T i s d a g

De ljuvligaste små händer och fötter som finns tillsammans med mamma och pappas händer.
 
Hej vänner!
För ett par dagar kände jag ett rejält "kli" i näsan och nog skulle det eskalera till hundratals nysningar och kli i halsen. Idag, eller snarare inatt då S har någon tillväxtperiod nu och faktiskt har vaknat om nätterna sedan snart en vecka tillbaka, kände jag mig inte alls pigg. Jäkla skit! Tung som attan i huvud och bihålor.. Jag hoppas att det är snabbt övergående. Att vara sjuk i detta underbara väder vill jag verkligen inte! Tack och lov regnade det gott idag.
 
Selma sover sedan över 1 timme tillbaka och jag skall fortsätta få lite jobb gjort. Idag kom föresten en leverans med dopgrejer och även en hel del andra paket som jag skall ta och visa er under veckan. Vissa nödvändigheter och andra prylar inför kommande babyrummet. Vi trotsade även sjukdomen och åkte till Stuvbutiken med mamma ikväll och tittade på tapeter till deras (och mitt) kommande kontor och till Selmas blivande rum. Jag har kärat ned mig i en helt ljuvlig och ganska stilren tapet som skulle passa så bra som fondvägg här. Och till kontoret hos mamma och pappa spanade vi på två andra fina tapeter. Nu hoppas vi att min kära pappa ger tummen upp också! Det är jag som har dragit igång renovering i båda hushållen nu, hihi.
10
Linda Cathrine Liljemalm

Hoppas du kryar på dig fort! Inge roligt att vara sjuk under sommaren.

Malin -Änglamamma och gravid

Åå hoppas det inte blir värre, och att du blir ordentligt frisk snart! :)

Kul med lite renovering! Finns så mycket fina tapeter! Svårt att välja bara! :)

Titti Sundström

så fina bilder, kan du inte lägga upp en liten #fotoskola (om du inte redan gjort det och jag missat)
hade varit superkul i såfall! Tack för en fin bloggläsning.

kram - www.lillapingu.blogg.se

Mira

Krya! :*

Agnes

Krya på dig! :)

jenny - mammaliv i nashville

Hoppas inte du får den där hemska förkylningen jag & August drog på oss i Sverige! Kurera med en himla massa apelsiner & gott te!
KRAM

Svar: Åh.. Seg och långdragen? Jag nyser som en toooook!! Selma lite snorig och nyser ibland, men verkar hittills *peppar peppar* vara oberörd av det : ) Jag skall försöka kurera mig snaaaabbt!
KRAM!
Linda Blom

Emma Johansson

Jätte fin blogg :)

allt bra? :)

Camilla ♥ 130510

Krya på dig!!

Annika

Så fina bilder :)

Tilde R

Gud vilka mysiga bilder! Bebishänder och fötter kan vara det sötaste som finns

Svar: Kan bara hålla med dig! SÅ underbart med små mini-fossningar och händer <3
Linda Blom