
Kramar
Charlotta

Sundinska

Vår kaffebryggare dog dagen före julafton. :(
Vore roligt att få uppdatera sig med en kapselmaskin! :)

Helena Nilsson

Kul att tävlingen avslutas den 26 december, dvs imorgon. Jag fyller nämligen år då. 30 hela år är det dags att bli!
Jag har inte så mycket ångest över det för jag har uppnått det största målet jag har i livet. Att bli mamma :) har en son på 8 månader!
Hur som helst så hade den här vinsten suttit fint :) kanske som en 30-årspresent ;)
Är också väldigt fotointresserad så följer din blogg!

Tatyana

Som småbarnsmamma är man ofta trött
när man på natten inte får sova sött
med denna blir jag pigg och glad
med ett knapptryck får jag gott kaffe varje dag!

Emma

Jag är en kaffe-lover och har smakat kaffe gjort i sådan maskin hos vänner och det är så himla gott! Har många gånger önskat att jag hade en egen, men som student har annat prioriterats. Så nu hoppas jag på att det äntligen är min tur att vinna, för jag hade blivit så fantastiskt glad för detta. God Jul!

Karin Johansson

Detta vore en toppengrej till min sambo. Det är bara han i familjen som dricker kaffe och det hälls alltid ut när han gör kaffe här hemma. Vore perfekt om han snabbt kunde göra sig en kopp! Att man kan göra även choklad skulle nog övriga familjen uppskatta :)

Anonym

Denna skulle vara perfekt i mitt kök! Jag älskar att baka & gör det ofta & när gästerna kommer på besök så skulle jag vilja servera en proffsig kopp kaffe :)
Har även en son på 8 månader så att bara slänga i en kapsel & trycka på knappen skulle underlätta rejält! :)

Michelle

Då min fem månader gamla dotter gärna håller mig uppe på nätterna skulle det vara helt underbart att kunna göra i ordning en kopp vid behov och sitta och njuta av en kopp varmt och gott kaffe.

God jul.

Johanna Mårtensson

Att få vinna en kapselmaskin skulle vara perfekt nu när kaffebryggaren gått sönder, karl älskar kaffe och jag är ett stort fan av varmchoklad perfekt kombo :)

Johanna Mårtensson

åhh vilken underbar julklapp till frugan som ännu inte fått någon. Och att jag älskar kaffe gör det bara ännu bättre:)

Jenny

Alla fick en julklapp utom lillebror.
Det är svårt att köpa när han blivit stor.

Sen läste jag din blogg och blev så glad!
En Tassimo är precis vad han vill ha!

Jag håller alla mina tummar och tår,
och hoppas att jag vinsten får!

Då blir det en julklapp till min kära bror,
så kan han bjuda mig, sina systrar och sin mor.

Kaffe till bror, choklad till mig.
Är inte det perfekt så säg!

Erika

Jag vill väldigt gärna vinna denna!
Har nu bara slutspurten kvar på min universitetsutbildning och håller mer och mer på att planera och bygga upp mitt liv och nya lägenheten. denna skulle passa så bra in och helt perfekt när man får gäster som vill kika på nya bohaget :)

Marika

Kan man vinna två gånger,
Under tiden man sjunger julsånger?
Ute regnet öser ner,
Är det en tassimo från bosh vi ser?
Nu börjar julskivan hacka,
Kanske vi ändå Linda får tacka! :)

Hanna J

Motiveringen blir väldigt kort; -Vi äger ingen kaffemaskin men önskar oss en :-)

God fortsättning på Julen och tack för alla finfina vinster vi läsare får tävla om. Vilket jobb du gjort. Kram

Amanda

Jag är med! :D dricker inte kaffe tyvärr men min pappa är en riktig kaffeälskare, så jag skulle vilja vinna den här och ge den till min pappa! :)

Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag vill gärna vinna för jag ÄLSKAR kaffe! En dag utan kaffe är som en dag utan luft.

liselotte

Jag är med och tävlar, vilken vinst. Skulle vara perfekt med denna maskin till oss som dricker kaffe, choklad m.m vid så olika tider. Då skulle alla få sin färska kopp kaffe när man önskar och iam behöver inte hälla ut överblivet kaffe från kaffebryggaren.
Mvh Liselotte

mikaela

Åh vilken dröm julklapp! :) tänk om vårt kök hade fått ha en sån.

Sarah

En student som jag känner mycket press
Skolan inger en hel massa stress
Pluggar nätterna i ända
När ska denna trötthet vända?
Projekt, seminarium och tenta
Men men men, vänta..!
Med Tassimo Joy kan jag få i mig ny energi
Och stressen kan inte riktigt gripa i
Huvudet och kroppen kan orka ytterligare några timmar
Så snälla, låt mig vinna så bra som jag rimmar!

Familjen Grefve

Jag är med och tävlar! :)

Har alltid velat ha en sån här då jag aldrig kommer ihåg att bjuda på kaffe och dyligt när vi har gäster! XD Och nu har dessutom perkulatorn fått gå till dom gälla jaktmarkerna.. :P

Anonym

Jag skulle vilja vinna den till min älskade sambo och världens bästa pappa till vår son. Han har länge pratat om att han vill ha en sådan. Med en bebis här hemma blir det att vi prioriterar att lägga pengarna på annat men han skulle vara så värd att få denna :)

Frida

Skrev en tävlingskommentar nyss i hopp om att vinna denna till sambon men såg att namn och mailadress föll bort.

Anonym

Åhh perfekt julklapp för den trötta snart 2barns mamman 😃

Anonym

Denna skulle passa fint hos mig, då jag slipper snabbkaffe bjuda dig. Utan varken maskin eller bryggare i mitt kök, kan jag med denna dig nu bjuda på en god kopp utan stök.

Sofia

När turen kommer till mig att välkomna vår mammagrupp in i vårt hem, ställs snart den enkla frågan "Kaffe?". Arsenalen av 'lattemorsor' svarar med en svärm olika italienska varianter och den obligatoriska eftersläntaren "Nej tack, men har du varm choklad?". Med en Tassimo och en uppsättning av många olika kapslar hade livet blivit bra mycket lättare. Hjälp mig! :)

Kim

Åh! En kaffemaskin vore ju perfekt under föräldraledigheten, när man bara behöver en kopp åt gången. Men många gånger om dagen...

Nadja

Denna vill jag få
För kakao kan jag laga då
En perfekt paket till mor
Som har en hjärta stor
En perfekt paket till far
Som alltid är så rar
Nu hoppas jag på tur
Så att jag inte blir sur

Kram//Nadja

Heidi

Eftersom varken jag eller mannen dricker kaffe så hade denna varit perfekt när vi får gäster! Sen har jag läst att man kan göra bl.a. Varm choklad med de. Också vilket inte vore fel;)

Anonym

Jag fullkomligt älskar kaffe! Vi har en riktigt kass kaffebryggare och tomten såg nog inte min önskan om en ny, så jag skulle bli så glad över en sån här. Dessutom kanske min sambo kan stå ut med mig lite mer om jag får dricka gott kaffe på morgonen istället för den sörja som våran får fram, för vad vore jag utan min älskade man! Skämt å sido, nu håller jag tummarna :)

Lina Eckerström

Ja varför ska jag ha en otroliga turen att vinna? Har precis fått mitt andra barn och många sömnlösa nätter kräver mycket kaffe. Att bara kunna sätta in en kapsel och trycka på en knapp hade passat mej perfekt trötta morgonar med en nyfödd bebis & en helvild 2,5-åring.
Hoppas kan man ju alltid :) Hade blivit en fin 30-årspresent till mej själv :)

God fortsättning, hoppas du har en riktigt fin jul !

Nathalie

Är gärna med och tävlar. Vinner jag så ska jag unna mig själv denna fina kaffemaskin! Snart har vi två barn istället för ett så lite uppiggande gott kaffe skulle verkligen komma till användning hos oss! :)

Michelle

Jag orkar sällan koka kaffe åt mig själv på morgonen när jag är ensam, så kanske detta skulle kännas lite lättare så slipper jag huvudvärken innan eftermiddagskaffet! :)

Anonym

Vore fantastiskt och vinna denna. Under min graviditet har jag blivit besatt av varmchoklad och tanken har varit att köpa en maskin :)

Becka

En sådan skulle vi verkligen behöva hemma.
Är nyblivna två barnsföräldrar som inte får sova.
Trots det är det helt underbart med våra döttrar.
Mamma och pappa behöver lite mer pigghet bara. :)

Mari B

Jag vill vinna denna klapp då vi inte har någon kaffebryggare och det är svårt att bjuda på kaffe när man får gäster, har snabbkaffe. Och kanske är lite bättre med kapselkaffe för våra gäster ;)

Elin

Jag vill vinna den åt min sambo som älskar kaffe och choklad :)

Emelie Dössing

Min mamma har tjatat om en tassimo så länge den funnits men aldrig tagit tag i att köpa någon, så om jag vinner denna så tänker jag ge den som en liten försenad julklapp till henne :)

Marielle

Skulle gärna vilja vinna den åt min sambo, han älskar kaffe men är för lat för att brygga. då är ju en tassimo perfekt! :D

Evelina B

Självklart att man vill vinna en sån här fantastisk julklapp!! Med en liten på väg så letar man ständigt efter lösningar som kan förenkla vardagen och denna skulle passa superbra för att slippa brygga kaffe varje dag! Smidigt, gott och enkelt!! :D

elinochcanada.blogg.se

En kaffemaskin vore en underbar extra julklapp :D

Amanda

Som fattig student som står utan kaffebryggare då den bestämde sig för att fara i golvet för ett tag sedan (och tomten inte kom med någon ny) hade de långa pluggnätterna blivit oändligt mycket lättare med en Tassimo!

lina

Jag vill vara med:)

Kaffe älskande tös som hatar att ladda kannan när man vet att man är själv om att ta en kopp. Hoppar ofta över då och går surmulen och trött pga kaffebrist. Med denna skulle jag snabbt och enkelt få mig en go kaffe som räddar dagen och jag glatt kan lägga all tid åt sonen:)

Nadine

Hej Linda,

Jag är hemskt gärna med och tävlar om den här underbara kaffemaskinen! Varför anser jag att jag förtjänar att vinna?
Jag och min familj har haft ett otroligt tufft år, eller rättare sagt 18 månader. Det har varit sjukhusinläggning för vår son och besök till sjukhuset var och varannan dag. Vi har inte fått njuta av vad födelsedagar, midsommar, och nu inte heller julen innebär. Det har varit en tuff tid med fler motgångar än medgångar. Jag vill vinna maskinen, slå in den vackert och låta den stå i köket så när mannen och barnen vaknar så står den där och lyser upp köket, tillsammans med varm choklad oc kaffe. Blir varm av bara tanken på att göra de lite lyckligare, lysa upp deras vardag på något sätt.

Många kramar, Nadine

Otilia

En tassimomaskin att få, kanske en kopp kaffe eller två? En ny kaffemaskin hade varit kanon när man som jag fått ärva föräldrarnas gamla när jag flyttade hemifrån.

Louise - tvillingmamma

Både jag och min sambo är beroende av denna magiska dryck! Vi skulle bli så lyckliga om vi vann en kaffemaskin :) Håller alla våra tummar att det är vår tur att ha tur ;) God fortsättning! :)

Anonym

Klart man vill vara med och tävla :D
Kan vara bra att ha när man får besök, och dessutom så är den ju snygg också! ;)
Nej men skämt åsido!
Jag äger ingen kaffebryggare eller dyl och får alltid påbackning av nära och kära när man har besök så det skulle bli en positiv överraskning för gästerna :) och för mig och sambon också såklart! Det går ju att brygga annat än kaffe i en såndär magisk maskin ^^ ha en god fortsättning! Kram

Kristina

En Tassimo skulle göra sig perfekt i mitt kök,
när vännerna kommer på kaffebesök.
Stilren och praktisk är denna läckra kaffemaskin,
som med lite tur kommer att bli min.
Min gamla kaffebeyggare har slutat fungera,
så den har jag tyvärr fått kassera!Sarah Magnusson

Mitt i julstöket håller jag på att flytta hemifrån. Skulle vara så underbart att få vakna upp och kunna ta sig en ordentlig kopp mitt i flytten & slippa den gamla hederliga bryggaren. :)

Emma S

Åh, den här skulle jag så gärna vilja vinna! Just nu har vi en ofungerande kaffebryggare.. Har inte pengar till att köpa en ny, så att vinna denna hade varit perfekt! ♥

Jess (byjessjess på Instagram)

Är med & tävlar! Jag & min man har länge pratat om att köpa en kaffemaskin men aldrig riktigt slagit slag i saken... Nu när vi snart ska bli föräldrar vore det en vardagslyx med en god kopp God kaffe istället för pulverkaffe :) Vi har faktiskt kollat på Exakt denna maskin. Vore även den perfekta julklappen till oss (inte köpt några klappar till varandra eftersom vi båda vill vara föräldralediga & behöver därmed spara varenda krona, jag antar att du förstår vad jag menar...)

KRAM<3

Sofie

Åh vilken perfekt kaffemaskin! Sa till min pojkvän att vi skulle köpa en sån då alla i våran mammagrupp utom vi har en kaffemaskin :p vi hoppar runt hos varandra i mammagruppen varje gång vi ses :)

Linda

Perfekt hemma hos eftersom vi själva bara dricker choklad eller te och därför sällan har gott kaffe att bjuda på till våra gäster. Det här skulle vara mycket uppskattat av våra gäster.

Johanna

Min enkla motivering är att jag så gärna hade velat ge denna till min sambo. Så värd!

Anonym

Mamma sitter och pratar om såna dära dygnet runt, jag skulle så gärna vilja köpa en till henne men mina pengar räcker inte till!
God fortsättning på julen och ha ett riktigt Gott Nytt År! :) 💖

Anonym

Jag är med!

Oväntat eller väntat besök?
Jag själv är ingen kaffedrickare men många av mina fikagäster är det, så jag skulle gärna vilja vinna denna maskin så det är möjligt för mina gäster att få sig en god kopp kaffe till gofikat! ;)

Malin

I mars går flyttlasset till vår nya lägenhet och vårt nya Fina kök, vore toppen att ställa denna fina pärla i det.

Mimmi

Att få vinna denna maskin hade varit underbart, då jag är tokig i kaffe.
Hoppas du och din familj har haft en fin jul.

Emy

Åh, en kaffemaskin vore helt perfekt för sena pluggkvällar när man tröttnat på vanligt kaffe. Det har blivit mycket av den varan den senaste tiden. :) Tack för ditt arbete med julkalendern!

Helen

Åh jag gör ett försök att denna vinna! Då skulle jag bli en mycket lycklig kvinna! :-D

Lina Noleryd

Skulle vara så fin i vårt blivande nya kök :D

Anonym

Hamnade här med hjälp av dottern min, hon visade mig sidan och sa den kan bli din. Men jag sa vi överraskar mamma på hennes födelsedag- tänk vad hon ska bli glader, tack Linda hoppas på vinst tack vare dessa rader! God fortsättning önskar Magnus o dottern Tova

Magnus Persson

Hamnade här med hjälp av dottern min, titta pappa den kan bli din. Vi överraskar mamma på födelsedagen istället- tänk vad hon ska bli glader, så Linda denna maskin kan bli vår tack vare dessa rader! God fortsättning önskar Magnus o dottern Tova

Mickaela

Jag vill vinna en Tassimo till min pojkvän då han vägrar köpa en kaffekokare för att han själv inte dricker kaffe, men jag gör och hans föräldrar tar alltid med en termos när de kommer på besök.
Jag vet att han skulle älska teet och den varma chokladen man kan göra med Tassimo och jag kan äntligen få kaffe på morgnarna! :)

Patrise

En 8 veckors bebis hemma här skrika
Men med en kaffemaskin jag hinner ta en snabbfika
Kaffe, choklad, jag tar vad som hinns
Bara mina ögon piggnar till så jag vet att jag finns

Tack för en underbar blogg och god jul från vår lilla familj i Torsby ❤️

Suzette

Åh precis vad som saknas i hemmet och då var vanliga kaffemaskin snart gjort sitt skulle detta vara en perfekt julklapp!

Jessica - mamma till Joline & Emilio

Efter julens stök, hoppas jag denna ska få pryda vårt kök.
När pappa ett år till fylla, mamma inte längre på dåligt kaffe kan skylla.

Barnen håller tummar & tår, att pappa öppna denna på sin dag får! :)

Vanilla - mamma till Lilla hjärtat

Vår lilla dotter har precis fyllt 2 år, och sover fortfarande inte hela nätter. I april får hon syskon och vi börjar om från början med ammande nätterna igenom.

Vi längtar så mycket efter den lilla bebisen i magen, och jag längtar så mycket efter att få vara föräldraledig med mina två små hjärtan! MEN det är bara att inse att tröttheten kommer att vara en del av min vardag, och att kaffe kommer att behövas i mängder! Att vinna en tassimo joy skulle vara en dröm, och innebära lite välbehövlig mammalyx för mig!

Håller alla tummar! :-)
God fortsättning!

Kram

Jessica

Skulle vara en perfekt julklapp såhär i efterskott..;)

Emma

Jag skulle vilja ge denna kaffemaskin till min älskling. Han överaskade mig och friade igår så det här kan bli min överaskning till honom :) god jul och gott nytt år till dig fina linda!

Anonym

Åh vilken fantastiskt vinst! Jag skulle vilja vinna denna till min sambo som älskar kaffe men inte jag ;) Jag älskar choklad och skulle gärna dricka det istället tillsammans med honom. Han tycker det känns onödigt att köpa en om han bara dricker kaffe, men skulle vi vinna en skulle det bli glädjerop :) Kram!

Emma

Ååh! Det här skulle jag gärna vilja vinna! Inte för min egen skull utan för min kära sambos skull :) Jag dricker inte kaffe men han är kaffeälskare. Dock är det inte så kul att koka till sig själv i en vanlig kaffebryggare så en kapselmaskin skulle passa perfekt till honom! En försenad julklapp är han värd!

Lisa Dandelion

Skulle så gärna vilja vinna denna och ge den till våra underbara grannar (som även är min farbror och hans fru!) för dom hjälper oss alltid så himla mycket!
Dom bor i en länga med två boenden, dom äger hela längan och hyr sen i somras ut andra lägenheten till en jättesnäll kille. Dom hade lägenheten som "lagerlokal" förut och när det skulle rensas ut inför den nya hyresgästen så fick jag och sambon gå runt och plocka på oss precis vad vi ville! Det blev en stor skön dubbelsäng med ursnygg gavel som min farbror själv byggt, ett kombinerat kyl och frys som nu står i vår källare som extra matförvaring, tallrikar, skålar, bestick och glas... Jättevackra vinglas, karotter, gardiner och sängkläder... Resväskor och en massa annat som dom annars tänkt slänga!
De hjälper oss även när vi behöver barnvakt, är det något med huset kan vi alltid gå dit och knacka på för min farbror kan det allra mesta efter att ha arbetat i byggbranschen hela sitt liv.
Vi står varandra väldigt nära och jag älskar dom så mycket! Jag vet även att dom båda älskar kaffe i alla former, en Tassimo är väl det minsta vi skulle kunna ge dom som tack för att dom är världens bästa grannar!

malincatrin

En kapsel om dagen, med ett enkelt litet tryck. En stor variation, för liten och stor. Alla i koppen får vad de vill ha, glädjen är stor. Nu håller vi tummar och tår, för att lotten är vår.

Ann-Sofie

Åh jag skulle bli överlycklig att få vinna den här. Så skönt när man har småbarn, för då har man inte alltid tid att fixa till sitt kaffe på morgonen, då man behöver det som bäst ;) hehe

God jul till er från oss.

Med vänlig hälsning, Annsofie och min lilla Leon

Carolin

Åh jag och min man är kaffe tokiga så denna hade varit så uppskattad i vårt hem och alla besök från min familj och min mans familj hade säkerligen blivit oftare om vi hade så här gott kaffe att bjuda på :)

Anonym

Vilket fantastiskt pris!! Skulle varit underbart att få finna detta!! MUMS!!

Martina

Denna skulle jag bli överlycklig av då jag för tillfället inte har en kaffekokare hemma, den vi hade gick sönder och när vi väl hade den så användes den aldrig på morgonar då jag är alldeles gör trött för att börja måtta och hälla i kaffe!
Kram och god fortsättning!

sophie

Min motivering är att jag tycker att min mamma förtjänar en kaffemaskin såsom hon jobbar och sliter och det vore en exemplarisk försen julklapp då hon har jobbat natt sedan 23 dec, alltså missat hela julen.

Kram!

Gjejlane

Vill så gärna vinna den är behov av den men a men jag önskar att jag vinner för jag vinner jo ändå aldrig ngt :)

agnes andersson

Men oj, mamma sa bara för någon dag sen att hon så gärna ville ha en kaffemaskin. Så hon enkelt kunde göra i ordning kaffet snabbt och smidigt på morgonen. Så om jag vann skulle jag ge den till henne, för hon ställer alltid upp för mig!
kram

Lisa

Jag vill så hemskt gärna vinna den till mig och min nyblivna sambo, vore en helt fantastisk julklapp!

Daniel Olausson

Har en son som inte sover särskilt bra,
Snart kommer en bebis som också mycket sömn från oss ta..
Vad flott att snabbt och lätt få ny energi,
Denna kaffemaskin kommer räddningen för denna pappa bli!

Zandra - mamma till Milo 5 månader

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! :)
Här hemma är vi kaffe-tokiga allihopa, och man kan ju bara inte låta bli att kika på alla goda kapslar som säljs till denna maskin, när man ska köpa kaffe! Inte lite avundsjuk man är på dem som sträcker fram en arm och norpar åt sig allt från marabou till latte, och där står man och bara jahapp - jag får väl ta denhär gamla vanliga smaken som alltid, för någon magisk tassimo-maskin har jag då inte! :'(
Så nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan, på att få bli en av de lyckliga som får köpa med sig underbara smak-upplevelser hem, till sin helt egna TASSIMO <3 <3 <3 :')

Johanna LL

Jag skulle vilja vara med på denna :)

Denna skulle passa perfekt till mig för att jag nästa år ska flytta till eget för första gången. Och jag dricker inte kaffe själv därför skulle det vara bra att ha en sån här så man bara sätter på en kopp direkt. Det går ju bara på ett kick att få en färdig kopp :)

Lina

Hejj!
Jag har uppleft ganska många bråk, gräl och strider, jag menar inte vanliga.. Utan jobbiga, besvärliga.. Såna som man bara gråter och gråter och gråter av. Man går och sover, gråtandes.. Man vaknar, gråtandes.. Mitt på dan.. Gråter man.. Men jag har blivit van med det.. Nu på julen blev det också bråk.. Men jag saa;
stop ni kan inte hålla på sådär!! :( Det lugnade sig.. Jag fick också veta att min mamma blivit arbetslös.. Och hon som sååå länge har önskat sig en kaffekokare! Jag, som inte än är vuxen.. Men har ändå ett stort ♡ Hade länge tänkt köpa åt henne en kaffekokare, men har inte haft råd.. :( Men denna på bild, den skulle ju vara helt underbar mellan allt! ♥

Ha det bra alla!! ♥

Anonym

Med denna skulle vi låta oss väl smaka,
både med och utan kaka.
Det skulle kunna bli en fin start på dagen,
och en härligt varm känsla i magen.

Jag hoppas på tur! :)

Inramad inredning ~ Lantlig stil i drömvillan ♥

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna!

Och motiveringen får helt enkelt bli att vi här hemma är i stort behov av en ny kaffemaskin, då vår kaffebryggare går på sista versen.

Anonym

Hej!
Jag vill gärna vinna detta härliga pris bakom lucka 24! Jag uppskattar gott kaffe väldigt mycket men jag skulle aldrig unna mig en lyxigare kaffemaskin själv tyvärr. Varför inte då? Tjaa, jag är nog en sån som bara tänker på andra hela tiden så pengarna försvinner helt enkelt på annat håll. Men att sitta uppkurad i soffan med kaffekoppen och en gosig filt är svårslaget :)

Anonym

Ps. Såg ut som min kommentar blev anonym fast jag fyllde i Nina uppfifter... Så vill bara förtydliga att det var jag som skrev :)

Hälsningar Emelie

Petra

Med denna maskin,
blir julen doftande fin,
god, magisk och alldeles underbar,
med alla inkapslade paket som man har,
inte bara för julaftons kväll,
utan varenda dag som man varit snäll!

Therese

Jag är jättegärna med!
Jag är den enda i familjen som inte dricker kaffe. Det känns lite snålt då de alltid köper hem kaffe och kan njuta av något gott. Med denna maskin, kan även jag som inte gillar kaffe, njuta! Jag ääälskar choklad!

Frida

Har en Tassimo sen länge som börjar bli sliten, men att få vinna denna vinst vore en Tassimo seger. att ha ett beroende efter Chai Latte är något som får mig på fall. i mitt kök få pryda med sin blänkande charm är bara en bonus i mitt tassimo land, och en chai latte i min hand är min vanliga morgoncharm.
Sara

Jag är med!!!
Har tänkt sååå många gånger att jag skulle köpa en men blir aldrig av... Kaffebryggaren vi har blir jag tokig på, måste alltid brygga dubbelt så mycket för hälften rinner ut när man ska hälla från kannan!
Ha en bra fortsättning!

Eva

Jag hoppas att jag är den som har tur. Som får väcka min man efter en lur. Med nybryggt kaffe, doftande gott, han skulle jubla över vad han just har fått.
Bebis vi väntar under nästa vår, en tassimo vore perfekt att bjuda gästerna på.
En kaffe, en kopp te eller varför inte choklad, detta tror jag skulle göra vemsomhelst riktigt glad.

/Eva :)

Anonym

Åh denna hade varit perfekt till mig och min man då vi förnuvarande inte har en kaffemaskin. :)

God Jul på er!

Ulrika

Åhh..skulle så gärna vilja vinna och ge den till min underbara lillasyster som alltid ställer upp och finns där för mig.

Millah

Detta pris skulle betyda otroligt mkt för mig att vinna då jag är en stor kaffe drickare och då.min bryggare gick sönder för ett tag sen så har jag fått snåldricka kaffe hos andra när jag int harpengar just nu och köpa mig en ny. Som ensamstående spring vikare så får man verkligen planera pengarna varje månad. Klart det är jobbigt ibland men jag och dotter överlever så det är huvudsaken. Skulle iaf verkligen bli så tacksam att vinna detta till mig sj. Hoppas ni haft en fin jul och att ni får en toppen start på det nya året :)

Massa kramar från Millah uppe i norrland.
Hoppas på massa tur.

Millahoman@hotmail.com

Vendela öst

Jag älskar kaffe, och min mamma också men just nu har vi en gammal kaffebryggare som vi haft i flera år. Den är rätt gammal och sliten och denna fina kaffemaskin kanske skulle kunna bidra till att man blir piggare om dagarna ;)

care69

Jag är gärna med!
Älskar verkligen Tassimos drycker!

Liie

Jag är med! Grymt att ha en sån ju så sambon kan dricka kaffe utan att behöva göra flera koppar då jag inte dricker kaffe, och jag kan dricka choklad eller te enkelt och smidigt :)

Anonym

Jag är också med! :)

Katarina

Jag är med! :)

Johanna

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna kaffemaskin, som en småbarnsmamma som snart ska börja plugga behöver jag all energi jag kan få!:-D att börja dagen med en perfekt kopp kaffe gör så att det mesta känns lättare!

Johanna

Denna skulle jag gärna vilja vinna
för att ge till en helt fantastisk kvinna
min mamma som finns i vått och torrt
när man bara längtar bort
nu går hon hemma hela dagen
och behöver ha lite fin-kaffe i magen!

My

En kaffemaskin skulle passa alldeles perfekt i vårt nya kök och vad kan vara bättre för en stressad väldigt snart blivande tvåbarnsmamma.

Michelle - I väntan på vår prinsessa

Jag vill gärna vara med. Jag har försökt vinna några julklappar men har dessvärre inte kammat hem något pris så det är väl inte så stor chans att jag vinner denna heller. MEN jag gör ett förök ändå :)
Väntar första barnet i Januari, står mitt i en flyttkaos och köpa bil kaos. Allting har tagit så mycket längre tid än vad der borde så jag och sambon har haft ett och annat tjafs om detta. Jag skulle vilja vinna denna till oss som ett litet förlåt för allt dumt jag sagt på vägen, skulle betyda jätte mycket och passa in så bra i vår nya lägenhet sen:) god fortsättning där hemma kram :)

Erika

Åh jag vill vinna!! Inte nöjd med den vi har nu så en ny vore bra så man kan då dricka god latte igen :)

Hanna

Jag som snart ur boet ska flyga

vill att denna tassimo joy i nya lyan skall pryda.


Att få börja morgonen med kaffe, choklad eller te

men också bjuda nära och kära, så ska dom få se

att med denna sak som är liten och smart

med endast ett knapptryck och det är klart.


Denna glädjens maskin jag skulle vilja vinna,

för att varje morgon till jobbet hinna.


Tassimo joy, vilken grej!

Skulle passa denna kaffeälskande tjej!
Tack för dina roliga luckor i kalendern! Varit extra skoj att kika in varje dag. God fortsättning och Kram!

Elin S

Åh hade kunnat göra mina föräldrar så glada med denna!

Frida

Jag skulle så gärna vilja vinna denna då jag är den enda i vår lilla familj som dricker kaffe. Det blir ju så mycket enklare att bara trycka igång en kopp istället för att böka med kaffebryggaren :)

Camilla S

Perfekt för en småbarnsmamma som inte alltid prioriterar att brygga kaffe till sig själv. Skulle rädda sömnlösa nätter!

Sandra Nordin

Åhh jag vill vara med.. jag älskar kaffe men sambon dricker inte kaffe så det vore ju kul om vi hade nåt som han kunde dricka :) Varm choklad! :-) Så lyxigt.

rebecca

Den här tävlingen är helt perfekt då jag och min pojkvän flyttat ihop nyss. (1dec)
Dom mesta av sparpengarna har gått till möbler då han flyttade från norge och jag från thailand. Han har bott hos en vän i norge och därför inte haft egna möbler och jag har bott i Thailand i 10 månader och kunde inte frakta hem allt. Det hade varit galet kul qtt vinna denna då jag är en kaffegalning, och kaffet i thailand är inte så mycket att hänga i granen ;)

Alexandra

Oj jag skulle så gärna vilja ha en sånhär, skulle vara en perfekt julklapp som skulle passa i vårt nya kök! :)

Sandra

Jag vill också vara med och tävla om den, mums! Men tyvärr (?) är jag i matkoma och kommer inte på någon bra motivering haha, önskar er God Jul och fortsättning och håller tummarna ändå ;)

Ulrika

Efter en jul med magsjuka så behöver vi något som piggar upp!!

Anonym

Vore toppen att ha en hemma för att snabbt få sig en kopp. Tiden att ladda kaffebryggaren är obefintlig nu när vi i våra liv har en tjej på 15 månader som tar all vår, ibland är det allt gött med en kopp varm dryck istället för ingen alls :)

Elin

Jag själv har en enkel kaffebryggare, men jag behöver faktiskt inget mer än så. Vinner jag denna kaffemaskin så kommer jag ge den till min mamma och hennes sambo, som senaste året stöttat och hjälpt mig så mycket att jag inte hade suttit här idag utan deras hjälp. Jag bröt förra hösten upp med min dåvarande sambo, blev sittandes i en stor tom (i princip alla grejer var hans) trea många många mil från min egna familj. Fick säga upp lägenheten och lyckades inte finna någon ny när dagen kom då jag skulle flytta ut. Hemma hos min mamma fick jag egentligen inte plats för eget, utan jag fick sova på en madrass på golvet i ett biorum i ett halvår.

Tillslut lyckades jag hitta en ny lägenhet där jag nu bor, med fortfarande inget mer än en säng och ett skrivbord. Jag har det otroligt knapert ekonomiskt och har haft sedan allt detta startade för dryga året sedan. Jag har fått låna månad efter månad av min mamma, eller egentligen hennes sambo då hon själv har det extremt kämpigt. Hade inte överlevt utan dem! Samtidigt är min mamma sjukskriven sedan minst åtta år tillbaka. Läkarbesök efter läkarbesök, röntgen efter röntgen. Hon går igenom otroligt mycket, allt från diskbråck, operationer, komplikationer, problem med tarm, urinblåsa och nu sist buken och äggstockar. Hon väntar hela tiden på nya remisser och jag önskar att jag kunde göra mer för henne än vad jag kan. Vill ge henne en god hälsa igen, vilket hon tyvärr aldrig kommer kunna få fullt ut. Då komplikationer efter diskbråcket (nerver som gör ont och rycker i benet) är något hon får leva med enligt läkarens senaste uttal.

Nåväl, längsta motiveringen någonsin kanske men.. deras kaffemaskin sjunger (och gjorde redan när jag bodde där) på sista versen med diverse tejp och lagningar. Så om jag inte skulle ge denna till henne och hennes sambo, vilka skulle jag annars ge den till?

/ Elin

Anonym

Trötta småbarnsföräldrar är i behov av koffein,
mamman slog nämligen sönder kaffekannan sin.
En kapselmaskin är precis vad vi vill ha,
snabbt, gott och jätte-jätte-bra!
Endast ett tryck så är kaffet där,
det är så smidigt att jag nästan svär!
Nu rimmar vi snart dåligt av trötthet,
vem som vinner är det bara Linda som vet!

Anna Hägg

en kapselmaskin så smidig och snygg,
nu kan jag med sambons present känna mig trygg.
massor av smaker att testa på,
jag tror inte han något bättre kunde få.
allt från kaffe till choklad,
han kommer hoppa av lycka - ska vi slå vad?!

Fillifjonkan

Jag hade blivit så glad om jag vunnit denna! Vi har levt helt utan kök sedan 1 april i år pga stora renoveringar som tagit längre tid än vad de borde pga sjukdomar och graviditet. Hade varit en liten guldkant i tillvaron.

Sanna

Wow, vilket pris! Jag skulle verkligen vilja vinna den här och överraska mina föräldrar. Det älskar att dricka kaffe och skulle bli så glada över denna då det länge har planerat att köpa en ny bryggare, då den gamla är sönder och det nu använder en liten mini som brukar stå i husvagnen vanligtvis.

Kram Sanna

Linn

Åhh vill jättegärna vinna en kapselmaskin! Skulle va bästa julklappen :)

Charlotte

Åh, vill så gärna ha en och det låg ingen till mig under granen :)

MariaM

Välkommen till vårt enkla hus,
kom till oss och sprid ditt ljus.
Härliga dofter till huset du skänker
när du står där på bänken och blänker.
Kaffe till vuxna och choklad till barnen,
friskt i koppen ända från kvarnen.
Glädje skulle du skänka oss,
och ett underbart kaffe också, förstås!

God fortsättning!

/Maria

Sandra

Nog har jag fått många klappar, med lustiga rim på sina lappar.
Men nu när julen snart är över, så finns det något jag behöver.
Någonting som värmer kroppen och samtidigt gör en pigg i knoppen.
För denna maskin som jag vill ha, verkar faktiskt vara jävligt bra.
För tänk att få starta sitt nya år, med en kaffe och sedan en påtår.
Det blir nog en bra start på dagen, när jag får kaffe ner i magen.

Pernilla H

Är ingen kaffedrickare och jag har använt det som ursäkt för att inte lära mig brygga kaffe till mannen. Många pikar jag fått men jag svarar alltid: "jag kan inte". Eller rättare sagt jag vill inte. Vinner jag denna så är oddsen goda att mannen kan få sitta kvar i soffan och sig en god kopp kaffe. Och jag tar gärna en kopp choklad, mums!

Cathrine

Åh den hade varit kanon när man har en nattuggla till tös..
Kaffe snabbt och enkelt med en hand ❤️

Linnea S.

Åhh!! Jag har önskat mig en kaffe maskin i flera år, men pga liten släkt (har endast mamma och hon har sex barn som vill ha julklappar och födelsedagspresenter och taskig ekonomi för det) och att jag själv är arbetslös, ensamstående mamma och alla pengar går till tex ny klädstorlekar varje ny årstid och mat o räkningar.
Då har man inte råd att unna sig det man själv verkligen vill ha. Denna skulle få vara en försenad julklapp som ett tillskott till den enda jag fick i år :)

Linn Jansson

Jag är en person som älskar julen, allt pyssel innan och att få fira med nära och kära på själva julafton. I år blev de ingen rolig jul, julaftons morgon vaknade jag och hade magsjuka :( så himla trist då de va första julen min sambo skulle fira med min familj och släkt. Då jag sov från morgon till kväll, skulle de få va kul att ge denna vidare till min tappra sambo som tog hand om mig och agerade jultomte åt mina syskon barn :) Kram.

Linnea S.

Såg efter jag skickade kommentaren att jag skrivit fel i mejladressen, men nu är det rätt :)

Anna Alfredsson

Vill börja med att säga god fortsättning
Och tacka för en fin adventskalender där vi alla kunnat vinna många ting.
Den här sista luckan hade varit toppen hemma hos oss
Om jag vinner kommer jag dansa loss.
Kaffe i alla dess sorter är sååå gott
Att kunna göra det i en Tassimo känns väldigt flott
Som mamma är jag uppe tidigt var dag
Tänk då att kaffe kunna dricka av olika slag
Så att jag piggnar till och med Viggo kan leka
Och alla hans nya leksaker reka
Tack igen för en blogg så fin
Säger jag med en glad min!

Kram Anna

Ida

Åh denna skulle jag jättegärna vilja vinna! Har en liten son på 2 månader och det är inte alltid det finns tid att mäta upp kaffe då, så smart o bara kunna slänga i en kapsel så är man pigg på nolltid :)

freja

är väldigt gärna me och tävlar :)

Emma

Jag är med och tävlar. Om jag vann denna skulle jag ge den rill min mamma med sambo för att de hjälper och stöttar en i vått och torrt. Det skulle bli en symbolisk present för hur tacksam jag är för att ha dem i mitt liv ♥

Emma S

Efter nio månader utan kaffe så skulle det vara så underbart att få dricka riktigt gott kaffe, kaffenörd som jag är :-)
Att dessutom kunna ha kaffet klart på en minut vore ovärderligt då sonen bestämmer sig för att hålla igång när jag är så trött så jag håller på att somna.

Angelica Strömqvist

En tassimo skulle lyxa till min morgonstund innan jobbet :)

Irene

Ååå denna hade passat så fint på köksbänken i vårat nya hus. Vi är många som dricker kaffe i familjen och många som inte dricker kaffe men så gärna choklad. Stora som små ;) Många olika kaffe älskare är vi så med denna maskin och alla dess olika kaffesorter som man enkelt kan få avnjuta skulle passa perfekt för oss :)

Anonym

Perfekt, då ja igår (på självaste julafton) fick veta att jag kommer att få hyra min systers lägenhet och äntligen ska jag få flytta! Dock är det en sån där jag velat ha, men nu i juletiden är inte vi studenter speciellt rika, så det här vore ju mer än perfekt! :)

chanette andersson

ÖNSKAT mig en sån här länge för jag pallar inte med det råttgiftet min make brygger som han kallar kaffe ha ha ha
vill ju ha smakligt gott kaffe

bitskemma

perfekt till alla mammafikor som råder i vårt hus
av ungar och mammor är här jämt ett sus
denna skulle underlätta och dessutom vara snygg att se på
jag hållr varenda tumme och tå;)

Katja

Denna skulle vara perfekt till min kaffeälskande sambo så slipper han pulverkaffet han dricker jämt ;p

Anonym

För att jag är världens tröttaste människa, men med en sådan här så skulle jag nog nästan till och med skutta ur sängen för att få extra energi så jag kan vara ännu mer fokuserad på min och min dotters lek och bus (6,5 mån :)

Lisa Dahlberg

När jag var gravid så drack jag bara latte och kaffe med smak av annat än kaffe, drack jag svart kaffe så kräktes jag direkt. Skulle vara bra med en sån där fin kaffemaskin tills det är dags för ett syskon. Älskar kaffe och vill helst inte bara utan så det skulle passa perfekt hemma hos oss :)

Leona

Både jag och min man är nyblivna förstagångs föräldrar. Vi har en dotter som är 6 månader gammal och vilken energiknippe hon är! Helt underbar, men att få in goda sömnrutiner är en riktig utmaning! Kl är 03:00 nu och jag la henne precis i sängen efter amning. Snart vaknar hon igen, glad och redo att fånga dagen. Och för mig är det bara att hänga med! Carpe Diem, men först, kaffe!

Eva S

Oj oj oj! En egen Tassimo
Vore ju som att ha en egen kaffeko
Endast ett litet tryck
Och ut kommer vår ädla dryck
I någon variant vi väljer just då
Bara kaffe eller kanske en Latte med grädde på
Även ett tack för årets kalender
Jag med i rimmet sänder
God fortsättning och Gott nytt år :-)

Sandra

Har länge velat ha en sådan, men inte tyckt mig ha råd.

therese

Jag hade behövt denna maskin till alla kommande ensamma och kalla nätter.

Anonym

vad roligt! har ingen wow-motivering annat än att jag fick prova denna maskinen hos en kompis och fastnade för den direkt. *provar lyckan* :)

Lisa

Den här vill jag ge till min mamma som älskar kaffe och som alltid tänker på sina döttrar i första hand. Hon skulle själv aldrig unna sig en kaffemaskin så det skulle vara SÅ kul att få ge henne denna! Det förtjänar hon, min underbara mamma <3

Anna Lundqvist

Morgon, middag och eftermiddagsfika
Alla våra kaffestunder Tassimo berika
Vår mugg vi med olika härliga kaffedrycker glatt fyller
Och dess arom och fyllighet hela dagen förgyller
Och vill du istället ha en kopp te
Så fixar Tassimo även de

Beth

För en nybliven mamma är det ett fantastiskt pris, är just nu supertrött som en blek julgris!

Beth

Ellen :)

Har fått såå mycket fina grejer i julklapp i år<3 Så nu skulle jag vilja ge något lite större tillbaks till min mamma och pappa :D Har gett pappa två grejer och min mamma en lite större. Men ändåå dom älskar (läs är galna) i kaffe, samtidigt som jag och mina syskon älskar choklad. Skulle vara perfekt till vår familj :D

Mysisen!

Med en liten familj, med snabba ryck
Behöver man unna sig något med "tryck",
En ampull av ny energi för småbarnsföräldern,
Eller kanske myskoppen, i hemlighet intagen i sängen?
Att bjuda nära och kära på individuell kopp,
Då finns ingen anledning att till fikat säga STOPP!
Att sitta tillsammans eller i allene,
Det är upp till var och ene,

Mycket kan man önska sig till jul, men en sak är klar
En läcker Tassimo är mer än underbar!

God Jul!

Kristina K

Tidiga vardagsmorgon - livet som tvåbarnsmor,
morgonpromenad med hund och barn - på förskolan lämnas storebror.
Snötunga granar och kristallmönster av rimfrost,
längtar hem efter värmande kopp mörkrost.
Det svarta guldet - så kallar jag det,
kaffe - som är något av det bästa jag vet.
Vår gamla bryggare är den stora favoriten,
tyvärr börjar den bli gammal och sliten.
Så hjälp mig göra verklighet av hoten,
och få köra den gamla trotjänaren till skroten.
Tassimo däremot - serverar denna ljuva dryck,
rykande het och god - med blott ett tryck.
En dröm för sliten småbarnsmamma,
som drömmer om kaffe - helst nu, med detsamma!

charlotte

Jag är gärna med i tävlingen. Vill vinna för att kunna bjuda våra gäster på kaffe när dem hälsar på. Även kunna dricka lite själv ;) Vi flyttar till ett radhus i februari och den här skulle passa bra på köksbänken :)

sabina

I min stressiga vardag med jobb och familj slinker det ner många koppar för att hålla ångan uppe. Gott kaffe skulle förgylla alla mina dagar

Lisa Jadbäck

Jag skulle gärna vilja vinna den här för att kunna ge den till min mormor som en överraskning. Hon är världens underbaraste människa och ställer alltid upp för alla. Hon sätter familj och släkt före sig själv, därför skulle det vara kul att kunna ge tillbaka lite uppskattning. Sen är det ett stort plus att hon älskar kaffe! :)

Mimmi

Jag är med och tävlar.
Eftersom jag är gravid och det blivit komplikationer och därav blivit inlagd på sjukhus de sista månaderna så skulle det vara värt massor att vinna denna maskin och få dricka underbart kaffe, istället för det sunk kaffe de serverar på sjukhuset.
Så snälla Linda låt mig vinna :)
Go fortsättning och ett gott nytt år önskar jag dig, och tack för en fantastisk blogg med mycket tips och trix

Alexandra

Ååå en sån vill jag ha! Vore väl alldeles utmärkt nu när det kommer bebis och det blir tidspress vid fikabesök :-)

Victoria

Åh vilket Pris! Jag skulle gärna vilja vinna den då den skulle passa in i min nya lägenhet som jag får 1 januari. (Superbra start på det nya året)

Jessica

Jag har velat ha en kaffemaskin SÅ länge! Men har tyvärr inte haft möjlighet att lägga ner någon större summa på en sådan. Vi har en skruttig kaffebryggare hemma och skulle hemskt gärna vilja bjuda över alla nära och kära på GOTT kaffe eller en varm choklad!

Hoppas hoppas :)

Åsa

Jag är gärna med :-)

Linnea

Vilken bra 24-lucka! Jag skulle så gärna vilja vinna den till min fästman som både är nybliven pappa å studerande. Han har försökt samla koder till en kaffemaskin men han kommer inte hinna få ihop tillräckligt många eftersom tävlingen snart är slut. Han skulle bli så glad. Å han är ofta lite trött på dagarna eftersom han också är uppe å vyshar på nätterna. Han är den mest omtänksamma människa jag känner å jag skulle så gärna vilja överraska honom ned en men med studentekonomi köper vi inte dyra saker till oss stora. Med vår lilla 4-månaders tjej hinner vi aldrig dricka kaffet ihop så det vore också toppen med kaffe som går snabbt. Ofta man får hälla ut kallt kaffe när man har ett litet gull i familjen, hihi. Hoppas så.. :)

Julia A

Jag är gärna med och tävlar.
Min mamma har länge velat ha en kaffemaskin, och det vore fantastiskt att få kunna ge henne en. Hon är så omtänksam och snäll min mor och ställer alltid upp för andra, det hade varit underbart att få visa uppskattning genom att ge henne något som hon verkligen vill ha! :)

Violina

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande vårt kaffe i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att vinna och en Tassimo Joy till hemmet få,
vi kunde bjuda våra förvånade gäster på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Elin Engdahl

Med endast ett enkelt tryck, får jag världens godaste dryck. Bra när jag ska vara vaken, plugga, jobba och hålla koll, inte somna och göra noll. Tryck på knappen så blir jag rask och nyter, fungerar varje gång humöret tryter!
Jag är gärna med och tävlar! En present till mina föräldrar, så dem alltid får gott kaffe. (& även jag kommer nog använda kapslarna med choklad!;)

Violina

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Viktorina

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Fredrika

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Alvina

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Anemonia

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Viktorina

I vårt hem vi smått antika är,
vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog, att vi är
gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få,
vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Violina

I vårt hem vi smått antika är,vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar.
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna
och till mitt hem få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

Andréa

Vill gärna vara med och tävla :) Har 1,5 år kvar på läkarprogrammet men min energi är som bortblåst, denna skulle kunna hjälpa till att fylla på koffeinförråden :)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

(Ber om ursäkt ifall det skulle bli flera inlägg, jag förstår inte varför mina kommentarer inte kommer med (snyft!), jag vill ju vara med och tävla i den här tävlingen också.)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar.
Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe med skummande mjölk ovanpå!

(Ber om ursäkt ifall det skulle bli flera inlägg, mina kommentarer kommer inte med(snyft!), jag vill också vara med och tävla!)

Annika

Mormor skulle behöva en present, kaffesuget i magen hon länge har känt. Att hennes smeknamn är kaffe-mormor är ingen bedrift,ibland tror jag nästan att hon till kaffet är gift.jag skulle vilja bjuda på nybryggt kaffe och en godbit,kanske kan jag då istället för kaffet,bli hennes favorit

Violina

I vårt hem vi nog smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog, att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, kunde vi våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

(Ber om ursäkt ifall det blir flera inlägg, mina verkar inte komma med, snyft, vill också vara med och tävla!)

Violina

I vårt hem vi nog smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog, att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, kunde vi våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!
(Ber om ursäkt ifall det blir flera inlägg, mina verkar inte komma med, snyft, vill också vara med och tävla!)

Violina

I vårt hem vi nog smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog, att vi är gammalmodiga tokar! Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, kunde vi våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

(Ber om ursäkt ifall det blir flera inlägg, mina verkar inte komma med, snyft, vill också vara med och tävla!)

Violina

I vårt hem vi nog smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog, att vi är gammalmodiga tokar! Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, kunde vi våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

(Ber om ursäkt ifall det blir flera inlägg, har problem med att skicka!)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

(Förlåt om det blir dubbelpost, har problem att skicka!)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!
(Förlåt om det blir dubbelpost, har problem att skicka!)

Anonym

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

(Förlåt om det blir dubbelpost, har problem posta!)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!
(Förlåt om det blir dubbelpost, har problem posta!)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!
(Förlåt om det blir dubbelpost!)

julia

Jag vill vara med!
Skulle vilja vinna så jag kan bjuda mina föräldrar på frukost på sängen utan att dom hör när jag håller på och brygger kaffe, för en tassimo kan jag ju lätt flytta till en annan del av huset :D En överraskning är mycket roligare när ingen något ens anat :)

Violina

I vårt hem vi smått antika är, vi fortfarande kaffet i kaffepetter kokar. Våra unga släktingar anser nog att vi är gammalmodiga tokar!
Men skulle jag lyckas att en Tassimo Joy vinna och till hemmet få, vi kunde våra förvånade gäster bjuda på modernt kaffe, med skummande mjölk ovanpå!

Violina

Linda! Ber om ursäkt ifall det blir dubbla inlägg från mig, Violina. Det är inte med vilja utan min gamla dator trilskas med mig så jag har haft jättestora problem med att kunna skicka inlägg.
Det kanske inte har registrerats något inlägg överhuvudtaget från mig där jag gnuggat geniknölarna och rimmat och önskat vinna den fina kaffemaskinen! Men önskar vara med och tävla i alla fall!

Violina

Linda! Ber om ursäkt ifall det blir dubbla inlägg från mig, Violina. Det är inte med vilja utan min gamla dator trilskas med mig så jag har haft jättestora problem med att kunna skicka inlägg.
Det kanske inte har registrerats något inlägg överhuvudtaget från mig där jag gnuggat geniknölarna och rimmat och önskat vinna den fina kaffemaskinen!

Melinda - mamma till Julia & Henry

Den här skulle jag vilja vinna och överraska min sambo med! Han har länge klagat på att vår kaffebryggare gör äckligt kaffe så det skulle passa perfekt! Dessutom skulle jag vilja se honom lite gladare då hans mamma fick åka ambulans till sjukhuset tidigare idag pga. hjärtflimmer. Vanligtvis är han alltid glad & lekfull, men självklart har detta förstört hela hans dag :(

Håller mina tummar!
Kram på er :)

Kristin

Åh, vilket otroligt pris den skulle jag mer än gärna vilja vinna med motiveringen att det skulle bli en fin present till min älskade man :) Han har alltid massa bollar i luften, arbetar heltid, studerar vid sidan om och tränar ofta och hinner ändå med att vara en helt fantastik familjefar, med så mycket tillgivenhet och kärlek. Jag förstår inte hur han orkar med allt och skulle sååå himla gärna vilja ge honom denna present som tack för att han är så underbar!! :) Så han får lite extra ork av kaffet, han älskar kaffe och det här blir ju kaffe av högsta lyx ;)

Malin Svensk Björck

Jag vill vara med och tävla!
Jag vill vinna den här åt min man i första hand.
Han älskar kaffe, själv kan jag inte dricka set pga mina hjärtbesvär.
Men som sagt var, maken älskar kaffe.
Tycker han är värd att få dricka gott sånt också varje dag.
Jag äe kroniskt sjuk och blir bara sämre och sämre. Behöver mycket hjälp och maken hjälper mig ALLTID!
Ofta blir våra planer inställda pga min hälsa, men maken klagar ALDRIG!
Han är så otroligt underbar och stöttande och han är den enda som kan få mig att glömma bort mina sjukdomar en stund när jag vilar i hans armar♥♥♥
Skulle vilja ge honom allt men det går ju inte :-)
Men gott kaffe när han väl får chansen till en paus, vet jag att han skulle uppskatta.
Ha en härlig helg!
Mvh
Malin

CamillaÖnskar att vinna en sådan här till min man
Så han kan njuta av en god kopp
För ingen är så fantastisk som han
Och han förtjänar att må på topp.
Senaste tiden har han ofta fått tippa på tå
Och allt på grund av mig
Fast med ett graviditetsillamående som få
Så vet vi ju att allt ordnar sig.
Det är helt klart värt att lida lite pin
snart får vi ju se vår skatt
så liten, underbar och fin
Med världens vackraste lilla skratt!

Emelie

Vilket drompris! Jag och min man ar riktiga kaffealskare och en Tassimo skulle vara sa kul att fa ge overraska honom med da vi pa grund av dalig ekonomi inte direkt kunnat fira jul i ar.

Emma Surell

jag skulle gärna vilja vinna denna till mamma och pappa eftersom jag själv fått så fina presenter från de! Skulle verkligen betyda mycket! (:

Sara

vill vinna denna till.....mig själv;D vad kan bli bättre än denna i 25 års present?;)

lizette

Hej å hå,
jag sitter just i detta nu med ont i magen -
för jag kan ju inte dricka kaffe, o nån gång
borde jag lära mig!

Varför skriver jag då? Jo, för jag har en mor
som jag så gärna skulle vilja ge denna gåva - men som varken hon eller jag har råd att köpa, alltid är det annat som skall prioriteras. Hon är sedan några år tillbaka invalidiserad och har fått uppleva det jävligaste sidorna av den svenska välfärden och gav sig själv en rejäl julklapp i år; att bli skuldfri. Hon äger inget men för att ens kunna betala räkningar har inkasso och Kronofogden varit ett faktum - och nu vill jag ge henne en nästan lika bra julklapp! Även om den blir lite sen nu. Till min älskade mamma,som trots ryggfrakturer, smärta och invalidisering vägrar ge sig och försöker leva ett glatt liv - o som alltid håller humöret uppe. Älskade mamma.

Jennie Östman

Jag skulle gärna vilja vinna denna eftersom att jag älskar kaffe. Att den är vit som snön gör det hela ännu bättre denna snöfria vinter.

Jennie Östman

Jag skulle gärna vilja vinna denna eftersom att jag älskar kaffe. Att den är vit som snön gör det hela ännu bättre denna snöfria vinter.

jenny

Önskade mig en kapselmaskin i julklapp i år för jag är verkligen kaffeberoende. Men det blev ingen. Så jag hade blivit så lycklig om jag kunde få vinna denna. Tack för en fin blogg!

Victoria

Åhh vilken grej att vinna denna!!
Kaffe är vad som har hållt mig vaken och pigg de senaste året som småbarnsförälder, det skulle kännas väldigt lyxigt att unna sig en kapsel från tassimo joy var dag!

Jenny

Jag vill jättegärna vara med.
Jag har nästan precis startat upp min alldeles egna nagelsalong och har lagt enormt mycket pengar på renovering, möbler osv för att allt ska vara så perfekt som möjligt.
Och för ett tag sedan slog det mig att jag behövde en kaffemaskin att kunna ha vid väntrummet så att kunderna/de som väntar själv kan servera sig med precis vad för dryck de önskar så slipper jag ta av behandlingstiden av kunderna för att fixa kaffe åt dom.
Problemet är ju bara att dessa kostar alldeles för mycket för min ekonomi med ett nystartat företag och därför står jag här än idag, utan kaffemaskin.

Anonym

Är gärna med och tävlar. Nu är julafton över och som vanligt har jag fått massor av fina julklappar från älsklingen. Det skulle vara riktigt roligt att få överraska honom med en extra klapp eller kanske rent av en födelsedagspresent då han fyller år 1 januari. Han är också den enda kaffedrickaren i familjen så denna skulle verkligen vara perfekt.

CamillaÖnskar att vinna en sådan här till min man
Så han kan njuta av en god kopp
För ingen är så fantastisk som han
Och han förtjänar att må på topp.
Senaste tiden har han ofta fått tippa på tå
Och allt på grund av mig
Fast med ett graviditetsillamående som få
Så vet vi ju att allt ordnar sig.
Det är helt klart värt att lida lite pin
snart får vi ju se vår skatt
så liten, underbar och fin
Med världens vackraste lilla skratt!


Anonym

Åh hoppas jag inte är för sent ute :) jag är med och tävlar för att jag är 'beroende' av energidryck (koffeinet) vilket kostar en massa att köpa och inte nog på hälsan. Vanligt kaffe har jag nästan helt kommit ifrån så vad som skulle kunna väga upp energidryckerna vore en sån här då man får lite roligare smaker på kaffet :) håller tummarna stenhårt! :)

Linda Öhlin

Hoppas att i Norrbottens inland kunna bjuda på Espresso ala Italia,
Detta är något helt annat än gamla hederliga Gevalia!

Malin

En kaffemaskin vore rena drömmen att ha,
den skulle lätt användas varje da´.
Det hade varit en perfekt grej till en
kaffe älskare som mej och de hade gjort
mej till världens lyckligaste tjej. :)

Att kunna vraka, välja och låta gästerna välja själva vad för gott de vill ha i koppen,
hade varit toppen. :)

Tack för en fin och bra julkalender
som du har fixat!

Emelie - Mamma till M

Jag är jättegärna med! :-)

Skulle så gärna vilja vinna denna, till min sambo!!
Han har länge tjatat om en maskin men vi har inte ekonomin. Så det skulle vara roligt att få vinna och överraska med den här hemma en dag när han komma hem :-) sedan är vi båda kaffeomaner!! Så detta kan man ju inte missa!!

Hoppas på tur!!

Anonym

Självklart vill jag vara med att tävla om detta fantastiska pris! Håller tummarna för tjugofjärde gången! Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren (överlyckliga!) skulle jag ge den till min fina mamma. Hon är en riktig klippa och ställer alltid upp, dessutom är hon världens bästa mormor till min lilla tjej. Hon har dock haft det lite tufft senaste tiden, så det skulle kännas underbart att kunna ge henne en sådan här fin gåva! Jag vet att hon skulle bli oerhört glad, kaffeälskare som hon är. God fortsättning till dig och din fina familj!

Amanda

Vi hade lovat att inte köpa något till varandra i jul, jag och mina föräldrar. Jag är ju vuxen nu och vi har alla viktigare saker att lägga pengar på. Men dagen innan julafton knackade det på dörren - mamma och pappa skulle bara lämna lite prylar till morgondagen då vi skulle fira i vårat hus hela nya familjen (min man och jag väntar en bebis och bjöd in båda våra föräldrar för att påbörja nya traditioner!). Då säger mamma att "Någon måtta får det vara, vi är faktiskt dina föräldrar!" och in kommer pappa med två enorma Höie-säckar innehållandes varsina sprillans nya täcken och kuddar till mig och min man! Ska tilläggas att vi sovit med hans 10 år gamla sängkläder innan... Blev så överraskad och glad och vill inget hellre än att ge dem en fin julklapp också! Om än i efterskott. De dricker snabbkaffe och jag har viljat ge dem en ordentlig kaffemaskin i flera år men det kostar ju vad det smakar. Vore underbart att få vinna den här till dem! De förtjänar den verkligen!

Amanda

Nu såg jag att det var för sent för att tävla... Synd! Kanske bättre lycka nästa år :) Grattis till vinnaren!