AVSLUTAD: Vinn ett SPA-paket för den lilla

I samarbete med Libero kommer här en mysig tävling får alla små godingar (och dess föräldrar såklart). Det är så viktigt att ta vara på de mysiga stunderna, så passa på att njuta av ett mysigt bad eller kanske en skön babymassage. Eller varför inte bara vara smart och välja produkter som är svanenmärkta och på så sätt ge ditt barn bästa och mest skonsamma hudvården? Samtliga produkter är oparfymerade samt innehåller ämnen som är nedbrytbara för miljön.
 
Paketet innehåller:
En badrock
Babyvårdsprodukter - bubbelbad, wash mousse, oil, lotion, baby wash, wipes
Givetvis är samtliga från Liberos svanenmärkta sortiment
2 st produktcheckar som täcker värdet av ett ekonomipaket blöjor
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv en kommentar till detta inlägg.
Skriv gärna kort om vad DU brukar göra för att få dig eller den lilla att må riktigt gott.
 
AVSLUTAS: Måndag 4 februari
130
Mikaela

Jag vill delta! Beräknad på alla hjärtans dag med vår tredje prinsessa! :) varje kväll myser jag och hennes två storasystrar (1,5 & 3,5 år) upp oss i soffan, pratar med magen tillsammans, klappar och avslutar sedan med att läsa bok! Och barnen lägger alltid varsin hand på magen och lillskrutt buffar försiktigt tillbaka :)

Therese

Jag väntar mitt första barn ;) Så jag får vänta med att berätta hur vi brukar göra och istället se fram emot allt vi kan göra med dessa produkter <3 Hoppas på tur :)

susanna

Hej linda! Tack för en super inspirerande blogg för en blivande mamma! För att jag och Lillen i magen ska må riktigt bra brukar jag ta ett varmt och långt bad och sedan smörja in magen med en skön lotion. Då får jag och bebisen en liten härlig stund tillsammans!

captivatedminds.blogg.se

Jag brukar stänga in mig och tända ljus och rökelser och äta precis vad jag är sugen på och skita i alla jävla hjärnspöken för även om jag vill bryta ihop så ger jag mig fan på't för jag ska bli världens bästa mamma.

julia

Åh, så kul med tävling! Och passande, för min syster har nämligen baby shower om ett par veckor och det här vore ju en jättebra present till henne och den lille i magen! Jag är med! :)

Linda

Efrersom jag har foglossning så är ett varmt bad skönt efter en promenad eller arbetsdag. För att lyxa till det lite extra har jag i kokosolja så att huden blir len och hela jag doftar gott

Anonym

Jag brukar låta sonen ligga nakenfis och lufta stjärten, sedan brukar han och pappa ta ett bad, bada är deras egna grej:)sedan brukar vi smörja honom med olja samtidigt som vi sjunger och han tittar på oss med sina stora blå ögon och känns hel nöjd!!!!

Cathrine

Hej skulle vara helt underbart att ha ett litet spa paket hemma när lillan kommer då badtiden och egentiden med den lilla då blir lite längre. Har två stora pojkar som också vill ha tid så då kommer man få ta vara på dem små rutinerna med lillan och möjligheten då att ta hand om henne lite extra hade varit mysigt. Mvh Cathrine

Daniela B

Jag tävlar inte åt mig själv, utan åt min fina syster som ska bli mamma nu i mars! Hon har haft ganska tuffa veckor nu, så skulle vara kul att överraska med detta:)

KRAM Daniela B

Malin

Åh!!! Jag vill gärna vinna! Eller nä, MER än gärna! Med en liten 15månaders hemma och en liten bebis i magen (som vi för övrigt fick äran att se idag på ultraljud <3) Så att de gåvorna skulle sitta väldigt fint! Åh nu håller jag tummarna!!!

Lisa Norberg

Hej jag vill gärna vars med och tävla! Vara posetiv ! Då mår dom flesta bra för posetiv energi smittar av sig ! Lisa Norberg

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Ja vem vill inte vinna det där som väntar eller har en bebis? Såklart jag är med och tävlar :)
Det jag gör för att få mig och den lilla i magen att må gott är att se till att äta bra, jämna måltider och dra ner på stress. Stressar jag upp mig kommer jag på mig snabbt, stannar av, andas och slappnar av igen. Vad det än är. Riktigt skönt att jag börjar få bukt med mitt stressiga-jag :) Och bebis i magen mår bra av det! <3

Jossan

Jag och min sambo väntar nu bebis till 1 Augusti! :)
Då vi inte har fått ut våran skrutt ännu så,det vi gör för att skrutten ska må bra är att just nu äta bra och försöka ge kärlek genom magen .;) - Vore jätte kul med detta paket som en början till den nya tillökningen =).

Eva Hull

Jag tänder ljus i massor, tar mig ett bad och sen väntar den mjukaste badrocken i världen på kroken när man kommer upp! Gärna en renbäddad säng också.

hanna

jag skulle gärna vinna detta till min lilla som än så länge ligger i magen och simmar runt. :)

Sara - Mamma till Max o nyfödda Ebba

För att må riktigt bra så unnar vi oss att vara nära varandra. Att sova i min famn är det bästa Ebba vet och det absolut bästa jag vet också så det unnar vi oss =)!

Cherie

När vi har mysstund med magen så brukar pappa prata och kela med magen som oftast "svarar". :)

Angelica

Vi brukar leka nakna på gosiga filtar innan badet, sen blir det plask och i badet med mamma på ena sidan och pappa på andra. Sen mys i mammas famn tills lilla tjejen somnar.

Så vi vill tävla ;)

Hanna_BF13/4

När vår bebis har anlänt ser jag fram emot många mysiga kvällar med bebisbad och sedan massage innan hen får på sig sin pyjamas och förhoppningsvis sover gott hela natten (önsketänkande?)

emelie

För tre veckor sedan föddes vår vilhelm i v 35+2. Sen dess har vi kämpat med amning och sondmatning. Han gillar inte att byta blöja men får han lite massage med olja brukar det gå bra. Det hjälper även mot hans torra hud. Det finns inte mkt tid för mig själv men en varm dusch är lyx för mig. Och då funkar babyolja bra för mig med;-)

Ebba och Celia

kolla gärna in på våran blogg och säg vad du tycker

Ellen

Perfekt :)
Min moster ska få en bebis i Juni och jag har längtat så länge på detta ögonblick att jag ska få en bebiskusin<3 Längtar jättemycket! Det här skulle bli perfekt att ge bort till henne :*

Hon har alltid varit en super moster! Hon skulle säkert må jättebra med allt det här. Hon och jag brukar ha spa-kvällar tillsammans och prata och bebisen! Vi har det så mysigt och hon är verkligen värd allt möjligt just nu<3

Sara Jansson

Det vill vi tävla om!
Nu när det är kallt blir sonen så torr så vi har en mysig stund efter badet då vi smörjer varann. Jag smörjer honom och han får smörja min mage som ett nytt syskon ligger i.

malin

jag vill gärna vinna, men min bebis har inte kommit än! är i vecka 25 :)

Sofie

Åh detta vill jag vinna! Jag och min prins på 8 månader brukar ta en lång promenad med vagnen och titta på allt spännande som finns utanför dörren. Träd, bilar, djur mm. Det är kvalitets och mystid för oss!

Amanda S

Åååh, jag vill självklart vara med!

Jag får mitt första barn i sommar och det vore helt underbart att få mysa tillsammans med h*n med detta kit! :)

Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Då vi använt Liberos produkter sen tjejen föddes så är vi gärna med!
Då vardagen blir ganska stressig så försöker jag ta mig ordentligt med tid med min tjej vid kvällsbadet ett par ggr i veckan. Då får hon mysa med bubblor, sitta i sin badrock efteråt när jag torkar och borstar håret på henne och sedan smörjer vi in henne från topp till tå! Känns extra viktigt nu när det är syskon på g.

Elisabeth Öberg

Jag och minstingen som blir 1 år på måndag älskar att bada. Vi brukar ta långa bad tillsammans med badskum och badolja. Vi plaskar och myser. Sedan gillar han verkligen att bli insmörjd, eftersom han är torr och behöver det så jag smörjer in honom och tar på pyjamas. Sedan leker vi på golvet med hans leksaker. Då brukar storebröderna också vara med. Det är så härligt att höra deras skratt, då mår vi bra, allihopa ♥

Frida

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta spa-kit till vår efterlängtade lilla skatt! Just nu används faktiskt babyolja till att massera bebismagen, men om jag vinner detta används såklart alla produkter till mysiga bad- och massaegstunder tillsammans med vår bebis när h*n har kommit till världen. Som vi längtar!! :)

Alexandra Nilsson

Det jag brukar göra för vår lilla när jag lyxar till det blir det ett bad i baljan som hon älskar annars smörjer jag in henne och masserar henne och pussar en massa på henne! Då brukar hon somna som en liten prinsessa!

Josefin L

Jag brukar lägga handen på magen och berätta hur mycket vi älskar den lilla och hur tacksamma vi är efter en lång tids väntan på att bli gravid. Det får mig att må toppen.

Bella - Levis mamma

Jag skulle gärna vilja vinna detta sett så jag kan fortsätta att göra babymassage på min lilla kille. Vi har gått på babymassage i några veckor och man verkligen ser hur mkt han tycker om det. Blir jag din vinnare så vinner jag inte bara de underbara produkterna utan en glad och nöjd bebis + en mysig stund tillsammans!

Camilla ♥ BF Maj

Jag vill gärna vara med :)
Nu när jag har den lille i magen brukar jag ta ett skönt bad med massa skum :)
Känns som att han gillar det för det blir väldigt lugnt i magen <3

jennie

Jag har en liten en, han är bara fem veckor, så vi håller på att lära känna varandra som bäst. Men en sak som vi båda mår riktigt bra av, det är när han ligger i min famn mot mitt bröst och vi liksom stänger ute omvärlden och bara myser tillsammans. Inget ont finns då.

Sibba

Brukar ta en lagom varm och lång dusch, jättemysigt och det verkar som lilla rackarungen tycker om det också då den brukar sparka lite löst under tiden.. kan tänka mig att det känns som ett vattenfall när man fortfarande är i magen :)

Fia - mamma till Lucas & Kasper

Jag är med! :)

Jenny L

Jag brukar äta bra mat,gå på Vattengympa och smörja min mage varje dag med bodybutter. Jag brukar även prata,sjunga och klappa på magen så ofta jag kan :-)
Har BF den 14 april och längtar som en toka!
Kram Jenny

Sanna L

Jag och min son på 1,5 år brukar ta ett bad. Ungen älskar varma bad. Sen en vällingflaska i soffan framför brasan ( som självklart har ett galler-skydd framför) men en pekbok eller en kortare saga

Hanna

Jag ger massor av kärlek till min lilla, och det mår både hon och jag gott av :)

Emma

Självklart vill jag vara med och tävla om detta till min älskade son :)
Både han och jag är riktiga utomhus människor, så när vi riktigt ska mysa och må gott brukar jag bädda ner honom i sparklådan med filtar och täcken och så åker vi på en tur med sparken i den friska härliga vinter kylan. När vi kommer in är han trött och då kryper han ner i sin vagn och sover gott efter att ha varit ute ett tag :)
Han fyller 1 år på lördag och tiden går verkligen fort!

Anonym

Vi brukar massera barnen på kvällarna. En mysig och lugn stund tillsammans. Avkoppling när den är som bäst :)

sofie

Åh :) Älskar liberos babyolja :) Nelly älskar att bada (3 månader), så de går åt en del babyolja ;) att hon är glad och lycklig får mig att må bra :)

Millah

Men vilken fantastisk tävling, tror den är uppskattad i väldigt mångas hem....
Jag är absolut med och tävlar och leka och busa får dottern att må väldigt gott och att se henne skratta och ha kul får en själv att man otroligt bra, det värmer så i mamma hjärtat....

Kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

Petra GC

Massage mår alla bra av. Babymassage till lillen och maken får massera mina axlar :) Gärna samtidigt som vi tittar på en bra film.

Annika

Personligen har jag ju min massagedyna ;)
När barna var små var det badet som hur mysigt som helst. Nu ska jag bli faster och det skulle vara ett toppen - grattis till bebisen-kit -

Pernilla holm

För att lilleman ska må riktigt bra, brukar han få bada och plaska ner hela mig och badrummet och han har så kul och efter det brukar vi krypa ner under tecket och somna gått både han och jag.

Olivia

Träffade min 2 dagar gamla lillasyster för första gången idag. Det mest underbara och fantastiska skapelsen jag någonsin sett. Skulle vilja vinna detta kittet för att få några mysiga stunder framöver.
Mvh Olivia

Malin

Vilken härlig tävling, jag (vi!) älskar Liberos produkter, alltifrån deras blöjor till babyvårdsprodukter!
Jag och mina två prinsessor brukar ta ett långt bad tillsammans, oftast på helgerna då vi slipper tänka på jobb och förskola, och fylla badet med massa bubblor! Det älskar dem. Sedan blir det bad i lite babyolja och efteråt väntar en film i soffan samtidigt som deras hår skall redas ut. Oftast väljer de att se på Pingu! :)

Det var vår lilla "ta-hand-om-oss-själva" rutin som vi har nästan varje helg, och haft sedan min äldsta (3,5 år) var nyfödd! :)

Kram

Sandra

Då jag lever med diagnos (ångestsyndrom) och har väldigt olika dagar.. vet aldrig när jag är så nere att jag knappt kommer ur sängen så är det viktigt för mig att ta vara på de stunder jag mår bra. Ännu viktigare är det då jag är gravid i vecka 25 och försöker bli bättre från min ångest. Vad som just gör att jag mår bättre är när min pojkvän gör de där små sakerna, som att man nämner att man gillar en speciell choklad eller tycker en blomma är fin.. han lägger de små sakerna i minnet och överaskar mig när jag minst anar mig. Det gör mig otroligt glad och det krävs så oerhört lite för att få en må lite sådär extra bra.

Stina

Detta paket skulle passa perfekt åt vår lilla kille, på snart ett år, han älskar att bada och plaska! :)
Så man mår ju själv väldigt bra av att se han må så bra och ha kul!
Kram

Malin

Jag och min lille son på 3 månader går på en kurs där jag lär mig babymassage. Han verkligen ÄLSKAR att bli ordentligt bortskämd med lugn musik, tända ljus och skön massageolja :)
Nu har vi även börjat med babysim som är otroligt mysigt och roligt <3

Malin

Jag och min lille son på 3 månader går på en kurs där jag lär mig babymassage. Han verkligen ÄLSKAR att bli ordentligt bortskämd med lugn musik, tända ljus och skön massageolja :)
Nu har vi även börjat med babysim som är otroligt mysigt och roligt <3

Johanna

Våran lilla är inte född ännu. Och tyvärr stressar jag mest runt på jobbet. Men jag försöker att läggs mig i ett ljummet bad för att gå lite ro och koppla av. Samtidigt som man får tänka positiva tankar och hålla sig på/om magen. Då kan man känna sig harmonisk och jag hoppas våran son gör de med:)

Camilla

Eftersom den lilla ligger i magen så får jag skriva om mig :) Jag brukar ha hemmaspa ca 1 gång i veckan då jag lägger hår och ansiktsmask och bara slappnar av, så skönt :)

Jasmine

Jag skulle faktiskt vilja vinna detta till min vän. Eftersom jag själv inte har barn än.
Min vän har en son på ca 1 år och jag tänkte direkt när jag såg ditt inlägg att det här vill jag vinna till Eloise.
Så jag hoppas att jag kan få glädjen att glädja min vän :) det hade hon uppskattat

Helene

Jag är gärna med o tävlar.Kitet skulle jag vilja ge i present till en två barns mor som haft det psykiskt vårt en tid och behöver muntras upp,kitet skulle göra henne och hennes 2 glada :)

Jennie

Hej Linda!

När min dotter på 9 mån ska lugnas ner på nätterna så brukar vi gå upp ett tag, sätter på en mysig skiva som spelar fantastiska toner. Tänder myslampan och bara ligger o klappar på kinden och myser. Hon har verkligen ett behov att lugna kvällar för att kunna sova. Bada på kvällen är oxå avslappnande så ett lite spa kit är alltid mysigt att kunna ha till lilla dottern <3

Hanna W ❥

Jag är gärna med :}

Linda

Jag är gärna med. Vår lille grabb tittade ut för bara två och en halv vecka sedan så än så länge är det mat och sömn stora delar av dygnet men sen kommer vi mysa till det med bebismassage.

Caroline, längtan efter fler barn!

Både sonen och jag älskar att bada, så ett varmt bad i badkaret tillsammans eller en tur till badhuset brukar få oss att må lite extra bra. Men speciellt nu under vinterhalvåret är vi två torrisar så ett babyspa skulle Elias garanterat må lite extra bra av just nu! :)

Malin S

Åhh va kul med tävling! Väntar en liten groda om ca 4 veckor och vad hade då varit mysigare än att få skapa egna och speciella stunder med dessa produkter? Än så myser "vi" genom att boa och ha oss:-) håller tummarna!

tove

ååh jag är med och tävlar! tänk så mysigt det hade varit med lite myskvalitetstid med den lill* i magen som är beräknad bara en vecka innan din. sen har vi inte köpt några förbrukningsvaror än, men har alltid tänkt att jag skulle köpa liberos sen! oljan blir nog mest använd, den kan man ha i lite i badbaljan när h*n ska bada, eller om det behövs vid blöjbyten :) ha en fin fredag och helg linda! hoppas du har tid med lite lugn och ro, vet att dina helger annars brukar kunna vara stressiga <3

emelie

jag är gärna med! :) jag har en liten som blir ett år nästa vecka, och jag har sen hans födsel badat med honom - i liberos milda men oj så go'luktande body wash och liberos baby oil, efteråt har jag gett han babymassage med liberos baby body lotion, jag älskar deras produkter och använder det fullt ut med kroppsprodukter, blöjer och våtservetter. för mig är det viktigt med bra produkter till den bästa jag har, och gillar alla mysiga stunder!

Erika - Gravid ♥

Jag vill vara med! Det jag brukar göra är att unna mig sk. "baby foot", vilket är som en inpackning, fast för fötterna! Det värsta som finns är ju torra spruckna fötter, och nu med magen är det ännu svårare att ta hand om fossingarna! :)

Erica

Jag har en dotter som fyller en månad idag. Våra mysigare stunder som får oss båda, samt vår andra lilla familjemedlem (hunden) att må riktigt gott är en promenad ihop. Det botar allt, för både mig och lillan. Då det är rätt kallt ute blir huden lätt torr, så denna vinst skulle komma väl till pass så kan vi ha mysstunder inomhus också :)
Tack för en bra blogg!

Anna Maria Gustafsson

Jag brukar ha mysstund i bastun efter babysimmet. Amning och babymassage, ger en mätt, torr och nöjd kille.

Hanna G

Jag vill vara med. När jag vill må extra gott gör ett härligt fotbad och en ansiktsmask.

Marie

Jag väntar mitt första barn i april och för att jag och bebben ska må bra utövar jag gravidyoga. Det är bra för både kropp och själv - åt oss båda tror jag. Bebben brukar vara med i rörelserna och jag hoppas den tycker det är riktigt mysigt.

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Våran lilla kommer om exakt 2 veckor idag med planerat snitt och jag hoppas vinna detta kit till lillebror. Jag hoppas såklart det blir en väldigt nöjd baby som inte kommer ha ont i magen och skrika (I wish) men annars så vet jag att vi fick lära oss lite babymassage och det hoppas jag kunna lugna bebis. För mig själv så brukar jag ta ett hett bad, det får mig att må bra. Då stänger jag dörren, släcker ner och bara njuter av tystnaden.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/02/01/babyspa-42/

Victoria

Jag vill vara med.
Jag brukar läsa en bok och mysa med dottern innan hon ska sova.

Malena

Vilken mysig tävling! :) Jag fick min lille Ebbot för 5 dagar sedan och när han och jag mår som bäst tillsammans är när vi ligger hud mot hud. Jag kan riktigt se hur han njuter av att vara nära och jag njuter bara av att höra hur han andas! <3

Sandra

Jag är gravid med första barnet och mår OTROLIGT illa och kräks varje dag. Så för att jag ska må bra måste jag antingen ligga i sängen och bara vila, eller ta ett varm bad och koppla av, eller ÄTA! Äta måste jag göra ca varannan timme, annars kräks jag:(

Micha

Jag brukar fixa en härlig fruktsallad med kallt skurna frukter som färska ananas, hallon, banan och jordgubbar. Det mår bebis bra av! Väntar mitt första barn :)

Anna

Har en son på åtta månader som har förändrat min värld, han har gjort livet så mycket bättre. När vi ska mysa så sätter vi på lugn musik, har babymassage som vi har lärt oss på kursen och både han och jag uppskattar det massor :)

rebecca

Så klart jag vill vara med, nu när bebis ligger i magen så brukar jag ta en så lång promenad kroppen orkar efter det tar jag en varm dusch eller bad, smörjer in kroppen och magen extra mycket. Är det kväll brukar det sedan bli en bra bok, en kopp te och klappande på magen <3

Emely Tuväng

Jag är med och tävlar. :)

Zalina - Mamma till Olivia & gravid

Jag är gärna med och tävlar om ett mysigt spa set till bebisen :))

Mitt sätt att skämma bort mig själv och bebisen är att krypa ner O ett varmt bubbelbad samtidigt som jag tänder ljusen i vår golvkandelaber! Det är kvalitétstid det!

Annica L

Babymassage tycker jag är mysigt och liten blir så lugn och nöjd.

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Jag älskar att baka så det gör jag för att må bra, tydligen har jag fört över det till sonen också för igår fick han välja vad vi skulle göra och jag fick Baka som svar :)
Ja, kladdigt kan det ju bli då så spa produkter skulle jag inte tacka nej till :)

Malin - med en liten prins i magen ♥

Åh vilken mysig tävling, jag är med!

Jag brukar tända massa värmeljus i hela lägenheten, koka en kopp te och sitta och stryka på magen samtidigt som jag sjunger Bruno Mars - Just the way you are till min lilla prins i magen. Den stunden mår jag så bra och det tror jag även lilla killen där inne gör också med tanke på dom vänliga små kickarna man får tillbaka.

Vore toppen med ett spakit tills han kommer ut så vi kan fortsätta mysstunderna :)

roof colouring sydney

It's fantastic that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our dialogue made here.

Jonna

Firar precis att vi har kommit halvvägs i graviditeten, är beräknad lagom till midsommar :) har haft foglossning sedan v 7 så en hel del varma skumbad med babyolja brukar det bli. Dessutom brukar jag och magen ta en stund på kvällen innan vi somnar med en liten sångstund. Jag sjunger då de vaggvisor min mor sjöng för mig när jag var liten, mina förhoppningar är att den lilla känner igen sångerna när han väl är ute hos oss :)

Malin<3

åhh jag är med :D väntar första barnet till den 5 april och vore ju underbart att ha ett sådant litet kit när bebisen väl kommer.
när jag unnar mig lite lyx i vardagen så brukar jag ta ett skumbad, släcka ner lamporna och tända ljus. Ansiktsmask och body skrubb är också ett måste då! Lite mer vardagslyx har jag och sambon gjort så att han smörjer in min mage varje kväll med olja för gravidmagar. Då får även bebisen lite uppmärksamhet och vi myser ihop! :D

Amanda

Jag är beräknad till samma dag som du (9/4) så jag tar hand om min lilla bebis i magen på följande sätt:

Varje kväll badar jag och i badkaret har jag något droppar babyolja. Därefter smörjer min sambo in min mage med bodybutter. Det är en fin stund på kvällen och ett bra sätt för min sambo och vår bebis att bounda. När barnet är ute kommer vi behålla den vanan fast då byta ut min mage mot en liten söt prins/prinsessa.

Angelica - Mamma till Bruce och Bebis i magen

Jag skulle gärna vilja vinna detta!

Bruce älskar att bada, han kan sitta i badet hur länge som hellst, och sen när han får komma upp myser vi alltid ner oss i soffan en stund! =)

Anna aka Schlierie

Jag har inte haft min bebis så länge än. Med det som gör både mig och tösen gått är att massera magen lite lätt så att hennes magknip försvinner. Hon tycker även att det är kul att sitta i bärselen när mamma dansar till finsk hiphop! Vår lilla Kiira blir så lugn och somnar. ♥
Ibland är dottern så himla svår att natta, så detta är enda sättet för hela familjen att må bra. Annars blir det massa skrik och en röd/svettig bebis efter några timmar.

Elin

Väntar vårt första barn och har cirka 3,5 veckor kvar till bf. Har fastnat för Liberos produkter och skulle så gärna vilja vinna detta set :)
Mitt favoritknep för mig själv är att ta ett långt bad och sen lyssna på kroppen, speciellt nu när jag är gravid och inte alltid så pigg o fräsch. Kram

Åsa

Min förstfödde kommer i april och även om jag längtar brallorna av mig, så känns det lite eländigt ibland. Jag köper mig en fin bukett tulpaner varje vecka och så har jag faktiskt bokat in mig på fotmassage. Lyx för en svullen, vaggande anka!

Lilla T

Är gärna med och tävlar. Vi brukar mysa ner oss i badkaret alla tre och sen har vi minispa i sängen med lite bodylotion och annat mysigt och sen kryper vi ner under täcken framför en film. :)

Emelie

Hej! vad lyxigt det vore att vinna ett sånt spa-paket. Som nybliven mamma är det nog lätt att glömma bort sig själv men här får man en fin påminnelse om att unna sig det bästa TILLSAMMANS med sin lilla skatt! Hoppas du får en lugn helg! :)

Malin m

Klart jag vill vara med! 50 dagar kvar till BF idag =)

Hanna ♥ 18 & mamma

Jag är med!
Jag brukar pussa och prata massor med min lilla tjej. Hon blir så himla glad, och då antar jag att hon mår bra!

Aisha- v. 29

Väntar mitt första barn, beräknad 20 april.
Det har varit extra viktigt för mig nu under desa månader att ta hand om mig själv. För mitt mående, min hälsa och mitt psyke påverkar givetvis den lilla stjärnan inne i magen.
Jag äter bra, tränar, går på yoga och försöker varva ner i den stressiga vardagen vi lever i. Den senaste perioden har jag besvärats av foglossning och då blir det mycket vila, samtidigt som jag måste jobba 40 timmar i veckan. Det gäller att få ihop vardagen. Men jag försöker hela tiden påminna mig själv om att smärtan är värt det! För snart kommer en ängel som behöver en mamma som är välmående!

Nathalie

när jag och min lilla prinsessa ska ha det riktigt gott så brukar jag bada henne i hennes fina rosa lilla badbalja med god lavendelolja, sen brukar jag torka henne med hennes spetshandduk i våriga pasteller och så brukar vi krypa upp i soffan efteråt och medans jag ammar henne så läser jag en lyxig tidning och unnar mig en chokladbit eller två. med det här mysiga spa-paketet skulle jag och lillsessan kunna ha det ännu mysigare ihop!

isabelle

Hej! tack för en bra blogg! jag väntar mitt första barn den 16 juni, så vi är halvvägs! Det vi brukar göra är att ta en varm dusch då vi tyvärr inte har ett badkar :/ och sen krypa upp i sängen till pappa och bara mysa och ta det lungt, det är då vi mår som bäst <3

Christine Carlström

Jag är gärna med och tävla om detta fina kit.

Mitt barn har problem med sin mage. Så jag har köpt ett gosedjur man kan värma i micron (som en vetekudde). Den lägger jag på hennes mage när vi sitter i soffan och kollar på Barnprogram innan det är dags att sova. När hon ska sova värmer jag den på nytt och lägger i sängen hos henne. Hon älskar den och det är rogivande och mysigt å ha dessa rutiner som jag vet får henne att må bra.

Annica Nilsson

Jag och dotter brukar ligga i soffan och dricka en massa dricka och godis och myser med tända ljus :D

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Deltar gärna i tävlingen. Min lillsessa älskar att bada och du vore jätte mysigt att få lyxa till det ordentligt för henne i badet. Jag brukar visa min lilla älskling ömhet och kärlek, vara lyhörd för hennes behov och så busar jag massor med henne. Upplever henne som ett lyckligt barn. Givetvis visar jag de tre större barnen samma kärlek, men på ett annat plan då de är äldre, skulle nog aldrig få prutta dem på magen, det är pinsamt enligt dem ;-)

Mathilda

Vill gärna vara med och tävla :)
Vi brukar bara ligga nära varann och mysa under en filt framför tvn.

Tove

Väntar mitt första barn så har inte fått uppleva dom där mysiga stunderna, ännu! Sparkar och buffar är ju jättemysigt men det andra får jag förhoppningsvis uppleva snart :-) beräknat bf: 20 februari. Kram

elin

åh vad mysigt med ett baby spa-kit det är jag gärna med och tävlar om!:)
Min familjs vardag är rätt stressig så så ofta jag kan så stressar jag ner och jag och Frans lyssnar på bra musik och han får ta en bad, vilket är det bästa han vet. Sen "bara är" vi tillsammans. Tycker inte att man måste hitta på och göra massa saker hela tiden, även om det ofta blir så!:) det roligaste Frans vet är ändå när vi bara lekar på hans rum eller är ute och leker i snön. Då mår han bra!
lycka till med godbiten i magen!:)

Yvonne

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om det här fina paketet. Min lilla har lite problem med magen (kolik?!) så magmassage samtidigt som hon får titta på sin favoritmobil som hänger över skötbordet brukar göra susen, i alla fall ibland :) Att ta ett bad brukar också vara riktigt mysigt!

Kicki

Rolig tävling klart vi vill vara med. Både jag och min 14 månaders tjej mår riktigt gott varje tisdag då det är dags för babysim. Hon älskar det och busar runt i vattnet. Å när lilla busan är glad mår mamma bra också.

the tao of badass ebook

What's up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this piece of writing i thought i could also make comment due to this brilliant article.

Angelica

Hej,

För att jag och min bebis i magen (v 34) ska må bra försöker jag göra allt för att ta vara på dom lugna stunderna som blir. För att varva ner ordentligt så brukar jag ta en riktigt lång dusch och sedan återfukta huden så att den inte ska strama eller klia.
Jag hoppas och ska försöka behålla dessa stunder när bebisen finns i min famn.

Jag är med och tävlar...glömde jag kanske skriva det :)

Malin

Jag är med! Jag & min 5,5 åring brukar ha hemma spa, bada bastu göra hårinpackningar, fotbad & sedan avsluta det hela med att smörja in oss med någon bra bodylotion. Tror att vi båda uppskattar det lika mycket båda två.

Sofie

Jag är så klart med! Gravid med våran första och det brukar bli mycket promenader då "hon" lever om riktigt i magen och det verkar som hon tycker om promenader =) Försöker gå på promenader ofta men har lite blödningar ibland så det är inte alltid jag får röra på mig så mycket, bara ligga hemma eller åka till sjukhuset :/...

Ida

Jag väntar mitt första barn som kommer i april. :) Men jag brukar själv ha en "ta-hand-om-mig-dag" haha. Det vill säga, fixar fötterna, naglar och filar osv. Hårinpackning och ansiktsmask.. :)

regina

Jag tar med mig min 8månaders tjej till badhuset där vi myser och plaskar i vattnet för att sedan ta en avkopplande dusch efteråt :) ett nöje som båda parter älskar :)

Jenny

Jag är med!
Jag vill vara med och tävla om detta spa-set för min syster är 17 år och har en son på snart en månad. Hon känner sig ofta stressad och lilleman får ganska ofta ont i magen och då skulle detta vara ett perfekt paket för honom så han kanske kan tänka på annat och han kommer kunna ha det ganska länge. Han är ganska harmonisk och lugn av sig, men det skulle vara så mysigt att se dom HELT avslappnande tillsammans. Det är svårt för henne att vara 17 år och mamma, men jag är så stolt över henne och lilleman så dom förtjänar detta! :)

Monia - mamma till Tuvalie

Jag vill gärna vinna :) Min lilla Tuvalie på 11 månader gillar att mysa i soffan och läsa böckerna i Max-serien :)

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med!

Vår tjej är fortfarande ganska liten (19 månader) och är en riktig liten gosnos! Vi brukar mysa till det med ett bad, sen smörja in henne med Libero's bodylotion (älskar deras produkter) innan hon får på sig sin varma, goa pyjamas som fått hänga på elementet under tiden. Sen myser vi i sängen och sjunger sånger tills hon kurar ihop sig och somnar riktigt, riktigt nära <3

Kram, Ingrid

Frun Nero

Jag vill delta. Jag har två flickor och väntar idag vårat tredje. För att jag och flickorna ska må riktigt bra så tar vi en lördag som exempel. Det är barnens dag, dom får bestämma hela dagen. Oftast så blir det en fika i mysa staden Kungälv och riktigt gos hemma på kvällen. Då mår vi bra, av att bara vara med varandra och mysa. Obeskrivligt. /Nero

Malin A

Jag vill vara med! Har två killar och det är så viktigt att man tar sig tid för dem båda var för sig. Det är inte alltid lätt att komma på bra saker att göra men ett spa kanske inte alls är en dum idé. Hoppas jag vinner för då ska jag minsann ha spa med mina små!

Cherie | Börja Spring

Här hemma är det mycket bad och duschande då jag både har en dotter som älskar det och även hunden :) Ett tips är att använda lite av Liberos baby oil till hundarna också då pälsen blir så mjuk och fin!

Emma W

För mig och Ella är det vatten som gäller om vi ska må bra. De kan vara allt från en dusch, lite plask i badbaljan, bad i stora badkaret eller en tur till badhuset. Eller varför inte gå ut och hoppa i vattenpölarna när det regnar :-). Vi verkligen älskar vatten i alla dess former.
mvh Emma
emma.widman@hotmail.com

Sandra - mamma till Molly

För att få mig och dottern att må bra är att bada tillsammans. Det gillar vi båda för där kan vi skratta och mysa tillsammans. Man stänger liksom världen ute där i badkaret och bara ha fokus precis där och då i vattnet, så lugnt och skönt!

Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

Vilken underbar vinst! Finns inget som är så mysigt som en nybadad bebis :)

Tipsat i min blogg
http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/02/4-februari.html

kraaaaam!

Annika - drömmen om 11 barn

Jag är med!

Vi brukar slå på lugnande musik (fick en underbar skiva på förlossningen, den används än). Sen badar vi och myser - efteråt har vi mys med babyolja och massage. Underbara bebisstund <3

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Anna

Eftersom jag är gravid med vårt första barn (3 månader kvar) så är energin inte den samma som vanligt, för att må lite extra bra och lyxa till det brukar jag ta en långpromenad,en varm dursch och sedan krypa upp i soffan i morgonrocken och en skål fruktsallad för att slötitta på tv.

Natalie

Hej Linda :)

Jag är ganska nybliven gravid, men har redan börjat tänka annorlunda för att jag och bebisen ska må bra. Sover mer, äter annorlunda och stressar inte alls som tidigare. Förut kunde jag yra runt som en vilsen höna, men bebisen får mig att känna ett inre lugn. Så jag brukar smeka och massera magen lite försiktigt när jag sitter framför teven. För då känns det som att vi har en tid tillsammans :} Hur mysigt som helst!

Jennysen

Jag har inga egna barn men min Gudson brukar jag leka med och gosa med för att få honom att må bra! :)

Skulle så gärna vilja vinna detta till min kompis som väntar sitt första barn inom två veckor! :)

Jennie

Att sitta i soffan med lillan dom sover i famnen e det mysigaste jag vet!! Är gärna med o tävlar

Cassandra

Jag vill vara med :) för att jag och bebisen i magen ska må extra bra är jag ännu mer noga med sovrutinerna men för att lyxa till det brukar jag sitta i duschen i evigheter ibland! Tror hon på insidan gillar det också :)

Elise

ojojoj den slutar ju idag! Tur jag såg det :D
Jag har faktiskt ingen egen ögonsten just nu, men jag har en liten i magen som väntar på att få komma ut ♥
Eftersom jag är tröttare än vanligt och mår fruktansvärt, brukar jag framåt kvällen lägga mig i ett varmt bad med en bra bok. Det mår både jag och den lille bra av... känns det som där inne ♥

Johanna

Kom så sent som igår hem med min lilla prins så det vi gör för att må riktigt gott är bara att njuta av varandras närhet ❤

sam

Hej! Jag vill jätte gärna vara med i tävlingen
. Min stora syster ät gravid med sin första barn och vi är hur glada som helst att prinsen ska komma. Jag har kommit sjukt nära min stora syster när hon blev gravid. Behövde hon nåt eller mådde hon så dåligt så var jag alltid vid hennes sida. Vinner jag så kommer hon och jag vara vinnare. Jag tycker att hon förtjänar det här och hon skulle bli hur glad som helst för hitils har hon bara köpt en body till prinsen och inte vågat handla så mycket utan bara kollar på barn grejer

Therese

Här hemma är det mysigaste vi vet att ligga och dra oss i sängen på morgonen... Varje morron sen min lilla ängel föddes har jag fått vakna till ett tandlöst litet leende och glittrande ögon och jag smälter lika mycket varje gång :)

Håller mina tummar och lyckas tår att vi vinner!!

http://Howtogetridofstaticcling.com

Thanks for sharing your thoughts. I truly
appreciate your efforts and I will be waiting for your next
write ups thanks once again.

Sanna

Jag är gärna med och tävlar, men har ingen liten just nu utan min dotter har faktiskt hunnit bli ganska stor redan och blir 6 år i oktober. Men jag skulle vilja vinna det här priset till min söta guddotter som är desto mindre och blir 1 år nu i maj.

Min dotter och jag brukar dock gärna unna oss varma bad, ansiktsmasker och hårinpackning tillsammans med rena och fräscha naglar med någon ny snygg färg när vi vill känna oss extra fräscha och må sådär extra gott.

Kram Sanna