Gammal goding..

Haha, fann denna bilden i datorn när jag rensade bland olika mappar.
Typiskt mig.. Tyyyyypiskt mig : )
2
Charlotte - mamma till Mirabelle och gravid med en till

Hej! Jag funderar lite på hur du gör när du tar kort på dig själv utan någon som tar kortet åt dig. Använder du nåt program på datorn för att se hur bilden blir innan du tar den, alltså live shoot av nåt slag?
Jag fotograferar mig själv ofta men allt är så himla krångligt. Jag har en canon kamera som jag kopplar till datorn och använder mig av eos utility så när jag tar kortet med hjälp av fjärrkontrollen får jag se fotot direkt på datorn utan att behöva springa till kameran varje gång för att se att jag står på rätt ställe tex. Men även om jag använder den så kan det ta många kort innan jag vet vart jag ska stå.
Jag skulle vilja få en livebild på datorn så att jag kan se hur fotot ska bli innan jag tagit det. Hoppas du förstår hur jag menar ;) Det här krånglet gör ju att jag hellre tar dåliga foton på magen på iphonen istället för att ta fina kort med min systemkamera. Har du några tips på hur man kan göra? Program man kan använda och så?

Svar: Hej Charlotte! Jag använder bara kameran, fjärrutlösaren och stativet och "springer" däremellan : ) Lagom smidigt nu som höggravid med foglossning. Men jag är så van och tycker det funkar bra : )
Linda Blom

Sari-pari

Haha det hade jag glömt!
Oooja typiskt dig:D