Lev vackert..

Bloggen har ju gått lite på sparlåga ett tag och det finns massvis med saker jag gjort som jag inte delat med er. Mycket medvetet såklart, men en del glimtar har jag helt enkelt inte hunnit med att visa heller. För ett tag sedan var jag och min bästis Malin samt Selma (och lilla prinsen L i hennes mage såklart) iväg till ett av våra favvoställen Lev Vackert. Den är lite speciellt för oss, den butiken och namnet gör det hela än mer passande. Men det är en annan historia.
 
Hur som helst, vi gav oss av på en liten roadtrip till Kristinehamn och fördrev några timmar med lunch, shopping och allmänt mys. Man kan strosa runt i den butiken i evigheter, inte bara för att dom har så mycket fint, utan för att dom organiserat det så inspirerande och att allting blir sådär extra smickrande att fotografera. Om jag ändå hade det där huset...
 
29
Michelle - mamma till Leona

Selma är såå fin.. Och dina bilder ska vi inte ens tala om. Nu när Selma är ett år, vilken tid tycker du har varit bäst än så länge? även om de såklart varit de bästa året i ditt liv såklart, hoppas du förstår hur jag menar :) kram

Svar: Alltså.. Jag kan omöjligt säga det.. Jag tycker det blir lättare på många sätt och även roligare. För nu är hon sååå enormt underhållande. I början var det fantastiskt på ett annat vis liksom.. Sådär mysigt och ofattbart.. Nej jag kan inte beskriva. Men jag kan säga att det blir roligare hela tiden : )
Linda Blom

Milla

Vad fin hon är! Tycker hon är väldigt lik dig. :)
Och vilken underbar butik ni besökt! Skönt att få drömma sig bort till lite vackra saker mitt uppe i allt känner jag. Tack för inspirationen. Kram

Ida

Vad fina bilder!

Malin S

Åhh, jag måste verkligen åka till Kristinehamn... har dock varit på väg dit i flera år ;) Haha!

svar: Jaa, men det gör vi. Hade varit jätteroligt ju :D Jag kan när som helst, när jag inte jobbar ;) Hahah.. Kram på er!

Annster

Fina bilder :)

Skepnadsskiftaren

Hej! :)

Jag håller på att skriva en bok, jag har börjat lägga ut ett kapitel per dag i den här bloggen! Hade vart kul om du också vill gå in och läsa! :) Det är såklart bara en skiss ännu, så det är en del småfel osv som inte kommer med i den tryckta versionen. Men du är mer än välkommen att få en förhandsläsning :D

"Skepnadsskiftaren" handlar om Viola, en helt vanlig ung kvinna som möter sitt livs kärlek uppe i norra Sverige. Hon märker redan från början att Kevin inte är som vanliga män med alla sina tatueringar, sitt märkliga beteende och lysande ögon. Hon får snart veta sanningen om denne otroligt snygga man och faller handlöst och hårt för honom som hon aldrig gjort tidigare. Men det är inte helt lätt, ett förhållande med en skepnadsskftare innebär många uppoffringar, livshotande faror men såklart en kärlek och spänning som man inte kan hitta hos en vanlig människa.

http://skepnadsskiftaren.blogg.se

På Selmas gata

Åh, Lev vackert är en underbar butik! Brukar passa på att besöka den när jag är hemma i Värmland och jag kan verkligen kika runt hur länge som helst, sååå mycket inspiration!:) Du får gärna tipsa om bra inredningsbutiken även i Karlstad för nu var det längesedan jag bodde där och den enda jag vet är kvar är fina 054! Kram/tanja

Rebecca

Vilka fina bilder och vad Selma har vuxit :)

Tina

Åååh va mycket fint!! Skulle jag jätte gärna vilja åka till! Så tak för tipset att åka dit (om man kommer dit någon gång)

Cecilie

Ååh det bara vattnas i munnen på mig!!

Kolla gärna in min Youtubekanal som är inriktad på skönhet och smink https://www.youtube.com/channel/UCoSzVWXB0f29IF3Jtu0YNLA :)

Alice

Har idag haft en enorm gravidcraving efter donuts och för att tänka på annat surfade jag in här och vad är det första jag ser??!! Får man va så fräck och be sin sambo springa och köpa det tro ;) ?

Svar: Do it!!! Hihi :D
Linda Blom

Julia

Såg super mysigt och trevligt ut där! :)

ellenojag

Vilken liten pärla till butik, synd att den ligger lite för långt borta för en dagsutflykt <3

Svar: Jaa!! Skulle inte klaga på om ni kom upp till värmland dock!! Hihi. Komsi komsi!!!
Linda Blom

Amanda

Åh så fina saker! :D

Hanna Karlsson

Vilken fantastisk affär!

Tommy

fina bilder :)

Henrik

Bra blogginlägg!

Amanda

wow, skulle verkligen vilja ha de där vita stolarna! Så fina

Anonym

Verkar vara en helt underbar butik! //❤️J. Everydayblondes.blogg.se

Mathilda

Du har nog den sötaste ungen jag sätt!!

Fanny

Åh vilka fantastiska bilder!

Linnéa

fina bilder! kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar!
kram

Anna

åhh va fint!!

Emilia - En blogg om att lämna Sverige för Australien

Gud vad gott med påskmust! Konstigt hur man direkt börjar sakna svenska godsaker när man flyttar utomlands. Jag får nog ta mig till Ikea i utanför Sydney och hoppas på att det går att få tag på lite påskmust där ute!

sandra

kan inte du lägga ut dagens lily lite oftare, typ 1 gång i veckan :)
blir så inspirerad av din fina klädstil <3
kram

Mathilda

Jättehärliga bilder! :)

Anna

Såg dina filmer på Insta, "blöja" och "Babblarna" heter visst samma sak ;) Kan Selma några ord än? Hon har väldigt fin förståelse.

Svar: Haha, ja! "babba" eller "baba" är väldigt mycket för henne just nu.. Hon säger det säkert 40.000ggr / dag. Men hon kan allt några ord också, mamma och pappa såklart, men lampa, titta, "barna" (barnen) o.s.v. Men enormt medveten om människor och saker runtomkring och snappar upp hela tiden.
Linda Blom

Unicorn

Hej! har en tävling på gång, man kan vinna ett iphone skal! Besök gärna min blogg o titta om de nåt för dig? Jätte cool o fin blogg du har! och grattis förresten, jätte fint :)

Louise

Lev vackert är utan tvekan den mysigaste affären i Kristinehamn jag varit i! Visade min bästa vän Kristinehamn i somras (halvt uppvuxen där själv) och hon fastnade också för Lev vackert.