Ester Eleonora

Att jag är en riktig svagis för Ester Eleonoras fantastiska sjalar är ingen nyhet och innan jul trillade en ny sjal till samlingen ned i brevlådan. Kommer från Dekorativt : )
 
Pssst: Med rabattkod "lindablom" får ni hela 30% rabatt på er order hos Dekorativt. Och så såg jag deras tävling om en valfri vara också som avslutas idag. Här kan ni delta.
34
Kajsa

Första outfitbilden utan att du håller på magen? ;)

Du är jättevacker som gravid och det är hur spännande som helst att läsa om din graviditet (särskilt eftersom jag inte varit med om det själv än), men glöm inte bort att det finns en Linda där bakom gravidmagen som också är väldigt intressant! Fast såklart, du skriver och fotar vad du vill, det är ju din blogg.

Kramar!

Svar: Nedå, jag försöker allt variera bilderna lite och går du tillbaka i arkivet ser du att det finns både hålla-på-magen-bilder och andra. Att jag håller på magen handlar inte om att jag "glömmer bort mig själv" utan att jag älskar att vara gravid och älskar magen jag bär just nu, själv kunna gå tillbaka i arkivet och se hur magen växt och liknande. Man är gravid så kort tid och kanske enda gången i livet och jag tänker njuta fullt ut. Jag försvinner ju knappast som person, för att jag på vissa bilder håller på magen : )
Linda Blom

Frida

Lika fin som vanligt! Fin sjal :)

Svar: Tusen tack : )
Linda Blom

Jeanette- Precis köpt Radhus♥

Ja deras sjalar är underbara!!! :)
Kramis

Svar: Helt fantastiska : )
Linda Blom

fröken K | vill bli amatörfotograf

Åh, jag trodde att du hade gått ut med vad din dotter ska heta. Ester Blom lät ju ganska bra, men ni har säkert redan namn på flickebarnet.
Det var en finfin sjal.

Svar: Haha, nedå : ) Det kommer jag inte gå ut med förän hon är ute och vi verkligen vet om hon är en sådan vi tänkt. Hon kommer inte heta Blom heller dessutom : )
Linda Blom

Frida

Så lite så! :) ha en fin söndag! Kramisar

Emma

Ja, de är jättefina!
Hade dock inte haft på mig dem 'på det viset', det blir lite "haklapp" över det ;) :*
Håller för övrigt med ovan kommentar, Ester är väldigt fint :)

michaela- med syskon i magen

tycker med dom är så himla fina. snart måste jag själv också bli ägare till en tror jag allt ;)

D

oj, trodde ni hade bestämt namn :) ester är iofs väldigt fint!
förresten, inget samarbete med rutstore (egobird) inom snar framtid? :)

LindaViola - mamma till två!

Super snygg verkligen!

Monica-Gravid med nr 1

Lika fin som vanligt :)

Rebecca ❤

Älskar verkligen din design! Och superfin är du!

Anonym

Det kommer bli ett sånt vackert barn med dig som mamma!

Lenka

so cute !

Dryga Pappan

Kul med tillökning. Grattis!

Titta gärna in på min blogg http://drygapappan.blogspot.se om ni vill höra sanningen om en föräldraledig pappas vardag. Skratta med mig eller åt mig. Gör hur ni vill. =)

fernis

Blivit lurad, trodde det var namnet, var ett fint namn tänkte jag medans jag läste texten och såg vad du egentligen syftade på. Ester Elionora, så fint det låter ändå!

Viktoria - Pinkpastry

Va fin baby shower ni hade ordnat! Själv hade jag dansa ut julen kalas!

fernis

jo, så fin den nya designen på sidan är!

Sandra

Hehe. Först trodde jag att du postat vad bebisen ska heta. Har aldrig hört talas om märket förut. Men himla fin sjal! :)

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Har ett litet beroende av sjalar, passar ju till allt och till alla tillfällen :) Måste kanske införskaffa mig några fler till våren :)

Johanna

Tycker det är lite tråkigt att du är dålig på att svara på läsarmejl! :/

Svar: Svarar så gott jag kan på ALLA mail som inkommer, men dom är inte få så om jag missar någon ibland är inte konstigt.. Jag är en människa och inte en maskin som gör allting på rutin : )
Linda Blom

syns du inte så finns du inte!

fin blogg du har :)

Cornelia

Du är så fin! Jag har nyligen startat min blogg, in och skriv vad ni tycker. Puss!

Lina

Hej!
Var med och tävla om ett presentkort på Joli! Mer info om tävlingen finns inne på http://jolii.blogg.se ! Ha en riktigt bra dag! Kram!

Gravid och hälsoblogg

Riktigt fina sjalar, jag tycker att de är så vackra på andra men det känns så fel när jag försöker mig på att ha sjal. ;)

Svar: Nejdå! Jag är saker på att du kan bära upp en sjal du också : )
Linda Blom

Ebba Molin

Åh, älskar sjalen! Du är så himla himla fin!

Svar: TACK!! <3
Linda Blom

Helen

Hej!
Vet du om ni har märket hårologi hos er eller i mitt i city? :)

Svar: Här i duvanhuset har vi inte hårologi och om dom har det i mitticity eller ej är jag osäker på.. Minns inte riktigt : )
Linda Blom

Emelie

Linda, vad tycker du om angelsound? Jag är gravid i v. 13+1 och står i valet och kvalet om jag ska köpa en. Hört så blandat om dessa, men vad tycker du om den? :)

Svar: Jag tyckte att det var en otroligt mysig sak att ha hemma, jag har inte tagit fram den speciellt många gånger, men den var verkligen en mysig investering : )
Linda Blom

Esmeralda <3

Gillar du att läsa om träning&hälsa? isåfall vad gillar du att läsa om inom det ämnet?

Ha det bra, kram^^

Anne

Jag har funderat mycket på detta, och hoppas att du kan ge mig lite feedback, lite tankar osv..

Har du någonsin stunder då du känner "Vad fan har jag gett mig in på?". Du framstår alltid så lugn, harmonisk och fullständigt lycklig.. Men är det inte nästan naturligt att bli rädd ibland? Att bli mamma är ju den största förändringen som kan ske i en tjejs liv.

Varför jag undrar. Jag har länge (sen jag var kanske 16 år,och nu är jag 23) längtat efter barn, men jag äter fortfarande p-piller då vi fortfarande känner att vi behöver bättre ekonomi osv.. Att ta beslutet "NU ska vi skaffa barn" är inget lätt beslut. Även om vi verkligen vill båda två, så är man liksom rädd. "Kommer vi klara det?" osv..

Hur vet man att man är redo? Blir man någonsin redo?

Och ännu en fråga - Känner du dig som en mamma? Många säger ju att det är svårt att se sig själv som mamma, även när man är det. Att det mer känns som att man "leker" mamma. Är detta något du känner igen dig i? Jag kan nämligen inte se mig själv som mamma, trots att allt jag vill är att bli det!

Haha, många tankar och funderingar här.. Men detta är något jag spenderar mycket tid varje dag med att fundera över.. Jag längtar verkligen efter att bli mamma, och min kille efter att bli pappa! Men av någon anledning ska man vara så jävla rädd för att inte "klara av"!

Hoppas du orkade läsa allt. Bara svammel egentligen..

Kram.

Svar: Hejsan!
En hel del funderingar, märker jag. Utan att gå in alltför privat på saker och ting skall jag försöka besvara lite..

Jag har ALDRIG ångrat någonting, inte en sekund av graviditeten har jag gett det en tanke med: "Shit, jag är nog inte redo". Klart man klurar på hur det kommer bli och hoppas att allting kommer att gå bra. Men som sagt, inte en ångrande sekund. Inte rädd, inte skeptisk, bara.. Glad och förväntansfull.

När det handlade om att bli redo så har jag alltid vetat att jag vill ha barn, alltid alltid. Likaså min sambo. Jag har varit redo för att ta steget länge, medans han resonerade lite som er. Dock när det väl blev dags att börja försöka så tvivlade ingen av oss, det bara skedde som en naturlig del i våra liv. Det var liksom dags. Vi var klara med fest-varje-helg-livet sedan länge och kände helt enkelt att vi ville något mer. Vissa hävdar att man aldrig kan bli redo, att man kommer tvivla även efter att man bestämt sig. Men så var det alltså inte för oss..

Jag känner mig absolut som en mamma, samtidigt som det är väldigt svårt att se mig själv med vårt barn. Det är så stort och svårt att greppa liksom. Men känner mig så otroligt redo och därför är jag så tacksam för att jag FÅR uppleva detta. Det är ingen självklarthet : )

Kram och lycka till!
Linda Blom

Kaatzi

Jättefin!

Louise

Hej! Kan inte du förklara hur då får så otroligt fina och ljusa bilder?? :) Om du använder någon speciell inställning eller "verktyg" :)

Caroline Elisabeth

Sååå fin du är! Jag är lika frälst i min Ester-sjal. Denna färgen har jag inte sett innan, super fin!! :)

Kaffehörnan

Den var fin

Annie Johansson

superfin sjal!! :D hoppas du mår bra :)